Trude og Berits ferieminne

Jeg har en idé. En spirende tanke er omtrent som et frø , som sikkert kan falle i god jord og bli til et tre en vakker dag. Det er som regel slik det begynner:

Berit og Trude er på tur igjen. Denne gangen er det en velfortjent husmorferie sydover. De to veninnene er egentlig ganske forskjellige. Berit er skilt og jakter nok på mannfolk på sin måte, og ønsker seg sikkert en fast partner, selv om hun ikke har funnet noen. Ikke lett med flere unger, både i småskole og voksen alder som følger med på lasset for den heldige.Berit er veldig flørtete og innbyr også til en flørt. Spesielt på dansegulvet og på fester.

Trude er mye mer anonym, og har mange prinsipper som hun etter beste evne forsøker å følge.To, eller høyst tre glass vin. Én mann i over 20 år. Hold kontrollen. "Ikke gjør noe jeg ikke ville gjort". Likevel er hun raus og generøs overfor de som ikke fikser alt, og som ikke lever etter hennes moral og prinsipper. Men hun er strengere mot seg selv. Likevel mener hun at et forhold skal jobbes med, og at det mest lettvinne er ikke å skille seg. Hun kan heller ikke omtales som flørtete. En god samtalepartner er hun, men menn vil nok legge mer i å snakke lenge med en pratsom dame, enn hva den 41 årige damen selv tenker på.

Disse to er nå i ferd med å gjøre seg kjent med ferieøya under varmere himmelstrøk, på god avstand fra forpliktelser og øvrige familie. Budsjettet tillater ikke de enorme utskeielsene så de har funnet seg en nøktern men god leilighet bare noen steinkast fra vannet. Der kan de trekke seg tilbake etter dagens opplevelser. Felles soverom og bad, og en liten stue med skyvedør ut til altanen. kan de ha det bedre? Borte fra jobb og familie.

På flyet ned fra Sola hadde det vært mange kvitrende damer, og en del skrålende menn. Noen fra hjemtraktene deres hadde tatt munnen litt for full og begynt å snakke om å få seg "feriepikk". Noen av mennene hadde vitset og meldt seg ledig for utleie til sultne kåte husmødre, eller single damer hvis det var noen av dem på reisen.Veninnene hadde himlet med øynene og tenkt på hva de der hjemme hadde sagt til det. Lykkelig uvitende om slike slibrige kommentarer var de vel.

Etter noen glass vin både ombord og etter ankomst har damene blitt i godt humør. Trude tar opp tråden mens de gjør seg istand til å gå ut og spise på kvelden: – Berit, hva syns du om de gærne kvinnfolka på flyet, som snakket om å få seg feriepikk? De er ikke riktige i navla spør du meg, og tenk på mannfolka som parerte med en gang. De har vel nok å komme hjem til, tror du ikke Berit?

– Vel, du er sikkert for godt vant til å tro noe annet, men det er ikke gull alt som glimrer der hjemme. Hvem vet om ikke de hjemme ligger og jukker på noen når kysten er klar. Det har jeg selvt friskt i minne med min ex, som du sikkert husker. Jeg må nå innrømme at selv om jeg ikke har sagt det høyt til andre, så har jeg gått og hatt lyst på feriepikk selv, både som gift, men enda mer nå som ugift og uten partner. Jeg fantaserer rett som det er om deilige ståpikker og mannebein. Jeg kan nesten se de komme mot meg i forskjellige farger og fasonger, så lyster er jeg full av Trude. Jeg er jo bare 43 tross alt.

-Ja, men du temmer jo likevel de fleste av lystene dine. Du hopper jo ikke på den første og beste, ikke sant?

Nei, men jeg skal love deg at det er nære på flere ganger. Ikke bli overrasket over meg hvis jeg virkelig blir kåt. Jeg liker å bli tatt på, og jeg liker å bli tatt hardt. Jeg er ikke noe for tamme fingre som behandler meg som en bomullsdott. Hele mannen må liksom være litt frampå, som en stor ståpikk mener jeg! Jeg tenner på menn som har bestemt seg for at de vil ha meg. Da er jeg skjelven i knea og våt i musa skal jeg si deg! Syns du jeg er gal?

-Nei, jeg vet jo at det er naturlig å ha lyst på sex, det har jo jeg også. Men jeg mener at det skal skje med rett mann, til rett tid på rett sted. Trofasthet mot partneren er også viktig!

