Telt fantasi

Det er sommer, og jeg er på telttur med typen min og et vennepar. Eller min beste venninne og hennes nye flamme da. Så utrolig deilig luft og fint vær. Vi finner oss en lun plass på ei øy, og slår opp teltet vårt. Alle 4 ligger trygt og godt inne i soveposene sine, i samme teltet. Vi ligger og prater og koser oss.
Da det er blitt stille i teltet, og alle tilsynelatende har lagt seg til å sove, begynner jeg og min kjære å ta litt på hverandre. Veldig rolig, for å ikke vekke de andre. Han kysser meg lidenskapelig, og jeg merker hvor leken jeg føler meg. Er liksom så sprudlende av det fine været og turen og sånn. Vi smyger oss slik at vi ligger under samme sovepose, og jeg kjenner han hard og god mot låret mitt. Mmm. Jeg lar tunga mi gli lekent over leppene hans. Vi ligger helt tett, og kliner lidenskapelig. Tror begge føler spenningen veldig, av at venneparet er rett ved siden av oss. Vi må være stille. Han legger seg oppå meg. Og jeg kjenner hvordan en hard bul legger seg så fint mellom låra mine. Og preser på. Mm jeg har så lyst på han. Og sakte, stille trenger han inn i meg. Langt inn i meg.jeg må lukke øynene og puste ut veeeldig tungt. Har aller mest lyst å stønne høyt. Han begynne å bevege seg litt, forsiktig først, men etterhvert som det blir bedre og bedre blir vi modigere og modigere. Tenker kun på nytelsen liksom. Soveposen glir litt vekk fra oss, og jeg klarer ikke unngå å slippe uten noen små nytelsesstønn.
Venninna mi og typen har merka oss. Uten at vi vet det ligger de og ser på oss.. Og jeg merker plutselig at de to faktisk har sex rett ved siden av oss. Ca 2-3 meter unna bare. Da jeg ser det føler jeg en pluselig ny tenning. Så frekt liksom.
Jeg kikker forsiktig bort på dem, og studerer venninna mi. Har fantasert om henne siden jeg kjente henne sikkert. Utrolig sexy og kjempedeilige lepper. Som jeg drømmer om å leke med. Ta en av de herlige leppene mellom mine, og suge forsiktig. la tunga mi gli over hennes lepper, og stikke den sakte inn. Få henne lysten på meg, og høre henne stønne svakt.. Det er drømmen min.
Hmm kjæresten min blir tydeligvis også veldig tent av hva som skjer nå, for han setter opp både tempoet pluss pusten. Deilig at det ble litt villere sex, for jeg var så kåt. Nå ligger vi liksom side om side, begge parene opptatt med sitt. Veldig rar følelse, jeg kjenner spenningen bruse inne i meg. Helt varm i hodet og kroppen. Føler meg frekk. og lurer på hvor godt min deilige venninne har det… Det høres jaffal ut som hun nyter det.
Etterpå en veldig sterk orgasme, iallfall for min del, ligger vi stille alle sammen. Taushet. Som om ingen tør å gå tilbake til det «vanlige» Heldigvis tar min venninnes elsker og bryter stillheten. Vi begynner å prate om hva vi opplevde, hvor nytt det var. Men deilig! Venninna mi og jeg ligger side om side, og jeg spør henne om det gikk for henne. Det neste jeg merker er noen deilige lepper mot mine. Å herregud! Hun kysser meg faktisk! Jeg viser at jeg liker det, og kysser henne sultent tilbake….. Endelig gikk drømmen min i oppfinnelse, og masse deilig skjedde utover natta… MMMMm