Svigermors gutt del 2

Lørdag formiddag og jeg tenker tilbake på siste kveld og natts hendelse med svigermor, det kunne i skjules at vi hadde begått en handling som i alle fall min samboer ikke ville ha akseptert, så jeg satt nede i leiligheten full av bondeanger. Hva var det som ikke hadde fått meg til å si nei. Ikke hadde jeg drukket så mye at jeg kunne skylde på det, men det var noe med Eva. Hvis jeg var ærlig så hadde jeg likt henne meget godt første gang jeg så henne, ikke det at Yvonne var en deilig jente, men moren som jeg forsto var ca. 20 år eldre hadde en mer modenhet eller noe sånt?

Eva med sine 43 år var fortsatt nydelig, det kunne jeg jo ikke bortforklare og i natt hadde hun bevist at hennes sexuelle fantasier langt overgikk Yvonne`s. Når hadde hun tatt mot til seg å glattbarbert meg før hun knullet med meg? Men det var tydeligvis noe som Eva likte godt, at hun likte også å ha kontrollen på meg, det var min litt flammerøde rumpe et bevis på. Herregud jeg fikk henne ikke ut av tankene, denne kvinnen med store duvende bryster som hun lot henge over munnen min, måten hun ba meg om å puppesuge henne. Hvorfor hadde hun ikke giftet seg igjen? Det var vel nok av 40 årige mannfolk som ville stå i kø for hennes gunst? Men av alle så forførte hun meg, men jeg hadde ikke trukket meg bort og sagt nei da hun lot beinet gli mot skrittet mitt, jeg hadde samtykket og mer enn det.

Det banker på døren inn til leiligheten. Hei, sier hun takk for i natt, hun blunker til meg. Angrer du? Nei, ikke det, men du vet det Eva at det som skjedde kan jeg ikke forklare, det bare ble slik. Tenk ikke så mye på det, selvfølgelig skal det bli mellom oss hva trodde du. Jeg sa til deg i går kveld at du var velkommen i min seng noen uker jeg vet at du har lyst og hvis du sier ja skal du ikke angre. Tenk på det noen dager, det ville vel vært deilig å kjenne kroppen din igjen.

Søndag, mandag og tirsdag ettermiddag, jeg klarer ikke mer, må opp til henne. Det er som om all vilje har forlatt kroppen min, vet at hvis jeg sier ja så vil hun bruke meg, knulle og leke med meg. Hennes to store og myke pupper, lange slanke bein som ender i en passe fin og struttende rumpe, spalten hennes som glipper mot meg hvis jeg bøyer meg ned for å slikke henne. Jeg banker på døren hennes. Eva, er det ok at jeg flytter opp til deg på fredag? Du skal ikke angre på det, jeg skal re opp i sengen til deg.

Lysene blafrer svakt i den mørke stuen mens hun skjenker i mer vin, en deilig biff med hennes spesielle salat og stemningen ligger i lufte, det aner vi begge. Jeg kjenner at jeg er kåt på henne, merker at lemmet stivner gradvis til, vet at før eller siden skal jeg elske og leke med henne og hun med meg. Det er over en uke siden hun melket meg tom for safter. Tungen løper lett over leppene hennes, jeg ser at hun begynner å få en svak beruselse, tenker du på hva som skal skje? Jeg nikker på hodet, jeg har satt på varmen inne på soverommet, vi skal ikke fryse når vi skal være nakne.