-Ja, men nå har ikke jeg noen partner, så hvis jeg får napp og lyst på sex vil jeg gjerne ha såkalt feriepikk. Om du er inne og i nærheten kommer jeg ikke til å bry meg om det, bare så du er forberedt på det. Ja. jeg mener ramme alvor! Da kan du sitte der og tenke på gubben din, eller leke hjemlengsel med smultringen din, hihi !!

– Berit da! Jeg tror nesten du legger opp til dette jeg?

– Åh ja, hvis noen der ute får meg til å føle meg som kveldens midtpunkt, beføler meg og kysser meg på en krevende måte, og jeg kjenner det er riktig, vil jeg ikke si nei takk til å bli elsket pusten ut av! Vet du hva Trude, det kan hende noen der ute vil prøve å forføre deg også. Hva tenker du om det?

– Nå er jeg sikker på at du har tatt av! Vil du meg så vondt? Tenk på følgene!

– Jo, men… det kan jo hende en mann der ute kan gi deg bedre pikk enn Tore? Dessuten fortjener du uforpliktende kos, og hvem vet hva gubbene holder på med? Ja, du har jo så vidt jeg har hørt tilgitt mannen din en nesten ulykke med ei yngre bombe for noen år siden? Når det gjelder sex så skyr ikke brent barn ilden, de oppsøker den. De glemmer ilden og husker bare spenningen og sexen. Hvem vet? Er du litt naiv vennen??

– Jo, men han har endret seg tror jeg.

– Jaja, sikkert det. Du skylder han ingenting når du vet det du vet. Likevel, feriepikk må bare oppleves, det kan ikke forklares. Men jeg forklarer gjerne litt for deg jenta mi, hihi! Du skulle bare vite hvordan det er å stirre på og bli fullstendig bergtatt og hypnotisert av en ny glatt ukjent ståpikk og ta rundt den, samtidig som mannen har fingrene i deg, og du bare åpner deg for å bli regelrett pult og knullet sanseløst sammen. Du tenker ikke forhold, men bare sex og atter sex, og du får deg til å gjøre ting i senga som er frekkere enn den sengehyggen du er vant til hjemmefra, og du nyter det og tigger om mer.

– Du har visst vært med på mer enn jeg vet, og jeg har vært gal nok til å dra hit med deg. Huffameg, hva har jeg gjort? Håper du ikke lar meg sitte her ensom og forlatt hele ferien da!

– Kom an sexy, så går vi og ser om vi kan få oss noe å spise. Tennene mine løper i vann!

-Tøysekopp, hold opp, det frister ikke meg!

– Å, vent til du får se menyen!

De to damene dulter borti hverandre mens de går ut på hovedgaten. Begge er naturlige fine, og normal høyde. Myke kvinnebryster, romper som har 3-4 barnefødsler bak seg, men likevel stramme og gode. Berits rompe er bredere enn Trudes, men langt fra fet, bare litt mer sexy? Berits bryster er litt større enn Trudes, men ikke mye. Trude har gyllenbrunt hår med litt striper, og Berit har blondt hår.

Begge har veldreide ben under shortsen, som sikkert mange ville drømme om å bli mere kjent med, uansett seksuell legning! Begge har antydning til en liten valke eller to over hoftene, men ikke usmakelig, bare ekstra appetittvekkende! Det skjuler blusene.

De vet ikke at de blir iaktatt når de ankommer restauranten. Det sitter allerede noen håpefulle karer og speider etter noen de kan sjarmere i senk. Skjebnen fører dem nærmere målet. Målet er å avslutte kvelden med å borre pikken inn i varme kåte husmorfitter, som ønsker å bli tatt hardt. Det eneste bordet som er ledig for øyeblikket er nemlig bordet ved siden av mennene fra Stavanger kanten, som også har gjenkjent damene som kom med samme fly.

– Hallois damer, var ikke dere på samme flyet fra Sola? Er dere alene på tur?

– Åh hei, jo det stemmer det, ler Berit, og fniser litt av det dårlig skjulte sjekketrikset til karene med de slibrige replikkene på flyet. Hun svarer med samme mynt. – Og dere har fri i kveld, og er ute på vift?

