Til Marie, del 5

Denne historien er helt og holdent en fantasi.
Forsøk ALDRI å iscenesette noe som en gang ligner det som hender her i virkeligheten.
For 99,9 prosent av alle virkelige jenter reagerer slett ikke slik som Marie gjør her, men blir bare fortvilet og fylt med avsky.
Og i 100 prosent av tilfellene fører slikt som denne fortellingen handler om, bare til elendighet for alle de som er innblandet.
Men fantasere kan man jo gjøre, og det har aldri skadet noen andre.
Men glem aldri at fantasi er en sak, og virkelighet en helt annen!

Marie slo opp øynene etter den første natten hjemme hos Petra, og forsøkte å komme på hvorfor hun kjente seg så lykkelig. Det var akkurat som når hun var liten og fylte år. På fødselsdags morgenen hadde hun alltid slått opp øynene og kjent seg oppfylt av en glad, pirrende følelse. Og så tok det noen sekunder innen hun kom på hva det var. Men nå var hun ikke liten lenger, og hadde ikke fødselsdag heller.

Plutselig kom hun på det. Det kom over henne omtrent som når man leser svaret på en gåte som man synes at man kjenner igjen, og egentlig burde klart. Hun hadde jo flyttet sammen med Petra!

Tanken fikk henne til å svimle en anelse da hun smakte litt på det hun nettopp hadde tenkt. Hun bodde sammen med en jente nå! Hun, Marie, var sammen med en jente! Nei, forresten. Ikke bare en jente – men med Petra!

Det skjøt opp en varm bølge av sommerfugler i magen og hjertet slo litt fortere. Hun elsket Petra, det kjente hun bare hun tenkte på henne. Men så kom hun til å tenke på Fredrik, og gjorde en grimase. Det var jo i ettermiddag hun skulle hente det siste av sine saker hjemme i hans leilighet.

Og hvilket liv det hadde vært på ham i går! Han hadde vært akkurat som forvandlet, og han hadde skreket og ropt og oppført seg som en idiot. Som om han kunne bestemme over henne, akkurat som over sine akvariefisker, eller sin tåpelige bil.

Hun kjente ham ikke igjen overhodet.

Herregud, hadde hun tenkt. Jeg hadde ikke en anelse om at han kunne bli slik som dette. Lurer på hvor mange flere sider han har som jeg ikke vet om? Han kan jo for faen være psykopat uten at jeg har merket noe!

– Har du truffet en annen fyr? hadde Fredrik spurt med mørkt blikk samtidig som han stilte seg tett framfor henne.

Marie syntes at det var ubehagelig å ha ham der, så nære innpå.

– Nei, hadde hun svart. Det er faktisk en jente!

Og med en gang hadde hun angret seg. Hva skulle hun si det for? Men da var det jo alt for sent.

– En jente? hadde han brølt, samtidig som han så helt hysterisk ut. Har du blitt sammen med en jente?

– Skrik ikke så forbannet, hadde Marie svart. Jeg hører deg!

Men adrenalinet i Fredriks hjerne hadde tydeligvis fullstendig slått ut den kjemiske signalsubstansen som er nødvendig for å opprettholde funksjonen hos det logiske tenkende. Han gikk totalt i spinn.

– Har jeg bodd sammen med en lesbe i et og et halvt år? skrek han. En jævla lesbe-fitte?

– Jeg hører deg jævlig bra, sa Marie mellom sammenbitte tenner. Ikke ta i så du driter deg ut nå!

– Ut herifra! freste Fredrik og dyttet Marie mot døren. Forsvinn for helvete, din jævla hore!

– Du er ikke klok, sa Marie opprørt. Du er faen med sjuk i hodet! Jeg skal gå, men jeg kommer tilbake i morgen ettermiddag og henter det siste av mine saker. Kan du være hjemme ved…

PANG! Døren smalt igjen i ansiktet på Marie. Da kom tårene.

Den jævelen! Hva faen hadde hun gjort ham? Han hadde ingen rett til å oppføre seg slik! Hun hadde alltid, alltid vært grei mot ham, selv om han hadde oppført seg som et råttent egg mot henne iblant. Den jævla, jævla skiten!