Hun reiser seg opp og trekker for gardinene, slik at vi er skjermet for innsyn, privatlivet vil vi ikke dele med andre, de kunne jo missforstå. Hun tar bort tallerkener og fat, det blir pære og is til dessert, en nydelig kaffe og en god Braastad XO gjør at vi begge får en deilig og lett beruselse, det er som alle hemninger og sunn fornuft forsvinner ut av rommet. Hun har på seg et kort skjørt og en lett utringet og småblondet bluse som nesten er gjennomsiktig, jeg ser så vidt den hvite brystholderen under stoffet. Hun har trukket håret tilbake og satt det opp i en stram hestehale. Skål, sier hun der hun står rett foran meg, vi har flyttet oss lengre inn i stuen og satt oss ned i to komfortable lenestoler, jeg ser hvordan hun tømmer konjakkglasset. Hun går mot meg og setter et ben på hver sin side av lårene mine, slik at hun står på knærne oppe på stolputen, hun setter en hånd ned på hvert sin side av stolsiden. Tungen hennes løper lett og lekent over leppene, hun smiler til meg, jeg elsker deg, jeg er så kåt på deg, så kåt som bare det. Jeg lar hendene gli over skuldrene hennes, lar henne føle fingrene, lar dem gli inn mot halsen hennes og nedover mot brystene. Måten hun står på får brystene til å henge fritt, kun fanget opp av bh`en. Jeg lar håndflaten gli over blusestoffet, kjenner mykheten da jeg presser puppene litt oppover. Masserer henne lett og varsomt, hun stønner svakt. Så deilig, så deilig du er med hendene dine. Jeg begynner å kneppe opp blusen og trekker den langsomt av henne. To store og overmodne bryster fyller opp bh`en , to store og deilige elskovskuler, som bare venter på og bli massert og lekt med.

Jeg lar håndflatene gli over brystholderen, kjenner de to store vortene under stoffet, masserer henne, hun stønner litt mer, hoften hennes beveger seg lett opp og ned. Slik holder jeg på noen minutter. Hun reiser seg opp og trekker av seg skjørtet en liten lekker sort tanga kommer til syne, en som har snøring i sidene. Hun snur seg langsomt rundt, hun er nydelig, selv om hun er noe over de førti, lange slanke bein, og mest av alt denne deilige rumpen hennes. Skal vi bytte litt på, sier hun? Eva sitter lett tilbakelent i stolen, mens jeg står foran henne og tar av meg skjorte, bukse og strømper, til slutt er det bare bokseren som skjuler min nakenhet, men hun ser jo det stive lemmet der stoffet blir presset ut. Spennende, sier Eva, deilig og opphissende. Hun reiser seg opp og ber meg sitte i stolen, snur seg rundt med ryggen til meg og går bakover slik at hun delvis sitter og ligger bena og maven min. Jeg tar tak i henne og får løftet henne litt opp slik at hun presser rumpen mot kjønnet mitt, kjenner stivheten i det. Ta av meg tangen, sier hun, la meg bli naken der nede slik at du kan fingerleke med clitorisen min. Jeg løsner snøringen i siden på trusen og trekker den langsomt av henne, ser ned og oppdager at den rektangulære remsen med hår her helt borte, glattbarbert slik som meg. Vil du at jeg skal ta av deg brystholderen. Nei, ikke det la den være på så har du noe og se fram til. Jeg lar hendene gli over maven og lårene hennes, lengre og lengre inn mot skrittet sirkler fingertuppene mine. Stryker og presser ovenfor spalten hennes, lengre ned, kjenner sprekken og presser med en litt krummet fingertupp. Hun stønner til da den glir innover i fuktigheten, presser seg innover mens jeg bretter henne ut med den andre hånden. Blottlegger spalten hennes, stryker med fingeren mot tappen hennes, hun stønner lavt og begynner å bli litt urolig med hoften da jeg masserer tappen hennes. Fuktigheten strømmer på, langsomt blir hun mer og mer kåt, deilig, så deilig. Der ja, mer der, litt lengre opp, press mot den, gni den litt til side, der mer der. Bruk fingertuppen din, sier jeg, bruk den så skal jeg brette deg skikkelig ut. Hun lirker ned den ene armen og jeg må løfte bena litt slik at hun ikke glir ned på gulvet. Tar begge hendene rundt henne og på den måten holder jeg henne fast mens jeg kan trekke kjønnsleppene i fra hverandre, hun gnir seg øverst i spalten, stønner til. Herregud hvor kåt du gjør meg, jeg blir så kåt av dette. Hun stønner til, vrir seg mot pikken min, kjenner at jeg er hard og stiv.

