Sommerferien, del 2

Siden jeg ikke hadde sovet særlig om natta med Hannes vanvittig deilige behandling av meg, ble det til at jeg sov temmelig lenge. Jeg ble faktisk vekket av stemmer, Hannes og Lisas stemmer som nesten i kor ropte på meg nedenunder i hytta.

”Hei, syvsover, nå må du komme og bli med på stranda!”

Jeg kikket forskrekket på klokka som viste nesten elleve på formiddagen, kastet beina ut i ørske av senga og ble sittende der og gni meg i ansiktet og fikk gradvis topplokket i gang. Jøss, om de begge kom her og bad meg med på stranda, kunne det i alle fall ikke være ”krig” mellom mor og datter, men hva var nå dette da? Lutter harmoni og glede? Neimen om jeg skjønte dette så tidlig på morgenen. Plutselig hørte jeg skritt i trappa opp til meg. Øyeblikket etterpå sto Lisa der i shorts og en bikinioverdel. Jøss, hvor flott hun var, jeg bråvåknet. Mitt ungdommelige normale ”morgenbrød” hadde jeg ikke tenkt på, men Lisa så det og lot meg ikke slippe unna så lett.

”Jasså, det er liv i deg likevel etter nattas behandling, hva?” sa hun syrlig og kikket rett ned på hardheten min mellom beina. Da først våknet jeg, grep T-skjorta mi fra gulvet og dekket meg til. Hun fortsatte:

”Hehe, du trenger da ikke dekke til den der staken som jeg kjenner så godt nå.”

Så kom hun de par skrittene bort til meg, la seg rett ned på knærne foran meg i senga, reiv bort skjorta og grep omkring staken min.
”Mmmmm…..jeg vet ikke om jeg vil gå på stranda med en gang,” sa hun og stirret på pikken mens hun dro den langsomt. Så ropte hun over skulderen sin:
”Mor, vi kommer senere…”
Vi hørte ytterdøra slå igjen og Hanne forsvant uten et ord…regnet vi med…..

Hun fortsatte å runke den langsomt, lente seg så frem og tok den langt inn i munnen og gav meg en deilig suging. Jeg bare sank tilbake i senga, sukket og tenkte ”for en vanvittig ferie!” Lisa sa:

”Tore, du slipper ikke billig etter det stuntet du og mor drev på med i natt, jeg vil ha deg for meg selv nå.”
”Er…er du ikke sint da?” spurte jeg forbauset.

Hun reiste seg opp, så på meg et øyeblikk, reiv av seg shortsen og overdelen og sa:
”Jo, først ble jeg fryktelig sint i natt, men da jeg hørte hvordan dere dreiv på, ble jeg nesten motvillig bare kåt. Jeg hadde rett og slett fryktelig lyst på deg og holdt på å komme opp til dere!”

Lisa sto der naken nå. Sakte lente hun seg innover meg og kysset meg lett på munnen. Jeg møtte kysset hennes i et dypt tungekyss. Jeg begynte å få taket på dette med kyssing nå. Hun stønnet og vred seg, grep om staken min. Åhhh….det var så utrolig deilig når de myke hendene hennes tok tak om den, styrte den mot skrittet sitt og hun gled tungt nedpå…helt til bunns.

”Åhhhh…..det er så godt….du gjør meg gal….jeg har aldri blitt så vanvittig kåt før”, stønnet hun frem.

Hun begynte å gynge på meg, hoftene nesten rullet på staken min, de faste, ganske så store puppene disset. Øynene var lukket. Jeg knadde puppene, de deilige puppene. Vortene sto stive og store. Jeg støtet imot det jeg kunne, kjente hvordan staken gled dypt inn og ut og den sitrende, voksende eksplosjonen som bygget seg opp inni meg. Hun var så mye trangere enn mor sin. Som før klarte jeg ikke å holde igjen særlig lenge. Jeg stønnet til Lisa:
”Åhhh, jeg spruter snart….”, og hadde knapt fullført siste ordet innen jeg sprakk inni henne så til de grader. Jeg vrælte høyt og grovt….Lisa bare humpet videre på meg i et voldsomt tempo mens strålene strømmet ut av pikken min dypt der inne i den herlige fitta hennes. Jeg sa det jeg tenkte:
”Åhh for ei deilig fitte du har, Lisa, det er så utrolig godt å bli knullet sånn av deg”.

Som svar økte hun intensiteten i tempoet, jeg kjente hvordan hun knep sammen skjeden om kuken og klemte den. Litt etter skrek hun….langtrukkent og grovt og krampene inni henne ville ingen ende ta. Hun kastet hodet bakover, ristet i helle kroppen og stønnet. Akkurat da gled jeg til side med hodet og kikket helt tilfeldig mot døra til soverommet. Der….der sto Hanne og smilte med et sløret blikk i ansiktet…..hun bare sto der og stirret helt stille og med en finger under skjørtet mellom sine lett skrevende bein. Fingeren hadde dratt bikinitrusen til side og var sunket dypt inn mellom de kjøttfulle store fitteleppene sine. Jeg skvatt litt til, men snartenkt som hun var, la hun sin andre ledige hånd over munnen sin og gjorde tegn til med at jeg ikke måtte la Lisa merke henne. Hun smilte svakt og sendte meg en slengkyss mens den andre fingeren hele tiden masserte fitten sin. Hun ble stående musestille lenge slik.

Lisa falt over meg, tung og mett av den deilige orgasmen, og ble liggende med ansiktet mot veggen på brystet mitt. Dermed så hun ikke Hanne i døra som nå snek seg stille som en mus tilbake etter en stund og ble borte.

Lisa og jeg dro for å bade litt senere. Da vi kom ned på den vanlige plassen, lå Hanne allerede splitter naken og brettet ut sine store meloner og sitt våte skritt. Jeg tenkte at hun hadde vel brukt fingeren flittig på seg selv før vi kom. Hun kikket så vidt opp på oss, sa et kort hei og brydde seg ikke med å dekke seg til denne gangen. Lisa brydde seg heller ikke og vrengte av seg alt. Der sto hun med rykende varm og nypult fitte mens Hanne og jeg visste hva hun ikke visste. Hanne smilte lurt til meg, jeg kunne ane et lite slengkyss med en svak trutmunn til meg bak ryggen på Lisa. Jentene hadde av en eller annen merkelig grunn lagt seg slik nå at det var god plass mellom dem. Jeg stusset litt på om jeg skulle legge meg utenfor Lisa og lengst bort fra Hanne, men hadde knapt tenkt tanken før Hanne klappet på gressbakken, kikket skrått opp på meg og sa innbydende og i litt kjekkastone:

”Kom igjen, sleng deg nedpå, unge mann.”