Gråtende hadde hun gått hjem til Petra og lagt seg på sengen, og ventet på henne til hun kom hjem fra jobben. Petra forstod med det samme hun kom hva som hadde hendt, og spurte ingenting. Hun bare lå og holdt rundt Marie til de begge sovnet.

Og i dag når hun tenkte på alt sammen, så kjente hun ikke den minste lille engstelse for hva hun hadde gjort. Hun var bare lykkelig over at hun hadde hatt forstand nok til ikke å slippe Petra ifra seg, og hun undret seg over at hun egentlig hadde holdt ut med den der tregosten så lenge som hun hadde.

For en dobbeltosk han var! Og en trippelskitt, forresten. Marie flirte plutselig. Fredrik Tregost-Dobbeltosk, burde det stå på postkassa hans. Eller kanskje Fredrik Pappskalle-Trippelskitt? Men så kom hun igjen til å tenke på at hun måtte hjem til ham i dag, og plutselig var ingen ting moro lenger. Hun hoppet ut av senga.

Face the facts! tenkte hun for seg selv. Like bra å få det gjort i dag, så er det avklart når Petra kommer hjem fra jobben. Bare raskt inn i leiligheten han, fort og lett samle sammen sine saker samtidig som man vender det døve øret til for maset hans, og så i vei igjen. I vei ut til frisk luft og friheten! Joda, det skulle nok gå bra. De hadde jo tross alt bodd sammen, og i dag hadde han sikkert tenkt over alt sammen og summet seg litt.

Marie gikk inn i dusjen og skrudde på vannkranen. Det kjentes befriende når det varme vannet skylte over henne. Tenk om problemene kunne renne av like lett som vannet som rant nedover ryggen og beina på henne! Men det gjaldt jo bare i ettermiddag, og så var det over.

Få se nå, det er mandag i dag, da slutter han skolen tyve over ett, tenkte Marie samtidig som hun dro handduken opp og ned over ryggen. Da er han hjemme omtrent kvart på to. Om jeg dukker opp ved totiden, så går det nok bra.

Og da klokka var fem på to stod Marie utenfor Fredriks ytterdør og ringte på dørklokken. Dumt, tenkte hun. Gjennom denne døren har jeg gått ut og inn hver dag i et og et halvt år, og her står jeg nå og ringer på. Det kjentes like dumt ut som å prate med seg selv i telefon.

– Kom inn! ropte Fredrik der innefra.

Marie åpnet døren og gikk inn – og ble stående med den ene foten utenfor ytterdøren. Inne i leiligheten satt Fredrik sammen med fire andre gutter og drakk øl. Midt på blanke mandags ettermiddagen.

– Unnskyld, sa Marie. Jeg visste ikke at du hadde folk her.

– Kom inn, sa Fredrik og satte ifra seg ølboksen på bordet. Jeg trodde nok at du ville komme tilbake.

Nå så Marie at Fredrik var beruset.

– Jeg har ikke kommet tilbake, svarte Marie. Jeg skal bare hente sakene mine.

– Om det ikke er du, svarte Fredrik og reiste seg fra stolen, hvem faen er det da?

Kompisene hans snøvlet tåpelig, og Fredrik gikk bort til Marie og tok tak i hennes hand.

– Kom inn nå for faen, sa han med et uttrykk i øynene som Marie slett ikke kjente igjen. Vil du ha en øl?

– Hva er det med deg? utbrøt Marie iltert og dro til seg handa. Jeg skal hente mine ting, og så er det slutt mellom oss. Det vet du forbannet godt!

– En øl har du vel tid til? undret Fredrik og hans øyne skinte med en farlig glans. Kom inn og hils på mine kompiser!

– Jeg kjenner ikke de der fyrene, sa Marie. Og jeg har ikke lyst til å lære dem å kjenne heller. Kan jeg få mine ting nå?

Plutselig hogg Fredrik tak i Maries handledd. Han holdt den i et steinhardt grep.

– Jeg sa kom inn og ta en øl! sa han med truende stemme. Nå!