– Nei, vi har fri hele tiden vi, ler den høye mørke. Den blonde, som er litt lavere, og en ørliten tanke rundere smiler fra øre til øre. – Jeg heter forresten Ole, og dette er Tom, kameraten min.

-Hei, jeg heter Berit, og dette er Trude, veninna mi. Hun er med meg, og vi passer på hverandre, ler Berit.

– Javisst, hyggelig og hilse på dere, sier Tom. Vi er oljearbeidere og hadde behov for litt fornøyelse og rekreasjon. Dere ser så hyggelige og greie ut, kanskje vi kan få spandere en helaften på damene? Bare bestill så tar vi regningen!

– Å tusen takk, kvitrer Berit, så snilt, kom over hit og sett dere davel! Men hun legger merke til at Trude har et litt bekymret uttrykk i øynene.

– Hva er det Trude, slå ut håret og kos deg. Skru på sjarmen! Hva har du lyst på Trude? Se på menyen og velg akkurat det du har lyst på. Ikke tenk på prisen Trude. Dessuten, hvisker hun: – Snakker om å gå til dekket bord. Se for noen sjarmerende menn, bare litt eldre enn oss, kanskje mellom 44 og 50 et sted? Nesten som å være fjortis og treffe større gutter! Dette er menn med kondis og erfaring Trude, fniser Berit.

– Trude, er dette så lurt? Du hiver jo ut agnet med en gang! Vi har nettopp ankommet så og si?

-Jeg tenker ikke på hva som er lurt på ferie. Hva som er deilig, tenker jeg på! Det blir som med maten. Nyt måltidet uten å studere alle ingrediensene. Jeg tar ansvaret Trude, jeg bare vet at dette er topp vare. Vil du ha den mørke eller den blonde ved din side? Nei forresten, det finner vi ut av senere. Trude, (hviskende) kanskje blir dette årets feriepikk, og vi skal dele hemmeligheten. Ikke vær redd for Tore, dette bare spriter opp sexlivet ditt skal du se. Er du nervøs så skal jeg guide deg underveis, men nå kan du kose deg, spise, snakke, danse og flørte så mye du vil.

-Jaja, Berit. Hva var det jeg sa? Nå har du lurt meg med på mye rart oppi gjennom, men dette tar kaka!

– Kaka er det du som har, og snart står det et tent lys midt i kaka di, og dekorerer den med melis, hvisker Berit. Jeg har alltid hatt lyst til å oppleve noe sammen med deg naken, din lille sexy ting.

Maten kommer etterhvert på bordet, og en flaske vin. Trude har krysset en grense ved å drikke litt mer enn vanlig, så litt fjollete blir hun etterhvert. Praten går livlig og snart vet de litt for mye om hverandres liv. Det er jo litt skummelt når de ikke bor så mange mil fra hverandre, og blir løs og ledig.Under maten føler Trude seg veldig beglodd, men hun syns det kribler litt mellom bena. Når det blir spørsmål om å danse, er neste akt nesten satt.

Lette berøringer av damenes lår, hofter og nakke, kombinert med smektende ord som hviskes inni øret. Den varme røsten som kiler i øret får det til å skjelve langt nedi trusa. Dette fører til en veldig kåt stemning, og Trude er i ferd med å gi etter for dette spennende forbudte eventyret.Trude merker at hun begynner å flørte mer og mer med han blonde Ole med krøllete hår, og det går etterhvert så langt at hun kysser ham og danser tett inntil ham. Brystvortene henne står stive under blusen og hun kan kjenne at Ole danser med en stiv hard pikk i buksa. Hun tenker på gubben hjemme som helt sikkert har hatt ståpikk og gnidd seg inntil det lille blonde eventyret sitt den gangen han var utro. Nå er det hennes tur til å kjenne ilinger av vellyst og sitring, men nå er rollene byttet om. For en deilig hevn!

Trude liker hendene til Ole. De er større og grovere enn mannens. Dette er en mann med håndtrykk. Det hadde hun kjent da de hilste på hveandre. Nå er den samme hånda i ferd med å kna rompeballen hennes opp og ned. Lurer på hvordan avtrykket av pikken hans er når hånda er så deilig? Hvordan vil det kjennes å ha en slik grov og robust finger i fitta? Tankene river henne med i en elv av lidenskap og kåthet

Berit har også slynget seg rundt den høye mørke Tom. Mannfolka lar hendene klå og beføle og møter ingen hinder, tvertimot. Berit er temmelig i farta og øynene hennes gnistrer da hun sier til kavaleren Tom: – Var det ikke dere som sa på flyet at dere var til leie? Nå sitter jeg her skilt og singel sammen med min gifte veninne, men vi har begge lyst til å elske med noen i natt. Skal dere bli med oss hjem, eller har dere noe annet å foreslå?

