Til Marie, del 4

På morgenen, da Marie våknet var hun alene i sengen. Hun satte seg opp med et rykk. Petra var borte!

Hun sank langsomt tilbake ned på puta igjen.

Borte. Ja, naturligvis. Dette hadde selvsagt vært altfor bra til å være sant. Og Marie som hadde vært så lykkelig for at de hadde truffet hverandre, som hadde håpet så at det kanskje kunne bli noe mellom dem. Nå forsto hun hvor mye hun egentlig hadde håpet, og øynene hennes fyltes med tårer. Skitt også!

Din jævla, jævla idiot, tenkte hun. Du skal ikke håpe på noe! Skal ikke håpe, hører du det? Du blir bare skuffet – det vet du jo så vel! En liten, liten tåre presset seg ut fra øyekroken og ned mot øret.

Hun tenkte på hvordan hun og Petra hadde kysset hverandre i taxien, hvordan de hadde lekt, skøyet – og elsket – i badekaret, og plutselig snufset hun til. Ytterligere en tåre trillet ut fra øyekroken.

Da raslet det plutselig i balkongdøren ute på stua, og det hørtes steg som nærmet seg soverommet.

– God morgen sjusover! Klokken er faktisk mye!

Det var Petra som kom inn med et smil på leppene. Men så fikk hun øye på Marie i sengen. Hun bråstoppet med det samme og smilet forsvant.

– Men… Hva er det? spurte hun og så hvordan tårene glitret på Maries kinn. Hvorfor er du lei deg?

Marie forsøkte å komme på hundre forklaringer som hun kunne glatte over med, men hun kunne ikke få fram en eneste liten nødløgn. Hjernen var aldeles blank.

– Jeg trodde du hadde dratt…sa hun med ynkelig stemme.

Hun snufset.

– Men lille søte kattunge! utbrøt Petra og kastet seg ned på sengen ved siden av Marie. Hun slo armene rundt henne.

– Kyss meg, tosken! sa Petra leende og strøk Marie over håret. Ikke si noe, bare kyss meg!

Marie smilte gjennom tårene og klemte Petra tilbake. Så kysste de, og Marie nøt hvor perfekt deres tunger passet for hverandre, hvor fullstendig rett det kjentes når Petra presset sin kropp mot hennes.

– Hvorfor har du truser på deg? hvisket Petra i øret hennes. Vil du ikke ha meg lenger…?

– Ta dem av da… hvisket Marie tilbake.

Petra satte seg opp og dro sakte ned Maries hvite truser over hennes sammenslåtte, velskapte bein. Hun trædde de forsiktig over hennes små føtter, og vrengte de så ut og inn.

Innsiden var like hvit som utsiden.

Uten å ta blikket fra Maries øyne løftet hun så opp trusene til munnen, stakk ut tungen og slikket langsomt fram og tilbake på innsiden av skrittet, akkurat der de hadde ligget mot Maries slettrakede lille fitte.

– Mmm, mumlet Petra.

Marie kjente hvordan hun begynte å bli våt mellom beina. Hvordan i all verden kunne man bli kåt så raskt på noen som hun ble på Petra? Hva var det den jenta hadde i sine vidunderlige øyne? Fortryllelse?

Visst var det fortryllelse, tenkte Marie, og hun kjente hvordan hele hun holdt på å bli fortryllet akkurat nå. Særskilt visse deler av henne en bit nedenfor navlen…

Petra slengte fra seg Maries truser på soveromsgulvet, og dro beina hennes forsiktig fra hverandre så hun lå naken og vidåpen foran henne.

– Gud, så fin du er… sa Petra lavt.

Marie sa ingenting. Hun ventet bare. Nøt.

Petra bøyde seg ned og begynte å slikke Maries ene fot. Hun slikket hælen, sidene på foten og gikk så over til å slikke tærne hennes. En etter en sugde hun inn tærne i munnen, og lot tungen snurre rundt tåa som om hun kysste Maries munn.

Marie lå alldeles still og ville bare at tiden skulle stå stille. Petra fortsatte med hennes andre fot og gjorde likedan med den.

På dette tidspunktet hadde Marie liksom opphørt å være Marie lenger. Hun var helt enkelt bare føtter, bein og så selvsagt en hel del av det som finns mellom beina. Tanker og annet uvesentlig var fullstendig bortkoblet.

Petra lot sakte tunga gli oppover Maries ene bein, helt til hun nådde opp til lysken. Der fortsatte hun på skrå opp mot navlen, i stedet for i den retningen som Marie hadde håpet på. Hun slikket seg fra navlen ned til den andra lysken, og så tilbake igjen.

– Åh! stønnet Marie.

Petra gjorde mindre og mindre svinger, og kom til slutt ned tett inntil Maries nå glinsende våte lille fitte. Hun slikket seg rundt og rundt, nærmere og nærmere, men hun rørte henne ikke akkurat der som Marie lengtet så fortvilet etter å bli berørt.

Marie holdt på å bli gal. Hun både ville og ikke ville at Petra skulle fortsette å hisse henne opp. Hun ville be henne slutte og samtidig be henne fortsette.

– Åh, Petra…stønnet hun, kan du ikke… åh…

Petra forstod så vel hva hun ville.

– Snart elskede, lo hun. Snart skal du få det du vil ha…

Og så slikket hun forsiktig langs kanten på Maries myke små skamlepper. Marie løftet opp hodet fra puta og så på henne med bedende øyne. Petra fortsatte å slikke rundt kantene på Maries lengtende lille fitte. Om og om igjen. Marie sank tilbake på puta og stønnet mykt.

– Ikke mer… mumlet hun. Gjør det med meg… vær så snill…

Og endelig plasserte Petra sin tunge presis der Marie ville ha den – midt imellom hennes vidåpne bein, akkurat der det var aller best. Hun slikket henne hurtig og effektivt nå, opp og ned langs sprekken, vispet henne over klitoris som en kattunge som lepjer melk, og lot samtidig to fingre gli inn og ut i hennes trange, våte fitte.

Marie pep som en hundevalp. Det var så skjønt for henne, hun ville ikke at det skulle gå for henne enda, men hun var helt og holdent i hendene på Petra, og det drøyde bare et par minutter før det var umulig å holde igjen lenger.