Marie hadde aldri noensinne vært redd for Fredrik tidligere, men nå kjente hun at hun slett ikke visste hvor hun hadde ham.

– Kutt ut, sa hun usikkert. Slipp meg! Jeg skal gå nå.

Fredrik lo.

– Visst baby. Når jeg sier at det er OK. Men ikke ennå!

Han begynte å dra Marie med seg inn i leiligheten.

– Slipp meg! skrek hun. Har du blitt alldeles dum i hodet?

Fredrik slepte Marie inn i stuen og stilte henne midt på golvet.

– Jeg sa til deg at du skulle hilse på mine kompiser! sa han. Hils på dem!

Marie så kaldt på de fire guttene som satt rundt henne.

– OK, sa hun. Hei! Fornøyd nå?

– Nei, sa Fredrik. Ikke riktig. Magne her lurte på om du hadde fine patter. Ikke sant Magne?

– Jovisst, sa han som tydeligvis het Magne. De ser riktig lekre ut. Kan man få se litt mer?

Marie snappet etter pusten og vendte seg brått mot Fredrik.

– Hva faen har du slengt i dine såkalte kompiser? At jeg er et jævla ludder, eller?

Fredrik flirte.

– Jeg sa bare som det var, svarte han. Skal du ikke vise ham?

– Han kan dra til helvete, utbrøt Marie og snudde seg rundt for å gå. Og du også!

– Vent litt nå, sa Fredrik og tok tak i Maries arm. Han dro henne hurtig inntil seg og holdt henne fast med en arm rundt halsen og en rundt livet, så hun ble stående med ryggen mot ham, vendt mot de andre guttene.

– Har jeg lovet noe så holder jeg det, sa Fredrik og begynte å dra opp Maries overdel, i motsetning til visse andre falske små bitcher!

Marie fikk løs en arm og satte en albue rett inn i halsen på Fredrik.

– Slipp meg din ekling! skrek hun. Slipp meg for helvete!

Magne reiste seg og kom flirende fram og holdt fast Maries arm.

– Klarer du ikke ei jente, Freddan? lo han.

Begge Maries armer var nå fastlåst, og Fredrik fortsatte å dra opp hennes overdel. Magne plystret til idet brystene hennes ble blottet.

– Wow, sa han. Fine boller! Kan man få kjenne litt på dem?

– Javisst! sa Fredrik. Help yourself, man!

– Gi faen i meg! skrek Marie. Jeg skal anmelde dere for mmfff…

Fredrik hadde presset en hand over munnen hennes.

Magne la sine hender på Maries bryst og knadde og klemte dem med begge hender. Han kan ikke ha hatt mange jenter, tenkte Marie, for noe så uoppfinnsomt og tafatt fikk man lete lenge etter. Men så gikk han over til å konsentrere seg om Maries brystvorter.

Nei, ikke der! tenkte hun. Jeg er så følsom der. Magne dro i hennes brystvorter, og klemte de mellom tommelen og pekefingeren. Mot sin vilje kjente hun hvordan de begynte å bli stive. Shit også, tenkte hun.

– He he, knegget Magne fornøyd. Hun er jo kåt, den lille bitchen din!

Marie vred seg i Fredriks armer, men kom ikke løs. Magne hadde bøyd seg fram og begynt å suge på Maries brystvorter nå. Han diet dem som et spedbarn, og Marie tenkte at det nok var den rollen som passet best til hans forstand.

Men det verste var at enten det var Magne eller ikke – dersom noen sugde og slikket på Maries bryst tilstrekkelig lenge, så ble hun litt våt mellom beina. Hun kunne ikke hjelpe for det. Og nå kjente hun hvordan det begynte å fuktes litt innenfor trusene. Faen også! Det var det siste hun ville akkurat nå!

– Vi legger henne på bordet, sa Fredrik. Hun vil jo bli knullet. Det synes jo lang vei!

Marie sprellet og vred seg i de to guttenes grep. Hun ville IKKE bli knullet av disse tåpelige småguttene. Hun hadde riktignok, for bare to dager siden, villig latt seg gjennomknulles av to fremmede menn, og det på en scene til og med, foran øynene på minst ti personer. Men det var en annen sak, for det var sammen med Petra, og det var noe som hun selv ville. Men disse barnerumpene skulle ikke få komme nær henne!

