Tøsens Drøm Del 3 – Ydmykelse

Deilig varmt vann, jeg vasker meg omhyggelig. Tar meg tid å barbere fitta, så Herren blir fornøyd. Smiler og kjenner varmen spre seg i hele meg. Herren er nøye på tiden, og han er nøye på alt. Jeg rekker ikke å tørke håret, for da kommer jeg for sent. Men jeg grer det omhyggelig. Smører meg inn med bodylotion. Tar et siste kikk i speilet på veggen. Ser min nakne kropp mot meg, ser antydning til rødhet på innsiden av låret. Niplene er stive fortsatt, og Herren liker at tøsen er klar for ham.

Jeg går inn til Herren, i stuen. Han sitter i stolen sin med avisen, hører at jeg kommer. Samme hvor stille jeg kommer, er Herren lydhør og han vet hvor han har meg hen til alle døgnets tider. Han nikker bare til meg og ber meg hente litt kaffe. Og gjerne litt kaffe til tøsen om hun vil. «Ja Herre» – Takk Herre». Jeg kommer tilbake, gir ham kaffekoppen og neier pent. Foran ham ligger den en pute, hvor jeg skal sitte. Med spredte ben og brystene frem, slik at han kan se min fitte der han sitter. Vi småprater litt sammen, og Herren kjenner at jeg får en indre ro. Jeg stoler fullt og helt på min Herre, han gir meg en god følelse.

Uten forvarsel sier han koden sin «på plass». Og da vet jeg at jeg skal stelle meg på alle fire ved hans ben der han sitter. Jeg er ikke sen og steller meg som en tispe ved hans ben. Naken og halsbåndet på. Klikk hører jeg, han har tatt en lenke på halsbåndet og nå er jeg under hans makt. Igjen kan jeg bare adlyde, ta imot og tjene min Herre som han ønsker.

Herren ber meg krype, følge ham med bort til et skap. Han drar i lenken for å vise vei. Herren tar ut en eske og ber meg åpne den. En stor vibratordildo, med sugekopp tar jeg frem, jeg gir den til Herren. Napper igjen i lenken og steller seg foran stuebordet. Herren hekter av lenken og ber meg sette fast dildoen på bordet. Reiser meg og adlyder Herrens ord. «Hendene på bordet, bøy deg frem og spre bena dine din tøs» Kjenner hånden hans lukker seg om den nybarberte fitta, Herren sprer fitteleppene og stikker to fingre inn. Rister på hodet og sier at tøsen ikke er helt klar, men det skal han snart ordne. Jeg stirrer på dildoen foran meg, grøsser ved tanken. Den er så enorm stor…

Herren kommer tilbake, i hånden har han en ny pisk. Lange kat, i flere lærremser. Han tar tak i håret mitt, det gjør så inderlig vondt. Men Herren bryr seg ikke. Legger bare gag i munnen min og strammer til, slår meg på rompa med håndflata og sier at jeg skal stå helt stille. «Hold hendene på bordet, spre bena og bøye deg frem. La hele vekten falle på dine hender, merker jeg antydning til slapphet, blir det ekstra slag» Oppfattet tøs?!

Jeg nikker, føler meg liten med gag i munn. Nakenheten og blottet foran min Herre. Første slaget treffer på baksiden av lårene, kjenner intens smerte. Joger i hele meg, der jeg står og tar imot. Hiver hodet bakover og strammer rompeballene. Piskeslagene er ikke så harde, men allikevel svir det. Føler attråen i meg igjen, kåtheten bygger seg opp og jeg kjenner det sitrer nedentil. Slipper å telle slagene, og det føles som evighet. Rompa får kjenne pisken, og igjen strammer jeg lårmusklene. Sliter nå med å holde balansen, og flytter den ene hånden litt.