– Slutt Petra… slutt, det er så deilig… du får ikke… åh…

Petra møtte Maries ville øyne og lo.

– Vil du ikke mer? Skal jeg slutte?

– Nei, ikke slutt… det går for meg… åh, det går…

Og Marie kom i en vidunderlig orgasme. Hun trykte sin pulserende fitte opp mot Petras munn, og tusen bilder eksploderte gjenom hennes hode i samme øyeblikk. Så stilnet stormen, og Marie åpnet øynene igjen.

– Oj…sa hun og pustet tungt. Jøsses, så herlig… Jeg tenkte på en vårbekk da det gikk for meg. Vannet blinket i sola, og det vokste blomster rundt steinene. Merkelig, hva?

– Njaei, svarte Petra. Jeg tenker også på ting når det går for meg. Iblant kjennes det ut som om jeg ligger på stranden og blunder, og har solen rett i øynene så alt blir helt lyserødt.

– Har du lyst på litt solbad akkurat nå? spurte Marie og lo.

– Nei, ikke nå, bestemte Petra. Nå vil jeg dusje og spise frokost, og så vil jeg gå en tur med deg på byen til en sexbutikk og kjøpe noe spennende, som vi kan teste sammen siden. Om du vil, altså…

– Med deg vil jeg alt, sa Marie og spratt ut av sengen som en gummiball. Skal du bli med inn i dusjen, eller er du redd for å bli voldtatt?

– Med deg kan man vel aldri være helt sikker, lo Petra, men OK – jeg tar risken!

Akkurat på streken to timer senere gikk begge jentene inn gjennom entrédøren til MEGALOVE, som var den absolutt største og mest velassorterte sexbutikken i byen.

Reaksjonen inne blant hyllene – der utelukkende mannlige kunder gikk omkring – ble svært blandet da jentene kom inn i lokalet. En del smøg seg lenger inn i hjørnene samtidig som de dro baseball-kepsen sin lenger ned over øynene, mens andre så langt og velbehagelig etter de to jentenes lekre bein og søte små rumper. Noen plystret til og med litt lavt da de gikk forbi.

– Gud, så pinlig, hvisket Marie.

Petra bøyde seg mot Marie.

– Glem ikke at det er sånne som vi som holder hele dette stedet i gang, hvisket hun tilbake.

Marie så seg forskrekket omkring blant videofilmene.

– Gjør vi?

– Ikke akkurat du og jeg, dumma. Men alt her handler jo om jenter som oss!

– OK, jeg forstår, svarte Marie, selv om hun egentlig ikke var helt sikker på at hun forstod.

Petra dro henne med bort til en stor glassmonter som var full av ulike fargede stavar, gummikuker og en masse andre spennende saker, som Marie ikke hadde en aning om hva skulle brukes til.

Hun så med store øyne på det fargeglade mangfoldet.

– Oi… sa hun.

– Visst er det lekkert? sa Petra. Tenk så mye artig vi kunne ha med alle disse tingene.

Marie nikket, fremdeles med øynene inne i monteren.

– Se på den! fortsatte Petra og pekte på en enorm svart gummikuk, sikkert bortimot en halv meter lang og kanskje en desimeter i diameter. Den skulle du nok hatt lyst til å bruke på meg, hva?

Maries øyne ble store da hun så hva Petra pekte på, og så fniste hun.

– Javisst! Sammen med de der da, hva?

Hun nikket mot et annet hjørne av monteren, der det hang pisker, handjern, lærtruser og annet tungt.

– Wow, sa Petra. Jeg visste ikke at du tente på sånne ting…

– Nei, det gjør jeg ikke heller, innvendte Marie. Jeg synes sånt er idiotisk.

– Mm. Skjønt man skal aldri si aldri… Men du! Jeg vil ha en sånn, tror jeg. Hva synes du om den?

Hun pekte på en blå, ganske grov dildo med innebygd trinnløs vibrator. Den så veldig spennende ut, syntes Marie.

– Gjerne! Men jeg synes at den var finere i rosa…

Petra lo.

– OK, vi tar vel en rosa, da! Eller er det noe annet som du er mer sugen på?

Marie ristet på hodet.

– Nei, sa hun. Vi går nå, hva? Jeg synes at det er litt slitsomt å være her inne.

– Ja… jeg kommer, sa Petra og så enda en gang langt inn i monteren før hun fulgte etter Marie.

Og så gikk de til kassen.

– En 648, sa Petra verdensvant til fyren bak disken. Og en 2281.

– OK, sa han og kludret noe på et papir. Var det alt?

Petra nikket, og han forsvant inn i et annet rom for å hente det Petra skulle ha.

– Hva var det der andra for noe? hvisket Marie da han hadde forsvunnet. Det der med 22 et eller annet?

– Ssh, hveste Petra. Han kommer nå.

Fyren satte en liten plastpose på disken.

– Da blir det 635 kroner, sa han.

Marie så med forferdede øyne på Petra. 635,-! Hva i all verden hadde hun bestilt for noe? Men Petra så like ubekymret ut som vanlig. Hun betalte, tok sin pose – og så var de ute på gaten igjen.

– Petra, jeg så at den der blå massasjestaven bare kostet 98 kroner! utbrøt Marie indignert. Hvorfor fikk ikke jeg…

– Ikke så høyt, hveste Petra i munnviken.

En eldre herre foran vendte seg mot dem. Marie la handa over munnen.

– Heisan… sa hun lavt. Det var ikke noe…

Petra lo.

– Du er bare så god! Men jeg vet hva du mener. Du skal få se alldeles straks. Kom, vi går inn her!

Hun dro med Marie inn gjennom entrèen til et stort varehus, og videre bort til den avdelingen der toalettene var. Så åpnet hun døren til dametoalettet, dyttet inn Marie og fulgte selv etter. Hun låste døren bak dem.

– Nå, så. Nå skal du få se hva jeg kjøpte for noe. Sett deg på toalettet så lenge, så skal jeg vise hva det er til. Nei, du behøver ikke slå opp lokket!

Marie satte seg lydig slik som Petra ville, og Petra bøyde seg fram og begynte dra ned Maries truser.

– Hva gjør du! utbrøt Marie. Ikke her inne, vel?

– Vent, så skal du få se, svarte Petra og rullet de små trusene over Maries gymsko. Sprik med beina!