De andre guttene hadde nå reist seg opp, og sammen med Fredrik og Magne la de Marie på salongbordet. Hennes lille skjørt og truser ble dradd av henne, beina hennes ble dradd fra hverandre, og der lå hun naken foruten overdelen som var dradd opp over brystene på henne.

Hun kjente at hun var våt mellom beina, og hun skulle gitt bra mye for å kunne kontrollere seg der akkurat nå, kunne holde fitta tørr og uinteressant uansett hva de fikk for seg å gjøre. Men det kunne hun jo ikke!

Hun kjente en ivrig tunge mellom beina. Tungen slikket henne på en ganske klønete og uerfaren måte syntes hun, men nettopp fordi den var så pågående og intensiv begynte det likevel å kjennes ganske deilig etter en stund.

Samtidig var det noen som begynte å massere begge brystene hennes. Denne noen var naturligvis ingen andre enn den idiotiske Magne, som tydeligvis tente mer på bryst enn på noe annet.

Men det verste var at med en tunge i fitta og to grove hender på brystene, kjente Marie at hun holdt på å miste kontrollen over hva som skjedde med henne.

– Jeg visste vel at du ikke ville kunne si nei til litt deilig knull Marie, sa Fredrik og begynte å kneppe opp gylfen i sine jeans.

Han halte fram kuken sin, som Marie hadde sett så mange ganger i alle tenkbare tilstander. Likevel kjentes det nesten som om det var en helt annen fyr og en helt annen kuk akkurat nå. Mot sin vilje begynte hun å synes at hele situasjonen egentlig var ganske spennende. Hva ville de gjøre med henne? Ingenting som hun ikke hadde vært med på hundre ganger før selvsagt, tenkte hun. Og hundre ganger bedre.

Akkurat da trykte Fredrik inn kuken i hennes munn. Hun var ikke riktig med på at han bare skulle kjøre den inn slik uten videre, men likevel fikk hun seg ikke til annet enn å gape pent og ta imot.

Hun kjente så vel igjen smaken. Det var i alle fall samme gamle kuken som hun hadde i munnen akkurat nå. Egentlig var det en riktig trivelig kuk om hun nå skulle være helt ærlig, selv om eieren de siste dagene hadde vist seg å være mer eller mindre håpløs.

Med en kuk i munnen, to hender på brystene og en aggressiv tunge mot fitta, hadde Marie det ganske bra akkurat da. Selv om hun egentlig syntes at disse småguttene heller burde lese Vi-Menn og runke omkapp, så måtte hun likevel erkjenne for seg selv at hun begynte å bli litt kåt. Hun begynte å lengte etter en hard kuk i fitta.

Og akkurat som om hun hadde kunnet styre hele situasjonen bare med sine tanker, så kjente hun hvordan tungen mellom beina plutselig ble erstattet av en varm kjøttfull sak, som uten videre trykte seg inn mellom hennes nå ganske så våte skamlepper. Den kjentes veldig deilig da den kom inn, og hun kunne ikke hjelpe for at det kom et lite stønn ut gjennom nesen der hun lå og sugde på Fredriks jernharde stake.

– Hun liker deg, Daniel, sa Fredrik. Hører du hvordan hun stønner?

– Hun er fin, stønnet Daniel. Fatter ikke hvorfor du lot henne gå. Hennes fitte er… jævlig deilig…

– Det vet jeg vel, svarte Fredrik, og det var merkbart at han ble litt støtt. Tror du ikke at jeg har knullet henne så mye jeg bare har ønsket?

Daniel svarte ikke. Fortsatte bare å dra sin stadig hardere kuk inn og ut av Marie. I mellomtiden hadde de to guttene som sto på hver sin side av Marie knept opp sine jeans, og kom nå fram til henne med kukene vaiende i luften. Marie grep tak om den ene kuken med høyre hand og den andre med venstre. Hun runket dem hardt, samtidig som det blev deiligere og deiligere for henne etter hvert som Daniel knullet henne hardere. Det ville snart gå for henne, det kjente hun. Hun visste ikke hva hun skulle ta seg til, men det ville snart gå for henne!

