To menn, en kvinne

Jeg våknet langt utpå ettermiddagen. I sengen ved siden av meg lå Ann og sov ennå. Vi hadde gått rett til sengs da vi kom hjem etter et svært fuktig narchspiel hos noen venner, Barbara og John. Jeg sa til henne at jeg dro, men hun bare mumlet ett eller annet i halvsøvne. Hodepinen ble kurert vha. en pille og en solid frokost. Jeg tok på meg klærne fra dagen før, men kunne ikke finne jakken min. Jeg fant ut at jeg måtte ha glemt den på nachspielet. Idet jeg stod utenfor min egen ytterdør, gikk det også opp for mer at husnøklene lå i jakken. Klok av skade hadde jeg imidlertid lagt en reservenøkkel i kjellerboden.

Det var en melding på telefonsvareren. Den var fra Barbara. Hun sa at de hadde jakken og at jeg bare måtte ringe når det passet. De var imidlertid reist av gårde til foreldrene hennes og kom ikke tilbake før senere på kvelden sa hun. Jeg ringte og avtalte å komme dagen etterpå.

Det var tidlig kveld da jeg dro fra jobb for å hente jakken på vei hjem. Jeg ringte på. Det var ingen som svarte, så jeg prøvde igjen. Fremdeles ingenting… Jeg vet ikke hvorfor, men jeg tok i døren som viste seg å være åpen. Jeg stakk hodet inn og ropte ”Hallo” to ganger. Fremdeles ingenting. Jeg hørte noen lyder fra andre etasje. Skulle jeg gå opp å se, eller skulle jeg gå ut igjen og heller ringe på senere? Jeg tok sjansen på å stikke opp i andre etasje for å se etter dem.

I enden av gangen i andre etasje så jeg en dør som stod litt åpen. Da jeg kom nærmere ble jeg litt paff av det jeg så. Der inne på rommet satt John i en kontorstol og mellom hans ben på gulvet foran ham satt Barbara. Hun sugde pikken hans. Jeg tenkte med en gang på å snu og heller komme tilbake en annen gang, men idet jeg skulle til å snu tok nysgjerrigheten overhånd. Jeg kunne jo stå her og kikke litt til, kunne jeg ikke?
Jeg så Barbara suge Johns stive pikk. Etter ansiktsutrykket å dømme, så det ut til at han var i den syvende himmel. De holdt på slik i noen minutter, før Barbara reiste seg og tok av seg toppen hun hadde på seg. Under hadde hun ingen BH. Nå hadde jeg førsteklasses innsyn på de spenstige deilige brystene hennes. De så like velformet ut som resten av kroppen hennes. Jeg kjente jeg begynte å bli skikkelig kåt av det jeg så. Forsiktig begynte jeg å kjærtegne pikken min utenpå buksene mine. Det tok ikke lang tid før den reagerte. Samtidig tok Barbara av seg den dongeribuksen sin og et par hvite stringtruser kom til syne. John, som allerede var naken, flyttet seg over på den store sengen som stod ved siden av. Han dro Barbara til seg og begynte å kysse henne på magen og oppover mot brystene. Etterpå slikket han henne under det ene brystet hennes og lekte med brystvorten. Barbara begynte etter hvert å gi fra seg kåte stønnelyder. Jeg kunne se at stringtrusen hennes var blitt våt av fittesaften hennes. Johns ene hånd hadde funnet veien ned til fitten og gned den forsiktig.

Det begynte å bli vannskeligere og vanskeligere på stå stille bak døren. Pikken sprengte på nede i buksene. For å lette på trykket dro jeg ned smekken og samtidig strikken på boxershortsen. Pikken nærmest spratt ut i full givakt. Raskt runket jeg den et par ganger og kjente kåtheten øke.

Barbara tok av seg stringtrusen sin og kastet den bak seg. Den landet nesten helt borte ved døren der jeg stod. Hun lå nå på rygg i sengen, mens John lå med ansiktet ned i fitten hennes. Han slikket henne rundt kjønnsleppene og helt bak til anusen. Hun tente tydeligvis veldig på akkurat dette. Hun stønnet og pustet tungt mens hun vred seg i sengen. Samtidig presset hun ansiktet hans hardt inn i fitten hennes.

