Sommerjobb for en ungkar

..det var lenge siden jeg hadde sagt ja til denne sommerjobben. Det var faktisk en gang i oktober forrige året som Line hadde spurt meg om jeg kunne hjelpe henne og familien på fjellgården i sommer. Foreldrene hennes bor i Valdres, og har blitt veldig dyktige til å arrangere opplevelsesferie for turister og andre interesserte. Jeg hadde, dum som jeg er sagt «- ja… så klart jeg kan det….

..så satt jeg her da, og synes fryktelig synd på meg selv. Jeg måtte til nød akseptere å være med i 2 uker, selvom jeg hadde MYE mer lyst til å være hjemme på hybelen for å bli kjent med de nye studentinnene som ville flytte inn utover sommeren. Det var allerede ei som hadde flyttet inn ved siden av meg, og hun var bare utrolig strøken. Hun hadde rufsete, halvkort hår, briller, blå øyne og en slank men ikke spesielt høy kropp. Den første gangen jeg så henne hadde hun på seg åletrange jeans…, med en tettsittende topp av silke som jeg tydelig kunne se de kurvede brystene toppet av ett lite bær under. Hun smilte til meg med en kritthvit perlerad av tenner, og ga klar beskjed om at nå skulle livet nytes… uten mamma…. men med gutter, uteliv og fest. ..og..selvfølgelig skulle jeg reise tidlig neste dag…

..jeg strammet meg opp, dette var det ikke noen grunn til å sippe mer over. Jeg hadde en jobb å gjøre, og tross alt var det ett utrolig fint vær i fjellet i dag. Jeg kikket nedover fjellskråningen for å forsøke å finne ut hvor mange som skulle være med å ri en liten tur innover i fjellet i dag. Jeg hadde reist opp til innhegningen mye tidligere enn alle andre, og var derfor litt usikker på hvor mange hester jeg skulle gjøre i stand til denne dagsturen innover moltemyrene. Solen stod allerede ett stykke opp på himmelen, men det varte og rakk før noen kom.. Var det virkelig ingen som ville ri tur ?? ..jeg snudde meg bort fra stien igjen og satte meg på en stein for å ta en røyk. Det blir jo heller ingen penger av tomme sadler… jeg var ganske deprimert nå, det må jeg innrømme.

Etter noen minutter hørte jeg allikevel stemmer nede fra stien. Endelig.. da blir det tur i dag også. Jeg reiste meg raskt opp og gikk mot hestene, mest bare for å virke opptatt og importent.. ..»-Hei Marcus…. , det var Lines stemme, Jeg snudde meg rundt og ble stående helt stum… ,,med åpen munn stod jeg der og nøt synet av 5 helt nakne jenter. ..vel, ikke helt nakne. Alle jentene hadde støvler på beina, ridepisk i hånden og hjelm på hodet. Ikke noe annet. Jentene var på omtrent samme alder, dvs. rundt 20 år, og ingen av de hadde ett ekstra gram fett på kroppen. Jeg kunne se at de smilte alle sammen, men tilslutt fikk jeg forklaringen. Lines foreldre hadde stengt arrangementene denne helgen, men det hadde ikke Line sagt til meg. Hun hadde nemlig invitert en del skolevenninner hjem på en liten helgeferie, og i går kveld hadde de funnet ut at de skulle ta en tur i moder natur, kliss nakne. Jeg antar at dette forslaget hadde blitt fremlagt etter ett relativt kraftig konsum av drikkevarer, men ingen av jentene hadde turt å trekke seg da de våknet i dag tidlig.

..»Har du hestene klare..?, Line tok igjen kommandoen blant jentene. «-Ja.., jeg nikket bekreftende uten å se direkte på noen av jentene. Jeg kunne kjenne hvordan blodet spredde seg i kroppen, noe blod sørget for at jeg ble ildrød i ansiktet og på halsen, resten tok plass i kukken min. Jeg kunne kjenne hvordan den startet å presse mot gylfen, men heldigvis er jeans laget av ett sterkt stoff så det var ikke noen umiddelbar fare for at den skulle revne.

..verre ble det da jeg stilte jentene ett spørsmål..»-Er det noen av dere som er vant til å ri ?.. Faen å…, med en gang jeg hadde spurt spørsmålet forstod jeg at det kunne misforstås. Sant nok, jentene kikket på meg og braste ut i en latter som varte i flere minutter. Jeg stod bare der, men grimetauet til en hest i den ene hånden … minst like rød i ansiktet som for ett par minutter siden.

Hva jentene hadde snakket om på vei oppover stien vet jeg ikke, men det kunne nesten virke som om de hadde inngått en pakt om å hisse meg opp så mye som mulig. Det startet med at alle jentene måtte ha hjelp til å komme opp i salen. Jeg måtte da stå halvveis ved siden og halvveis bak dem, mens de hadde den ene foten i stigbøylen og med den foten i min hånd. I det jeg tar sats for å få de opp i salen sørger de for å legge seg fremover med overkroppen, slik at kusa bretter seg nydelig ut rett foran ansiktet mitt i det beinet svinger over salen, og sprer beina fra hverandre. Jeg har dessverre ikke manerer som er gode nok til å kikke vekk, og kunne konstatere ganske kjapt at alle jentene var kåte som ett uvær. Ikke ett av kjønnene var tørre, det regelrett flommet over av godsaker i flere av disse nektarkoppene. Nesen min kunne også kjenne hvordan kjønnsduften var tilstede hos de alle, spesielt mye hos den yngste jenta som så vidt hadde fylt 18 år. Det var lillesøstera til Line som også ville være med på turen i dag.

Da alle jentene satt i salen sin begynte de å argumentere med at det var feil av meg å insistere på å være påkledd på turen. De begynte å rope taktfaste hentydninger,… og tilslutt gikk jeg med på å ri i bar overkropp og bokser.