Jeg bredte ut håndkledet, og denne gangen tenkte jeg ikke en gang i sjenerte baner og vrengte av meg shortsen og la meg naken nedpå mellom disse to deilige kvinnene som begge hadde ridd så uhemmet og vilt på pikken min. Jeg hadde blitt bråvekket av tenåringens tornerosesøvn og introdusert til de voksnes seksuelle verden på et par dager. Borte var alle tanker på om de så meg med ståpikk nå. Det fikk komme det som komme ville, og jeg kjente en yrende prikking i staken allerede mens shortsen lå rundt anklene og ble sparket bort. Jeg la meg imidlertid raskt ned på magen og lirket – diskret trodde jeg – pikken ned mellom lårene så den ikke kom i klem. Hanne merket likevel hva jeg drev på med og utbrøt med en litt lattermild stemme:

”Jaha, du må parkere så det ikke blir trangbodd, hva?”

Lisa reagerte og snudde hodet rundt og så fra mora til meg og så nedover kroppen min der handa mi lå under hoften og rotet med pikken. Hun lo, hun også, og sa henvendt til mora:

”Ja, den er jaggu ikke lett å finne plass til sånn som han ligger.”

Så lo de begge to på min bekostning. Jeg kunne ikke annet enn le med nå, men kjente likevel rødmen i ansiktet. All isen hadde blitt brutt for lengst. Jeg gav nesten helt blaffen. Det var ikke mer å skjule. Så gikk enda en fanden i meg og jeg sa bråkjekt:

”Jaja, siden dere begge kjenner den så godt, så kan jeg vel ligge slik heller og bli brun på fronten for en gangs skyld.”

Dermed snudde jeg meg på ryggen så den halvstive pikken deiset oppover magen min. Hanne og Lisa istemte et unisont og begeistret ”mmmm…..for en utsikt”.

De la seg også rundt nå. Et øyeblikk etter kjente jeg en smygende hånd komme bort og berøre meg sakte langs kroppen min, først Lisas hånd, så kom jaggu Hannes også. Sakte og dvelende og mykt strøk de på meg mot sentrum av magen min krøp hendene deres mot hverandre. Jeg skjelte skrått mot dem begge etter tur. De lå med lukkede øyne urørlige, ansiktene rett opp mot den skyfri himmelen. Jeg kikket, så på hendene deres som gjorde små sakte bevegelser mot sentrum av magen min. Det var snart bare millimetre igjen. Med ett berørte de hverandres hånd og brøt begge ut i latter og jeg med dem. Pikken min hadde blitt knallhard av de myke pirrende hendene deres og pekte mot hendene deres på magen min. De rullet begge rundt på siden og mot meg og lo lett, grep hverandres hånd og ble med ett oppmerksom på min store reaksjon.

”Åhhh….jøss,” kom det fra Lisa.
”Åhhh….så flott,” kom det fra Hanne.

Dermed grep mor og datter nesten samtidig om staken min. Jeg utbrøt et stønn av den plutselig berøringen. Jentene så på hverandre, ingen sa noe på flere sekunder. Så utbrøt forsiktig Hanne:

”Skal vi dele?”

Lisa så på mora si et øyeblikk, nølte en smule. Så sa hun stille, men bestemt et halvhøyt JA!

Dermed var de over meg som to furier. Hannes lepper lukket seg om pikken min. Lisas munn kysset meg dypt og krevende. Hun grep også hånden min og sa:

”Åhh..bruk fingeren på meg!”

Så satte hun seg tett ved siden av meg og styrte fingeren min inn i seg. I skrittet mitt gikk munnen til Hanne ømt, men krevende på pikkhodet mitt og gav det en vanvittig grundig og deilig omgang. Tungen til Hanne lekte vekselvis med undersiden av pikkhodet og roterte rundt det før munnen hennes sugde hardt eller mykt og lot pikken synke så langt inn som hun klarte å ta den svære staken. Lisa kikket opp mot himmelen med åpen munn, ynket seg svakt mens jeg masserte klitten hennes forsiktig med fingrene. Med ett våknet hun til og skrevde over ansiktet mitt og kommanderte meg:

”Slikk meg, din fittesultne kåting! Slikk musa mi!” Hun skrevet over ansiktet mitt og senket musa ned mot munnen min og gjentok hest: ”Slikk meg!”

Jeg satte i gang som befalt. Slikket og slafset med alle mulige lyder. Tunga gled over den velduftende og søkkvåte, kåte fitta hennes. Kjønnleppene hennes var ikke særlig store, klitten var hoven og hard og lett å komme til. Hun presset av og til seg ned mot munnen min så jeg snappet etter luft, alt mens hun stønnet mer og mer høylytt.

Jeg kjente samtidig hvordan den intense behandlingen Hanne gav pikken min snart ville ende i en sprut. Åhhhh….som jeg hadde lyst til å sprute henne i munnen. Jeg sa ikke noe om min snarlige sprut og lot det stå til. Det knøt seg i skrittet mitt, stormen veltet opp i ballene mine. Det kjentes som en orkan på vei. Jeg prøvde å ikke lage for mye lyd så Hanne skulle få et forvarsel om hva som kom, og plutselig vrælte jeg da spruten veltet ut av meg. Det var mer voldsomt enn noen gang før. Det svartnet nesten for meg i der jeg hadde musa til Lisa tredd nedover ansiktet mitt. Kroppen vred seg opp mot munnen til Hanne. Gang på gang kom sædsprutene i henne, men ikke ett øyeblikk trakk hun seg unna kuken min. Tvert imot, hun sugde hardt og runket sammen med munnens bevegelser. Jeg tømte hele ladningen i henne, utallige harde, deilige spruter fløt ut av meg. Hanne gav fra seg et ”åhhhh…..” og snappet etter luft. Så slapp hun pikken og kastet seg over skrevs på meg og tredde seg nedpå den ennå ganske stive staken, kjørte den grundig til bunns i seg og begynte å ri meg med ryggen mot oss.

Over munnen min prøvde jeg så godt jeg klarte å slikke Lisas søkkvåte, deilige fitte. Jeg simpelthen elsket å slikke ungfitta hennes. Hannes fitte smakte nok noe strammere enn Lisas som stønnet høyt og ofte nå. Hun var ikke langt unna. Hun nesten knullet meg over munnen, vred seg og storkoste seg. Med en finger knadde hun av og til frenetisk på klitten sin der hun klarte å komme til mellom leppene mine. Med ett ble hun stivere i kroppen, hoftene stoppet opp bevegelsen. Så kom et gryende langtrukkent skrik som varte og varte, det hørtes nesten ut som hun gråt klagende og skringrende. Det bare steg i volum inntil det ljomet mellom bergene. Så skalv og ristet hele kroppen hennes noe voldsomt. Hun hikstet og hikstet i total ekstase. Gang på gang kom krampetrekningene.

Hanne knullet hardt og krevende pikken min. Hun fikk den stiv igjen på mirakuløs måte etter en sånn utløsning. Fitten hennes strammet seg og slappet av. Kuken ble knadd inni henne. Hun humpet frem og tilbake over skrittet på meg i et vilt tempo. Kuken min holdt seg stiv med all sin ungdommelige energi. Hylene fra Lisa satte fart i henne. Hun stønnet noe avsindig, og grove ord fløt ut av henne:

”Åhhh…herlige kuk, store deilige kuk, fan for en kjempekuk, gi meg kuk, pul meg, knull meg, kjør kuken til bunns, fyll meg med kuk, få kuk, få pikk, pul meg, pul meg, kuk, pikk, helvetes deilige kuk….”

