Strandpromenaden

Jeg hadde endelig tatt steget og flyttet fra Norge, endelig skulle jeg ta steget ut i den store verden. Gjøre noe som alle hadde lyst til men ikke turte. Kona og sønnen hennes skulle også være med. Vi gledet oss veldig alle sammen.

Vi hadde ikke bodd lenge i byen vi flyttet til før alle visste hvem vi var, byen var ikke stor og folk snakket om de hyggelig norske som hadde kommet. Endelig fikk jeg meg også jobb, og sjefen min var jo selvfølgelig homse, og fy faen så kjekk han var. Han hadde kropp som en gud, magen stram og hard med en brystkasse jeg bare kan drømme om. Overarmene var skikkelig pumpet og fra albuen og ned dekket med lyst hår, og i tillegg så var han jo skikkelig brun. Lårene hans var også noe helt for seg selv. Jeg begynte plutselig å merke at jeg ville så gjerne være gutten hans, være den han kunne være god mot. Jeg fikk bare mer og mer fantasier om å ha sex med han, og jeg gledet meg hver dag til jeg skulle på jobben for å se på ham være nær ham igjen.

En dag jeg skulle dra til jobben, gjorde jeg det som jeg pleide å gjøre på kvelden nemlig å gå en tur på strandpromenaden. Det var stille der så tidlig på morgenen, ikke et menneske å se……og jeg nøt stillheten. Plutselig stod det en mann foran meg, og begynte å prate med meg. Han fortalte at han hadde sett meg hver kveld, og at jeg var noe av det peneste han hadde sett….. jeg lo. Hva?, tenkte jeg, ok jeg har hørt at jeg er en pen mann, men at en mann skulle si det til meg, hadde aldri skjedd før. Etter nærmere øyesyn så jeg jo at mannen var kjekk, veldig kjekk. Han var barbert på hodet, høy og muskuløs, skikkelig en macho latino type. Han spurte om han kunne få gi meg en omvisning på stranden og vise meg alle de gamle verneverdige husene som lå der. Jeg tenkte at en liten omvisning ikke kunne gjøre noe. Det første huset vi kom til var kjempekoselig med en liten patio inni. Han låste oss inn, og tanken på at jeg var låst inn i huset gjorde meg redd. Han fortalte at han måtte tisse, og lurte på om jeg måtte på do? ! Jeg sa: nei. Han dro frem kukken sin, og fy faen det er den største kukken jeg har sett i mitt liv. Den var sikkert 23 cm i slapp tilstand. Han spurte igjen, og sa at jeg bare måtte tisse hvis jeg følte for det. Plutselig kastet han seg over meg og kysset meg. Jeg ble enda reddere, men samtidig så kjente jeg at jeg ble kåt. Jeg kjente at jeg ville så gjerne få smake på kukken hans. Jeg hadde aldri prøvd dette før, men nå hadde jeg muligheten. Jeg tok den!! Jeg forklarte han at jeg aldri hadde gjort dette men hadde veldig lyst. Dont worry, I will show you, sa han! Og det gjorde han. Først kysset vi masse. Det var så deilig å kjenne luktene hans og de stive skjeggstubbene hans mot mitt nybarberte kinn. Jeg lot hånden min glid over brystet og magen hans nedover til jeg fikk tak i kukken hans. Gud han var så mye større enn min!
Han spurte om han kunne få tisse litt. Jeg sa ja, ikke hadde jeg trodd at han ville tisse på meg. Han trykket meg ned på knærne, og stod over meg, med ett kjente den varme strålen hans renne nedover halsen min og nedover magen mot skrittet mitt. Det var ikke ekkelt, bare nydelig, aldri hadde jeg kjent meg så kåt før, Jeg skalv av kåthet og kjente at jeg snart sprutet selv om jeg ikke gjorde noe med meg selv. Jeg klarte ikke å holde igjen og nesten før han var tom for urin stod spruten min rett ut i rommet. Jeg kjente jeg ble flau, men han dro meg opp og kysset meg igjen. You want more?, sa han! JA sa jeg. Han la meg ned på ryggen og løftet bena mine opp, jeg skjønte hva han ville. Han ville til hullet mitt. Han slikket meg, og begynte å åpne meg opp men side store kraftige fingre. Først èn så èn til deretter en tredje……..jeg stønnet kraftig og kjente noe jeg aldri hadde kjent før.
Jeg var åpnet, han ville være inne i meg…….kjenne på den deilige guttefitta mi, Ikke uten kondom, sa jeg. Han fant en i buksen sin som lå henslengt på gulvet. Jeg husket plutselig at jeg hadde sett på film at det gikk an å sette på en kondom med munnen. Jeg tok kondomen i munnen og startet å suge ham samtidig som jeg fikk presset på kondomen med leppene. Han nøt det, han stønnet og jeg var redd for at han skulle komme før jeg fikk han inn i meg. Han tok tak i meg og ba meg om å sette meg på ham, ri kukken hans. Jeg satte meg ned på ham og kjente at dette ville bli sårt i morgen, men jeg ga blaffen i det, Jeg ville han mannekukken hans inn i guttefitta mi. Kjenne at han var inne meg.
Han snudde meg rundt etter en stund og knullet meg i skikkelig doggystyle, han var langt inne i meg, Gud det var så deilig. Jeg skalv over hele meg og skjønte at dette var ikke siste gangen jeg fikk kukk. Han stønnet og jeg skjønte at nå var det like før han kom. Han trakk seg ut og fikk av seg kondomen, han presset seg inn i munnen min igjen. Jeg sugde det beste jeg kunne. Han holdt meg skikkelig i håret, og presset seg langt inn i det det gikk for ham. Jeg kjente at det ble varmt i munnen og nedover halsen. Etter 4 rykk i munnen tok han den ut og sprutet meg i ansiktet også……det var herlig. Aldri før hadde jeg vært så kåt. Han ble min herlige elsker i 2 år! Sjefen min hadde jeg plutselig helt glemt!