Truseløs: Ritas versjon

Det var stekende hett der jeg satt på trikken på vei hjem fra jobb. Svetten rant nedover ryggen min og jeg tok av meg slipset og løsnet på noen knapper i skjorten min. Det ble fullere og fullere på trikken og enda mer varmt ble det. Jeg bøyde meg ned for å ta opp en boks Cola fra stresskofferten da blikket mitt fanget et par velformede, brune kvinneben i lekre sko med snorer som lekte seg oppover smekre legger. Øynene mine strøk oppover etter hvert som jeg satt meg opp i setet igjen og brune lår forsvant under en lekker lysegul sommerkjole. Jeg så henne fra siden. En moden flott kvinne stod der foran meg, den tynne sommerkjolen avslørte kvinnelige former, runde myke hofter, slankt liv og noen velformede bryster med vorter som kunne skimtes under kjolestoffet. Skulderlangt brunt hår rammet inn et pent ansikt og da hun snudde seg mot meg hogg det til i underlivet mitt. Hun hadde noen av de blåeste øynene jeg hadde sett og de fanget mine uten å vike en tomme. Hun smilte forsiktig mot meg som om hun ville spørre om det var ledig ved siden av meg. Hvilket det egentlig ikke var, men om hun likte å sitte trangt kunne jeg jo alltids spørre.

Jeg rakk ikke å si noe før hun bøyde seg ned mot meg, utringningen i kjolen hennes var rett ved øynene mine og jeg måtte bare se. Runde brune halvkuler tittet over kanten og jeg svelget et par ganger, herregud den dama fikk meg steinkåt. ”Liker du noe du ser” ? Stemmen hennes var nær øret mitt, jeg kjente varmen fra pusten hennes og duften fra henne pirret sansene mine slik at pikken vokste seg stor og stiv i buksen min. ”Ja” fikk jeg stammet frem ”men lurte egentlig på om du ville sitte?” jeg følte meg tåpelig, som en guttunge som ikke visste hva han skulle si. Hun rettet seg opp igjen og etterlot seg en deilig duft av kvinne blandet med parfyme.
”Nei takk, det går så bra så, så varmt som det er her ville det ikke blitt mindre varmt ved siden av deg” sa hun mens hun blunket til meg.
Jeg smilte for meg selv, la hendene i fanget for å skjule tilstanden min. Dette var dame etter min smak, frekk og sensuell. Jeg liker jenter som har litt selvtillit uten å virke overfladiske eller innbilske. Kanskje derfor jeg har en svakhet for kvinner som er eldre enn meg? De har en egen måte å være på, modne, kvinnelige, sensuelle, småfrekke og herlig kåte.
Denne damen virket ikke som noe unntak i så måte, snarere tvert i mot. Hun hadde snudd seg med ryggen mot meg og kjolen hennes strammet over en flott velformet rumpe. Jeg lurte på hvor mange timer hun hadde tilbrakt i et helsestudio, det kunne ikke være få.

Jeg stirret på rumpa hennes, nok til at hun nok merket det for hun snudde seg halvveis mot meg og sendte meg et ertende blikk, jeg stønnet for meg selv. Jeg bestemte meg jeg skulle ha henne, jeg ville ha henne og jeg måtte ha henne. Hun var deilig der hun stod fristende foran meg og hun visste hun fristet, de så jeg på måten hun svakt roterte med hoftene på. Blikket mitt vandret nedover hennes brune ben og jeg trodde jeg skulle fått hjertestans da jeg så et par dråper renne på innsiden av hennes lår. Herregud hva skjedde? Var hun kåt eller var det svette? Jeg så på rumpa hennes igjen. Herregud, var det mulig? Hadde hun ikke truse under? Dette var for godt til å være sant, stod hun der rett foran meg, truseløs? Jeg ble vanvittig kåt. Pikken dunket mellom bena mine og jeg måtte få visshet. Jeg bare måtte vite så jeg lot som jeg mistet noe på gulvet, bøyde meg ned og tittet fort opp under kjolen hennes. Akkurat da krysset hun bena sine og jeg kunne ane en liten skjelving i kroppen hennes, liten men den var der. Herregud hva skjedde egentlig? Enten var hun vanvittig kåt eller så var det varmen som slo henne ut, men skjelvingen hadde jeg sett og frekke tanker for gjennom hodet mitt, kanskje hun knep sammen bena for å nyte ekstra? Jeg håpet det. En velformet rumpe, brun og lekker var der på toppen av bena hennes, men hun kunne jo ha string-truse på seg uten at den hadde syntes, men hun hadde fått meg vanvittig kåt og jeg bestemte meg for å følge etter henne når hun gikk av.