Sånn holdt hun på ennå noen minutter før også hun begynte et økende stønn dypt nede i strupen som steg og steg mens kroppen hennes begynte å riste. Så med ett kjente jeg fitta stramme seg kraftig omkring kuken min i et skikkelig krampetak. Så skrek hun, å fytte rakkern som hun vrælte, et langtrukkent indianerhyl uten like og vred seg vanvittig hardt mot kuken min som stod steinhardt dypt inni den herlige fitta hennes. Hanne var helt i transe. Lisa, til tross for sin sterke utløsning, holdt nå omkring mora og reint instinktivt kjælte og masserte hun de svære puppene hennes, knadde dem hardt og kysset mora overalt hun kom til i nakken mens hun presset sin egen kropp inntil moras sterke, faste kropp. Holdt henne fast og ynket seg sammen med henne. For et vanvittig syn!

Litt etter lå vi alle tre slappe og utkjørte tett innfiltret i hverandre på bakken. Bare fugleskrik og sjøens klukkende lyder var å høre. Lenge lå vi slik uten å si et ord. Pusten vår gikk ennå litt tungt. Lisas hånd kom først smygende bort til meg, berørte hånden min før hun grep den og klemte den og sa:

”Åhhh….det er så utrolig deilig, så helt vanvittig sinnsykt deilig!”

Jeg måtte bare istemme og være enig. Hanne var stille ennå en stund. Så kom det:

”Du verden, jeg har aldri i mitt liv hatt en sånn knullekar som deg! Jeg blir sprengkåtskap bare ved tanken på den deilige pikken din. Den gjør mirakler med meg. Har aldri brydd meg med størrelse før, og du verden for en energi den godsaken har.”

Hun rullet seg over mot meg mens hun snakket og så smilende på meg og dattera, strøk meg over magen og fanget opp den nå halvstive kuken min i hånden sin. Hun lot handa stryke sakte over den, dro forhuden tilbake og helt ned, bøyde seg frem og kysset den lett midt på tuppen. Jeg ynket meg av den deilige berøringen og var hard igjen på sekunder. Hun tilføyde:

”Se her, Lisa, den er jaggu klar til innsats igjen. Jøss, det er utrolig.”

Lisa så og tok tak i staken hun også. Hanne dro til seg sin hånd og ble liggende og betrakte Lisa som bøyde seg over pikken min og lot den synke langsomt inn i munnen sin. Der bearbeidet hun den en stund før hun slapp den ut av seg og sa med et skjelmsk smil til meg og mora:

”Jeg tror han trenger å skyte litt igjen, denne karen, ikke sant?”

Hanne lo: ”Ja, sannelig trenger han det, gjør ham skuddklar, jeg begynner å bli sulten igjen, selv etter den deilige omgangen han gav meg.”

Lisa satte seg over meg og tredde seg nedpå pikken min og begynte å ri meg. Frem og tilbake beveget hun hoftene, og opp og ned i et jevnt smygende tempo mens jeg kjente hvordan hun strammet skjeden omkring kuken av og til. Jeg var så til de grader kåt igjen at jeg allerede kort etter kjente hvordan det bygget seg opp i meg, lukket øynene, la meg godt til rette bakover og bare lot meg flyte av sted i uhemmet nytelse med lukkede øyne. Alt var konsentrert der nede om pikken inni Lisa. Hver minste bevegelse hun gjorde forplantet seg opp i skaftet mitt. Jeg ville sprute mer, jeg var umettelig på fitte nå. Dette var helt vilt. Plutselig kjente jeg lepper som berørte mine, ei tunge som skilte dem og så ble jeg rundkysset etter alle kunstens regler. Hannes hender krafset og befølte meg over mage og ansikt. Hun var overalt på meg der Lisa ikke rakk. Hun stoppet kyssingen, forsvant bak Lisa som red meg jevnt og trutt, så kom hendene til Hanne omkring ballene mine. De ble massert og klemt mykt og deilig. Ohhhh…..orkanen steg i meg, enda en gang gjorde kanonen min seg klar til grov skyts. Jeg stønnet høyt og vilt og begynte å snakke i ørske nesten og mumlet… ”åhhh…. fitte, deilig å pule fitte!” Presset ble for stort, jeg kom atter en gang så det suste i hodet mitt og brølte ut et langtrukkent ooohhhhhh…… og pumpet i Lisa nye ladninger med sperm.

Damene lot meg ligge på stranda mellom bergene og slappe av mens de tok seg en dukkert. Jeg ventet lenge før jeg hadde energi nok til å stable meg på beina og karre meg uti til dem. Vi sprutet og lekte som om vi alle tre var tenåringer. Mor til Lisa var ikke noe unntak. De hadde stor moro av å erte meg med å dra meg i pikken hele tiden og fleipe med når jeg var klar til en ny runde og at de var kåte. Hjelp, tenkte og sa jeg til dem. Det verket virkelig nå i steinene mine.

”Vel, vi får vel la den unge grahingsten få en pause noen timer, eller hva Lisa?”
”Ikke tale om! Svarte hun. ”Jeg fikk ingen orgasme av den siste knullingen, og jeg er så kåt at jeg sprekker snart, men ok. Jeg kan vente litt, men ikke lenge.”

Vel tilbake på hytta deres la jeg meg strak ut på en sofa borte i en krok mens de lagde noe lett mat sammen. Jeg sovnet nesten med en gang så sliten og trøtt var jeg. Nattesøvn hadde det ikke blitt så mye av siden Hanne hadde rundknullet meg i flere timer, og Lisa hadde jo fortsatt fra jeg slo opp øynene. Min siste tanke før jeg sluknet på sofaen var at jeg ikke hadde lyst til å knulle på en stund.

Da vi satt og spiste noe seinere denne fredags ettermiddagen, fikk jeg en overraskelse. Ja, Lisa også for den saks skyld.
”Vi får besøk om noen timer. Jeg glemte å fortelle deg det, Lisa, men Ragna og datteren hennes, Anne, kommer for helga”, fortalte Hanne.
”Jøss, det kan bli riktig moro”, lyste Lisa opp.
”Tore, Ragna er min venninne, og Lisa kjenner datteren hennes godt gjennom flere år. De skal være her til søndag kveld. Og dere to får vel kanskje styre dere litt med knullingen mens de er her”, tilføyde Hanne med et glis.
”Ha ha, det er vel ikke bare jeg som må styre meg akkurat, du kommer vel til å gå rundt å være sprengkåt hele helga og grønn av misunnelse”, kvitterte Lisa.
”Kanskje jeg skulle holde meg borte på hytta vår?” spurte jeg forsiktig.
”Ikke tale om”, kom det kjapt fra Lisa, ”du slipper ikke unna så lett nei!”