Det gikk en djevel i meg og jeg tenkte at hvis jeg skulle være med, måtte noe gjøres nå. Raskt pakket jeg pikken inn, dro opp smekken og listet meg ned igjen. Planen min var at jeg skulle gå rett inn i hele akten og unnskylde meg med at døren var åpen. Som tenkt som gjort. Jeg åpnet døren og gikk inn akkurat idet Barbara nådde sin første orgasme. Tydeligvis en sterk orgasme for hun bøyde seg bakover og nærmest skrek ut sin nytelse. Hun la i hvert fall ikke merke til at jeg kom inn. Det gjorde ikke John heller før jeg sa:

”Shit, unnskyld. Kanskje jeg skal komme tilbake litt senere? Døren nede var åpen skjønner dere”.
”Nei kom bare inn”, svarte Barbara.
”Kanskje du vil være med å leke?”
”Vet ikke, hva sier du John”, svarte jeg
”Bare bli med du! Det viker som Barbara har bestemt seg for å være sjef her i dag”, sa han med et flir om munnen.
”Ja det kan dere ta dere en fan på. Dere skal gjøre akkurat som jeg vil”, kom det brått fra Barbara.

Det tok ikke lang tid å komme ut av klærne. Jeg satte meg med ryggen oppetter den ene sengegavlen, mens Barbara stod på alle fire foran meg. Hun tok den stive pikken min i munnen, noe som jeg kjente ikke var med på å roe ned min opparbeidede kåthet. Jeg bad henne om å ta det rolig. John hadde begynt å slikke henne bakfra og etter en stund førte han en finger inn i fitten hennes også.

”Ja, fingerknull fitten min”, sa Barbara med pikken min halvveis inn i munnen. Hun dro forhunden frem og tilbake over pikkhodet. Samtidig som hun sugde den hardt. Det var rett og slett himmelsk. Hun dro pikken ut av munnen i et øyeblikk og akkurat idet hun skulle begynne å suge igjen så presset John pikken sin inn i henne bakfra med full kraft. Dette førte til at hun ble skjøvet frem og tilbake med reale støt. Dette førte til at pikken min kom langt ned i halsen hennes hver gang han kom inn i henne. Det var en fantastisk følelse å bli suget på denne måten og jeg hadde ikke en sjanse til å holde igjen da de begynte å ulme i ballene. Jeg pumpet dermed satsen min inn i munnen hennes mens jeg satt i et brøl. Når jeg er riktig kåt er det heller ikke lite sperm som sprøytes ut av pikken min, men Barbara fikk unna alt sammen. Bare litt sperm rant nedover haken hennes. Dette samlet hun opp med en finger og slikket den ren.

”Ingen søling når du er på besøk”, sa hun og smilte.
John stod bak henne med pikken i fitten hennes.
”Kom igjen John, fortsette å knulle”, beordret hun.

Samtidig tok hun den slappe klebrige pikken min i munnen og begynte å suge meg opp igjen. Pikken var øm og følsom etter den voldsomme utløsningen, men etter en stund med suging og runking var den kjempestiv igjen. John hadde trukket seg ut og satt på sengekanten og runket pikken i rolige drag, mens hans så på Barbara sin behandling av pikken min.

”Nå, skal du knulle meg med din fine kuk”, sa hun til meg og la seg på rygg med sprikende ben.

Jeg tok tak rundt pikken og dro noen tak før jeg la pikkhodet mot fitteåpningen hennes og presset meg inn. Den gled inn ganske lett for Johns kuk hadde fuktet den godt. Jeg kjørte på i ganske bra fart og Barbara stønnet under meg samtidig som hun la beina i kryss rundt ryggen min.