Der satt Marie på toalettlokket i sin korte kjole, sine søte små gymsko og sine hvite tennissokker – og hun var naken under kjolen, akkurat som Petra hadde vært på puben i går. Hun sprikte med beina foran Petras øyne, og hele situasjonen begynte å føles litt opphissende. Hun kjente at hun begynte å bli fuktig mellom beina.

Marie undret svært på hva Petra hadde i kikkerten.

– De her beholder jeg så lenge, sa Petra og stappet Maries truser i handveska si.

Så tok hun fram plastposen, og plukket fram den rosa massasjestaven.

– Jeg tror at vi trenger å få deg litt våt først, sa Petra, og vred igang staven. Den surret som en liten barbermaskin, men stillere. Marie undret seg over hvordan det ville føles å ha den vibrerende mot seg der nede, der det var begynt å bli litt pirrende allerede…

Petra lot henne få vite det omgående. Hun løftet opp Maries kjole, og satte uten videre

seremonier spissen på den surrende staven mot Maries myke lille fitte.

Marie stønnet til da hun kjente vibrasjonene.

– Mmm… sa hun. Det kjennes…det kjennes herlig!

– Visst gjør det det? lo Petra, og dro den deilige surrende dildoen fram og tilbake i Maries stadig våtere åpning. Bare vent til du får kjenne den – her! Og så rørte hun fjærlett over Maries følsomme klitoris.

– Åh! stønnet Marie. Fortsett der, Petra…

– Deilig? undret Petra og så inn i Maries blanke øyne.

Marie nikket.

Petra bøyde seg fram og kysste henne, og Marie kysste ivrig tilbake – hun begynte å bli virkelig kåt nå.

– Slik ja, sa Petra plutselig, og tok bort staven. Hun vred av surringen. Nå skal vi se om du er riktig våt og deilig – slik som jeg vil ha deg…

Hun tok to fingrer og dro langsmed Maries ordentlig våte lille fitte.

– Oi, sa hun da hun kjente hvor våt Marie var, for en liten kåtunge! Mmm, du likte den der staven, hva?

Marie nikket. Hennes munn var halvåpen.

– Da så, fortsatte Petra, og rotet igjen rundt i den lille plastposen. Da kan vi vel anse oss klar for – den her!

Og så holdt hun opp et lite lysegult plastegg foran Maries overraskede øyne. Egget var noe mindre enn et vanlig hønseegg, men ellers ganske likt et hvilket som helst egg.

Marie rynket øyenbrynene.

– Var det den der som kostet over 500 kroner? Da har du blitt lurt!

– Vent og se, lo Petra. Du kommer kanskje til å synes at den er verdt minst det dobbelte!

Og så tok hun egget og begynte langsomt å føre det inn i Maries lille våte fitte.

– Hva skal det der være godt for? undret Marie. Staven var jo mye deiligere. Aj! Det er jo digert jo…

– Det skal sprenge litt, sa Petra. Så blir det så mye deiligere siden. Slik, nå er den nesten… så, ja. Nå er den inne!

Marie kjente seg litt utstoppet mellom beina. Det var ikke direkte ubehagelig, men på den andre siden ikke særlig opphissende heller.

Petra rotet på nytt i posen. Så tok hun fram en gjenstand som så ut som en liten minikalkulator.

– Det her er fjernkontrollen, forstår du, sa hun og trykte på et par knappar.

Helt plutselig begynte egget å surre inne i Marie.

– Aoh… utbrøt Marie, helt overrumplet.

– Og om man vrir på den her knappen, fortsatte Petra, så kan man øke farten.

Marie kjente hvordan vibrasjonene økte inne i henne. Det sprengte og surret samtidig, og det var ubeskrivelig skjønt på en ny, nesten litt pervers måte…

Petra trykte på en knapp på fjernkontrollen, og surringen opphørte. Marie slappet av igjen. Hun hadde gjerne sett at Petra fortsatte. Det sitret av lyst i hennes våte lille fitte, og egget sprengte så deilig der inne…

– Nå kan vi gå ut på byen igjen, sa Petra. Kommer du?

Hun klappet Marie mellom beina, og flirte.

– Skal du ikke ta ut egget? undret Marie.

– Tosk! Det er jo derfor jeg har stappet det inn! For at du skal gå omkring med det inne i deg…

– Men mine truser, da…

Petra bøyde seg fram og kysset Marie.

– Prøv en stund uten, så skal du få se hvor sexy man kjenner seg når man er naken under!

Marie så bekymret ut med det samme, men så lyste hun opp igjen.

– OK da. Vi tester!

Hun hoppet opp fra toalettet. Egget beveget seg så deilig inne i henne.

– Kommer du? undret hun.

– Visst! svarte Petra. Men tenk på at jeg har fjernkontrollen her i lomma, så ikke bli overrasket om det hender ting slik helt plutselig!

Og så gikk de ut fra dametoalettet, og Marie fikk øyeblikkelig øye på kosmetikkavdelingen.

– Jeg skal passe på og kjøpe en ny kajalpenn, sa hun. Når vi først er her.

Hun fant ganske snart hva hun søkte, og de to jentene gikk til kassen for å betale.

– Da blir det 69:50 sa damen bak disken.

Marie så i sin lommebok.

– Kan jeg få vekslet en femhundre…kroners seddel?

Den vennlige damen i kassen så litt overrasket på Marie. Hun kunne jo ikke vite at hun var uten truser, at hun hadde et deilig lite plastegg innkjørt i sin trange, våte fitte, og at venninnen bak seg nettopp nå hadde vridd igang vibrasjonene via fjernkontrollen, slik at knærne holdt på å svikte under Marie.

– Du har ikke mindre? undret damen. Vi har litt ondt om vekslepenger akkurat nå faktisk.

– Ne…ei, dessverre, sa Marie og tok tak i disken med den ene hånden for å holde balansen. Det var så jævla skjønt mellom beina på henne! Forbannede Petra!

– Er du ikke bra, lille venn? undret damen.

– Jo..o, joda, stønnet Marie. Men jeg tror jeg gir blaffen i kajalpennen i dag!

Og så raste hun ut av varehuset. Petra fulgte henne hakk i hæl, hemningsløst flirende.