Hun reiser seg opp og trekker av meg bokseren, nå, nå, vil jeg ha deg, sier hun. Pikken strutter ut i rommet da hun runker den litt, trekker forhuden nedover og blottlegger hodet. Går bakover og legger et bein over hver av stolsidene, senker seg ned og ber meg holde kukken oppe med hånden, så styrer hun seg ned med skrittet, finner tuppen på kukken og så glir hun nedover det stive lemmet. Hun skriker til da kukken blir presset lengre og lengre inn i skjeden hennes. Så, deilig så deilig, herregud hvor deilig pikken din er. Det er litt vanskelig for henne å bevege seg opp og ned, så vi tar hver vår finger og stimulerer henne øverst i spalten, presser på og sammen finner vi tappen hennes. På denne måten onanerer vi hennes stive tapp, samtidig som kukken står langt inne i henne. Hun prøve å bevege seg litt opp og ned, stønner til, skriker da jeg blir litt frekkere med fingeren. Nå, nå ikke stopp, vær så snill, hun rister til, roper ut sin kåthet da orgasmen velter gjennom underlivet hennes, kjenner at det renner safter ut av henne, men jeg konsentrer meg om å holde meg, ikke nå, vent ikke nå. Hun blir sittende bakover mot maven og brystet mitt, jeg bøyer meg mot henne og hun snur hodet, da våre tunger finner hverandre i et intenst elskovskyss.

Klarte du å holde deg, spør hun? Ja, men det var like før, fint da er du skikkelig kåt, og i den tilstanden skal du være en god stund, kom vi går inn på soverommet.

Hun tar tak i de to dynene og legger dem ned på gulvet, legg deg på maven i sengen, sier hun. Lydig gjør jeg som hun sier, vet at hun vil leke med meg. Hun bretter en av putene og legger den under hoften min, på den måten løftes hofte og rumpe noe mer opp fra madrassen. Rumpen din er like frekk og nydelig som sist, sier hun. Hun stryker med håndflaten over huden min, langsomme myke bevegelser, stryker lett og lekent, presser et par fingertupper mot huden. Jeg er så kåt på rumpen din, så kåt som bare det, hun slikker med tungen over huden, lager en liten strek med fuktighet. Langsomt glir hendene ned og bakover på lårene mine, lengre ned og så på innsiden og så litt oppover igjen. Fingertupper som søker og leter. Jeg gnir meg og trykker hoften mot puten, viser henne at jeg er kåt, lar hoften gå lett opp og ned. Så finner fingrene pungen, fanger den opp, kjenner hvordan hun tar tak rundt steinene og samler dem sammen i hånden sin, masserer dem, presser dem lett mot hverandre som klinkekuler i en pose. Hånden glir langsomt inn og litt opp, hun kjenner hvor hard og stiv jeg er, fingre som lukker seg rundt kukken, presser rundt den, jeg stønner til og nyter kjærtegnende hennes. Herregud hvor deilig det er å leke slik med deg, jeg ser så kåt så kåt. Hun masserer steinene, presser dem litt hardere sammen slik at jeg den intense nytelsen går over i en lett stikkende smerte. Jeg vrir meg, stønner til prøver å trekke meg litt bort fra hennes klemmende fingre, men hun holder meg igjen, ikke så raskt, sier hun. Kanskje du burde ligge litt mer fast og bundet i sengen? Jeg snur meg rundt da hun kryper ut av sengen og går bort til et av garderobeskapene. Litt etter kommer hun tilbake med en pappeske. Jeg sa jo til deg at hvis du ville bo her en stund så skulle du ikke angre, så jeg har kjøpt inn litt lekeutstyr til oss.