I det jeg skulle rette meg opp var ansiktet hennes plutselig foran mitt. Jeg rødmet som en guttunge som var blitt tatt på fersken, men øynene mine var limt fast til hennes knallblå. Pusten hennes luktet søtt og godt og munnen hennes var som født til å kysses. Hun fascinerte meg til de grader, jeg følte meg tiltrukket av henne og hun visste det. Og nøt det. ”Rakk du å se noe kjekken”? Hun løftet det ene øyebrynet og smilte frekt til meg, reiste seg brått og beveget seg raskt mot døren i det trikken sakket farten. Jeg fikk det travelt med å samle sammen tingene mine og når trikken stanset og hun gikk av var jeg livredd for at hun skulle bli borte for meg. Jeg fortet meg ut og speidet etter henne. Den gule sommerkjolen hennes vinket nesten til meg der hun gikk raskt bortover fortauet. Jeg fulgte etter på god avstand, langt nok vekk til at hun ikke skulle føle nærheten min, men nærme nok til at ikke en detalj gikk meg hus fordi. Rumpa hennes vrikket sexy og fristende foran meg, kjolen satt som støpt rundt livet, mens skjørtet var litt videre og svaiet så sexy frem og tilbake der hun gikk.
Jeg pustet tung og ristet på hodet av meg selv. Dette var jo galskap, men akk for en deilig galskap.
Hun stanset for rødt lys og det var da det skjedde. Et vindkast kom og løftet kjolen hennes vekk fra kroppen hennes. Jeg holdt pusten, ei brun og sexy rumpe kom til syne, og jeg hadde hatt rett, hun gikk uten truse. Herregud hun var deilig der hun stod, hun måtte jo ha merket vinden som smøg seg oppunder kjolen hennes, mellom hennes deilige lår, hun måtte jo kjenne vindens svake fingrer pirre underlivet hennes. Men hun var like rolig, hun tok bare hånden og dyttet skjørtet ned igjen som om ingen ting skulle skjedd. Jeg la merke til en ung gutt litt bortenfor meg, han stod med øynene klistret på henne og han fulgte henne med blikket når hun gikk over veien. Jeg forstod ham, jeg forstod ham veldig godt. Jeg skyndte meg etter henne, spent på hva som kunne komme til å skje.

For en fristerinne, det var mange blikk som fulgte henne der hun brun og blid fortsatte nedover gaten, stoppet å kikket litt i butikkvinduer, men gikk aldri inn noen sted. Jeg våget meg nærmere og det skulle vise seg at jeg burde være glad for. Plutselig mistet hun noe, stanset og normalt ville vel de fleste satt seg på huk og plukket det opp igjen, men ikke henne. Nei da hun skilte bena og bøyde seg frem med strake ben, med rumpa rett mot meg og det synet som åpenbarte seg der og da glemmer jeg aldri. Hun var glattbarbert og den lyserøde sprekken hennes lyste mot meg når musa hennes åpnet seg, solstrålen traff henne på rette sted og det glitret i fuktigheten hennes. Hjertet mitt dunket, pikken dunket og det svimlet for meg. Hun visste jeg var bak henne, hun ertet meg, det måtte være slik. Og hun klarte å pirre meg til bristepunktet. Jeg måtte ha musa hennes, jeg kunne nesten kjenne smaken av henne på tungen min. De markerte leppene hennes festet seg på netthinnen min og jeg lengtet etter å borre tungen min dypt inn i henne, sette henne på pikken min og la henne ri meg. Bare tanken var jo helt absurd, være så kåt og besatt av en fremmed kvinne, det lignet ikke meg, men så hadde jeg aldri opplevd noen som henne heller.

