Traci Lords

Traci Lords skandalen rystet en hel bransje og flere mennesker fikk lengre fengselsstraffer og store bøter takket være Traci Lords.
Hva som egentlig skjedd og hvordan det kunne skje kommer antakeligvis aldri til å bli kjent, sikkert er det i hvert fall at Traci Lords lurte alle…. Og den eneste som ble sittende igjen med noe annet enn dårlige minner var henne selv.

Det hele begynte ett par uker før hun fylte 18 «på ordentlig» På det tidspunktet hadde hun dannet sitt eget produksjons selskap, som ble finansiert av noen av de gamle, store ringrevene i bransjen.
Hun fikk muligheten til å reise til paris, med 25.000$ for å lage en erotisk film som en gang for alle skulle befeste hennes rolle som den største av de store i bransjen.
Traci reiste og ble borte en måneds tid, når hun kom tilbake hadde hun ( og teamet) ikke greid å lage en film, men pengene var borte.
De som finansierte turen ble naturligvis ganske sinte, siden de absolutt ikke likte å gi bort så mye penger uten å få noe igjen for det, men de fikk snart helt andre og atskillig viktigere ting å tenke på.
Traci slapp nemlig bomben om at hun ikke het Kristie E Nussmann men Nora Kuzma og at hun ikke var født i 1962, men i 1962.
Brått ble alle de som noensinne hadde hatt noe med henne å gjøre delaktig i produksjon og distribusjon av barnepornografisk materiale.

For første gang tok bransjen ansvar og i løpet av 24 timer fra nyheten ble kjent, ble alle filmer og blader hvor hun hadde medvirket fjernet.
Det hevdes at det var LAPD som ga bransjen en frist på disse 24 timene, dersom de ønsket at ikke hodene skulle rulle som under den franske revolusjon.
Konsekvensen ble at bare en håndfull personer fikk noe mer enn symbolske bøter.

Traci Lords på sin side slapp unna alt som var av problemer.
Til og med IRS (Skattefogden) som hadde fulgt henne med argus øyne det siste året og hadde samlet nok bevis til å få henne dømt for skattesvindel måtte trekke seg tilbake, siden hun var mindreårig.
Traci endte opp med å få i både pose og sekk.

Om hvordan Traci Lords først endte opp som naken modell verserer mange historier. Den vanligste er at hun rømte hjemmeneifra og trengte penger, men det verserer også andre historier hvor det blir hevdet at hele Traci Lords stuntet ble styrt av hennes mor.
Uansett hva man velger å tro, det virker nesten FOR utrolig at en jente på 16 år, alene, skulle greie å dra ett slik stunt og lurer absolutt alle.

Men historien stopper ikke der.
Ett halvt år senere dukket en helt ny film opp på markedet med Traci Lords i hovedrollen: Traci I love you.
Dette var filmen som ble laget i Paris, som nå ble lansert etter at Tracis tidligere «partnere» satt bak lås å slå.
Du kan jo selv gjette på hvem som ble sittende på alle inntektene fra den…