– Hva er det med deg Marie? lo hun. Hvorfor springer du?

Da de hadde kommet ut på gaten igjen, kjente Marie hvordan det sluttet å surre inne i henne. Petra hadde stengt av.

– Din jævel, peste Marie anpustent. Det der skal du få for!

– Få for hva da? lo Petra, og så uskyldig ut. Du likte det jo svært godt inne på toalettet jo?

– Ja, men ikke i køen inne på varehuset! utbrøt Marie. Hun var nesten sint for alvor. Tenk om jeg hadde skjemt meg ut! Faen, som jeg ville skjemtes!

– Ja, OK. Omforlatelse, sa Petra og kysset Marie. Det var dumt gjort. Jeg var bare så sugen på å prøve…

Hun flirte igjen.

– Men Gud så lekker du så ut da du hogg tak i disken der inne! En stund trodde jeg faktisk at beina skulle knekt sammen på deg på ordentlig…

Marie kunne ikke la være å le, hun heller.

– Faen, sa hun, du SKAL få tilbake for det der!

Petra tok tak i Maries arm.

– Kom så går vi, sa hun. Jeg vet om et heftig sted som vi kan sjekke opp…

Og så gikk de.

Petra dro i vei med Marie til en litt mindre gate, der det lå et sted som liknet en slags nattklubb. Det stod SWINGER’S CORNER på et skilt over inngangen, og det hele så ganske hemmelig og spennende ut, syntes Marie.

– Hva er Swinger’s Corner for noe? spurte hun Petra.

– En av byens absolutt beste parklubber. Her inne har jeg hatt mye moro kan du tro!

Marie rynket øyenbrynene.

– Hva gjør man på en parklubb?

Petra lo.

– Man elsker!

Marie så overrasket ut.

– Elsker? Her? Men hvorfor kan vi ikke elske hjemme hos meg eller hjemme hos deg, da?

– Det er ikke det samme som her, ser du. Følg med inn, så skal jeg vise deg hva jeg mener!

Marie nølte.

– Jeg vet ikke… jeg har aldri vært inne på noen sånn klubb før…

Plutselig kjente hun hvordan egget inne i henne begynte å vibrere igjen.

– Følg med inn, hvisket Petra i hennes øre, så skal jeg gjøre det så deilig for deg…

Surringen inne i Marie økte, og hun kjente at hun begynte å lengte etter å bli strøket, at noen rørte ved henne, tok henne…

– Kom med meg elskede, hvisket Petra. Jeg vil kysse dine deilige bryst, og stryke over din lille fitte til den blir alldeles våt. Jeg vil elske med deg! Her og nå…

Marie var kåt nå.

– Ja… hvisket hun tilbake. Jeg vil også…

– Kom da, dumma! Kom så går vi!

Marie nikket, og de gikk opp trappen og inn gjennom entrèen. Innenfor døren satt en kvinne i 30-års alderen og så ut som hun kjedet livet av seg.

– Medlemskort? spurte hun.

Petra tok fram lommeboken sin.

– Her er mitt, sa hun, men Marie har ikke noe. Hun ville sjekke litt først hvordan det er her.

– Det her er jo en klubb avsatt for et sluttet selskap, sa kvinnen, og derfor får vi ikke slippe inn folk uten medlemskort. Men jeg kan jo skrive ut et tilfeldig, bare for i dag. Går det bra?

– Det går fint, sa Petra.

Og etter at Marie hadde fylt i et lite lysgrønt kort slapp kvinnen dem inn i et annet, betydelig større rom.

Belysningen i rommet var svært dempet – om man nå kunne snakke om noen belysning overhodet. Den eneste lyskilden som fantes kom fra en liten scene i det ene hjørnet av lokalet, der en ung lyshåret kvinne holdt på å danse. Hun beveget seg med myke sensuelle bevegelser til en ganske aggressiv technolåt, og hun kledde langsomt av seg plagg etter plagg, samtidig som høytalerne dunket ut sine suggestive rytmer.

På tilskuerplassene satt et titall personer, trolig faste par alle sammen, og fulgte med spent oppmerksomhet hva som hendte på scenen. Stemningen var spent.

Petra og Marie slo seg ned i hver sin stol, og Marie så litt nøyere på den unge kvinnen der oppe på scenen.

Hun var ganske velformet, hadde ganske små, litt pikeaktige bryst, og hennes svarte stringtruse strammet til mellom beina hennes på en veldig opphissende måte, syntes Marie der hun satt i stolen og kjente hvordan egget sendte deilige vibrasjoner gjennom hele hennes underliv.

Den unge kvinnen var helt naken nå foruten sine truser, og hun satte seg på golvet med beina så langt fra hverandre som hun kunne. Så slikket hun omsorgsfullt sin ene pekefinger, og dro den så opp og ned i den buete sprekken mellom beina, utenpå trusene.

Det hele så veldig deilig ut syntes Marie, og samtidig kjente hun Petras hand på sitt ene bryst. Petra masserte brystet og kløp litt i brystvorten, og Marie kjente at hun begynte å lengte etter en deilig orgasme. Men vibrasjonene fra egget var ikke nok til at det skulle gå for henne enda, og hun ønsket at Petra skulle gni hennes sitrende fitte i stedet.

Akkurat da stilnet musikken plutselig. Det ble alldeles dødsstille i lokalet, og Marie håpet at ingen hørte den svake surringen fra egget hennes.

– Finns det ingen blant publikum som vil hjelpe meg av med de her? undret den unge kvinnen på scenen og dro litt i kanten på sine truser.

Det gikk et par sekunder uten at noen rørte seg, men så stilte plutselig Petra seg opp.

– Jeg hjelper deg gjerne, sa hun og klatret opp på scenen.

Ytterligere noen sekunder passerte uten at noen kom seg til å gjøre noe – men så brøt publikum ut i en spontan applaus. Et jubel hørtes sågar.

– Bravo! skrek noen.

Marie satt som lammet av forskrekkelse. Den jenta kunne visst overraske henne over alle grenser! Heia, Petra! tenkte hun.

Petra gikk smilende fram mot scenekvinnen. Musikken satte igang igjen. Hun bøyde seg fram over kvinnen, og dro langsomt ned hennes tynne svarte truse over beina på henne. Hun strøk den ned over leggene, og tråklet dem til slutt av over hennes nakne føtter.