Hun rundet hjørnet av en bygning og jeg fortet meg etter slik at jeg kunne beholde øyekontakten med henne. Skuffelsen lyste nok av meg da jeg rundet samme hushjørne og hun var borte! Jeg bannet høyt for meg selv, tenk å være så dum at jeg ikke hadde vært nærmere henne slik at jeg hadde sett hvor hun gikk. Bortover gaten var den jo hauger av dører og portrom hun gått inn i. Jeg fortsatt et lite stykke til, men måtte skuffet innse at jeg hadde mistet henne. Jeg fikk bare håpe at hun en dag ville dukke opp på samme trikken og da skulle jeg ta mot til meg og be henne med meg ut. Tanken gjorde meg litt gladere og det var vel derfor jeg ikke hørte porten som åpnet seg når jeg passerte, jeg hørte ikke fortrinnene heller, men som jeg merket hånden som grep meg om håndleddet og drog meg etter seg. Først skvatt jeg, men jublet inni meg når jeg forstod det var HENNE. ”Syns du det er pent å følge etter en dame på den måten der”? Hun så frekt på meg, jeg gliste mot henne og svarte ”syns DU det er pent å friste en guttunge slik du har………..” lenger kom jeg ikke før en myk og fristende munn la seg mot min. Hun smakte søtt og deilig, hun bet meg forsiktig i underleppen og et svakt stønn kom over leppene hennes når jeg drog henne hardt inntil meg. Kroppen hennes var fast og deilig og brystene hennes klemte mot brystkassen min.
Vortene hennes var stive og når tungene våre lekte sakte med hverandre var det mer som ble stivt. Aldri har vel pikken min vært hardere og aldri har jeg vel hatt mer lyst på en kvinne enn jeg hadde der og da. Hun gned underlivet sitt mot manndommen min og pusten hennes gikk tyngre og tyngre. ”Du fikk meg kåt på trikken, du så det? jeg ble glad når du fulgte etter meg ellers vet jeg ikke hva jeg skulle gjort”, hun hvisket mot munnen min, jeg svarte som sant var at hun hadde fått lov å slippe unna og at jeg ville ha henne.

Hånden hennes la seg over den dunkende pikken min, strøk meg mykt og pirrende opp og ned, hendene mine strøk nedover korsryggen hennes, ned til rumpeballene, jeg klemte dem forsiktig, hun svarte ved å presse seg hardere mot meg, jeg ble modigere, drog kjolen hennes oppover slik at rumpa hennes ble blottlagt. Jeg skjøv henne litt fra meg. Hun var himmelsk deilig der hun stod, blank i øynene, varm i kinnene og med et blikk som fortalte mer enn tusen ord at hun var kåt. ”Kom bli med opp til meg, jeg vil ha deg og her kan vi ikke stå”. Jeg kunne ikke gitt mer faen. For min del kunne jeg knulla henne der og da og om noen hadde kommet hadde det bare vært ekstra pirrende. Men jeg fulgte selvfølgelig etter henne og det å gå bak henne opp trappen var bare en fornøyelse. Jeg gikk slik at når jeg kikket opp så jeg rett opp i hennes himmelrike. Hun var våt, det skinte i saftene hennes når hun gikk, plutselig stanset hun, bredbeint og farlig deilig stod hun midt i trappen. ”Kom å smak på meg”! Det var nesten som en kommando jeg ikke hadde så vanskelig å følge. Jeg satt meg på huk bak henne, nøt synet av hennes våte, deilige mus, tok bena hennes og skilte dem enda mer, hun bøyde seg fremover og når jeg la munnen min mot musa hennes, kunne verden han stanset for min del. Hun luktet godt og herregud for ei mus hun hadde. Frekk og sexy, markerte deilige lepper som formelig skrek etter å bli slikket og bitt i. Jeg lot tungen min gli sakte over hennes herlighet, og hun rykket til å kroppen, stønnet og ba meg fortsette. Hun var drivende våt, det rant safter av henne ned i munnen min, og jeg drakk villig av henne, ville ha mer, ville ha henne naken og deilig foran meg. Som om hun leste tankene mine, småløp hun opp trappen, jeg tok henne igjen, presset henne inntil veggen og kysset henne, hånden min la seg under musa hennes uten å være helt inntil. ”Kjenner du varmen fra meg?” hun mumlet ”hmmmmmm” jeg kysset henne hardt og krevende og hun svarte meg. ”La meg kjenne det drypper av deg i hånden min, vil du? Jeg stønnet mot munnen hennes, hun stod med lukkede øyne, kåt og så utrolig våt. Jeg bøyde meg ned og bet i vortene hennes gjennom stoffet, hun skrek til og jeg bet igjen, hardere denne gangen. ”Ja, bit i dem, kyss dem, slikk dem, så uten at jeg rakk å stoppe henne, tok hun tak i utringningen på kjolen, flerret den og to lekre, brune og fristende bryster duvet foran ansiktet mitt. ”Herregud du får meg kåt, smak på dem, sug dem” Hun bød meg brystene sine, holdt en i hver hånd og presset dem sammen og jeg sugde og jeg slikket, småbet og det var da jeg kjente deg. Det dryppet kåtsafter ned i hånden min, og det sendte grøsninger gjennom kroppen min. Det var bare ikke mulig, denne kvinnen var utrolig.

