Truseløs: Smooths versjon

Ekspedisjonen

”Han kikket ned på den blonde kvinnen foran ham. Han hadde plukket henne opp for en times tid siden, ti minutter etter at hun hadde sagt farvel til venninnen på gaten og kom sjanglende inn i baren alene. Nokså slank, brun i huden, hvitt miniskjørt, topp med bar mage, stringtruse under den gjennomsiktige bomullen – og svømmende blikk.
Det hadde vært enkelt å sjekke henne opp. Hun hadde dyttet tungen sin inn i munnen hans nesten før han hadde fulgt opp det første patetiske spørsmålet om fyr. Turen ut til drosjen litt senere, og videre til hotellet var unnagjort på et kvarters tid.
Nå sto hun på alle fire på de harde baderomsflisene. Det luktet fremdeles stramt fra toalettet etter at hun hadde kastet opp der, men synet av den åpne fitta foran ham gjorde at han ikke brydde seg om stanken. Hun var hoven etter slikkejobben hans, og han hadde raskt konstatert at hun hadde barbert seg samme ettermiddag. I hvert fall hadde hun ikke rukket å få skjeggstubb. Vestkantberte. Antageligvis bare så vidt over de 20. De fleste av dem barberer seg, tenkte han. Helt eller delvis.
Han hadde fått henne til å suge seg inne på dassen på baren, før de gikk ut i taxien. I baksetet hadde han fingerpult henne, og på veien opp med heisen hadde de klint nok til at han igjen hadde ståpikk idet de kom opp på rommet. Spyingen hadde vært sjenerende, men forbigående. Noen minutter hadde han vært redd for at hun ville bli så edru etterpå at hun ville spørre etter venninnen eller ønske å gå hjem. Men det hadde ikke vært noen fare. To fingre oppi fitta og noen passe kåte ord i øret hennes hadde vært nok til at hun skrevde og la seg bakover.
Han hadde snudd henne for å unngå munnen hennes, deretter stablet henne opp i hundestillingen hun nå sto i og så spredt bena hennes. Pikken hans var omsider like hard som inne på barens toalett, og hun var tilstrekkelig våt etter munnsexen han hadde smurt henne opp med. Uten videre tok han tak i skaftet med høyrehånden, trakk forhuden helt tilbake og siktet seg inn mot fitteåpningen før han nølte et øyeblikk. Han besinnet seg, bannet lavt, og strevde et halvt minutts tid med kondomet. Deretter trengte han inn i henne i én lang bevegelse, og så hvordan hun måtte støtte seg mot badekaret.
Hun stønnet. Bra. Hun støtte imot. Han slappet helt av. Faen også, det hadde tatt seg ut med skrik og skrål og beskyldninger om voldtekt. Han hadde opplevd det en gang før, og da var det bare fordi både han og jenta hadde vært like dyrisk fulle at han kom seg unna. Menn på 30 har liten troverdighet når sexpartneren kanskje er under 20 og er sanseløs av beruselse.
Men hun her var med på notene, konstaterte han med et grynt. I hvert fall i den grad hun klarte det, med en promille som fortsatt måtte være fjellhøy. Han grep om hoftene hennes, og begynte å pule henne seigt og rytmisk. Ingen finesser. Ikke nå, ikke under disse omstendighetene. Bare et rått fylleknull, så noen timers koma frem til neste dag.
Han stakk tommelfingeren i munnen, fuktet den med spytt og kjørte den opp i ræva hennes. Hva sier hun nå, tenkte han. Men hun reagerte ikke. Bare stanget imot, snudde seg ikke engang. Helvete, skulle han benytte anledningen og ta henne i ræva? Tanken fikk ham til å stange pikken så hardt og dypt oppi henne at hun krasjet mot badekaret. Den varianten tente ham bestandig litt ekstra. Nei, pokker heller. En ting var at han drev på som han gjorde. Å pushe situasjonen enda mer ved å forsyne seg av analen hennes, kunne være det som overskred grensen til når det ble bråk av det. Vel var det ingen jomfru han hadde med seg, men hun var ikke mer enn rundt etparogtyve, mer enn ti år yngre enn ham, overdrita og sikkert full av nerver og anger i morgen. Gudene vet om hun også hadde kjæreste.
Han bøyde seg over henne, fant et bryst med den ene hånden og glatt hud der det skulle være hår med den andre. Han famlet seg frem og begynte å kna henne mekanisk mens han økte takten. Hvordan det gikk med henne husket han ikke, men han selv kom og sovnet – omtrent i samme bevegelse.