«Hvem sa at du fikk lov til å bytte stilling?! Hvem skal du spørre først om lov? Hvem bestemmer?!» Din Herre ser alt hva du enn gjør…din tispe, din hore, ditt ludder der du står og frister din Herre. Ordene brenner i meg, føler meg total liten der jeg står. Ydmykende å høre ordene, men allikevel reagerer jeg med kåthet. Herren fnyser. «Du har ikke en gang kontroll over din kropp, for den eier jeg. Herren løsner gag og kaster den bort. » Sug dildoen !!» Jeg lener meg frem og åpner min munn, lar dildoen gli inn. «Lenger ned på, din tøs», sug med tøse munnen din. Det er det den er til.» Merker at Herren legger fra seg pisken, kjenner to fingre inn i fitta. Spriker med fingrene og kjenner han beføler meg intens. Automatisk klemmer jeg fittemusklene sammen av ren reaksjon, noe Herren liker svært godt.
Kjenner fingrene hans ut og inn, han fingerpuler meg kraftig. Merker noe dryppende nedover mot rompesprekken, kjenner den ene fingeren smører inn rompehullet. «Slapp helt av, slik at jeg får puttet inn analkulene på deg» Se rett frem og fortell meg hva du er, for hver kule jeg putter i deg»

1. Jeg er en kåt tøs som vil ha kuk hele tiden
2. Jeg er en tispe som må dresseres enda mer
3. Min kåthet er for min Herre, han eier min kropp
4. Tøsen skal være tilgjengelig for Herren hele tiden
5. Hore og ludder som jeg er – gleder min Herre

«Reis deg opp!» Snu deg rundt, posisjon! Snur meg til Herren, spredte ben og armene bak på ryggen, brystene frem. Kjenner tråden til analkulene dingler mellom bena mine. Dette er bare oppvarming min tøs, nå skal du ha på brystklemmene og sette deg skrevende over bordet her
til utstilling for din Herre. Du skal kjenne enorm ydmykelse, du skal tilbe din Herre. Trygle og be. Svette og pines. Jeg nikker og lar blikket falle. Ørefik nok en gang. Herren ønsker blikk kontakt, når han skal sette på brystklemmene! Og igjen får jeg gagen i munnen min, han skrur til på første niplen og drar. Sjekker om den sitter fast. Merker at knærna mine omtrent kneiser av smerte, men retter meg fort opp. Jeg knytter hendene mine så de blir hvite, og kjenner smerten helt ned til lillletåa når andre niplen får sin brystklemme på. Føles som øynene triller rundt oppi der, og ser i tåkeflimmer Herrens bevoktede øyne mot meg.

Jeg kryper oppå stuebordet , setter meg på huk. Sprer mine fittelepper og kjenner tuppen på dildoen mot min våte fitte. «Den glir lett inn tøs, ingen fare» Og ekstra trang blir det også pga analkulene dine». La meg se den glir inn! Herren setter seg foran meg, lenken er lang nok til at han kan dra i de om nødvendig. Kjenner dildoen fyller hele fitta mi, føles som den sprenges. Den butter i meg, og langt inn. Står halveis på kne, nesten sitter. Men klarer ikke å sitte helt nedpå. Kjenner analkulene ruller idet dildoen erobrerer sin plass. «Ri for meg» og Herren napper i brystlenka. Jeg jobber, svetter og kåtheten sprenges så enormt. Vet at om Herren hadde tatt på kliten min nå, ville jeg ha kommet. En stor orgasme, etterlengtede orgasme..

«Jeg vet hva du tenker på, tøs» Orgasme! Stygg tanke! Fy for en tispe du er. Du går våt hele dagen, tenker bare på å bli knullet ikke sant tøs?!» Jeg nikker, og prøver å fortelle Herren noe.
Omtenksom som Herren er, skal du få lov å si noe. Han tar bort gag og stryker meg på kinnet.
«Lille kåte tøs! Er det noe du noe vil takke din Herre for?» Jeg stopper opp å ri, men får en påminnelse på at jeg må ri fortsatt. Takk Herre for at jeg får lov å si noe.

«Tøsen får ikke lov å si stort, men hun kan få en pen og en blyant» Og ikke se sånn overraskende ut, jeg ser at du liker å stå slik. Du kan slikke dildoen ren først, og så står du på alle fire på bordet og skriver det jeg dikterer.» Kjenner fitten er øm etter dildoen, føler meg så brukt, så liten så ydmyket og jeg skuler bort på klokken. Føler meg sliten, og så om i alle hull.
«Tøsen skal få belønning for strevet sitt» kommer det spydig fra Herren.

Jeg slikker dildoen ren og gir den til Herren. Fortsatt har jeg analkulene i meg og brystklemmene på. Halsbåndet blinker der jeg står på alle fire på bordet. Pen og blyant får jeg og må diktere hva Herren sier…