Hun finner fram fire lærmansjetter som hun fester rundt hvert håndledd og en rundt hver ankel, det er en stålring festet i hver av mansjettene, myk snor som bindes i stålringene og den andre enden festes og surres rundt hver av de fire solide hjørnestolpene i sengen. Til slutt ligger jeg på maven, sprikende og fastbundet, uten mulighet til å komme løs ved egen hjelp. Det er så opphissende og binde deg fast i sengen, sier hun. Så intenst deilig å vite at jeg har full kontroll på deg, full kontroll over kroppen din og over kåtheten din, du kan ikke få komme eller tilfredstilt deg uten at jeg bestemmer. Du liker vel å bli dominert litt av lady Eva, ikke sant? Ung gutt som blir brukt av dame som er 20 år eldre enn deg, du liker vel tanken, særlig når det er din svigermor som skal bedrive elskov med deg. Naken gutterumpe som bare ligger der og ber om behandling. Jeg ser at hun strekker seg mot esken og så holder hun frem et sort blindfold, du skal brukes, sier hun, brukes og nytes. Hun fester blindfoldet rundt hodet mitt og mørke er alt jeg ser.

Jeg merker at hun kryper ut av sengen. Jeg står ved side av deg, sier hun. Nå skal jeg kle meg helt naken, jeg vil være naken når jeg leker med deg, litt dumt at du ikke kan se puppene, rumpen og spalten min, men du har jo sett meg naken før, så du kan jo drømme litt om kroppen min. Jeg kjente at du begynte å få tilbake litt hårstubb der nede så jeg må nok barbere deg en gang til. Det går noen minutter og så kommer hun inn igjen. En varm og fuktig klut blir lagt mellom skinkene mine og ned om pungen. Etter en stund fjerner hun den og så forteller hun meg at hun vil smøre meg inn med litt barberskum, et håndkle legges under skrittet mitt, men først løsner hun mansjettene som holder beine mine fast, trekker knærne mot maven og får meg til å stå med hodet i sengen og rumpen ut og opp. Fuktig klut som stryker over sprekken der bak og rundt den stive kukken min. Jeg kjenner det da barberhøvelen skraper lett over huden rundt rumpen og ned mot sprekken, hun bretter meg ut og barberer meg mot det bakerste hullet, så en ny runde og ned mot pungen. Hun tar tak rundt den og bretter huden litt stramt ut, mens den skarpe høvelen glir over myk hud. Etter en stund er hun vist fornøyd og tørker av meg vann og barberskum. Så kommer oljeglatte fingre og masserer meg der hun har brukt høvelen. Beina trekkes nedover og jeg spennes fast i sengen, strukket ut som en sjøstjerne. Det er så deilig å være naken nå, sier Eva. Jeg er så kåt, kåt av å vite at du ikke kan se min nakenhet, men at jeg kan se din og at jeg kan gjøre akkurat det jeg vil med deg.

Hun kryper ut av sengen, det kjenner jeg. Etter en lite stund kommer hun tilbake. Jeg har en liten kaldt ting til deg, sier hun. Den er kaldt og helt klar, det er en leke kukk av glass som har ligget i kjøleskapet, vil du ikke kjenne glasspikken litt? Jeg nøkker til i kroppen da jeg kjenner den kjølige og nesten intense kulden som treffer meg med et lite punkt helt øverst i rumpesprekken. Nei, ikke der vær så snill Eva ikke der, nei, nei, vær så snill. Hun ler av meg, ikke det og hvordan har du tenkt å unngå det? Hun smører et eller annet rundt det bakre hullet mitt sånn, litt glatt og fin bør du vel være.