Hun strakte handa demonstrativt ut og strøk meg åpenlyst over pikken der jeg satt i shorts. Fra Hanne kom det er formanende ”Så, så Lisa, la nå gutten få en pause, han har jaggu jobbet mer enn mye”.

Lisa trakk seg tilbake i stolen og så påtatt furtende fra meg til mora si som tok opp tråden om besøket.
”Anne er altså snart 19 år, Tore, Ragna er hennes litt gale og sprø mor”.
”Ja, det kan du skrive opp at hun er, sprø er ordet,” sa Lisa ivrig og fortsatte bebreidende:
”I fjor da hun var her, skulle hun absolutt spille plagg da dere hadde de mannfolkene på besøk mens Anne og jeg ble jaget ut av hytta og måtte sove i telt. Tror du ikke jeg vet hva som skjedde? Jeg så jo en av gubbene komme ut splitter naken og pisse. Ragna kom etter og begynte å råkline med typen. Dagen etter brakk hun foten da hun absolutt skulle herje og hoppe i sjøen fra bergene. Og så alle de grove vitsene hennes, fatter ikke hvor hun tar de fra!”
”Så, så Lisa, du trenger ikke rippe opp i alt mulig, jeg vet du egentlig liker Ragna godt, Anne enda bedre”.

Med ett ble jeg årvåken. Det var ett eller annet med stemmen til Hanne da dun sa ”…Anne enda bedre” og ikke minst det ertende blikket hun sendte Lisa som tente.
”Nå er du ekkel!” svarte hun skarpt.

De gikk ikke videre på den der, men jeg lurte på hva det betydde. Noe var det. En spenning lå mellom dem, det var sikkert. Jeg fikk så visst vite hva dette noe var senere.
Et par timer senere kom foreldrene mine tilbake. De hadde blitt over hos en onkel av meg og fortalte at de måtte dra tilbake straks fordi han hadde blitt alvorlig syk. Skulle jeg være med eller ikke? Spørsmålet ble delvis rettet til Hanne som de visste ville få bryderiet med meg, trodde de. Men som ventet svarte Hanne tvert imot at ”å nei da, Tore skal mer enn gjerne bli sammen med oss så lenge han vil, det er jo sommerferie”. Hun smilte bredt til meg slik at rødmen steg i kinnene mine og jeg måtte se ned. Så dro de like etter.
”Men da er det jo god plass på hytta hos dere, Tore”, sa Hanne, ”kanskje Ragna og Anne kan sove der?”
”Ja visst”, svarte jeg og skjønte ikke baktanken Hanne nå hadde, men som jeg skulle forstå senere.

En snau time etter sto Ragna og Anne der. Om Hanne og Lisa var to flotte damer, så sto jaggu ikke disse to nykommerne noe tilbake. Anne hadde de svære kanonene av noen pupper. Jeg ble bare stående og glane slik at Lisa dultet borti meg. Hun skjønte opplagt hva jeg var opptatt av. Ragna var også av den yppige typen med store pupper. Så vidt fylt 16 var jeg jo så til de grader puppefiksert at det halve kunne være nok, og jeg fikk jo stå for et godt ord også. Anne på 19 var jo et syn for mine øyne. Den deilige strutterompa og de puppene, tenkte jeg. Lisa trakk meg til side da de gikk inn på hytta vår med bagasjen og sa:
”Jeg ser nok hva du stirrer på, din kåting, men bare slapp av, hun har du ikke en sjanse på”.

Jeg svarte ikke. Tenkte vel at hun hadde en type, og dessuten var hun jo nitten, to år eldre enn Lisa. Sånne jenter var neppe interessert i en ungdomsskoleelev som meg, nei. Men drømme kunne ingen stoppe meg i å gjøre.

Klokka var bare knapt ni på kvelden da vi alle hadde spist. Plutselig foreslo Lisa at vi skulle ta en dukkert i varmen som sikkert hadde steget til godt opp mot 30 grader den dagen. Ragna og Hanne sa nei takk, men Anne ble straks med. Jeg nølte, men lot meg overtale av Lisa som kom rett bort og gav meg en skikkelig klem og dro i meg. Hanne oppfordret meg også til å bade med dem. Jeg skjønte at hun og Ragna nok ville ha en stund for seg selv. Så vi hentet badetøyet og gikk til våre tidligere så heite elskeplass. Lisa var ikke sein om å dra av seg klærne og sa rett ut ”her bader vi naken” til Anne som ikke trengte overtalelse. Jentene var uti på et blunk, mens jeg ble stående sjenert for den nyankomne og bare se dum ut. Hun var jo som en gudinne! Fy flate for ei jente med de runde deilige formene, både større og mye fastere pupper enn Hanne og med den deilige sprettrompa! Jeg kjente det kriblet faretruende i pikken, så jeg fikk av meg fillene i ei fart og heiv meg uti fra svaberget. Det kjølige vannet fikk nok roet ned lillemann, tenkte jeg. Lisa og Anne hadde alt svømt ganske langt ut. Jeg gadd ikke svømme etter og tok en runde over vika mellom bergene og gikk opp på andre siden og satte meg der. Jentene lo og trådde vannet og skvettet vann på hverandre. Det var tydelig at de kjente hverandre godt fra før. Rart at jeg aldri hadde truffet denne Anne her på hytta siden hun hadde vært her flere ganger. Jeg ble lei av å sitte der og svømte tilbake, tørket meg og dro på meg shortsen før jentene kom opp. Jeg noterte meg at Anne også var glattraket i skrittet og med den bollemusa! Det bulet skikkelig der nede i to store, fyldige fittelepper. Jentene lo og kniste og ble stående foran meg og glise med hendene sine godt plantet i sidene på seg. Jeg skjønte de pønsket på noe temmelig kvikt, men da det gikk opp for meg hva de tenkte på, var det for seint. Dermed tok de et fast tak i hver sin arm og dro meg opp og mot vannet nedenfor berget. Uansett om jeg strittet imot, ble jeg regelrett kastet på sjøen. Der sto jentene og lo så de hikstet mens jeg svømte innerst i viken og karret meg på land.

”Neimen, se på han da, dyvåt shorts, tenk om han blir forkjølet da! Vi må få ham tørr, Anne!” kom det megetsigende og ertende fra Lisa. Anne stemte i med et ”ja, tenk om lille-mann blir forkjøla da!”

Jeg kjente nå den der tonen og skjønte at om et øyeblikk ville jeg være bukseløs om jeg ikke la på sprang. Men det gjorde jeg ikke. Fanden hadde gått i meg, sjenansen var borte. Jeg ble stående og vente mens jentene tisket og hvisket der borte. Ville de ha meg naken, skulle de få det, og ville de smake pikk, skulle de få det også. Jeg begynte å skjønne dette spillet, jeg også.

De var over meg på et øyeblikk og shortsen ble trukket av meg der jeg ble holdt nede av Lisa mens Anne trakk den våte buksa nedover beina mine.

”Åhhh…. Stakkars så liten den er blitt i det kjølige vannet, ertet Lisa, men vent litt Anne, så skal du få deg en overraskelse!”

