Ulviner i fåreklær

Det er uunngåelig for meg å være på sjøen om sommeren. Kompisen min har en stor skjærgårdsjeep som vi pleier å benytte oss av ute i oslofjorden og i dag tenkte vi å prøve og finne et rolig sted for å sole oss og bade litt.

Vi hadde med alt vi trengte av drikke, jordbær, røyk osv. Etter en rundtur mellom diverse småøyer slo vi oss til ro ved en skjermet liten vik hvor vi var mer eller mindre alene. Heldigvis har båten en tilrettelagt plass med puter beregnet på for eksempel soling i akterenden. Her ble vi liggende i sikkert et par timer, vi sovnet litt innimellom begge to. Noe som fanget oppmerksomheten vår var en marineblå, stilig båt som hadde dukket opp et par hundre meter bortenfor. Kompisen min, Henrik, foreslo at vi burde ta en nærmere titt i kikkerten vi anskaffet i fjor etter at vi skjønte hvor praktisk det var å ha i enkelte, toppløse tilfeller. ”Fy faen, dette er akkurat det vi trenger!”, sa han og ga kikkerten videre. Det viste seg at den marineblå båten var besatt med to nydelige brunetter, sikkert mellom 20 og 25 år. Hun ene hadde en lys gul bikini og store, svarte solbriller, hun andre hadde bikini med lyseblå og hvite striper og et hvitt tørkle på hodet. Begge to var passe tynne, hadde langt, glinsende hår og var rett og slett de deiligste jentene jeg kunne tenke meg der og da! Henrik og jeg vekslet på ”kikkingen” mens vi diskuterte hva vi skulle gjøre for å komme i kontakt med dem.

Dette er en ganske klassisk problemstilling som man sjelden finner noen lett utvei fra. Henrik foreslo at vi skulle skru opp musikken og kjøre fort forbi for så å bremse når vi ”får øye på dem” og heller ta det litt på sparket derfra. Vi har begge to trent ræva av oss på treningsstudio for å se bra ut denne sommeren, så i tillegg til at vi er søte fra før, så burde dette gå glatt!

Vi putret sakte mot båten til våre utvalgte jenter etter å ”impulsivt” ha bremset opp. Jo nærmere vi kom, desto bedre så jentene ut, jeg kunne allerede merke at pikken ikke lot dette gå ubemerket hen! ”Hei! Det så litt ut som om dere trengte litt selskap!” Jentene smilte mot oss og det så ut til at åpningslinjen min traff der den skulle. Hun med den lys gule bikinien og solbrillene kom mot oss og presenterte seg som Julie. Julie viste seg å ha de mest opphissende puppene jeg noensinne har sett, de lå perfekt, spretne og runde, bak det gule stoffet. Jeg mente å kunne skimte noen mørke brystvorter, men det var vanskelig å få anledning til å stirre! Hun med den stripete bikinien kom og presenterte seg som Sara.

Henrik og jeg sjarmerte så godt vi kunne i tillegg til å by på hvitvin og jorbær. Etter to flasker følte vi alle at vi kjente hverandre ganske godt, jentene viste seg å være jusstudiner med en anelse frekkhet bak den velstående og stilfulle fasaden. Frekkheten vi ante kom til sin fulle rett da Julie påpekte at vi var fire pene mennesker, to av hvert kjønn, alene og halvnakne ute på sjøen i strålende sol – ”Er det ikke lagt opp til en litt freaky scene her a?”, sa hun mens hun løftet på solbrillene og avslørte noen nydelige brune øyne som fikk det til å gnistre inni meg. ”Hva om vi starter med å ta et bad? – Jeg er kjempevarm!” Henrik tok en bråsjans og vrengte av seg badebuksen, han stod et par sekunder foran oss med et halvstivt, stort lem dinglende mellom bena før han kastet seg uti. Jeg takket han høyt inni meg da de to jentene villige tok av seg bikiniene og var klare for å hoppe etter. De var så jævlig deilige, jeg kunne ikke noe for det, det var en voksende pikk jeg åpenbarte da shortsen min forsvant! Jentene stirret på den før de kastet seg uti de også. Jeg er sikkert på at jeg hørte Sara avgi et lite stønn før hun hoppet. I det kjølige vannet var det noen forsiktige og klønete befølinger under vann før vi igjen lå i båten, denne gangen nakne!

