Ting du aldri bør fortelle en kvinne

Spesielt i et nytt forhold er det en rekke ting du ikke bør si til kjæresten din dersom du ønsker at forholdet skal vare. Her har vi laget en liten huskeliste.

Familien din hater meg.
Det kan være et faktum, men du kan uansett aldri si det til henne. Det vil bare irritere henne og hun kan konkludere med at dersom du ikke kommer overens med hennes familie, så skyldes det at du ikke er en familiemann og dermed heller ikke verdt å ta vare på. Så bit det i deg og aksepter hennes familie.

At du flørter med andre kvinner.
Om du er en flørt, vet hun det antageligvis allerede. Om du forteller det, heller du bensin på bålet, om hun ikke vet det, så har hun heller ikke behov for å vite det. En uskyldig kommentar om en flørt i lunsjpausen på jobben kan danne grunnlaget for en katastrofe.

At du er usikker på enkelte områder.
Hun vil finne det ut etter hvert, men spesielt i begynnelsen er det en fordel om hun lever i troen på at du er en klippe, selvsikker, fri for sjalusi og tvil.

Du er en pyse.
Om du er redd for edderkopper, høyder eller å stupe fra 3-meteren. Se forrige tips. Kvinner ønsker å tro du er en stabil klippe, en de kan lene seg mot når det blåser som verst. I virkeligheten finnes ikke slike menn, men etter en stund lærer kvinner seg å akseptere partnerens eventuelle feil.

Så en kardinalfeil som mange menn utrolig nok gjør: Du sammenligner henne med eksen i sengen. Om du rekker å ta med deg tannbørsten, er du heldig. Kvinner hater at du tenker på andre enn dem når du har sex. At du forteller henne at eksen ikke var så god, kan være en formildende omstendighet, men ikke regn med det. Bare det at du nevner henne kan være nok til å sikre deg en kald skulder.

Du har gjort dumme ting som du gjerne deler.
Ale har vi gjort dumme ting en eller annen gang. Men når man er sammen med en ny partner, så er fortid akkurat det, fortid. Det har liten eller ingen hensikt å dra opp ting som kan få henne til å tvile på om du er riktig vel bevart. For ikke å snakke om tidligere kvinnehistorier, eller tidligere utroskap.

Du har en teit hobby du gjerne vil snakke om.
Det trenger ikke være noe galt med hobbyen din, det holder at hun syntes det er det. Det er ikke noe galt i å samle på transformers, men hun vil muligens ikke høre noe om det. Så legg hobbyen til side en stund.

Du liker ikke vennene hennes.
Ikke noe uvanlig i det, men hold det for Guds skyld for deg selv!

Du syntes en av venninnene hennes er superhot.
Like ille som om du ikke liker dem, er det at du har våte fantasier om venninnene hennes. Hold munn om det. Det vil gjøre henne usikker og deg singel om du åpner munnen. Så får du heller håpe at hun en vakker dag skal foreslå å invitere med sin superhotte venninne opp i sengen for en trekant. Det er lov å drømme…

Du snakker mye med moren din.
Hun foretrekker at du har et godt forhold til din mor, det viser at du har familiemannpotensialet, men hun vil ikke få følelsen av at hun konkurrerer med din mor om din oppmerksomhet. Sett fra hennes side, er det plass til én kvinne i ditt liv og det er ikke moren din.

Kort sagt, du vil ikke snakke om noe som får henne til å tvile på at du er mannen å stå ved siden av når det blåser som verst, du er mannen hun kan gå til når hun trenger trøst eller støtte. Du er alt hun har drømt om. Etter en stund vil hun oppdage at det er ikke akkurat slik virkeligheten er, men da har hun, med litt flaks, forstått at du ikke er så ille, tross alt.

Kilde: askmen.com