To kvinner og en mann

Enhver manns og mange kvinners favoritt fantasi spiller på det å være tre i sengen og svært ofte er det bare en mann….

To kvinner og en mann byr som oftest på atskillig større muligheter enn dersom det er snakk om to menn og en kvinne.
Årsaken er at kvinner i en helt annen grad enn menn er nysgjerrig på å ha sex med en av sitt eget kjønn.
Det er også svært få kvinner som overhodet finner det opphissende å se to menn kose med hverandre, men det finnes knapt den mann som ikke får full tenning av to kvinner som gjør det samme….

Årsaken til at mange kvinner fantaserer om trekant med en annen kvinne er at da har hun noen å snakke med etter at han har falt i søvn…

En seanse med to kvinner og en mann varer som oftest atskillig lengre også, siden det nå engang er slik at kvinner ikke nødvendigvis er «ferdig» etter den første orgasmen.
Med to kvinner så er heller ikke mannen nødvendigvis ferdig etter den første orgasmen, her spiller ett merkelig fenomen inn, som er kjent fra resten av dyreriket, nemlig at hannen fint kan greie ti hunner på en dag, men ikke en hun ti ganger.
At det er slik skyldes antakeligvis alle hanndyrs instinkt om å spre sin sæd mest mulig og ved enhver anledning.
En hunne han allerede har hatt sex med er ikke lengre inntresant, dersom hun er mottagelig for å bli gravid, holder det lenge med en gang.
Men dersom det er to hunner i sengen…. Vel, instinktivt vil han ønske å forplante begge og kroppen vil hjelpe ham.

Det sies at en mann kan gi to kvinner mer nytelse enn to menn kan gi en kvinne… og det er ett utsagn som ikke har oppstått helt uten videre.

Det utrolige er at på tross av at svært mange deler denne fantasien, så er det bare en liten del av de som forsøker å gjøre drømmen til virkelighet som får det til… ikke fordi de ikke prøver hardt, men det er nemlig mye vanskeligere å få til enn det man skulle tro.
Igjen så er det samfunnets moral som spiller inn.