Kvinnen satte seg igjen så bredbent hun kunne, og Marie kunne se rett inn mellom hennes vidåpne lår. Hun var våt mellom beina – det var ingen tvil om den saken.

Samtidig la Petra seg ned på kne foran henne, og akkurat da gled hennes lille kjole opp over baken på henne – og Marie dro etter pusten da hun så at Petra også var uten truser. Og som om ikke det skulle være nok, så sprikte den lille jævelungen med beina, bøyde seg framover og begynte langsomt å slikke scenekvinnens våte fitte!

Marie kunne ikke holde seg lenger nå – hun stakk inn en hand under kjolen og begynte å gni seg selv mellom beina. Med øynene festet på Petra og scenekvinnen gned hun sin våte surrende fitte opp og ned, og det ble deiligere og deiligere for henne – da Petra plutselig et sekund sluttet å slikke scenekvinnen, vred på hodet og så på Marie. Petra vinket henne opp på scenen med den ene pekefingeren.

– K-O-M, mimet hun gjennom musikken og smilte.

Marie visste ikke hva hun skulle gjøre av seg. Hun både ville og ikke ville. Men så tittet hun enda en gang på Petras sprikende bein, hennes våte lille fitte som lå åpen og innbydende framfor henne – og så reiste hun seg og skrittet i to bestemte steg opp på scenen.

Nye applauser. Ny jubel. Dette ble virkelig satt pris på!

Men det var jo ikke først og fremst for publikums skyld som Marie hadde kommet opp. Hun ville jo smake på Petra, gjøre henne like kåt som hun var selv akkurat nå – og det hele ble ikke akkurat verre av at det var en masse mennesker som så på dem og som ble opphisset av å se på hva de gjorde med hverandre der oppe på scenen…

Marie la seg ned på kne bak Petra og begynte å slikke hennes herlige lille fitte. Egget fortsatte å surre så deilig i henne, og hun glemte ganske snart hvor hun befant seg, og gikk i stedet helt opp i å slikke Petra.

Hun forstod ikke at det begynte å hende ting rundt omkring henne, før hun så en mann som gikk fram til scenekvinnen, knepte opp sine bukser og uten videre stappet inn sin steinharde og ganske grove kuk i hennes munn.

Scenekvinnen sugde ivrig på mannens kuk og ettersom musikken var litt lavere her oppe på scenen, hørte hun hvordan den unge kvinnen stønnet gjennom nesen når Petra slikket henne. Hun likte tydeligvis å suge kuk samtidig som noen slikket henne mellom beina, for mannens årete kuk gikk stadig raskere og raskere inn og ut av hennes munn.

Plutselig kjente Marie hvordan noe varmt og hardt trykte på mot hennes egen fitte. Hun vred hurtig på hodet og så at enda en mann hadde kommet opp på scenen, kastet av seg sine bukser, og holdt nå uten videre på å trenge inn i Marie.

Han trykte kuken inn med det samme, støtte imot egget, og Marie skrek til da hun kjente hvordan egget med kraft plutselig bunnet i henne.

– Lille pike da! utbrøt mannen. Er du jomfru?

Petra skyndte seg til unnsetning.

– Vent litt! sa hun. Jeg fikser dette her!

Hun manøvrerte mannens kuk ut av Marie, signaliserte til lydmannen i den andre enden av lokalet at han skulle stenge av lyden, og vendte seg så til publikum.

– Det er altså slik at Marie her, har en overraskelse som hun gjerne vil vise dere alle sammen. Ikke sant Marie?

Marie forstod hva Petra mente, og nikket.

– Marie, fortsatte Petra, vis nå publikum hvilken deilig lekesak du har stappet inn i deg! Legg deg her på scenekanten!

Marie la seg lydig på ryggen helt framme ved scenekanten. Petra dro beina hennes fra hverandre og knepte av henne den lille kjolen.

Det kjentes på et vis både ille og litt spennende å bare legge seg slik helt åpen for et antall helt ukjente personer. Tanken på at alle sammen så henne rett inn mellom beina var helt ny for Marie, og hun visste ikke riktig om hun skulle avsky det eller elske det. Elske det, trodde hun og kjente hvordan egget fortsatte å vibrere inne i henne.

– Marie er nemlig en slik kåt liten unge, fortsatte Petra, at hun gjerne går omkring uten truser på byen, og med en sånn her deilig sak kjørt inn i seg!

Petra bøyde seg ned og dro sakte ut egget av Marie. Da det hadde kommet helt ut, hørtes det tydelig hvordan det surret. Petra holdt det opp foran publikum.

Umiddelbart brøt det ut en brakende jubel. Folk stilte seg opp og applauderte, plystret og hoiet. Marie kjente seg nesten litt forlegen.

– Nå, sa Petra til mannen som hadde forsøkt å trenge inn i Marie, nå kan du fortsette…

Men helt plutselig dukket det opp to nye menn på scenen, og ytterligere en – og en til.

Innen jentene rakk å egne seg til hverandre igjen, hadde mennene fått av seg klærne, og to og to tok de nå hand om de tre velformede sceneartistene.

En av mennene løftet opp Marie, plasserte henne på hender og knær, og kjørte så uten videre inn sin steinharde kuk i munnen hennes.

Den andre mannen – han som hadde forsøkt å komme inn i Marie tidligere, gjorde nå et nytt forsøk, og Marie kjente hvordan han støtte inn sin grove kuk til bunnen i henne bakfra.

Hun nøt i fulle drag. Dette var akkurat det hun behøvde. Hun hadde lengtet hele ettermiddagen etter å bli ordentlig gjennomknullet, det forstod hun nå. Det var så deilig å kjenne en hard kuk som tvang seg inn og ut av hennes våte fitte, samtidig som en annen knullet henne i munnen.

Kukene ble bare hardere og hardere i henne, samtidig som Marie bare ble kåtere.

Hun vred på hodet for å se hva som hendte på resten av scenen.

Scenekvinnen lå på ryggen og ble skikkelig gjennomknullet av en mann bare ikledd en svart brytertrøye. Kuken hans var alldeles blank av hennes våte fitte, der den helt skånselsløst pløyde inn og ut av henne. Samtidig fikk hun akkurat som Marie munnen full av en annen fyr, og hun fortsatte å stønne like opphisset gjennom nesen som tidligere.