Plutselig tok hun tak i hånden min og la den inntil musa si. Blikket hennes var mørk av kåthet, munnen hennes hoven og stemmen skalv. ”Bruk fingrene dine på meg, knull meg med dem, jeg orker ikke vente, jeg må kjenne nå……her…….vær så snill……..” hun gned seg hardt mot hånden min, men jeg stanset henne, ba henne ta meg med inn til seg og raskere har jeg vel aldri blitt dratt med inn i en leilighet tror jeg. Hun drog meg med inn på soverommet sitt. Skjøv meg ned på sengen og jeg rakk ikke å reagere før hun satt med et kne på hver side av hodet mitt. ”Jeg gir pokker i hva du sier, jeg skal ha orgasme og jeg skal ha det nå, kom med tungen din og knull meg med den” Jeg besvimte nesten av kåthet over ordene hennes. Hun løftet seg litt opp, drog kjolen over hodet og en vakker, moden og flott kvinnekropp kom til syne, herregud hun var deilig, brun og lekker og fristende som få. Hun tok fingrene sine, åpnet seg opp og lot seg senke sakte ned på tungen min. Hun var himmelsk deilig, jeg presset tungen min så langt inn i henne som jeg kom, og hun gled opp og ned på meg, hun smurte saftene sine i ansiktet mitt, munnen min og haken min var våt, men det var ikke i mine tanker å gjøre noe med det. Dette nøt jeg og hun var herlig myk og deilig. Klitorisen hennes stod stiv og struttende og hun skalv når tungen min gled over den, sakte frem og tilbake, musa hennes var rød og hoven, saftene rant og når fingrene mine gled dypt inn i henne, skrek hun høyt av nytelse. ”Jeg klarer ikke å holde meg, jeg må kommer, herregud som jeg kommer, åpne opp munnen din, jeg vil komme i munnen din” Hun stønnet og skrek om hverandre, blodet bruste i kroppen min, pikken min verket og jeg slikket og sugde som jeg aldri før hadde gjort. Hun stivnet et kort øyeblikk før hele kroppen ristet og skalv som om et jordskjelv hadde invadert henne. Jeg kjente det rant ut av henne, deilige kåtsafter pirret smaksløkene mine og jeg slikket og sugde til hun falt sammen over meg, slapp og skjelven.

Jeg lå med lukkede øyne, hjertet dunket i brystet mitt og når myke kvinnefingrer kneppet opp skjorten min lot jeg det bare skje. En myk tunge slikket bar hud og jeg frydet meg når hun hvisket at jeg var deilig. Skjorten forsvant, hvordan vet jeg ikke, ikke spilte de noen rolle heller. Hun kysset og slikket meg nedover magen, hårene reiste seg å armene mine så deilig var det. Hvordan hun fikk åpnet buksen min nesten uten at jeg merket det vet jeg ikke, men når hånden hennes la seg, varm og myk over mitt bankende lem, var det like før det gikk for meg. Jeg var våt på tuppen det visste jeg, jeg løftet på rumpa når bokseren gled av meg og satt seg mellom bena mine. Jeg merket blikket hennes over kroppen min, åpnet øynene og smilte til henne. Hun holdt blikket mitt mens munnen hennes senket seg sakte over kukkhodet. Herregud nå kunne jeg bare dø, det hadde ikke spilt noen rolle. Hånden hennes holdt pikken min, drog forhuden nedover og blottla pikkhodet, det piplet blank væske av meg, og hun lot tungen gli sakte over tuppen, jeg stønnet høyt, det var som ild som pirret meg. Tungen gled rundt hodet, over og rundt igjen. Strøk over den tynne strengen, og det sensuelle blikket hennes gjorde meg enda mer kåt. Hun runket meg forsiktig, før hun lot tungen leke med pungen min, passe mykt, passe hardt, så gled den oppover langs den bankende blodåren, det var som om hun dro med seg hver nerve fra pungen og gjennom pikken min, det sitret og pirret og jeg var sanseløs. Egentlig ville jeg sprute der og da, men samtidig ville jeg ikke at dette deilige skulle slutte.