Jeg stønner og vrir meg det jeg kan da hun deler og splitter skinkene litt i fra hverandre og jeg spreller svakt til da hun setter tuppen på glasspikken mot hullet mitt. Nei, ikke der, Eva vær så snill ikke der. Hun presser på og jeg prøver å knipe litt igjen, men til ingen nytte. Langsomt presses glasskukken lengre inn i meg, jeg blokkes ut, skriker til da hun presser den lengre inn, en intens kjølighet brer seg i hele rumpen. Nei, ikke mer, vær så snill, ikke mer. Det tror jeg ikke på, sier hun mens søkende fingre glir innunder skrittet mitt og finner den avslørende stivheten min. Hun klemmer rundt staven og lar glasskukken gli litt inn og ut. Jeg vrir meg det jeg kan, stønner og bukter meg det jeg kan i sengen. Så deilig at du er så kåt, sier Eva. Fingrene lukker seg rundt testiklene, klemmer og masserer, mens jeg vrir meg. Det er så intenst deilig å leke slik med deg, ha full kontroll på kåtheten din. Eva lar staven gli inn og ut, nei, vær så snill, la meg slippe kukken, ikke mer. Hun klemmer litt hardere og jeg skriker til da smerten skyter oppover i hoften og maven. Nei, ikke så hardt, Eva ikke så hardt. Smakk, smakk hun gir meg et par dask med håndflaten. Du må straffes litt for kåtheten din, ingen har sagt at du skal bli så kåt, pikken din er jo helt erigert og knall hard, jeg har jo ikke runket deg i det hele tatt. Hun lar glasskukken gli inn og ut og jeg må bare bukte og vri meg det jeg kan, hun gir meg noen slag med håndflaten, får meg til å stønne og skrike, mens hun knuller meg i det bakre hullet. Rumpen din begynner å få en deilig rødfarge, sier hun, men den bør vel få litt ekstra behandling, jeg kjenner at hun trekker glasskukken ut av meg. Merker at hun kryper ut av sengen og litt etterpå er hun tilbake. Jeg står ved siden av sengen sier hun og jeg har en liten deilig pisk, vil du ha noen rapp over rumpen din? Vær så snill Eva ikke pisken, ikke den. Smakk jeg skriker til da jeg kjenner pisken danse over skinkene, spreller til da hun gir meg noen korte og harde rapp. Jeg er helt naken Jan, står ved siden av deg og leker med tappen min, mens jeg holder pisken med den andre, nå skal jeg gi deg noen små og deilige slag og samtidig skal jeg bruke fingertuppen i spalten min. Smakk, smakk, jeg skriker til, rykker til i mansjettene, men kommer ingen vei, herregud hvor deilig det er å rise rumpen din mens jeg onanerer.

Hun har tørket av meg litt vannrester og olje, snudd meg rundt og festet meg sprikende i sengen igjen, blindtfoldet er fortsatt på. Kukken min er fremdeles hard og stiv, hun ser sikkert hvordan den strutter oppover mot maven min. Du er så deilig å se på når du er naken, struttende stiv og kåt, klar til elskovsleker. Hun forsvinner ut av sengen og lar meg ligge der en del minutter. Så kryper hun opp i sengen og tar av meg blindfoldet og jeg myser svakt ut i soverommet. Hun står på knærne i sengen og er iført et stramt snørt korsett, jeg bøyer hodet litt opp og ser at hun også har tatt på seg en hofteholder og lange strømper som holdes opp av stroppene til hofteholderen. Hun kryper ut av sengen og går langsomt rundt den, ser på meg, ser min nakne kropp og mitt struttende lem. Eva snur seg langsomt rundt slik at jeg kan studere hennes frekke undertøy.

Så bøyer hun seg forover med lett sprikende bein. Kjønnsleppene glir litt i fra hverandre og jeg ser hvordan sprekken deler seg lett og fint, ser hennes nakne og bare kjønn. Jeg vil se på at du leker litt med deg selv, sier hun, så jeg skal løsne den venstre armen din og så skal du vise meg hvordan du runker deg selv. Mens du runker deg skal du fortelle meg hvorfor du er så kåt på meg. Hun kryper opp i sengen og løsner reimene til mansjettet som er festet rundt håndleddet mitt. Eva du kan ikke gjøre det med meg, ikke det. Kom igjen nå, vis meg hvordan du leker med deg selv, vær flink gutt og runk deg litt, jeg vil se hvordan du onanerer. Hånden min lukker seg rundt kukken, trekker forhuden langsomt nedover og så opp, runker meg svakt, mens hun står og ser på meg. Kom igjen litt raskere, klem rundt kukken din. Jeg onanerer mens jeg ser på henne. Herregud Eva du er så deilig, så deilig der du står, jeg er så kåt på kroppen din, så kåt som bare det. Du har så store og nydelige bryster, de er så intense og deilige å leke med, jeg elsker brystvortene dine, store og harde. Hun løsner snøringen litt i fronten av korsettet, kløften mellom puppene blir mer synlig.