Pokker heller, tenkte hun. Jeg vil ikke komme! Jeg vil ikke vise disse latterlige guttene at jeg er kåt. Men det er så deilig å bli knullet! Det er så deilig å kjenne to harde kuker i hendene og en i munnen. Og en dypt inne i fitta. Jeg vil ikke bli knullet, jeg vil ikke! Men det er så deilig…så jævla skjønt… jeg kan ikke holde imot… kan ikke… åh…det går for meg…det…åh…

Marie ålte og vred seg da det gikk for henne. Hun trykte seg det hardeste hun kunne mot den kjempedeilige kuken som bare fortsatte å ta henne. Lykkeligvis var det ikke en eneste av de fem guttene som oppfattet at hun kom. Ikke engang Fredrik som hun hadde vært sammen med så lenge. Den tosken, tenkte hun, og fortsatte å suge på kuken hans. Den idiotiske tosken!

Magne hadde nå også fått fram kuken sin. Han hadde full reisning, og han var så kåt at en liten klar dråpe hadde trengt seg fram fra munningen på glansen så Marie der hun lå med kuken hans mindre enn en halv meter fra øynene.

Plutselig bøyde han seg fram og begynte å gni kuken mot Maries myke bryster. Han smørte utover glideoljen så hun ble alldeles våt, og han gnikket og gned kukhodet mot hennes brystvorte til hun kjente hvordan den stod rett ut, hard og struttende. Magne stirret som forhekset på Maries deilige bryster, mens han forsiktig runket kuk, og forsiktig dro den over hennes følsomme brystvorter.

Samtidig hadde Daniel øket takten ytterligere der nede mellom hennes bein. Hver gang han dro ut sin steinharde kuk av henne, dro han seg så langt tilbake at bare selve tuppen på glansen var igjen inne i Maries våte fitte. Like etter trykte han inn kuken i henne med en slik voldsom kraft at luften ble presset ut av nesen på henne.

Gang på gang ble kuken dradd ut av henne – og tvang seg tilbake inn igjen, og Marie kjente hvordan den bunnet så jævla deilig i henne hver eneste gang. Det var akkurat den kombinasjonen som hun IKKE ville ha akkurat nå – noen som masserte og strøk hennes følsomme brystvorter, samtidig som noen knullet hennes trange fitte hardt og skånselsløst så hun kjente kuken dypt, dypt inne i seg for hvert støt.

Marie kjente at det snart ville gå for henne igjen, og hun var så kåt nå at det var sjanseløst å forsøke å skjule det. Hun pep hjelpeløst gjennom nesen der hun lå naken og utbrettet på bordet og ble knullet av fem fyrer samtidig.

Hun begynte å møte Daniel og presse seg tilbake mot ham hver gang han kjørte inn kuken i henne, hun sugde og slikket alt hun maktet på Fredriks pulserende kuk, og hun runket fortvilet de to sprekkeferdige stakene hun hadde på hver side av seg med sine små hender.

Hun kjente at hun ville ha sperma nå. Hun ville ha sperma i munnen, sperma over sine harde brystvorter, sperma i begge hendene, og varm deilig sperma som sprutet langt opp i hennes våte trange fitte. Da gikk det plutselig for Magne.

– Faen… sa han og pumpet ut lange hvite stråler av sperma over Maries bryster, hun har altfor jævlig skjønne patter, Freddan… din lille bitch…

Fredrik svarte ikke, stirret bare med glassaktig blikk på Maries nedsprutede bryster, og akkurat da kjente Marie hvordan kuken i hennes munn svulmet ytterligere litt, samtidig som det pulserte svakt i den.

Hun visste meget vel hva de signalene betydde, og hun gjorde seg beredt til å svelge. Men da spruten kom lyktes hun likevel ikke å svelge ned hele den varme ladningen på en gang, og en hel del sperma blandet med spytt rant ned over haken og halsen på henne og blandet seg med alt det våte der nede rundt hennes bryster.