– Vi er noen heldiggriser, ler Tom – Jeg sier fra til Ole, så går vi sammen til leiligheten vår heller.Den er litt større enn deres og vi har en stor seng og mer å by på.

Imens har Trude uten å ville det begynt å bli litt forelsket i Ole. Hun ser dypt inn i øynene hans og sier: – Du er så skjønn. Jeg har lyst til å elske med deg. Kan jeg være med deg hjem?

Imens kommer Tom bort til dem: – Nå er det siste dans. Festen fortsetter hjemme hos oss Ole. Jeg har invitert damene med hjem

Når de kommer inn til dem er det ingen som kaster bort tiden lenger. Par for par har de funnet hverandre, og nå er alle blitt så innmari kåte. De blir enige om å gå inn på soverommet og kle av seg. Plagg for plagg går av og alle studerer varene.

Damene drikker inn synet av mennene i Adams drakt. Det er ikke nødvendig å skjule de steinkåte stive pikkene. Ole har masse lyse hår på brystet, og nesten like mye krøller nede ved pikken som de han har på hodet. Tom har ikke mye hår på brystene, men store brystvorter. Pikken hans er litt lengre enn Oles, men Oles er tykkere og han har masse svart hår.

Damene har ikke barbert mer enn nødvendig, så det er fitter med hår på som står og glinser sultne og omkranset av 1000 mysterier

Ole og Tom beundrer de fagre kvinnebrystene som står med erigerte vorter. De lukker munnen rundt dem og suger de inn, mens de lar tungene rulle rundt vortene og over vortene. Imens lar de pikken stryke langs kvinnelårene, mens damene kiler de på bjellene. Fingrene deres finner snart veien inn i plaskvåte fitter. Snart smaker de på fittene og slikker i seg fittesaft. Begge damene er vant til å få slikket fitta si, men forskjellen er denne dyriske rå lysten som gjør det deiligere enn vanlig.

Trude får sett at Tom har tre fingrer inni fitta til Berit, mens han slikker henne på klitten og lar tungen vibrere over den. Det smeller nesten i mellomgulvet på Trude bare av synet. Hun må skjerpe seg for ikke å eksplodere. Hun møter blikket til Berit, som lar tungen gli ut mellom tennene og ruller den hurtig fram og tilbake mot Trude, for å vise at hun nyter det.

– Åh, så goood du er Tooooom!

-Åhh Ole, det er så deilig der nede, meeeeeeer, jaaaaaa, jeg vil ha deg innii meeeeeg snaaart.

Trude vil endelig ha feriepikken sin og er åpen og klar til å legge fitteleppene rundt en fremmed hard, tykk og glatt ståpikk. Hun har blitt hypnotisert og kåt av å se på denne mannen og stoltheten hans. Å ligge her sammen med de tre andre og merke lyden og lukten av pikk og fitte tenner henne noe så innmari.

– Trude! Nå må du kule ned lit. Nå er det vår tur til å gjøre pikkene klare til alle tiders ridetur. Vi skal suge dem, har du gjort det før?

– Nei! Aldri!

– Bare gap over kukhodet og sleik opp og ned og rundt, se hva jeg gjør og følg mitt eksempel!

-Ok, javel! Trude ser på pikken som reiser seg og blir tørr i halsen et øyeblikk. Det knyter seg i mellomgulvet hennes. Hun kjenner lukten av pikken og kysser den lett, før hun prøvende slikker opp og ned staken og rundt kukhodet. Det gjør henne både ør og vill, så hun følger Berits eksempel og lar det stå til. Snart runker hun, slikker og suger som hun aldri skulle gjort noe annet. Hun blir helt hypnotisert, og stønner og bærer seg. Hun er en bergtatt prinsesse nå. Berget skal snart åpne seg for prinsen.

Åååhh Trude. Du er deeeeiiliig, du suger så goodt!