Så tok hun et grepa tak om pikken og begynte å runke den sakte mens hun slikket og småsugde på den. Anne satte seg ved siden av meg og bare så storøyd på oss. Det tok ikke mange sekundene før Lisa hadde fått staken svær og hard. Der lå jeg og struttet foran disse to vanvittig deilige jentene, men oppmerksomheten min var mest konsentrert om Anne som kikket med halvåpen munn på kuken. Hun gjorde ikke noe for å skjule sin nakenhet for meg. De deilige store puppene hadde en anelse gåsehud etter vannet, og vortene var harde og store og fristende. Jeg nistirret på henne og slukte henne med blikket. Nå var jeg skikkelig sprengkåt og knullesyk igjen. Lisa sugde og runket meg, men tok en pause innimellom og kikket bort på Annes respons. Anne satt fortsatt der uten å si et ord. Plutselig strakte hun frem en hånd….sakte mot mine nedre regioner. Jeg innstilte meg på øyeblikket da handa hennes ville nå skaftet mitt og nye fyldige lepper slikke om pikken. Stor ble min overraskelse da hun la handa om skulderen på Lisa, strøk sakte nedover skulderen og favnet om puppen hennes. Med ett var hun over Lisa bakfra, en hand ble stukket innunder skrittet hennes, den andre kjælte om puppen. Lisa stønnet litt da Annes hand berørte kjønnet hennes. Jeg bare gapte av overraskelse. Lisa slapp pikken min, dreide rundt og lot seg falle bakover på ryggen med Anne over seg. Så skjedde tingene veldig fort. Plutselig var jentene hett og inderlig opptatt med hverandre. De kysset, slikket, befølte og stønnet. Brått lå de i 69-stilling og innfiltret i hverandre og slikket hverandres fitter med innlevelse og slavselyder så jeg satt der helt målløs.
”Hva i fa….,” tenkte jeg. ”Hva gjør jeg nå?”

Jentene hadde fullstendig glemt meg og pikken og enset meg overhodet ikke. Jeg ble sittende og se på en liten stund med en knallhard ståpikk viftende mellom beina. Dette hadde jeg i alle fall ikke sett, knapt nok på bilder og lest litt om. Jeg reiste meg og dro på meg den våte shortsen, kikket en gang til å jentene som lå der og slikket fittene på hverandre. Så ruslet jeg tilbake til hytta, ganske så betuttet og skuffet.

”Jøss, kommer du alene tilbake”, sa Hanne og Ragna nesten i kor. De satt begge toppløse i hver sin stol og begge med G-strengs bikinitruse. Jøss, de var sannelig et syn. Ragna hadde jo et smellvakkert ansikt og så slett ikke ut til å være gammel nok til å være mor til Anne. Seinere fikk jeg høre at hun bare var 35 og hadde fått Anne alt som 16-åring.

Jeg bare mumlet noe uforståelig til svar og dumpet ned i en stol, visste ikke om jeg skulle si noe om hva jentene drev på med eller ikke. Men Hanne slapp meg ikke unna så lett.
”Hvorfor ble du ikke sammen med Anne og Lisa?” De stirret på meg og ventet et svar. Jeg følte meg beklemt, visste ikke hva jeg skulle svare. Så tok Ragna ordet.
”Hmm…det begynner å demre for meg nå”. Hun lot resten henge i lufta.
”Hva da? Spurte Hanne.
”Jentene er opptatt med hverandre”, svarte Ragna, ”så jeg kan tenke meg Tores overraskelse”.
”Opptatt med hverandre? Mener du…?”
”Ja, de ligger vel der borte i heit omfavnelse, kjenner jeg Anne rett”, sa Ragna, ”Anne har lenge hatt mer sansen for jenter enn gutter, skjønner du. Hun kom liksom ut av skapet om du skjønner, i vinter og fortalte meg hvor landet ligger for henne.”
”Men Lisa har aldri vist slike tendenser”, sa Hanne overrasket.
”Hva skjedde, Tore?” Det var Hanne som spurte.
”Det er som hun sier, de knuller”, falt det ut av meg.

Damene dro litt på smilebåndet, Hanne sa:
”Knulle på den måten kan de neppe”, svarte hun og så på meg med trykk på ”den”.
”Men jeg skjønner at du følte deg til overs og du fikk vel litt av en overraskelse, stakkars”.

Henvendt til Ragna sa Hanne:
”Jeg synes jentene skal få være i fred, ikke sant?”
”Ja, sa Ragna, ”men hva med denne stakkars karen her? Han ser jo helt betuttet og direkte skuffet ut”

Hun så på meg, strakte seg frem og strøk meg over håret siden vi satt ganske nær hverandre.
Hanne sa:
”Å, han trives godt sammen med oss, ikke sant Tore? Vi skal vel få det hyggelig?”
”Jeg hører du er en riktig trivelig kar”, sa Ragna med et lurt smil.
”Shit! Nå har Hanne sittet her og lagt ut om knullingen vår”, tenkte jeg med en gang. Knapt hadde jeg tenkt tanken, før Ragna bøyde seg frem og strøk meg på det nakne låret mitt. Responsen i skrittet mitt var spontan. Den begynte straks å reise seg. Hun fortsatte mens hun sa:
”Vi får vel ta godt vare på denne karen, du og jeg da Hanne, ikke sant?”
”Ja visst, vi skal ta godt vare på deg, Tore. Ikke bry deg om de to lesbene der borte. Jeg tenker i alle fall Lisa vil ha mer selskap av deg. Hun er altfor glad i gutter til å la være”.

Ragna tok ikke bort handa si fra låret mitt. Hanne satt der uanfektet og drakk kaffe med solbriller på, så jeg kunne ikke se hvor hun festet blikket sitt. Ragna derimot strøk nærmere og nærmere den nå så harde pikken som struttet kraftig i buksa mi. Med ett lot hun handa stryke over den, og jeg slapp ut et stønn av nytelse. Hun grep bestemt om kukskaftet og klemte den og så slapp det ut av henne:
”Å herregud for en sværing!”
Hanne lot solbrillene falle, la dem på bordet og sa:
”Ja, jeg har aldri i mitt liv sett noe så stort og deilig. Er den ikke herlig?”

Her satt disse to kvinnfolkene og diskuterte pikken min som om jeg ikke kunne høre hva de sa, men hva skulle jeg selv si da? Ragna fortsatte å massere pikken min utenpå buksa. Det kom ett og annet ”mmmm” fra henne. Så kom det.
”Kan ikke du ta av deg den der våte shortsen og henge den i buskene der borte, Tore. Jeg vet jo at Hanne har sett denne deilige staken din, så jeg synes det er helt rettferdig at jeg også skal få se den”.