Han våknet av lyset som kom inn gjennom vinduet. Han myste ut i rommet under sammenknepne øyelokk og fastslo at han lå på sengen. Hvis jenta ikke lå på badet fortsatt, hadde hun gått. Døren til gangen var lukket, gardinene dratt fra slik de sikkert også hadde vært det i natt, og i rommet hang en kvalm, sur, varm og innestengt lukt. Det veltet seg i magen hans og en plutselig smerte fra nakken jôg gjennom hodet hans idet han satte seg opp i sengen. Han pustet inn en gang før han tok sats og stablet seg opp på bena.
Han var spent da han kikket inn på badet, der det skarpe lysstoffrøret sto på for fullt.
Tomt. OK. Hun var borte. Hadde gått mens han sov. Han kikket fort på klokken. Nesten to på ettermiddagen. Faen. Han skar en grimase, grep den halvfeite fyllepikken i hånden og slapp strålen løs i skålen.
Det var mens han plasket urinen ned i vannet at han så det. Det tok et par sekunder før vissheten om hva det innebar nådde frem til ham. Så begynte han å le. Han lo så han skrek. Lo så han pisset utover gulvet, bena og hånden sin. Men han klart ikke å la være. Han lo av lettelse, av hysteri og av glemte fyllenerver. For der, på badespeilet så han det hun hadde skrevet: En takk for i natt og en skjev smiley-figur.
Faen i helvete! Hun hadde lagt en hilsen! En takk!! Hun skulle faen ikke lage bråk. Fyttihelvete!
Han ristet pikken, satte på dusjen og gikk under det varmeste vannet han bare tålte. Han grep såpen og vasket seg omhyggelig. Han var avslappet nå. Nesten konge. Han tenkte på den glatte fitta hennes, sugingen hennes på dassen, tommelen i anus. Morrabrødet kom tilbake mellom hendene hans, og mens han stirret på beskjeden på speilet runket han seg kjapt til en ny utløsning. Deretter slo han av vannet, tørket seg og vasket speilet rent. Så dro han på seg jeans, lyseblå skjorte, slengte blazeren over skulderen, rettet på pikken og gikk ut for å finne en lunsjbar.
Han nynnet mens han gikk nedover gangen.”
– – –

Hun hadde sluttet å suge ham litt etter halvveis i teksten. Mens han leste de siste avsnittene runket hun ham bare lett. Nervøst. Noen ganger kjælte hun med ballene hans, andre ganger med det rynkete hullet bak. Hun kysset ham fraværende iblant, men nøyde seg stort sett med den distré onaneringen. Opp-ned, opp-ned.
Han hadde ventet dette. Han visste at stunden snart ville komme da hun for noen uker siden stadig oftere tastet på PCen på kveldstid, stadig oftere og heftigere bød ham kroppen sin da hun kom inn på soverommet etter midnatt og – i det siste – stadig oftere våknet om morgenen og var våtere, kåtere enn han ellers noen gang kjente henne. Tegnene var kjente og tydelige, og han hadde registrert dem med den vanlige blandingen av vemod og opphisselse.
De satte der tause. Armen hennes beveget seg, men det var nå også alt. Opp-ned. Opp-ned. Hun var for nervøs til å skjønne at den fremdeles stive pikken hans var aksept, anerkjennelse og kjærlighetserklæring på samme tid. Også denne gangen for redd for hans reaksjon til at hun greide å tolke den klare dråpen ytterst på det blålilla hodet som opphisselse.
Han mellomlagret automatisk, skjøv stolen tilbake fra skrivebordet og ned på gulvet ved siden av henne. ”Er du sikker?”, spurte han.
Hun nikket.
”Du vet det er i orden. Denne gangen også”, sa han.
Et blaff av lettelse fôr over ansiktet hennes, øynene knep seg sammen idet hun for første gang tenkte videre. Videre på det hun hadde visst ville være greit, en visshet som hun på sin måte hadde fortalt ham om allerede da hun kom inn i rommet og da han leste det første avsnittet.
Hun grep etter pikken hans igjen, men han trakk seg unna.
”Ikke…nå. I morgen”. Som sist, og gangen før der igjen.
Hun nikket, klemte hånden hans, reiste seg og gikk mot døren. Han trengte ikke be henne om å være forsiktig, eller om et kyss. Det passet ikke inn. Ikke nå. I morgen.
Han så etter venninnens bil da den forsvant nedover gaten og tenkte på det neste halve døgnet. I buksen hamret pikken, i magen herjet andre følelser. Og idet han snudde seg fra vinduet så han henne for seg idet hun gikk: Nokså slank, brun i huden, hvitt miniskjørt, topp med bar mage og stringtruse under den gjennomsiktige bomullen.