Langsomt fører hun hånden ned mot skrittet og lar fingeren gli inn i spalten. Jeg ser at hun også leker med seg selv, lar fingertuppen gli øverst i revnen. Eva du er så nydelig, så deilig å se på, jeg er så kåt på deg, kåt på hele deg. Runkt deg litt til, sier hun. Jeg vil at du runker til like før det går for deg, men ikke sprut, hvis du gjør det må jeg sette tvinger på steinene dine og det vil du ikke like. Kom igjen lek med kukken din til like før du kommer. Jeg bukter meg i sengen, nei, ikke mer ikke mer, jeg prøve å holde igjen det jeg kan, men klarer snart ikke mer, nei, ikke mer nå går det for meg. Hun bøyer seg over meg og trekker bort armen, kryper opp i sengen og surrer den fast igjen. Hun ser ned på kukken og hvordan den pulserer av kåthet like foran henne. Så, tar hun tak rundt den og trekker forhuden raskt nedover slik at hele kukkehodet blir blottlagt, tungen hennes glir over leppene, hun bøyer seg ned med hodet og suger meg forsiktig, lar tungespissen leke med det lille hullet, presser leppene rundt kukkehodet, suger meg lengre og lengre inn i den fuktige og trange munnen.

Jeg bukter og vrir meg helt hjelpesløs i sengen, stønner og skriker til da hun klemmer rundt testiklene mine. Lepper som suger og leker med kukkehodet. Nei, ikke mer nå, Eva ikke mer. Hun trekker hodet raskt bort, var det like før, jeg nikker til henne. Så tar hun tak rundt kukken og mastruberer meg lett, runker kukken. Jeg prøve å tenke på alt annet, men nei, det nytter ikke, må bare la meg drive med mens hun leker med meg, klarer ikke mer, holder tilbake, nei ikke mer stopp. Jeg prøver å knulle meg mot fingre som ikke er der, hun har satt se på knærne mellom lårene mine, på den måten kan hun bende kukken mot seg. Lar pungen hvile i hånden, ruller steinene rundt, klemmer svakt rundt dem med fingrene, reaksjonen kommer med en gang, jeg spenner meg i sengen, prøve å vri meg bort, men kommer selvfølgelig ingen vei. Nei, ikke mer nå Eva, jeg er så øm og der nede, det begynner å verke i testiklene. Fint, sier hun det er jo det jeg vil oppnå, en skikkelig sædsprut kommer fra testikler som er hisset opp til bristepunktet, sprengfulle testikler som er fulle av safter.

Til slutt er hun fornøyd, løsner opp snøringen i korsettet og de to store brystene formelig velter ut og henger store og tunge mot hodet mitt, senker puppene mot munnen min, ber meg suge en av vortene inn i munnen min. Hun mater meg med store tunge og overmodne bryster og knall harde brystvorter, de er nesten dobbelt så store som de Yvonne har. Jeg biter lett i dem, får henne til å skrike ut, da tennene presser vortene sammen. Er du klar med tungen din, sier hun? Vil du slikke meg litt, slikke meg til det går for meg? Jeg vil ha min orgasme over munnen din. Hun lar puppene henge like over munnen min, må bøye hodet opp det jeg kan slik at jeg finner vortene med leppene og tungespissen min, må virkelig kjempe for å nå puppene hennes.