Petra, som hadde kneppet av seg kjolen, satt helt naken skrevs over en femte mann som lå på ryggen med sine jeans dradd ned til knærne, og hun red ham opp og ned samtidig som hun ivrig slikket glansen på den sjette mannen, som stod ved siden av henne og dro sin forhud fram og tilbake over det steinharde skaftet. Hun så på Marie og smilte.

– Er det deilig elskede? ropte hun. Tar de seg godt av deg?

Marie så tilbake på henne, fortsatte å suge på kuken hun hadde i munnen og kjente at hun snart ville komme. Hun kunne ikke klare å kjenne på hvordan mannen bak henne pumpet sin deilige kuk inn og ut i henne så mye lengre nå. Hennes våte trange fitte begynte allerede å dra seg sammen i det første signalet på at det snart ville gå for henne, og hun så hjelpeløst på Petra.

– Jeg forstår at du ikke kan svare akkurat nå, fortsatte Petra, men jeg ser at du har det godt. Akkurat som jeg…

Marie begynte plutselig å stønne fortvilet, så godt det nå gikk med en stor kuk i munnen – og med det samme gikk det for henne. Hennes lille fitte strammet seg i kramper rundt den superdeilige kuken som bare fortsatte og fortsatte å knulle henne.

– Jeg tror det går for den lille kåtungen, stønnet mannen som tok henne. Hun er så jævla deilig! Jeg vil sprute henne full…nå….

Marie gnall og snøftet når hun kjente hvordan den grove deilige kuken fylte henne med varm sperma. Og akkurat da skrek mannen foran henne til, samtidig som hans kuk plutselig vokste ytterligere litt i hennes munn – og så skjøt han ut en stråle het sæd som traff henne rett opp i himlingen. Umiddelbart etter kom en stråle til – og så ytterligere en, og Marie svelget og svelget for å bli kvitt all spermaen som holdt på å samle seg i hennes munn. Hun klarte ikke å få ned riktig alt i tide, og hun kjente hvordan en del rant ut av munnviken på henne.

Marie så opp – og møtte blikket på en av kvinnene som satt igjen nede blant publikum. Hun var vel i 35-års alderen, formodentlig gift eller sambo til en av fyrene på scenen – kanskje til og med akkurat han som nettopp hadde tømt sin ladning rett i Maries munn.

Kvinnens øyne var helt runde, hennes munn var formet som et søtt lite «O», og Marie så hvordan hennes øyne fulgte spermaen som rant ut av munnviken og dryppet ned fra haken på henne. Marie kunne ikke hjelpe for det – hun nøt av kvinnens stirrende øyne.

Så hørte hun Petra bak seg igjen.

– Mmm, hvor deilig du ser ut! utbrøt hun. Kom hit og kyss meg…

Petra hadde nå sluppet kuken hun sugde på et øyeblikk, og da Marie krøp fram til henne og åpnet munnen, kjente hun hvordan Petras tunge gled inn i henne og kysste henne grådig. Petra lukket øynene og stakk inn sin tunge så langt hun kunne i Maries munn, og deres tunger snurret rundt og rundt hverandre.

Snakk om våt kyss, tenkte Marie og kjente hvordan spyttet deres blandet seg og rant nedover haken på henne. Petra var kåt. Hennes øyne glitret farlig der hun nytningsfullt hevet seg opp og ned på den harde kuken hun hadde under seg.

– Slikk meg, Marie, stønnet hun. Slikke meg deilig samtidig som jeg blir knullet…jeg vil at det går for meg nå…

Marie bragte henne til taushet med et eneste kyss. Hun forstod at det ville være meningsløst å forsøke seg på å slikke Petra slik som alt var akkurat nå. Petra red nemlig fyren under seg i et stadig villere tempo, og der hun satt på huk med sprikende bein, gled hennes våtglinsende fitte hele tiden raskere og raskere opp og ned over fyrens grove skaft som hun var spiddet på.

I stedet lot Marie venstrehanden gli ned og la tommelen og pekefingeren rundt fyrens kuk slik at fingrene dannet en ring som den gled gjennom, og hver gang Petra sank ned i bunnen på kuken, kjente hun Maries fingrer mot sin utsprengte fitte. Petra stønnet inn i Maries munn.

Fyren likte det tydeligvis også, for Marie kjente hvordan kuken hans hardnet ytterligere. Nå var det Maries tur til å ha kontroll over Petra.

– Gjør han det deilig for deg? hvisket hun i øret på Petra. Hardt og deilig?

– Ja…a, svarte Petra, som nå stadig nærmet seg grensen for hvor mye hun klarte å ta imot før det gikk for henne, hans kuk er så deilig i… i meg…

Marie lot høyrehanden gli ned langs Petras mage, og begynte å gni hennes harde lille klitoris. Hun masserte den mykt og forsiktig med to fingrer og lot fingertuppene leke over den akkurat som hun ville ha gjort dersom hun hadde brukt tungen. Samtidig holdt hun fortsatt den andra handen rundt fyrens kuk. Petra stønnet andpusten og så på Marie med bedende øyne.

– Vil du at det skal gå for deg? hvisket Marie.

– Ja! stønnet Petra. Jeg vil…det er så…åh…deilig…

– Kom da, hvisket Marie og gned henne litt hardere mellom beina, kom – over mine fingrer…

Og Petra kom – som om Marie hadde slått på en strømbryter. Hun sank ned til roten på kuken hun satt opptredd på, hennes kropp spentes som i krampe, og hun kastet hodet bakover og skrek rett ut.

– Åh…ÅH…det går for meg, Marie…han spruter i meg…åh, han fyller meg!

Marie lo og så hvordan orgasmen ristet Petra. Samtidig vred hun en aning på hodet og så i øyekroken hvordan kvinnen med de stirrende øynene hadde dradd opp kjolen, og nå satt og gned seg selv mellom beina utenpå trusene. Hennes øyne var som klistret på scenen. Kanskje var det nettopp hennes mann som lå underst og akkurat nå tømte seg med et brøl rett inn i Petras trange sugende fitte.