Det hele var som en kjedereaksjon som det ikke gikk an å stoppe når den først hadde begynt. Plutselig kjente hun hvordan noe varmt og vått fosset inn i hennes høyre hand samtidig som fyren som sprutet stønnet hest. Hele hennes hand blev klissete av tykk sperma da hun melket ut av ham stråle etter stråle. Mer, tenkte Marie og trykte seg hardt mot kuken som knullet henne så deilig, gi meg mer…

Hurtig byttet hun hand fra venstre til høyre på den kuken ved siden av seg som fremdeles ikke hadde sprutet, og med spermavåte fingrer runket hun fyren så hardt og deilig hun kunne. Det tok ikke mange sekunder før han eksploderte med et hest brøl og hun kjente hvordan spermaen sprutet helt opp i ansiktet på henne.

Marie kjente hvordan musklene der nede mellom hennes bredt sprikende bein begynte å dra seg sammen – hun kunne helt enkelt ikke hjelpe for det. Det var så deilig å bli knullet, så jævla, jævla skjønt, og hun ville ingenting heller enn at denne Daniel skulle sprute rett opp i hennes lille fitte.

Kom da, tenkte hun og snøftet fortvilet da det begynte å gå for henne, kom da! Sprut i meg…nå! Åh, kom, kom… Og akkurat da kom Daniel. Som om han hadde hørt hva hun tenkte, trykte han kuken i bunnen på henne med et voldsomt støt og lot den bli der, samtidig som stråle etter stråle av het sperma spylte opp i Maries pumpende fitte.

– Åh! kom det fra henne da orgasmen rystet hennes lille kropp.

Hun trykte fitta si hardt opp mot Daniels kuk og holdt den der ytterligere et par sekunder, før hun sank sammen på bordet, fullstendig utmattet.

Daniel dro seg ut av henne, han og de andre guttene forsvant hurtig og skamfull ut av rommet, og plutselig var allting over.

Marie fikk tak i en av guttenes t-skjorter som lå igjen på gulvet, og med den tørket hun seg noenlunde tørr før hun i all hast fikk på seg klærne og forsvant der ifra.

Merkelig nok gråt hun ikke da hun gikk hjemover. Hun kjente seg alldeles tom innvendig – som om hun gikk omkring omgitt av en glassboble, avskjermet fra resten av verden. Hun hadde ikke engang grått da Fredrik hadde kommet etter henne i trappeoppgangen og kastet de to posene med det siste av hennes klær og småsaker nedover trappene.

– Her har du dine jævla ting! hadde han ropt etter henne. Håper jeg slipper å se deg mer!

Det kunne han nok virkelig regne med å få slippe ja, tenkte hun for seg selv der hun gikk bortover gaten. Ingen problemer med det, lille pjokken!

Hun kjente seg fullstendig som nullet ut. Totalt likegyldig ved tanken på Fredrik og hans tåpelige kompiser. Det var som om det som hadde hendt i ettermiddag ikke hadde noe med henne selv å gjøre i det hele tatt. Som om det i bunn og grunn ikke engang hadde hendt overhodet.

Vel hjemme igjen gikk Marie inn i dusjen og ble der lenge. Hun skrudde på varmtvannet så hett at hun nesten brente seg, hun skylte seg lenge og vel opp mellom beina, og hun skrubbet seg med vaskesvampen over brystene til det nesten gjorde vondt. Likevel følte hun seg akkurat likedan når hun kom ut av dusjen. Likegyldig. Alt var uinteressant.

Hun gikk bort til telefonen og ringte opp Petra på jobben.

– Petra Nordin, svarte en musikalsk stemme.

– Fredrik og hans kompiser tvang seg på meg i dag, sa Marie med monoton stemme.

– Er det du Marie? spurte Petra. Hva SA du?

– Fredrik og hans kompiser tvang meg til å ligge med dem i dag, gjentok Marie med samme uttrykksløse tonefall.

Det var stille i den andre enden i cirka tre sekunder. Så sa Petra:

– Ikke gå noen steder. Jeg kommer.