Eva kler seg nå helt naken og så kryper hun over hodet mitt med spalten sin, senker underlivet ned mot munnen min, for så å be meg strekke tungen ut. Hun trer seg nedover munnen min, bruker fingrene sine til å åpne seg helt. Jeg presser tungen så langt jeg kan inn i det varme og våte kjønnet hennes, hører at hun stønner til over meg. Slikk, slikk vær så snill og suge meg. Jeg suger henne øverst i spalten, suger inn den lille stive tappen, hører kåte stønn over hodet mitt. Hun er flommende våt, det renner ut av sprekken. Hun gnir seg over tungen og munnen, løfter seg litt opp slik at jeg må strekke tungen helt ut for å nå fram til tappen hennes. Jeg løfter blikket og ser at hun masserer puppene sine, ser hvordan hun napper og drar i stive brystvorter.Hun pressers seg hardt ned mot ansiktet mitt, jeg drikker av saften, slikker suger og til slutt så skriker hun til, hun klemmer øvre del av bena rundt hodet mitt, setter knærne mot overarmene mine, bukter seg, stønner til og så rister hun til, skriker i da orgasmen raser gjennom det fuktige kjønnet, hennes kåte orgasme skrik fyller hele soverommet.

Hun reiser seg raskt opp og ser på meg. Så intenst deilig, så deilig du slikket og sugde meg, det er år og dag siden jeg har blitt slikket slik. Hun aker seg over meg igjen, denne gangen motsatt i en 69 stilling. Senker underlivet mot munnen min igjen og så kjenner jeg hvordan hun lar munnen gli over kukkehodet. Jeg slikker, suger det jeg kan, mens hun gjør det samme med meg. Kjønnet presses mot ansiktet mitt, tungen trenger seg så langt inn den kan, hun stønner til. Ikke sprut, sier hun. Ikke sprut, du får ikke lov å spurte, si stopp hvis du ikke klarer mer. Eva bukter seg over slikketungen, hun stønner til, jeg holder igjen, men klarer ikke mer, nei, Eva ikke mer, ikke sug meg mer, ikke sug meg mer, hun trekker bort sugemunnen sin, slikk, sier hun, slikk meg frem. Jeg kjenner hvordan jeg nesten visner i tungen, klarer ikke mer, lar tungen stå rolig ut mens hun roterer over den. Hun suger meg litt til, nei, Eva, ikke mer, stopp. Jeg klarer nesten ikke å få frem et ord på grunn av kjønnet hennes som blir presset over munnen min. Stopp, hun skriker til da hun tar bort munnen fra kukkehodet mitt, skriker igjen og igjen da det går for henne.

Jeg ligger nå under henne som en kåt kropp, det verker intenst i testiklene på grunn av at jeg ikke har sprutet og på grunn av hun har pint dem med klemmende fingre. Hun reiser seg opp og går ut på gulvet, ser hvordan jeg bukter og vrir meg hjelpesløs i sengen, kukken blir slengt fra side til siden forhuden er trukket helt ned og det nesten rødblå kukkehodet pulserer ut i soverommet. Eva vær så snill nå, la meg få sprute, kjære deg, ikke la meg ligge slik, jeg er så kåt på deg Eva, så helt enormt kåt på deg, det verker i testiklene mine, jeg er så kåt. Jeg vet det Jan, vet hvor kåt du er, men du må lære og roe deg litt ned. Du kan ligge der til litt avkjøling det har du godt av, jeg tror jeg trenger en dusj.

Hun går ut av soverommet og jeg hører hun åpner døren til badet, etter en liten stund hører jeg hvordan vannet strømmer ut i dusjkabinettet. Jeg ligger der med erigert lem, fastbundet og uten mulighet til å komme løs, må bare ligge der. Etter et kvarters tid kommer hun tilbake, lemmet har visnet litt av, men hun kan fortsatt se at jeg er opphisset. Det var så deilig med en dusj, sier hun.