Eller kanskje var det han som sto foran Petra og med glassaktig blikk sakte dro forhuden på sin granittharde kuk fram og tilbake. Petra bøyde seg fram og tok tak i mannens kuk. Hun runket ham hardt, samtidig som hun masserte og gned hans pung med den andra handen.

– Kom nå… sa hun og så opp på ham. Kom for meg…sprut over mine bryst…

Mannen så ned på Petra med åpen, pesende munn. Svetten rant nedover pannen på ham. Marie vred igjen på hodet og tittet på kvinnen blant publikum. Hun hadde dradd unna kanten på trusen nå, der hun satt og gned seg selv helt åpent. Marie kunne se at hun hadde blitt ordentlig kåt, for hennes øyne var slørete av lyst, og hennes fingrer glinset våte mellom hennes sprikende bein.

Petras lille hand flådde nå mannens kuk i et stadig mer effektivt og målrettet tempo, og Marie syntes at kuken bare ble større og hardere jo lenger hun holdt på. Den måtte jo sprenges når som helst, tenkte hun. Og det var akkurat det den gjorde.

Med et hest brøl sprutet mannen ut en hard stråle, som traff Petra rett på den ene brystvorten. I Petras melkende hender fortsatte han å pumpe ut kaskade etter kaskade som rant nedover brystet og magen på henne. Hun fortsatte å runke ham, og hans kuk som ikke hadde slaknet det aller minste, så ut som den aldri ville slutte å sprute.

Da han endelig var klar, så Petra ut som om noen hadde helt en halv liter kulturmelk ut over henne. Jøsses, tenkte Marie og så på Petras spermavåte kropp, det der må ha vært deilig. Lurer på hvordan det føles for mennene når de spruter på det viset? Kan det være like deilig som når det går for oss? Det kan det vel ikke…

Hun skjelte mot kvinnen i publikum, som nå hadde kjørt inn to fingrer i sin plaskvåte fitte, og med den andre handen gned hun seg i et rasende tempo som viste at heller ikke hun hadde særskilt langt igjen. Hennes munn minnet akkurat nå mest om et utropstegn.

Marie følte på seg at hun sikkert også gjerne hadde villet bli like deilig nedsprutet som Petra – om hun bare hadde våget. Hun skulle jammen behøve å få kuk både framifra og bakifra, tenkte Marie og nøt av hvor vulgær hun kjente seg. Det skulle gjøre henne godt å bli like gjennomknullet som jeg, tenkte hun stolt. Den lille bitchen!

Marie var nå på et strålende humør, og full av vellyst krøp hun sammen med Petra bort til scenekvinnen som fortsatt lå på ryggen og i harde støt lot seg bli knullet av mannen som lå over henne, samtidig som hun fortsatte å suge kuk på fyren som stod på kne ved siden av henne.

Petra la seg ned attmed scenekvinnen og tok over fyren som ble avsugd. Han byttet uten innvendinger fra den ene munnen til den andre, og nå var det Petra som sugde hans spyttblanke kuk inn og ut mellom sine søte små lepper.

Samtidig satte Marie seg forsiktig ned på huk over scenekvinnens nå ledige munn. Hun hadde blitt kåt på nytt av alt det deilige som skjedde rundt omkring henne, og nå ville hun gjerne bli slikket til en ny orgasme. Slikket av en erfaren kvinne denne gangen…

Hun sprikte med beina og kjente samtidig hvordan scenekvinnens tunge skjøt opp og begynte å slikke henne fram og tilbake langsmed hennes fremdeles våte fitte. Kvinnen slikket henne vant og deilig, og Marie forstod at det ikke skulle drøye særlig lenge innen det gikk for henne for andre gang.

Marie lutet seg bakover, skjøt fram underlivet og gav seg hen til scenekvinnens lynende, deilige tunge.

Framfor seg så hun hvordan fyren i den svarte brytertrøya pløyde sin harde kuk inn og ut i hennes villige fitte. Scenekvinnen møtte kukens bevegelser med en motstøt hver gang den tryktes hardt inn i henne, og det vistes på hennes måte å knulle imot på, at hun nøt noe alldeles dyrisk av det hun holdt på med.

Rett ved siden av seg så Marie Petra, som kraftfullt og metodisk sugde kuk på fyren som sto på kne ved siden av henne. Marie visste hvor deilig det var å bli behandlet av Petras skikkelige tunge, og hun forsto at fyren hadde det ganske så bra akkurat nå.

Marie kjente at hun begynte å nærme seg grensen for hva hun klarte, og hun håpet bare at fyren i Petras munn skulle komme før henne. Det gjorde han, for plutselig stønnet han til, og ropte:

– Ååh…jeg vil sprute i din munn nå…pumpe deg…full…

Gjør det! Gjør det, tenkte Marie, og kjente hvordan hennes egen fitte begynte å dra seg sammen til en orgasme.

– Her! skrek fyren. Her få…år du…

Og så bøyde han seg bakover, svetten dryppet nedover brystet på ham, og han utstøtte et hest brøl da han tømte seg rett inn i Petras sugende munn.

Da gikk det for Marie også. Scenekvinnens deilige tunge drev henne ubønnhørlig til klimaks, og hun kom i en forløsende orgasme, der hun satt bredbent mot publikum og gnikket sin våte, slettrakede lille fitte over ansiktet på kvinnen under seg.

Petra hadde nå sluppet kuken hun sugde på. Hun knep sammen leppene, og Marie så at hun enda ikke hadde svelget ladningen som fyren hadde skutt inn i hennes munn. Petra så på scenekvinnen og siden på Marie. Hennes øyne glitret farlig.

– Skal jeg? spurte Petras øyne.

Marie forstod hva Petra mente. Hun så på scenekvinnen. Hun var nær grensen nå. Det ville gå for henne når som helst, og hennes blikk var sløret av lyst. Akkurat da skulle hun villig gå med på akkurat hva som helst de måtte få for seg, forstod Marie. Hun møtte Petras øyne igjen, fniste og nikket.

– Bare gjør det! svarte hennes strålende øyne.

Petra bøyde seg ned over scenekvinnen, som var bortenfor all forstand nå. Kvinnen åpnet munnen for å bli kysset, Petra senket ansiktet sitt mot henne og åpnet munnen – og de kysset.

