Swingersklubb: fun4two

Klar for å sette dine villeste fantasier ut i live? Lysten på en opplevelse helt hinsides alt du har opplevd tidligere? Da skal du ta en tur til klubben fun4two som ligger plassert midt mellom Amsterdam og Rotterdam i Nederland. Det vil bli en aften du sent vil glemme…..

40 minutter med taxi fra Amsterdam sentrum ligger det et stort herregårdshus. Huset er omgitt av et høyt gjerde og skog, slik at en tilfeldig forbipasserende aldri vil ha den minste mistanke om hva som skjer der. Vi hadde ingen anelse om hva som ventet oss, men med en avtale med taxisjåføren om at han kom umiddelbart om vi ønsket å reise igjen, følte vi oss rimelig trygge.

Det første som møtte oss vare en stengt port. Taxisjåføren hadde tydeligvis vært der før, han lente seg rutinert ut vinduet, og kalte opp noen via porttelefonen. Sekunder senere gled smijernsporten tilside, og vi kunne kjøre opp oppkjørselen. Vi hadde meldt vår ankomst dagen i forveien, slik vi hadde forstått at man burde gjøre, siden stedet er så populært at det vanligvis er fullt en dag eller to i forveien. Formalitetene i døren er fort unnagjort, man trenger legitimasjon, så får man et midlertidig medlemskap som gjør at man kan tilbringe en aften på dette stedet. Man får utlevert en nøkkel til et garderobeskap og vips, så er man i gang.

Etter å ha hengt fra oss yttertøyet, tok vi stedet nærmere i øyesyn. Det første som slo oss var hvor flott alt var. Flotte bilder på veggene, nytrukne sofaer, flislagte bad, hvor det var satt frem alt man kunne forvente å finne på sitt eget bad, inkludert deodorant, hårspray og mengder med rene håndklær.
Etter en drink i baren (gratis bar er inkludert i inngangsbilletten) var det på tide med litt mat. Et langt koldtbord bugnet av fristende retter, men siden det var mange om beinet, var det lettere sagt enn gjort å finne seg et sted å sitte. Men den som venter på noe godt…  Gode og mette tok vi nok en runde rundt lokalet. Stedet består av to etasjer, nede kan man nyte mat og drikke, eller danse til heftig musikk. Selvsagt er det funnet plass til en strippestang midt på dansegulvet, for de som skulle føle for den typen dans. Oppe er det tre fløyer og en trapp opp på et kryploft, også kjent som «the orgie room». To av fløyene består av små rom av forskjellige typer; mørke rom, et sexteater hvor de som ønsker kan opptre, videorom, SM-rom og mye mer. Felles for de fleste rommene er at de er utstyrt med små kikkehull, slik at man kan kikke inn på hva som skjer… Den tredje fløyen leder deg til badeavdelingen. Der finner du dusjer, badstue og et kjempestort boblebad med plass til 20 personer. Her er det en selvfølge at man legger igjen klærne før man går inn. Vi rakk akkurat tilbake fra vår rundtur tidsnok til å rekke «kast klærne-sangen». Den spilles klokken 22.30 hver aften, det er nemlig forbudt å ha på seg mer enn undertøy (og sko om man ønsker) etter at sangen er ferdig.

Underetasjen tømmes raskt for mennesker som haster opp i garderobene for å legge fra seg de fleste tekstilene, før det igjen fylles opp. Men ikke så fullt som det var før sangen ble spilt, nå fylles nemlig rommene opp i etasjen over. En liten kikk rundt avslører det meste, det er mennesker på hvert eneste rom, fra to på de minste rommene, til nærmere 50 på orgierommet.

Vi stakkars nordmenn ante knapt hva vi skulle gjøre, men en avkjølende dusj fulgt av en liten drink avgjorde saken… Kort fortalt ble det er utrolig hyggelig aften og vi forlot ikke stedet før det stengte, 7 timer etter at vi ankom, mette, tilfredstilte og en opplevelse rikere.

· * Fun4two er gjentatte ganger kåret til Europas beste swingersklubb.

· * Det er en klubb utelukkende for par, som enslig mann (eller kvinne) kan du bare glemme å komme inn, klubben er svært populær og de firer ikke på kravene. · * Om man bor i Amsterdam kan en tur virke litt dyrt, taxi koster ca 1000 Nkr hver vei, og inngangen koster drøyt 800 Nkr. Trøsten er at mat og drikke hele kvelden er inkludert…

· * Kapasiteten til klubben er mellom 150 og 200 par… og det er fullt hver fredag, lørdag og søndag.

· * Ta en kikk på nettsidene som hører til… www.fun4two.nl