Hva vil du jeg skal ta på meg, noe som du synes er litt sexy? Nei, vent litt, sier hun, jeg vet forresten hva jeg skal ta på meg, du har jo alltid likt kvinner i bare en BH har du ikke? Enkelt, men sexy ikke sant? Hun tar på seg en sort brystholderen som presser puppene sammen. Hun kryper opp i sengen og gir meg noe lette runketak, med hånden. Jeg stivner til med en gang, flink gutt som har ligget her med kukken klar.

Eva setter seg over meg og lar seg spidde på kukken, lar den gli inn i den fuktige revnen, jeg stønner til og presser underlivet mot hennes. Hun rir meg langsomt, det er godt ca. 20 minutter siden hun kom i munnen min, og jeg kjenner at det tar litt lengre tid nå for meg. Var det ikke fint å roe seg litt ned, da holder du ut mye lengre. Hun rir meg, presser spalten ned og gnir seg over skrittet mitt. Eva jeg er så kåt på deg, så kåt som bare det. Jeg vet det vennen min, vet at du er kåt og spruteklar, du skal få sprute om ikke så lenge, men du må spørre meg om lov først. Hun rir meg langsomt nyter det da kukken glir inn og ut av revnen hennes, lar seg knulle på pikken. Hun ser at jeg begynner å bli mer og mer sprellende i sengen, så hun kryper av meg, og setter seg på huk ved siden av kukken min. Runker meg langsomt, kjenner hvor fuktig og glatt jeg er blitt av saftene hennes, det er så intens deilig å onanere deg slik, kjenne den stive kukken din i hånden min. Hun øker takten, spør meg, sier hun, spør meg om lov.

Hvis du sprute deilig og lenge så skal du få lov å piske rumpen min etterpå, piske den mens jeg ligger naken og fastbundet på maven i sengen. Jeg har lagt tilbake glasskukken i kjøleskapet, den venter på deg og jeg venter på den. Hun mastruberer meg hurtigere – Eva vær så snill, la meg få sprute nå, Eva la meg få sprute. Hva vil du sprute ut? Eva, det vet du, hva vil du sprute ut? Sæd, sæden min Eva jeg vil sprute ut sæden og du skal se på når jeg spruter. Er du skikkelig spruteklar? Ja, Eva nå la meg få lov. Du skal be svigermor om lov, sier hun. Kjære svigermor la meg spurte ut sæden nå. Hun øker takten litt, opp og ned, skreller meg som en banan, jeg stønner og ruller i sengen, nå ikke stopp, vær så snill, ikke stopp, men hun stopper like før, venter litt for så å runke meg litt til, jeg stønner til, kjenner hvordan det verker i testiklene, slik holder hun på en del minutter, leker med meg, runker og masserer pungen, men stopper like før. Det er så intens deilig å leke slik med deg, kjenne det stive lemmet ditt, leke med deg og pine deg på denne måten uten at du kan gjøre noe som helst. Eva vær så snill, kjære deg, ikke stopp nå, la meg få lov å sprute, ikke stopp. Hun øker takten og klemmer til rundt lemmet, nå sier hun nå kan du få lov å sprute. Jeg skriker til og spenner meg i sengen, slipper meg løs, kjenner hvordan sæden pumpes ut av testiklene og strømmer hardt og intenst ut av kukkehodet. Herregud hvordan du spruter, jeg bøyer meg opp og ser at en gråhvit sædstråle sprutes ut av kukken, hun runker meg intenst, melker meg tom. Med en rask bevegelse kryper hun over meg, bender kukken opp og lar seg spidde på den sprutende staven, rir meg, rir meg hardt og intenst, og det tar bare kort tid før hun stønner til da orgasmen skyller gjennom skrittet hennes. Langsomt blir jeg myk og slapp langt inne i hennes fuktige elskovs kanal.

Hun løsner meg fra sengen og masserer armer og bein, og etter nesten to timer i sengen må jeg tøye og bøye meg litt. Etterpå er det svigermors deilige rumpe som skal behandles, men det for være en annen historie.