Marie kunne se hvordan spermaen dryppet fra Petras munn inn i scenekvinnens, hvordan deres tunger slikket hverandre, og plutselig knep kvinnen øynene hardt sammen og stønnet inn i Petras våte munn. Det gikk for henne, og hun snøftet og vred seg under mannens skånselsløse kuk som bare fortsatte å knulle henne.

Han pumpet hardere og hardere i henne, men selv han syntes å ha en grense for hva han kunne klare, og plutselig dro han bare ut kuken av scenekvinnen og holdt den still foran henne.

Det rykte litt i den, men han rørte den ikke, og Marie kunne ikke motstå fristelsen til å krype fram til ham og kjenne litt på den. Hun tok tak om kuken med sin lille hand, runket den fram og tilbake med noen hurtige drag, og nesten med en gang så gikk det for ham.

Uten at en lyd kom over leppene hans, sprutet han ut en kraftfull fontene, som med et nesten hørbart plask landet rett over Petra og scenekvinnen der de lå og kysste hverandre.

Petra, som lå med siden mot fyren, ble skikkelig nedsprutet over kinnet og opp mot hårfestet, samtidig som scenekvinnens hake og hals glinset og dryppet av varm sperma.

Marie fortsatte å pumpa ut av fyren de siste restene av hans ladning, og hun fniste til da hun kom til å tenke på at takket være henne, fikk Petra og scenekvinnen mer å dele på enn Petra egentlig hadde tenkt seg fra først av.

Så døde musikken bort, taklyset i lokalet ble tent, og Marie begynte plutselig å lengte etter en dusj.

– Finns det noen dusj her? spurte hun Petra og scenekvinnen, som lå igjen i en haug på nøyaktig samme flekk som før. Mennene hadde gått – antageligvis ventet fruene.

– Dusj? gryntet Petra og løftet søvnig på hodet.

– Ja, dusj, sa Marie. Eller synes du det er unødvendig å dusje nå igjen?

Petra stønnet.

– Jeg tror aldri at jeg har vært så våt i hele mitt liv, sa hun. Hverken utenpå eller inni…

Scenekvinnen lo.

– Visst finns det dusj her! sa hun. Kom så går vi og dusjer alle sammen! Jeg heter forresten Maria…

– Oi! sa Marie. Og jeg heter Marie.

Maria så på Petra.

– Jeg synes jeg kjenner deg igjen et eller annet sted fra, sa hun. Lurer på om jeg ikke har sett deg på film en gang, hjemme hos noen…

– Umulig, sa Petra. Jeg har aldri blitt filmet. Ikke hva jeg vet om i alle fall.

– Jo, men jeg har for meg at det var du og et par fyrer som holdt på med noe sammen… At jeg ikke kan huske hva det var!

Og så forsvant de inn i dusjen, alle tre.

Tilbake ute på gaten igjen begynte Marie og Petra sakte å gå hjemover. Maria hadde blitt igjen på klubben.

– Guud hvilken dag! utbrøt Marie. Jeg har ikke hatt det så bra på… ja, jeg tror aldri at jeg har hatt det så bra!

Petra lo, men hun sa ingenting. Marie skravlet videre.

– Hvilken kjempegreie den der fyren hadde, han som gjorde det på deg så du ble alldeles gjennombløt! Og du skulle ha sett hans kone, eller hva hun nå var for noe, der nede blant publikum! Hun så ut som om hun skulle besvime, da du…

– Marie, avbrøt Petra og stoppet plutselig opp. Vi kan ikke treffes i kveld. Jeg må jobbe…

– Jaha… svarte Marie og anstrengte seg for ikke å se skuffet ut. Ja, ja. Det er klart at du må jobbe…

Petra satte ned foten i fortauet.

– Men jeg VIL ikke jobbe! Jeg vil være sammen med deg…

– Og i morgen kommer min kjæreste hjem, sa Marie og så molefonken ut. Har ikke du noen kjæreste?

Petra ristet på hodet.

– Nei, jeg bor alene.

De fortsatte å gå igjen. Enda saktere denne gangen. Så stoppet de igjen. Petra så alvorlig på Marie.

– Da sees vi kanskje ikke mer?

Marie stod villrådig et par sekunder. Hennes øyne var langt, langt borte, og det var tydelig at hun tenkte febrilsk. Så lyste hun plutselig opp.

– Jo… sa hun og smilte. Jo, det gjør vi nok! Om du vil, altså?

Petra tok begge Maries hender. Hun rykket utålmodig i dem.

– Det er klart jeg vil, din dumming. Men hvordan skal det gå til?

– Jeg… sa Marie og lo.

Hun dro bevisst litt på det.

– Ja? Fortell!

– Jeg…flytter hjem til deg til jeg har funnet meg en egen leilighet!

Petra snappet etter pusten.

– Du er ikke klok! Men hva med kjæresten din da?

Marie rynket øyenbrynene.

– Jeg er lei av ham! Jeg har ikke forstått HVOR lei jeg egentlig er av ham før jeg traff deg! Jeg vil ikke fortsette å bo sammen med ham!

Petra stirret på Marie et par sekunder med uttrykksløst ansikt. Så bøyde hun hodet.

– Men jeg vil ikke ødelegge…

Marie satte pekefingeren under Petras hake og løftet hennes ansikt opp mot seg. De kysset.

– Du ødelegger ikke, sa hun. Du redder meg! Jeg vil bli reddet!

Petra lo, litt omtumlet.

– Er du helt sikker…?

– Jeg er helt, helt, helt sikker!

– Men hvordan går det med kjæresten din da?

– Han? Han kan vel få treffe meg på Swinger’s Corner, om han vil!

Begge to brast i latter. Så klemte de hverandre, tok hverandre i hendene, og med vilt svingende armer mellom seg, gikk de videre i rask takt bortover gaten. Og uten noen som helst grunn, så begynte de plutselig å synge:

«Jeg fångade en räv idag, men räven slank ur näven
men lika glad er jeg for det – men gladast er nog räven!
Tra-la, tra-la-la-la…»
Og solen tittet på og nikket fornøyd, før den bestemte seg for å synke ned bak et hustak i vest. Og de to jentene rundet et gatehjørne og forsvant, men sangen ble hengende igjen ytterligere et kvarter innen også den døde bort.

Og så ble det kveld også den dagen.

[email protected]