Til min elskede elsker !

Jeg hadde en elsker. En deilig frigjort og sexy elsker. En mann som fikk meg til å føle meg trygg, fri og sexy. Han fikk meg til å utforske nye sider ved meg, som jeg aldri ville trodd jeg skulle satt ut i livet noen gang. Han ofret alt for min nytelse, ga meg spenning, og forførte meg på de deiligste måter. Men nå!!!! Nå var det tid for å gi en opplevelse av nye dimensjoner tilbake. Jeg hadde ikke sagt noe, ikke røpet meg med et ord. Det eneste jeg hadde forvisset meg om, var at han var tilgjenglig på jobb denne dagen.

Alt var nøye planlagt, og hver minste detalj var grundig gjennomtenkt.

Jeg visste akkurat når han kom ut, ut for å innta sin daglige lunsj på en kaffebar i nærheten. Da jeg så han komme, kjente jeg hvor kåt jeg ble bare ved synet av den deilige kroppen, rumpa hans, og tanken på min listige plan. Da han skulle til å gå forbi den leide limousinen, med de mørke rutene, som jeg satt i, slo jeg opp døren, dro han inn, og fikk raskt bundet et tørkle rundt øynene hans. Jeg ba han om å sitte helt i ro. Ba han om å slappe av å nyte det som nå skulle komme. Han pustet jevnt men tungt, og jeg visste at han ble opphisset bare ved tanken. Et lite tegn til sjåføren, og bilen satte bilen rakt i bevegelse. Der satt jeg med min elsker, som jeg rett og slett hadde kidnappet, i baksete på en limousin.

Jeg åpnet en flaske champagne, ga ham et glass og ba han lene seg tilbake å nyte. Jeg rørte han ikke, bare satt å betraktet, mens han tilsynelatende rolig nøt den frisk kjølige vesken. Vi sa ikke noe, bare satt der og nøt nærheten og stillheten.

Etter en stund stoppet bilen. Jeg steg raskt ut, grep elskeren min i hånden, og dro han med meg inn i leiligheten min.
Han ble ført rett inn på soverommet, hvor jeg la han ned, og bandt håndleddene hans til sengestolpen. Satte deretter på høy musikk og lot ham ligge. Jeg visste nå at han var kåt, visste at jeg pirret han, lot han lide, vente og nyte spenningen og tankene han nå hadde. Etter en stund gikk jeg inn til han og begynte å kneppe skjorten forsiktig opp. Nøt å ta på ham, kysse bryste hans. Slikket litt på de følsomme brystvortene, før jeg beveget hendene mine ned til buksene. Jeg trengte ikke studere særlig nøye for å se hvor opphisset han var. Buksen ble kneppet opp med ivrige hender, og jeg ba han lette på baken mens jeg dro bukser og trusen ned i ett drag. Bort med unødige hindringer!

Han visste bedre enn å si noe, bare lå der, og lot meg gjøre det jeg ville. Jeg beundret ham en stund mens jeg fortalte ham hvor kåt jeg var, om hvor våt jeg var. Han kunne ikke se, eller røre meg der jeg sto ved siden av ham og tok på meg selv, men høre meg, det kunne han. Jeg gned den våte nybarberte musen mi rett ved øret hans, førte fingeren min inn i meg, før jeg ga ham den og ba han smake. Han sugde på den som et sultent dyr, og nøt smaken av meg….

..før jeg forsvant ut igjen, og lot stillheten bli igjen etter meg. Jeg visste at han prøvde å lytte, men musikken var for høy til at han kunne høre meg fra der han lå. Da tiden var moden, og jeg syntes han hadde ventet lenge nok listet jeg meg inn, satte meg over han, og tok den stive staken hans forsiktig i munnen. Jeg nøt å suge ham, og nå kunne han høre, at vi ikke var alene! Sjåføren var også kommet opp i sengen, og jeg lot han slikke meg mens jeg sugde elskeren min av hjertens lyst.

Jeg visste hvor lenge elskeren min hadde fantasert om å dele meg med en annen mann, så jeg fjernet bindet for øynene hans, kysset ham ømt, men heftig før jeg beveget meg ned til penisen hans igjen. Endelig lot jeg elskeren min nyte synet av at jeg ble knullet heftig bakfra av en annen mann, mens jeg lot ham få gleden av tungen min, munnen min, stønnene mine. Skjønte at han ikke ville vare lenge nå, så jeg skiftet stilling, satte meg over ham, og trædde en nypult mus nedover den deilige bankende pikken hans. Sjåføren stilte seg på kne ved siden av meg, slik at jeg kunne onanere og slikke litt på ham mens jeg red elskeren min. Å gud hvordan jeg nøt å få den nå enorme pikken hans i meg, nøt å se hans nytelse, nøt å glede ham.
Jeg kjente pikken til elskeren min vokse inni meg, men jeg ville ikke gi han orgasme ennå. Ville nyte han litt til!

Jeg steg av han, og med et enkelt grep fikk jeg løsnet hendene hans, og ba han om å ta meg bakfra, mens jeg selv lå over sjåføren og sugde ham. Det gikk ikke lenge nå, før jeg kjente at utløsningen var nær. Jeg kjente kroppen min dirre, jeg stønnet og nøt pikken hans bevege seg raskt ut og inn av meg. Og jeg tagg elskeren min til slutt om å komme i meg. Han lot seg ikke be to ganger, og da jeg kjente den kraftige strålen av sæd inn i meg kom jeg i en deilig, heftig og høylytt orgasme. Det svartent for meg, og mens jeg kjente sjåføren komme i hånden min, skrek jeg ut min nytelse og sank sammen over min elsker. Da jeg kom litt til meg selv, takket jeg sjåføren for hjelpen, og sendte ham på dør.

Nå var det tid for oss to. Min elskede elsker og meg!

Kosepusen.