Det har ingen sagt til henne før, for ingen har hatt sjansen til å kjenne Trudes tunge og munn behandle pikken slik. Hun hadde aldri trodd det var så eggende og deilig å gjøre det selv. Smaken av noen piplende dråper på pikken gjør henne bare mer kåt, og nå vil hun om litt skjenke fitta si til Ole.

Ole tar styringen over pikken sin og lar den daske lett over nesen og kinnene til Trude, for så å legge den under halsen hennes, strykende ned mot venstre bryst, før han gnir tuppen mot brystvorta hennes.

Berit roper: – Ikke la han komme, husk at all sæden skal sprute inn i feriefitta di, og ingen dråper skal gå til spille!!

Mennene skjønner tegningen. Begge damene har spiral, og styrer pikkene mot fitta og skattkammeret de jakter på. Mens de lar den gli inn og så ut, så inn igjen og ut igjen, begynner Berit og Trude å jukke mot dem og stønne: -Åhhh, kom og knuuulll meeeeg nåååhhh.

Trude sitter oppå Ole, med ansiktet vendt mot Berit. Da får hun se et syn som får henne til å sette inn et ekstra gir. Det blir nesten for mye for henne å se fitta til Berit jukke opp og ned mens hun rir på Tom. At det går an å bli så kåt! Hun blir mere tent av å se fitta til veninna enn av å se pikken til Tom jo!

Det knirker i senger og damene knuller både liggende under og sittende oppå mennene, før de slappe og mette legger seg rett ut og gir mennene en avsuging til. Men da vekkes kåtskapen til live igjen, og snart knulles damene bakfra av store feriepikker som har enda mer å gi. De hikster og stønner, før de faller sammen i en siste orgasme.

– OOhh, ooh, åååh jaaa, puuul meg med pikken din Ole, koooom la det gååå leeeenge!
– Tooooom, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, nåååååååååååhhh, åååååh, oooooooh, uuuuuuhhh!
– Truuuuudee, jeg knuuuuller vettet av deg, jeg puuuler deg haaaardt, nå,nå,nå,nå, aaaaaaaaahhh!
– Jeg spruuuuter alt i deg Beeeeerit, pul,pul,puler deg nååååååhhh!

– Ojojoj, sier Berit. Dere oljearbeidere kan mer enn å borre etter olje, og å pumpe vann og gass inn i rørledningene. Det skal være sikkert.

– I morgen kan vi vise dere en ny teknikk som er kommet for å åpne et nytt hull! – ler Tom

Dermed er første kveld over. De avtaler å treffes igjen neste dag for å åpne det nye hullet for oljeutvinning, før jentene går hjem til seg selv.

De legger seg side om side i sine nyoppredde senger.

– Trude, var det ikke deilig med feriepikken til Ole?

– Jo, men selv om det var ekstremt deilig Berit, så var det deiligere å se deg knulle, og lære av deg. Da jeg så hvordan du skrevde og knullet pikken til Tom opp og ned, ble jeg så kåt.

Det er da neste grense krysses, for Berit tar tak i brystene til Trude, klemmer på de, ruller brystvortene mellom fingrene og suger på dem. Trude besvarer øyeblikkelig kjærtegnene med å gi Berit et heftig tungekyss.

-Smaker det godt Trude?

-Ja, Berit. Smaker jeg godt?

Så du likte å se meg naken? Vil du se mer kanskje?

-Ja, får jeg lov? Jeg har så lyst til å ta på deg.

Slik ender det med at de to veninnene ligger og koser seg, fingrer hverandre, slikker hverandre og opplever sin første jentekos.De tjuvstarter med åpningen av det nye hullet til og med!

Etter en stund kan det høres i den stille natten: – Ååååh Beeerit. Pikk er deeeeiiilig, men duuuuu eeeerrr deeeeeeeiligere!!!

– OOhhh, Trude, jeg koooommmer, jeg kommeerrr, ja, ja, ja , ja , ja , ja, det gååårrrrrrr.

Hvor skal dette ende? I lommeboka til Trude og Ole ligger det et visittkort med mobilnummer, og bare en uke etter hjemkomsten plinger en sms inn på Trudes mobil.

– Er du alene hjemme?
– Hmmm, er det fra Berit eller Ole?

Det overlater vi til fantasien å finne ut av.