Ragna så meg rett i øynene, holdt blikket mitt, jeg kjente rødmen stige, men hun tok liksom brodden av min flauhet med en ny kommentar.
”Det er da helt i orden. Hanne har fortalt meg for en fantastisk deilig kar du er, og for å si det rett ut, så ble jeg temmelig lysten selv av å høre om dere”.
”Kom igjen da, Tore”, kom det fra Hanne, ”eller så river vi av deg buksa begge to”. Hun så bestemt på meg, og jeg hadde minnet om badingen frisk i hodet ennå. Jeg reiste meg og dro av meg buksa i nesten en bevegelse. Ragna gispet, tok seg for munnen og nistirret på den enorme pikken min som struttet lett oppover.
”Å herregud, det er jo rene monsteret av en pikk!” slapp det ut av henne.
”Ja, den er helt utrolig, og du kan knapt forestille deg hva han kan utrette med den også!” istemte Hanne, reiste seg og satte seg på knærne foran meg, grep fast om skaftet mitt og ristet den litt. Ragna var stum nå, og bare stirret og stirret.
”Kom Tore, jeg synes du skal la Ragna få kjenne på godsaken din, synes du ikke?”

Hun gjorde mine til å dra meg etter pikken mot Ragna, men det var ikke nødvendig, for Ragna spratt plutselig opp av stolen, tok et par raske skritt rundt bordet mot meg og falt nesten ned på knærne ved siden av Hanne foran meg med ansiktet bare centimetre fra pikken. Opp kom en søkende hand som grep om skaftet ved siden av Hannes faste hand og foran denne mot pikkhodet. Ragna strøk sakte forover mens hun formet en ring rund pikken med fingrene sine, dro et par fingre mykt over pikkhodet og jeg stønnet høyt i kåtskap. Så åpnet hun munnen og lot de store, brede og fyldige leppene sine gli over hele pikkhodet, tok det helt inn og fortsatte med munnen nedover skaftet, sakte, sakte. Jeg stønnet hele tiden. Hannes hender befølte meg under og på pungen, kjælte og klemte forsiktig om ballene, dro en finger opp langs rumpesprekken så langt hun kom til. Det satte et støkk i meg. Dette var nytt! Jeg akte meg fremover på stolen slik at rompa kom fri over kanten på stolen slik at hun kom bedre til. Fingeren hennes søkte bakover og roterte rundt rumpehullet mens Ragna nå sugde pikk helt vilt. Hun rullet og sugde pikkhodet rundt og rundt mellom tunge og lepper så jeg ble tatt til himmels allerede! Ballesprenget var påtagelig. Bak kjente jeg en finger som prøvde å trenge inn i rompehullet. Så stoppet den. Jeg gløttet bort på Hanne som stod på knær tett inntil meg og presset de store deilige puppene mot overarmen min. Hun smilte og hvisket:
”Nå skal du få ditt livs opplevelse, gutten min! Bare slapp helt av, kjære deg.”

Dermed grep hun en flaske på bordet, skrudde raskt av korka, helte noe flytende ut i handa si og smurte inn fingrene sine med olje. Så forsvant handa hennes igjen tilbake til rompehullet mitt mens Ragna ikke hadde sluppet pikken min ett sekund. Bak kjente jeg igjen fingeren som nå gradvis gled inn i rumpehullet mitt, boret seg inn med roterende bevegelser. Det sprengte litt på, men var vanvittig opphissende. Så presset fingeren plutselig på et merkelig og uhyre deilig punkt fremover. Jeg kjente den mot de indre dype delene av pikkrota eller noe slikt. Jeg lukket øynene, fornemmelsen, følelsen var helt utrolig. Ragna sugde og gav meg en om mulig enda bedre ekspertbehandling enn Hanne hadde gjort. Hanne masserte rundt i rompehullet, ballesprenget kom fullstendig helt ut av kontroll, alle muskler var som lammet unntatt lysten til å la orkanen min slippe løs. Dermed sprakk jeg med et avsindig stønn. Den første spruten var enormt kraftig, den fylte Ragnas munn så dråpene rant ut av munnvikene hennes. Hun hostet, slapp pikken, men runket med handa ufortrødent videre. Nå stoppet det liksom opp for meg, alt ble holdt igjen liksom. Hannes finger trykket litt annerledes, så beveget hun fingeren sin litt inni rumpehullet, og jeg sprakk på nytt, brølende! Spruten sto av kuken. Fra Ragna hørte jeg et ”åh herreguuud for en sprut!” Gang på gang kom jeg, en, to, tre, fire, fem, seks….jeg kom ut av tellinga. Fingeren der bak fortsatte å trykke og massere innvendig. Det var svimlende deilig, jeg seig etter hvert sammen i beina, klarte ikke å sitte oppreist i stolen, ble fullstendig slapp og matt i hele kroppen. Som en klut seig jeg sammen i stolen fullstendig kaputt. Jeg kikket sløvt på Ragna. Hun tørket opp sæd fra puppene sine, fra kinnene og haka og slikket av fingrene og svelget hele stasen. Det lå svære sædklyser overalt.
”Mmmm….han smaker sannelig ikke verst heller, denne ungstuten! Se på den pikken hans, den er jaggu like stor ennå!”

Hun tok et par runketak om den, tok den inn i munnen sin og sugde den godt igjen og slikket seg om munnen med en høylytt ”mmmm”.
”Du er jaggu verre enn meg, Ragna. Helt hysterisk kåt og grov!” sa Hanne og lo.
”Mmmm….da du fortalte om denne kraftkaren, ble jeg jo sprengkåt og dyvåt og bestemte meg der og da for at jeg skulle ha ham uansett! Og jeg har ennå ikke fått ham på rette måten. Mon tro om han klarer mer etter den satsen han sprutet på meg? Den der med fingeren bak pleier jo å gjøre en mann helt ferdig som en klut sånn som du gjør det, Hanne”.

Det var opplagt at disse damene ikke skjulte noe som helst for hverandre. Jeg ble bare sittende utmattet i stolen og høre på dem mens de plapret i vei om sex og meg som om jeg ikke var til stede. Jeg brydde meg ikke. Denne utløsningen hadde vært mye sterkere enn noe annet jeg hadde opplevd disse dagene, og jeg kjente meg ikke i stand til mer akkurat nå. Men der skulle jeg ta feil!

Ragna fortsatte sin kuksuging og ballemassasje, og hendene hennes knadde og kjælte ballene mine så det gikk nye deilige ilinger langs ryggraden. Hanne kysset meg dypt og intenst og strøk meg overalt ellers på kroppen og puttet en pupp i munnen min. Jeg sugde villig vekk på de harde store vortene, kjente kåtskapen gradvis komme tilbake i kroppen, og pikken grodde seg jaggu hard og god igjen. Hanne så på meg og sa med en bekymret stemme til meg:
– Huff, vi utnytter jo deg grovt, synes du vi er fæle med deg?
– Mmm….nei da, sa jeg bråkjekt med munnen full av puppevorten hennes og tilføyde:
– Det er så deilig å pule!
– Jeg håper du ikke synes vi er for krevende, men det er bare det at du er så vanvittig deilig og gjør oss så jævlig kåte med den deilige staken din. Vi klarer bare ikke å la være, det er ikke så greit for oss damer å finne en god deilig mann å knulle med, skjønner du.
– Ja, og så er du her med denne herlige, spreke pikken din, tilføyde Ragna og slapp pikken min et øyeblikk. Hun stønnet.
– Fy flate, nå står det som en påle igjen. Jeg bare må ha den med en gang!