Det drøyde ikke mer enn ti minutter før Petra braste inn gjennom ytterdøren. Hun sprang bort til Marie som stod ved vinduet og så ut med det samme likegyldige ansiktsuttrykket som tidligere.

Petra vendte henne mot seg, tok begge hennes hender i sine og så inn i Maries øyne.

– Har de skadet deg? spurte hun.

Marie ristet på hodet.

– Har du ringt og anmeldt dem?

Marie ristet igjen på hodet.

– Jeg vil ikke se Fredrik igjen, sa hun. Jeg vil slippe å ha noe mer med ham å gjøre.

– Det er nok riktig, svarte Petra ettertenksomt. Skitt skal man forsøke å holde så langt ifra seg som man bare kan, og slike gutter som han skal man nok ha så lite som mulig å gjøre med.

Hun så enda en gang på Marie.

– Har du grått?

Samme hoderistning som tidligere.

– Hm, la meg se…du behøver nok å få gråte ut, tror jeg. Ta av deg kjolen og trusene.

– Hva? utbrøt Marie, og likegyldigheten var for et øyeblikk borte. Hun så på Petra med ekte overraskelse i øynene. Hva sa du?

– Du trenger å få gråte ut, gjentok Petra. Ta av deg klærne.

– Men hvorfor skal jeg kle av meg?

– Gjør som jeg sier, sa Petra mykt. Akkurat nå bestemmer jag. Du får bestemme over meg en annen gang.

Marie protesterte ikke videre, men hun så spørrende på Petra mens hun steg ut av skjørtet og vrengte av seg sine små truser. Så stod hun der foran Petra bare i sin svarte t-skjorte, naken fra navlen og ned.

– Fint, smilte Petra og satte seg ned på en stol uten armlen. Legg deg nå forover på mine knær, med rumpen opp.

– Men hvorfor? undret Marie med store øyne.

– Lille søte Marie, ikke spør mer. Bare gjør som jeg sier denne ene gangen, så skal du få bestemme over meg når du vil siden!

Marie la seg med en viss skepsis over Petras knær, med magen ned og rumpen opp. Hun hadde knapt kommet på plass før Petra klasket til henne over den ene skinken med en smell som fikk det til å brenne som ild i skinnet på Marie.

– Au! ropte hun med fornærmelse i stemmen. Hvorfor slår du meg? Jeg trodde du var glad i meg.

– Jeg elsker deg, lille unge, svarte Petra ømt. Men jeg vil at du skal gråte ut av deg alt det fryktelige som har hendt i dag.

Og så slo hun til Marie over baken igjen med en ny kraftig smell. Og en til. Og ytterligere en.

– Slutt! skrek Marie og forsøkte å beskytte seg med hendene. Slutt Petra! Det gjør vondt!

Men Petra tok helt enkelt bort hendene hennes og fortsatte å slå henne.

Marie sprellet og sparket med beina og hennes ende gynget og vibrerte hver gang Petras hand traff henne. Hennes skinker ble mer og mer rosafarget for hvert slag som smalt ned over hennes rumpe, men Petra bare fortsatte. Da kom gråten.

– Jeg vil ikke Petra! snufset Marie, og plutselig rant tårene nedover kinnene på henne. Jeg vil jo ikke! Kan du ikke fatte det?

Men Petra var ubønnhørlig. I flere minutter fortsatte hun å rise Maries stadig rødere rumpe, og til slutt hang Marie helt stille over Petras kne og bare gråt. Hun snufset og hikstet, hele hennes underliv brant som ild, og den svarte t-skjorta hun hadde på seg var helt våt av hennes tårer.

Petra sluttet med å slå henne, og strøk henne sakte og forsiktig over rumpen. Marie gnall ynkelig ved berøringen.

– Lille, lille elskling, sa Petra, og delte forsiktig på Maries viljeløse bein. Det glitret vått langt der inne, og Petra forstod at Marie hadde blitt ordentlig opphisset.

– Sett deg opp på mitt fang, befalte hun mykt.

Marie lydde, og fremdeles snufsende satte hun seg med nakent underliv på Petras fang, med et ben på hver side av stolen.

