Syndere i sommersol

Vi er ute på tur. Været er fint, over 20 grader…svak bris. Vi har planlagt å spise ute i dag. Vi går gjennom skogen på en sti som snart har grodd helt igjen. Vi ser en lysning i skogen og bestemmer oss for å slå oss ned. Legger teppet ut og setter oss ned. Du er lett antrukket med en liten og søt sommerkjole. Etter å ha kost og kysset litt så oppdager jeg at du har ingenting under…helt naken. Det pirrer meg og jeg kjenner det kribler mellom bena…pusten blir litt tyngre også.
Vi kler av oss…ligger og stryker på de nakne kroppene våre. Kjenner det kribler i kroppen…legger meg ned mellom bena dine.. kysser lårene. Munnen min når opp til kjønnet din…nesten vondt å ligge…kuken presser på…vi legger oss derfor i 69 stillingen. Du åpner deg helt for meg…slikker klitten din mens jeg kjenner tunga og munnen din jobber intenst med den store og harde kuken min….mmm…rådeilig…

Jeg tar godt tak rundt kuken din, mens jeg kjenner at du forsiktig slikker klitorisen min, med en tunge som er helt fantastisk.. Lar kukhodet ruller mellom tennene, biter , og slikker i meg en dråpe som forsiktig titter fram fra hodet… Jeg lar tennene raspe nedover kuken din, mens jeg lar tungen rotere rundt kukhodet, forsiktig, helt til jeg merker at du er i ferd med å stoppe opp med klitorisen min.. Vi snur oss mot hverandre, og kysser.. Du lar tungen leke med min, og jeg kjenner at du smaker av min safter…

….naboparet fra hytta titter frem fra noen busker. De er i midten av tjueårene, flotte å se på.
Vi blinker lurt til dem…jeg legger meg ned på ryggen…du snur deg rundt og har ryggen din mot ansiktet mitt. Legger bena på hver side av hofta mi, tar tak rundt kuken med den ene hånda og styrer den inn mellom de oppsvulmede og våte kjønnsleppene dine. Du trer deg forsiktig ned på den store og harde kuken…..herregud så deilig…spennende å se de gnistrende øynene til det kåte paret som ser på oss… Du øker tempoet.. kuken glir inn og ut, lager små lyder når kuken jages inn og ut.. du stønner svakt…mmmm…
Legger merke til at det unge paret har kledd av seg, hun kommer mot oss. Hun legger seg ned mellom bena våre….slikker meg på ballene, åh så deilig….hun er nære deg nå…..tørr hun?…vil du?….

.. jeg kjenner at den ukjente kvinnen slikker på ballene dine, jeg vet ikke helt om dette er noe for meg, men tanken forsvinner fort da mannen kommer bort til meg å begynner å beføle meg.. Jeg lar alle mine hemninger reise, og forlater deg med kvinnen som nå slikker kuken din ren for mine safter… Mannen snur meg rundt slik at jeg blir liggende på ryggen rett ved siden av deg, jeg snur sakte hodet mitt å ser at du er i ferd med å gå av hengslene av kåthet..

Du vender ansiktet mot meg, og vi lar tungene våre møtes i ett heftig samspill.. Det er som å knulle deg selv om du ikke er til stede…

Mannen har nå funnet veien til skamleppene mine, og han knuller meg med tungen sin, å lar hendene beføle brystene mine på en slik måte at vortene reiser seg med en eneste gang… Jeg slapper helt fullstendig av, og lar ham komme til.. Kuken hans er litt kortere enn din, men den er tykkere… Han legger den forsiktig mot fitteleppene mine, å lar den sakte gli inn….

Jeg ser på deg…kåtheten lyser i øynene dine. Ser mannen som ligger mellom bena dine…ser kuken som er helt blank av saftene dine.. den jager inn og ut av deg….kribler deilig nå…Du tar høyre hånd mellom bena dine, masserer klitten din samtidig med at du blir knullet. Jeg blir sugd…deilig sugd…Men nå vil jeg at du suger meg. Flytter meg litt lengre opp…du vrir litt på hodet…lar tungespissen rulle rundt hodet. Det kommer ei til som vil være med…..mmmm.. deilig å se på…

Kjenner at det er like før nå…..

Jeg lar tungespissen forsiktig rotere rundt kukhodet, kjenner smaken av en annen.. det pirrer meg bare enda mere.. Jeg lat kuken din skli sakte inn i munnen min, mens jeg forsiktig rasper nedover med tennene.. Kjenner at du er hard etter behandlingen du har fått tidligere..
Jeg kjenner at noen er på jakt etter klitorisen min, og sprer bena forsiktig, mens jeg holder kuken din godt fast med tunga.. fortsetter med å la kuken gli inn og ut av munnen min, mens jeg ser at du holder på å gå av skaftet… Da kjenner jeg noen mellom bena mine som har funnet det de var på jakt etter… Lar beina gli mere fra hverandre, og kjenner en tunge som slikker meg… Åhh, jeg kjenner at jeg holder på å gå ut av mitt gode skinn, men lar oppmerksomheten gå tilbake til den velkjente kuken din… Lar deg gli ut av munnen min, mens jeg tar ett godt tak med hånden min, å slikker meg forsiktig ned til ballene dine…
Mens jeg blir sugd av ett ukjent menneske, kjenner jeg rykningene i kuken din, å merker at det går for deg.. Kuken din pumper takfast i munnen min, jeg slipper ikke taket, men slikker den ren.. I det jeg lar kuken gli sakte ut av munnen min, går det for meg, med en fremmend mann mellom beina mine…

Vi legger oss alle ned på teppet for å slappe litt.. Fortsettelsen er en annen historie…