Dermed reiste hun seg opp og reiv av seg bikinitrusa, dette knøttlille tøystykket, snudde seg med rompa mot meg mens Hanne grep om pikken og styrte den mot grotten til Ragna.
– Kom kjære gutten min, la meg få styre den harde kåte kuken din inn i Ragnas lengtende våte fitte. Ragnas fitte har lengtet sånn etter denne grove, svære kuken din, du aner ikke hvor kåt hun ble da jeg fortalte hvor flink du er til å knulle meg og Lisa. Stikk godkuken din i Ragnas deilige fitte, du, kom, la henne smake på godsaken din og gi henne et deilig knull. Sprut henne full!

Ragna beveget seg sakte ned på kukhodet, Hanne masserte hodet langs fitteåpningen, Ragna stønnet grovt og inderlig og utstøtte:
”Åhh…for en saftig deilig svær herlig kuk. Kjør den til bunns i den kåte våte store fitta mi. Fy fan så kåt jeg er. Åhhh…kom med gjerdepålen din, gutten min. Pul meg!”

De siste to ordene kom høyt og med grov kåt stemme. Dermed gled hun boms nedpå så kuken forsvant inn i henne med en skvupp. Så begynte hun å humpe opp og ned og foretok rene magedansen frem og tilbake på kuken mens hun støtte seg på armlenene på stolen jeg satt i. Hanne knadde ballene mine en stund og vekslet med å kjæle med puppene til Ragna. Så kjente jeg fingeren hennes leite seg frem til rompehullet mitt og forsvant inn der igjen. Her ble det nok reprise på forrige kanonutløsning. Ragna kjørte knallhardt på, var helt vill, stønnet og geberdet seg. Hanne knadde hennes ene puppevort mens den andre var opptatt inni rompehullet mitt. Jeg strakte handa mi rundt Ragna og grep tak i hennes andre pupp og knadde det og lukket øynene. Jeg ble pult i vilden sky nå. Ragna ble etter utrolig kort tid mer intens. Jeg oppfattet så vidt at hun ikke holdt ut særlig lengre nå, begynte å skjønne disse damenes signaler nå. Jeg støtte hoftene mine mot den kraftige rompa hennes en del ganger så godt jeg klarte, og dermed skrek hun jamrende og vedvarende, hele kroppen skalv kraftig i orgasmens høydepunkt mens fitta krampetrakk seg sammen om kuken min. Den der klarte jeg ikke, hun melket kuken min nå. Orkanen kom, jeg stønnet voldsomt og sprakk for andre gang på kort tid mens Hanne masserte dette underlige utløserpunktet bak i rompehullet mitt. Jeg kom så det svartnet helt for meg et øyeblikk. Igjen et lite opphold, det var som Hanne styrte utløsningen min, så beveget hun fingeren sin litt i rompa mi, og dermed slapp jeg løs enda flere ladninger med tjukk fossende sæd inni Ragnas store fitte. Åhhh….så det sprutet av meg. Det var minst like deilig som hver eneste gang før.

Akkurat idet jeg begynte å kjenne at kuken slappet av og gled ut av Ragna og hun trakk seg av, oppdaget jeg dem. Anne og Lisa sto borte ved hjørnet av hytta vår og beskuet hele sexorgien vår med alvorlige miner med korslagte armer. Ragna og Hanne hadde ikke sett dem ennå, men oppdagelsen gjorde meg forskrekket. Likte ikke at Lisa så meg knulle disse voksne damene og trodde hun ville bli sint på meg. Dermed slapp det et lite ”åhh fan” av meg. Hanne så på meg, oppdaget hva jeg hadde sett og ble med ett alvorlig. Hun sa henvendt til Ragna:
”Åh, Anne og Lisa står og ser på oss!”
”Gjør det noe egentlig?” sa Ragna og fortsatte:
”De har sikkert selv kost seg med hverandre nettopp og må ikke komme her med bebreidelser.”

Så kom jentene sakte mot oss. Sakte med alvorlige miner i ansiktene sine. Endelig sto de foran oss tre. Jeg satt der uten å kunne røre meg, var helt utpult, sliten og matt i hele kroppen. Ragna satt fortsatt på fanget mitt med ryggen til meg og hadde et godt grep om min halvstive kuk mellom lårene sine. Hanne sto oppreist ved siden av meg med ei hand på skulderen min. Ingen sa noe. Så kom det fra Lisa.
– Dere er jaggu litt av noen kåte kjerringer, tenker dere ikke på hvem dere bruker til knullingen da?
– Og hva har så dere to bedrevet tiden med, spurte Hanne irritert, og fortsatte.
– Det er helt tydelig å se på dere at dere også har tilfredsstilt sexlysten, din lille kåting. Saftene renner jo nedover lårene dine, så kom ikke her og anklag noen!

Lisa svarte ikke, tok seg bare til låret og dro handa over den våte dråpen som tydelig rant nedover det. Heller ikke Anne sa noe. Ragna brøt inn.
– Jeg kan være enig i at vi kanskje utnytter denne unge hingsten, men etter det jeg vet Lisa, så var du den første til å rundknulle ham, så hvorfor anklage oss to? Eller er det slik at du vil ha både i pose og sekk?

Lisa ble svar skyldig. Jeg så rødmen i ansiktet hennes. Så trakk jentene inn på hytta til Hanne. Ragna tok et par runketak om den slappe pikken min, reiste seg og så på meg.
– Og hva synes du da? Synes du vi er fæle mot deg som rundknuller deg?
– Nei, det er jo så godt, svarte jeg som bare hadde bare sett ei jente naken på avstand inntil for få dager siden. Jeg følte meg beklemt, var jævlig usikker på hva jeg egentlig skulle si, men en ting var sikker; – jeg likte veldig godt å knulle!

Hanne grep ordet.
– Stakkars gutt! Han har ligget i skjul og kikket på meg og Lisa flere ganger både i fjor og i sommer. Stakkars gutten har jo verket etter å få smake på skikkelig dame. Det er da ikke noe galt i at gutten får oppleve hvor deilig det kan være. Og her er han jo i gode hender.

De lo begge to, strøk meg over håret og gav meg hver sin klem. Ragna sa:
– Ikke bry deg med de sutrete jentene. De er bare egoister med ett sett regler for seg selv og et annet for oss andre, skjønner du. Hold deg til oss to, så skal vi ta godt vare på deg. Stol på meg du. Ja, for du har vel lyst på mer fitte, ikke sant?