..joda, jeg sørget for å ri litt bak jentene også… .:-) Det var en nytelse å se hvordan muskelen i baken ble forsiktig knadd av hestens bevegelser, og det var ikke bare en gang at jeg ane i øyekroken at en eller flere av jentene var nede i sitt eget kjønn å sirkulerte fingeren litt over klitorisen eller dro de frem og tilbake i revnen noen ganger. Den største reaksjonen fikk jeg imidlertid når jeg oppdaget at lillesøsteren til Line hadde nesten hele langfingeren godt inne i kusa, og at hun husket litt ekstra opp og ned .. nesten som om hun benyttet fingren som en liten dildo.

Allerede ved første stansen kom tre av jentene bort til meg. Jeg hadde ingen sjanse, bokser-shortsen ble dratt nedover beina og den beskyttelsen kukken min hadde hatt til nå ble plutselig erstattet av en munn… jeg visste ikke hvem det var som satt på kne foran meg å tok kukken min i munnen, men jeg var sikker på at de andre hadde fritt innsyn til hva som foregikk. Selv hadde jeg lent hodet bakover, og kikket opp i de få skyene som fantes på himmelen. Jeg kunne kjenne vibrasjonene etter vakum-sugingen.. og kunne ikke unngå å kjenne hvordan ballene hardnet til og hvordan kukken vokste ennå en liten størrelse til… Jeg ville ikke si noe, men munnen forsvant plutselig, og ble erstattet av en liten kjølig hånd. Jeg kikket ned for å finne ut hva som skjedde, og oppdaget da at alle de 5 jentene hadde satt seg på kne foran meg i en halvsirkel. De knadde puppene sine, ett par hadde også den ene hånden i skrittet, og satt og ventet på spruten min. Med store glassklare øyne kikket de på Line som hadde ett godt tak i kukken min, og som nå la inn den siste innspurten for å få frigitt mine safter slik at de kunne sprute ut over 5 par nakne bryster … med ett hest brøl måtte jeg bare slippe opp, og strålene fra kukken lagde plaskelyder på de varme jentekroppene når de traff sitt mål…

…ett par varme lepper vekket meg opp av sinnstilstanden. Det var igjen lillesøster som var frempå, og hun tok på seg oppgaven å få meg rein igjen. De andre jentene hadde hoppet ut i ett lite tjern for å avkjøle seg samt vaske seg reine, men lillesøs hadde andre planer. Hun skjøv meg resolutt ned på mosedekket, snudde seg rundt slik at jeg kunne se rosetten hennes… og senket knærne slik at fittemunnen hennes kysset tuppen av kukken min. En varsom bevegelse senere hadde gjort at kukken min var helt begravd i hennes indre.. og hun startet ett vanvittig ritt opp og ned for å fremskaffe seg en orgasme som hadde ligget og ulmet under huden hennes hele formiddagen. Det tok nøyaktig 15 sekunder før hun kastet seg fremover i voldsomme spasmer og lot krampene overta orgasmens dønninger. Det var en enorm orgasmereaksjon hun fikk, jeg har aldri opplevd noen som til de grader bukter og vrir seg mens orgasmen herjer i kroppen. Hun lå tilslutt i fosterstilling og jamret seg da dønningene ebbet ut, og svetten silte nedover kløften mellom brystene hennes. Jeg kunne se hennes salige smil gjennom min egen kåtskapståke som hadde lagt seg over øynene, og jeg måtte også finne ett hull til min følgesvenn. Det var ikke vanskelig å finne, de 4 andre jentene hadde både sett og hørt oss og stod parat til å overta kuken min.

Den ettermiddagen ble jeg så rundknullet av de 5 jentene at jeg hadde store problemer med å ri hesten tilbake igjen. Jeg måtte imidlertid skynde meg, årsaken var at jentene hadde blitt igjen ved tjernet. Der var de helt uten klær, og ville være det helt til i morgen ettermiddag så sant jeg var snill gutt som red tilbake for å hente telt og mat/drikke til alle sammen.

..så lenge foreldrene til Line hadde stengt gården regnet jeg med at de hadde reist bort. Hvor feil gikk det an å ta..?

..kliss naken, men hånden varsomt holdene rundt min verkende pikk red jeg inn på gårdsplassen. Faren til Line var riktig nok ikke hjemme, men mora var absolutt tilstede. Hun hadde nok sett meg når jeg kom, ihvertfall hadde hun hentet en krukke med salve som hun holdt i hånden for å varme i det jeg steg inn på verandaen. Jeg ble relativt flau med en gang, men det gikk fort over da mora satte seg ned foran meg og begynte å massere inn kremen på mine edle deler. Moren til Line er ei sprek dame som så å vidt har fylt 40 år, og det var tydelig at de praktiserte full åpenhet og alternativ sex der i gården. I det hun senket en dryppende våt fitte ned over ansiktet mitt fikk jeg fortalt at mannen hennes hadde reist for å hente ei felles venninne på toget, ei som de innimellom hadde besøk av for felles sex. De praktiserte partnerbytter, trekanter og konebytte, og hun ville bare «varme» opp fitta litt før de kom tilbake…

Det ble ikke noe telttur den natten. Faren til Line kom tilbake med ei dame og hennes to sønner, og jeg måtte ri inn til tjernet igjen for å hente de andre jentene. Mens jeg var borte stelte de istand til låvedans… en festkveld uten sidestykke. De eneste som ikke knullet med hverandre var faren og døtrene hans, ellers var alle fullt opptatt med en eller annen som enten hadde ei våt sklie eller en hard kukk mellom beina…

…..og jeg kommer tilbake til neste sommer….