”Ååååå, hvor deilig å bli knullet av deg. Ta meg hardt. Så hardt du kan”.
Jag satt opp tempoet så godt jeg kunne uten at det var fare for at jeg skulle sprute igjen. Samtidig stod John på kne ved siden av ansiktet hennes og satt kuken sin inn i munnen hennes. Han knadde brystene hennes hardt. De var veldig faste og velformede. Vi holdt på slik helt til Barbara kom som i en ny deilig orgasme. Hun ristet i hele kroppen og jeg kunne kjenne hvordan fitten hennes nærmes stod i et vakuum rundt jernet mitt. Hun holdt på slik lenge, mens jeg knullet henne som besatt. Det var noe rått og dyrisk over hele situasjonen – en deilig kvinne ble betjent av to menn idet hun kommer i en kraftig orgasme.

Hun roet seg ned etter en liten stund og kikket opp. Der stod John og jeg med hver vår kjempeståpikk full safter.

”Hør her, gutter. Jeg vil gjerne prøve noe jeg ikke har prøvd før med noen. Dere skal få bestemme om vi skal prøve”, sa hun etter en liten stund.
”Jeg vil at en knuller meg i anus og en i fitten ….samtidig !”
”HVA? Vill du ha to i deg……samtidig ?” sa John overrasket.
”Ja, husker du ikke den filmen vi så for en stund siden? Der var en jente som ble knullet i begge hullene samtidig. Det så nydelig ut og nå er sjansen her med dere to”.
”Vil du, så prøver vi”, svarte John.
”Jeg stiller i hvert fall opp”, sa jeg for å lette litt på stemningen.

Barbara kommanderte John til å legge seg på rygg og det tok ikke lang tid før pikken hans sank inn i fitten hennes.

Jeg stilte meg bak henne og presset pikken inn i den trange analen hennes. Først virket det nesten umulig, men etter at jeg presset på i et rykk kom jeg inn.
”Ahhh, det var litt vondt”, utbrøt hun. ”Ta det litt rolig”.
Sakte begynte vi å bevege oss. Etter en stund fant vi en eller annen takt.
”ÅÅÅhhhh….jaaaaa….så rått. Begge pikkene i meg. Nydelig !!”, sa Barbara.

Ettersom det var jeg som knullet henne bakfra og dermed hadde best tilgang, var det meg som styrte tempoet. Det faktisk ganske godt og jeg synes hele situasjonen var utrolig sexy. Analen hennes var utrolig trang og våt. Etter en stund økte jeg tempoet litt etter litt, og etter et par minutter knullet vi ganske fort og hardt. Barbara var nesten i ekstase.

”JAAAAAAA, det er så skjønt. Dere er deilige inne i meg. Jeg kommer snart”, hørte jeg henne si.
“Mmmm…ja, akkurat der. Såååå fint. Jeg kommer……..NÅÅÅÅÅÅÅÅ”

Hun kom utrolig nok enda en gang. Både John og jeg fortsatte å knulle henne under orgasmen. Han i fitten hennes og jeg i analen hennes. Jeg kjente det nærmet seg slutten for meg også og økte tempoet ytterligere. Jeg dro kuken ut og Barbara la seg på rygg ved siden av John som også hadde reist seg opp. Vi stilte oss på hver vår side av henne og runket våre spruteferdige pikker som besatt. Etter en liten stund begynte John å grynte litt og Barbara tok tak i pikken hans for å overta runkingen. Så kom han endelig. Spermen hans fløy til alle kanter. Mesteparten traff imidlertid Barbara i ansiktet, i håret og utover puppene hennes. Omtrent samtidig kom jeg også. Jeg sprutet mot fitten og oppover magen hennes. Etterpå slikket hun først kuken til John ren og så min.

”Fy fan, det var utrolig deilig for meg”, sa hun.

Vi lå der og pratet en stund før jeg lånte dusjen for etterpå å kle på meg. Jeg sa farvel til John og Barbara. På veien ut kom hun etter meg og hvisket meg i øret.

”Jeg så deg hele tiden gjennom åpningen i døren, jag bare ventet på at du skulle komme inn. ”Og du, dette kan vi gjøre om igjen en dag hvis du vil”, sa hun før hun gikk inn på badet.

På veien ut tok jeg med meg jakken jeg hadde glemt der kvelden før.