Jeg nikket ivrig, og kjente igjen at ordene deres gjorde meg kåt – igjen! Ragna så den gryende ereksjonen min og sa ivrig:
– Jøss, han er ikke sann altså! Se på staken hans, nå står den jaggu snart igjen. Blir du aldri mett?
– Jeg kan ikke for deg, jeg er kåt hele tiden, sa jeg litt unnskyldende og gned meg over kuken så den ble enda hardere.
– Du skal jaggu få kjørt deg gutten min, men akkurat nå trenger to litt tilårskomne damer en pause i alle fall, sa Hanne.
– Snakk for deg selv, du, kom det kjapt fra Ragna samtidig som handa hennes grep om pikken og runket den sakte.
– Jeg kan godt tenke meg mer av denne deilige gjerdepålen med en gang jeg.
– Du er jo helt gal, er du underernært på mannfolk, eller? Hanne så på Ragna.
– Ja, for å si det rett ut, så har jeg ikke sett snurten av et mannebein på snart et helt år.

Ragna gled nok en gang ned foran meg og sugde inn kukhodet mitt og gav meg en deilig kukmassasje. Jeg stønnet og grep om hodet hennes. Hanne sa leende:
– Jeg står over nå, og jeg foreslår at dere to kåtinger tar en tur bort på hytta der og knuller dere ferdig. Kanskje jeg kommer bortom senere når du har fått deg nok pikk, Ragna.

Ragna kikket opp på Hanne som pekte bort på hytta vår. Så reiste hun seg opp, dro meg i kuken og sa bare et kort ”bli med er du snill”. Jeg luntet villig etter henne med en hard pikk som svingte vilt mellom beina mine der jeg gikk ved siden av henne splitter naken. Hadde noen sagt til meg for få dager siden at jeg skulle sprade naken omkring her og bli knullet gang på gang av to voksne kåte kvinnfolk, ville jeg bare ha ledd hånlig.

Vi hadde knapt kommet inn på hytta i kjøkkenet før Ragna var over meg. Hun kysset meg grådig og klemte godt om pikken min som igjen var klar til aksjon. Hun ville ha meg med en gang på kjøkkenbenken og sa hest:
– Slikk fitta mi, Hanne sa du hadde blitt riktig så flink til det. Åhhh… jeg er så kåt. Kom og slikk meg.

Med to fingrer brettet hun fitteleppene ut foran meg, spredte lårene godt ut og så på meg. Straks var jeg over fitta hennes som var dryppende våt etter forrige knull. Hun smakte ganske forskjellig fra Hannes fitte, selvsagt med en viss sæd flytende i seg ennå. Jeg slikket og slafset det jeg var kar om, stønnet og boret tungespissen så langt inn i hullet jeg klarte. Ragna stønnet og mumlet grove ord mens jeg drev på med min uhemmede kåte fitteslikking.
– Du deilige fitteslikker, åh du gjør meg gal, fitta mi liker det, fitta mi vil ha masse kuk og bli slikket. Åhh ja, sånn ja, sleik i deg alt, kos deg med fitte gutten min. Åh så jeg gleder meg til å ri den svære kuken din, den herlige gode kuken din skal pule meg masse. Kom, gi meg kuk nå!

Dermed skjøv hun meg bort fra fitta, hoppet ned av benken, snudde seg rundt og satte rumpa ut mot meg, ei deilig frodige fristende rompe som nesten ropte på meg. Hun strakte handa bakover, kikket skrått på meg og bad meg kjøre kuken rett inn i henne. Jeg fulgte oppfordringen, glad for atter en gang å få knulle ei deilig kåt fitte. Jeg presset meg hardt inn i henne, kjørte pikken rett til bunns så den støtte hardt mot livmorhalsen. Så begynte jeg å dunke hardt inn og ut, lukket øynene og hadde kun følelser og konsentrasjon omkring kukskaftet som pumpet bollemusa til kåte Ragna. Hun stønnet og ynket, de grove ordene rant av henne.
– Fy fan for en kuk, store jævla god kuk, la kuken pule fitta mi, pul så jeg knapt kan gå, åhh gi med hele skaftet, kjør det i bollemusa mi. Fy fan så kåt jeg er, kan knapt få nok av den deilige pikken din, og for en kjempedeilig kuk du ha. Sprut fitta mi full! Kjør meg hardt, råknull meg med den deilige hingstepikken din!
– Ja, svarte jeg, du har ei deilig mus å pule, fy fan så godt det er å pule fitta di, du gjør meg gal, jeg er så kåt og sprutelysten igjen, deilig god fitte, gi meg fitte, masse fitte. La fitta knulle meg!

Selv om jeg allerede hadde sprutet flere ganger, tok det jaggu ikke lange tiden før jeg kjente karen var klar igjen. Ragna var tydeligvis også på vei, for hun stønnet og ynket seg nesten som om hun gråt.
– Kjære hingsten min, åhhh jeg kommer snart, åhh kom du også, la meg kjenne satsen inni meg, sprut meg full din kåte okse. Pul meg, pul meg, ja, såånnnn ja….åhhh ja jeg koo…mmmerrr….

Hun kastet vilt med hodet, skrek og hylte, og så kjente jeg ballesprenget sprekke fullstendig. Kaskader av enda mer sæd sprutet i bollemusa, jeg dunket hardt i henne, sprutet og sprutet og vrælte grovt ut i rommet. Helt skjelven i lårene gled jeg ned på en stol ved kjøkkenbordet en stund etter. Ragna gled ned på golvet foran meg med hendene på lårene mine og hodet på hendene og stønnet.
– Herregud for en hingst du er, det skal bli mange damer som får seg gode stunder med deg i mange år fremover. Jeg har aldri blitt knullet av noe så vanvittig deilig som den der pålen din. Den er ubeskrivelig deilig og sprek!

Hun strøk med handa over det nå noe slappere skaftet. I det samme kom Hanne inn døra og flirte.
– Jøss, jeg hørte hylingen deres helt bort på hytta mi. Dere er jo helt gale. Men nå må dere slappe av en stund, jeg har satt frem vin og frukt. Kom igjen dere kåtinger.
– Jøss, er ikke du kåt på denne karen da? Ragna kikket opp på Hanne.
– Jo da, det er jeg, men jeg fikk da mitt for en stund før du kom, vet du, og dessuten blir vi her hele sommeren. Du har bare ei uke her, ertet hun. Ragna gjeipet etter henne idet Hanne snudde og gikk ut.
– Fan ta deg, heldiggrisen!

Til meg sa hun:
– Og du er jaggu like heldig som får så mye deilig knulling av sånne kvinnfolk som oss, ikke sant?

Til det kunne jeg bare si meg enig. Jeg har aldri knullet så mye i mitt senere liv som de seks sommerukene jeg var på hytta. Hver dag, flere ganger daglig og en hel del seine nattetimer ville Ragna knulle, og da hun dro, overtok Hanne selv. Lisa sluttet å furte da Anne forsvant og ville knulle hun og, så den sommerferien er som spikret i minnet mitt. De fleste dagene ble jeg knullet enten av mor og datter samtidig eller hver for seg. At foreldrene mine ikke skjønte et kvidder av opplegget, fatter jeg ikke. Men nå fartet de også en del rundt og lot meg være i fred på hytta sammen med de to kåte damene.