– Jeg elsker deg Marie, sa Petra og så henne direkte i øynene. Jeg elsker hver centimeter av deg…

Marie svarte ikke, kastet seg bare om halsen på Petra og kysste henne. Petra åpnet munnen, og de kysste hverandre vått og deilig, hardt presset mot hverandre og uten å kunne slite seg fra hverandre.

Uten å ta munnen fra Marie lot Petra den høyre handen gli ned langs Maries mage og inn mellom hennes sprikende bein. Uendelig forsiktig strøk hun med pekefingeren langs Maries varme og våte fitteåpning.

– Åh… stønnet Marie inn i Petras munn.

Petra sa ingenting, fortsatte bare å kysse Marie og å gni henne forsiktig, forsiktig fram og tilbake langs hennes nå alldeles oljeaktige sprekke.

Marie begynte sakte å bevege underlivet opp og ned mot Petras finger. Hennes armer var hardt knyttet rundt Petras hals, og hennes tunge var dypt inne i Petras munn.

– Mmm…åh… stønnet hun og trykte seg litt hardere mot Petras finger.

Petra svarte med å gni Marie litt fortere opp og ned langs hennes stadig våtere lille fitte.

Marie hadde nå sluppet Petras munn, og i stedet lagt begge sine hender på hennes skuldre, og satt nå der og holdt Petra ifra seg på strake armer, samtidig som hun så på henne med store og alldeles ville øyne. Hun skalv i hele kroppen etter den voldsomme gråten nettopp, men også fordi Petra hadde økt farten på sin finger, og nå strøk henne stadig fortere og fortere langs åpningen av hennes myke fitte – fremdeles like fjærlett som før.

– Åh… åh, stønnet Marie uten å ta øynene fra Petra, ikke stopp, Petra… jeg vil at du… åh, det er så deilig…

Petra svarte ikke, så bare Marie dypt inn i øynene og fortsatte sine myke berøringer med fingertuppene langs hennes våte fitte og rundt om hennes klitoris, der hun visste at hun var aller, aller mest følsom.

– Vær så snill Petra, tigget Marie og hele hun skalv mer og mer nå, stryk meg hardere… åh… det er så deilig… snille deg, hardere…

– Slik som dette elskede? sa Petra mykt og dro to fingrer litt mer bestemt langs Maries dirrende fitte.

– Ja…a, hikket Marie, slik ja… akkurat slik….

– Kom da Marie, hvisket Petra og strøk Marie hardt og skjønt, opp og ned mellom hennes sprikende bein. Kom da… la meg få kjenne hvordan det går for deg…

Marie så fortvilet på Petra noen sekunder, før hun bøyde hodet bakover og skrek rett ut akkurat da det gikk for henne. Hadde ikke Petra kastet seg fram og hurtig fått armen rundt hennes hals, så hadde hun sannsynligvis trillet rett bakover fra fanget hennes og ned på golvet.

Men så sanset Marie seg, senket hodet igjen og så inn i Petras store alvorlige øyne noen sekunder før hun sank helt sammen mot Petras skulder og bare hev etter pusten. Petra klemte henne hardt, hardt, og Marie slo armene rundt Petras hals, og slik satt de lenge og bare holdt rundt hverandre. Petra strøk Marie over håret.

– Nå er alt bra Marie, hvisket hun i hennes øre.

Marie løftet blikket mot Petra og smilte.

– Ja, svarte hun. Nå er alt bra!

Hennes øyne glitret.

– Lover du at jeg får bli hos deg?

Petra lo og kysset henne på nesen.

– Om du får bli? En ting skal du bare ha helt klart for deg – jeg slipper deg aldri!

Og da kvelden kom sovnet Marie så godt i sin seng sammen med Petra, og da det ble morgen hadde hun hodet fullt av helt andre ting enn Fredrik.

Og morgenen deretter var han akkurat like fjern fra alle hennes våkne tanker, og har hun ikke tenkt på ham siden da, så har hun vel helt glemt bort ham.

Men Petra glemte hun absolutt ikke bort, og etter hva jeg vet, så levde de lykkelige alle sine dager. De små kåtungene.

[email protected]