De få sekundene vi alle ble sittende bare og se på hverandres deilige kropper startet en kåthet hos oss alle som jeg sjelden har sett maken til. Både Sara og Julie hadde flotte og jevnt brune kropper, de så generelt ganske like ut nå med sine deilige, glattbarberte fitter. Julie åpnet showet: ”Dere har gjort meg så jævlig kåt nå gutter, en av dere må komme og slikke meg nå!”, sa hun mens hun løftet beina opp og viste oss en glatt og rosa fitte som glinset av safter i solen. Jeg har hatt et godt øye for akkurat Julie hele tiden og benyttet anledningen til å kaste meg ned mellom beina hennes. Sara hadde også spredt beina og sluppet Henrik til da jeg kysset nedover innsiden av lårene til Julie.

Jeg kilte henne med tungespissen og sirklet med rundt og nærmere musa hennes, plutselig dro hun meg hardt mot fitta og sa: ”du må slikke meg nå, jeg klarer ikke å vente lenger!” Dette gjorde meg selvfølgelig dobbelt så kåt og jeg satte i gang, tungen min vekslet mellom å knulle henne og å slikke klitten hennes. Saftene hennes flommet, haken min var helt våt og jeg elsket det! Jeg stakk to fingre inn i henne og begynte å fingerknulle henne mens tungen min konsentrerte seg om klitoris. Julie spente seg plutselig nærmest opp i bro mens hun skrek i ekstase over en voldsom orgasme.

Etter at hun hadde kommet seg la jeg et kne på hver side av henne og satte meg på brystet hennes samtidig som jeg styrte pikken min inn i munnen hennes, dette er noe jeg elsker å gjøre..mmm! Ved siden av fikk Sara fortsatt behandling av tunga og fingrene til Henrik. Det forbausende her var at vi, som Julie hadde påpekt tidligere, var fire personer, to av hvert kjønn, verken Henrik eller jeg hadde noen gang vært i en liknende situasjon. Det var derfor jeg ble rimelig opphisset da jeg merket at det dukket opp en våt tunge på undersiden av pikken min, samtidig som hodet var begravd i den varme munnen til Julie. Plutselig var det en firkant!

Julie tok pikken min ut av munnen og overrasket nok en gang med å si: ”Du må knulle meg, jeg er så jævlig keen på å kjenne denne deilige pikken inni meg!” ”Jeg vil også ha pikk”; kom det fra Sara. Verken Henrik eller jeg var vonde å be, særlig ikke på denne frekke og kåte måten! Vi fikk jentene til å snu seg rundt, nå stod de og holdt seg fast i aluminiumsrekkverket rundt båten med rompa mot oss. Å ha en vakker jente foran seg i denne stillingen, med helt rette ben, er vanligvis noe av det beste jeg vet, men herregud; nå er det to av dem! Jeg tok tak i rompa til Julie og spredte den litt mens jeg førte pikken opp mot åpningen hennes. Jeg styrte pikkhodet rundt i fitta hennes og ertet henne voldsomt, hun stønnet hver gang jeg kjørte den over klitten. Det var like før jeg sprutet overalt av synet av det hovne pikkhodet mitt som glinset av saftene hennes mens det banet seg frem og tilbake mellom de rosa kjønnsleppene hennes. Da jeg endelig kjørte pikken til bunns i henne skrek vi begge høyt av nytelse og vi ble helt ville, jeg pumpet på som aldri før. Pikken gled nydelig inn og ut av den våte musa hennes. Hele greia ble også voldsomt mye mer opphissende av at Henrik knullet en like deilig dame for harde livet bare centimeter unna.

Jeg vekslet et raskt blikk med Henrik og så trakk vi oss begge ut og byttet dame. Helt rått! Da jeg trengte inn i Sara merket jeg at hun var akkurat litt trangere enn fitta til Julie, hun var i hvert fall like våt! Jentene stønnet og skrek ut frekke og vulgære ting, ”knull meg, åhhh, ja knull meg hardere, fy faen så digg, kom igjen”. Når vi også så at de brukte hver sin hånd til å massere klittene toppet situasjonen seg maksimalt. Henrik og jeg kom samtidig og vi sprutet oppover begge ryggene om hverandre, det var helt fantastisk!

Jentene hadde merkelig nok et behov for å hoppe i sjøen, Henrik og jeg ble sittende fornøyde og ta en røyk.