Hun presset leppene sine sammen mens pikken min gled dypt ned i halsen hennes, langt inn…..så langt ned i en kvinnes hals jeg noensinne hadde vært. Hun var utrolig, hun slikket og sugde pikk som om hun aldri hadde gjort annet, jeg knullet munnen hennes, hun ertet meg så jeg holdt på å bli gal. Dette ville gå galt om jeg ikke stoppet henne, jeg måtte knulle helle før jeg kom. Måtte kjenne hun omsluttet pikken min. Jeg stanset henne, hun så forvirret på meg, men jeg ba henne om legge seg på ryggen. Hun smilte og hun var himmelsk der hun lå naken, brun og villig foran meg. Jeg la meg til rette mellom hennes myke lår, vi kysset hverandre, sakte og pirrende, og hun førte meg på plass, ledet meg inn i hennes dype grotte. Det var himmelsk, det var vakkert, det var sanseløst deilig når jeg gled dypere og dypere inn i henne. Hun omsluttet pikken min med våthet og varme som det var lenge siden jeg hadde kjent. Hun var deilig trang, hun knep sammen rundt pikken min, knadde meg med fittemusklene sine og jeg måtte virkelig konsentrere tankene mine om kald vann og is for ikke å sprute henne full. Hun slo bena rundt meg, brukte hælene mot rumpa mi, jukket i mot, vred på seg, knadde pikken min og vi knullet og elsket og jeg glemte tid og sted. Var bare bevisst denne deilige kvinnen som jeg hadde under meg.

Hun skjøv meg plutselig bort, snudde seg og stod på alle fire med den fristende rumpa si mot meg. Jeg tok tak i hoftene hennes og pikken gled på plass igjen, det surklet i musa hennes når jeg knullet henne med lange seige tak. Hun jukket i mot, dette var for deilig, hun var så trang og hun jobbet så vanvittig med musklene sine at dette ville ikke holde. Jeg forsøkte så godt jeg kunne men det var nytteløst, hun var bare for deilig så jeg skrek høyt at jeg ville komme om hun ikke sluttet snart. Hun sluttet ikke, hun knep hardere og hardere og når hun bøyde hodet og skrek ned i puten kjente jeg det sprutet fittesaft over pikken min. Jeg skal like å se den mannen som klarer å holde igjen da. Jeg klarte det ikke. Det pirret i hele kroppen, musklene mine verket og sitret, det knøt seg i pungen og jeg kjente det var på vei. Hun snudde seg igjen, lot pikken min gli dypt ned i halsen sin igjen, runket meg et par tak og da var det gjort. Jeg skulle, for første gang, få sprute sæden min ned i halsen på en kvinne, herregud dette var for godt til å være sant. ”Jeg kommer, gud som jeg spruter!!!!!!!!!!!!!” jeg sendte en voldsom ladning langt ned i halsen hennes, hun svelget hver eneste dråpe jeg gav henne, ingen ting rant på utsiden så jeg fortsatte å pumpe og pumpe, orgasmen var voldsom, aldri før hadde jeg kommet så voldsomt eller sprutet så mye, så når hun flyttet munnen sin og lot meg sprute resten over magen og musa hennes var elskovstimen fullendt for min del. Det var sinnsykt og det var rått, hun var deilig og jeg visste at dette ville jeg aldri glemme……………

Det var da jeg våknet………med en ståpikk så stor som jeg aldri før hadde sett, jeg var våt oppover magen og lett forvirret snudde jeg meg rundt i sengen for å se etter henne. Skuffelsen var stor når jeg forstod jeg hadde drømt alt sammen. Jeg sank tilbake på puten, runket et par tak og lot sæden sprute oppover magen min, måtte få det ut liksom…………

På vei hjem fra jobb den dagen var det kvelende varmt…… jeg løsnet på slipset og tok opp en boks med Cola fra kofferten………det var da jeg så bena hennes, i lekre sko med snøring oppover brune sommerben…….og på toppen en gul lekker sommerkjole………………