Utpressing, del 1

Min mest erotiske opplevelse noensinne hendte for et par år siden. Jeg er alenefar til Kari, som da var 17 år. Karis bestevenninne er ett år eldre Ida. Av og til hendte det at Ida overnattet hos oss, hun studerer her i byen, og foreldrene hennes bor ganske langt unna, så hun reiser ikke alltid hjem i helgene. Selv om Ida var en flott jente, kan jeg ærlig si at jeg aldri seriøst vurderte å innlede noe som helst seksuelt forhold til henne. Jeg var jo tross alt 38 år, og hun min datters beste venninne.

Likevel, helt immun for hennes kvinnelige tiltrekningskraft var jeg ikke. Det var tidlig en lørdag morgen det hendte at jeg gjorde mitt store feilgrep. Kari hadde dratt på volleyball-trening uten Ida, hun er ikke med på laget. Så hun ble liggende og halvsove inntil videre. Jeg sto opp og lagde til frokost. Jeg var på vei for å banke på døra hennes og si at frokosten var ferdig, da jeg nesten kolliderte med henne idet hun kom ut fra badet iført en noe kort badekåpe.

Selv om Ida ikke var fullt så sporty som min datter, måtte jeg beundre den uvanlig spretne rumpa og de flotte muskuløse lårene hennes. Det var da det skjedde: Jeg kløp den ene rumpeballen hennes ertende. Ikke pent av meg, men så er jeg jo bare en vanlig mann tross alt.

Lynkjapt skjøt høyrehånda hennes fram og grep et fast tak i skrittet mitt. Instinktivt gikk hånda mi ned og prøvde å fri meg, men da jog en voldsom smerte gjennom hele meg: hun hadde et jernhardt tak om ballene mine.
”Ikke prøv deg, ellers knuser jeg ballene dine. Forstår du?”
”Ehh, unnskyld, jeg mente virkelig ikke…..”, begynte jeg.
”Jeg vet utmerket godt hva du mente, og jeg tror det er på tide å gi deg en lærepenge”, kom det fra Ida med streng stemme. Borte var den søte og blide Ida. Dette var en side av henne jeg aldri hadde forestilt meg.
Før jeg skjønte hva som foregikk, hadde hun skiftet grep om ballene mine. Nå holdt hun plutselig grepet bakfra. Samtidig gjorde grepet hennes at forhuden min ble trukket tilbake. Dette, sammen med den erotiske følelsen av å bli ydmyket av denne jentungen, gjorde at pikken min nå begynte å vokse med noe som kjentes som eksplosiv fart.

”Ned på knærne!” kommanderte Ida.
Jeg hadde ikke noe annet alternativ enn å adlyde. Ikke hvis jeg ville beholde ballene mine noenlunde intakt. Jeg vet ikke hvor mye som skal til for å skade en testikkel, men var ikke villig til å eksperimentere for å finne ut hvor mye.
Da jeg var kommet ned på knærne der på gangen, følte jeg at hun med venstre hånda løsnet beltet rundt dongeribuksa mi, og dro det av.

Litt etter kom det første slaget. Jeg kunne bare ikke tro det. Jeg var i ferd med å bli rundjult av en jentunge! Ikke var det typiske jenteslag heller, hun slo virkelig hardt.
Det skulle bli enda verre.
”Dra ned buksa di!” kom det strengt.
Da jeg nølte, strammet hun grepet så mye at jeg skrek til : ”OK, jeg gjør det!”.
Jeg dro buksa ned til knærne, mens Ida skiftet grepet om ballene mine, så jeg kunne få den ned.
”Ikke nok, ta den helt av!” sa Ida.
Jeg førte buksa under knærne mine og av resten av beina.
Nå hadde hun et enda bedre tak om mine edlere deler, ettersom det bare var min Calvin Klein underbukse mellom ballene og hånda hennes.
”Ok, nå kryper du inn på rommet mitt!” kom det fra Ida.
Jeg krøp på alle fire bortover gangen og svingte til venstre inn på gjesterommet hvor Ida overnattet, mens hun holdt grepet fra bak rumpa mi. Da vi var vel inne på rommet, kom neste ordre: ”Hode og armer under senga, med en gang!”.
Dette ble verre og verre, men hva kunne jeg gjøre?
Jeg måtte krype inntil senga og senke hodet så jeg kunne komme under. Stumpen min, i bare underbuksa, var nå i været. Det neste som skjedde var vel ikke særlig overraskende : underbuksa mi ble dradd rett ned, under knærne mine, og av. Aldri har jeg ønsket så mye at jeg kunne grave et hull i bakken og bare forsvinne. Men det var ingen vei ut. Hun kommanderte meg så til å spre beina mine, noe jeg gjorde. Ballene mine hang nå rett ned, og de føltes som de veide ett kilo hver i sin opphovnede tilstand. Det var nå ekstremt enkelt for henne å kontrollere meg ettersom hun hadde så lett adgang til dem. Pikken min var etterhvert blitt steinhard. Til min store irritasjon hadde hun ikke bare full kontroll, men hun hadde også klart å få meg gigant-kåt mot min vilje.

”Kjære Ida, er ikke dette litt vel dram….aiiiii!!”
Ida var ikke interessert i å argumentere, viste det seg.
Nå slapp hun taket i ballene mine, men jeg visste at jeg fremdeles ikke hadde en sjanse. Å rygge bakover ut fra under senga ville ta meg omtrent ett sekund, mer enn nok tid for henne til å klype seg fast i mine totalt eksponerte baller igjen.

Nå begynte hun å gi meg juling for alvor. Aldri hadde jeg trodd at en 18 årig jente kunne slå så hardt. Gang på gang klasket beltet mot min nakne bakende. Jeg var sikker på at stumpen min nå var signalrød!

Etter hvert stoppet hun, jeg vet ikke etter hvor mange slag, jeg hadde mistet tellinga. Hun pustet av anstrengelsen.
”Jeg vil at du ber om tilgivelse”, sa hun, stemmen en anelse mindre streng.
”Du lar meg gjennomgå alt dette bare for at jeg skal be om TILGIVELSE?!”

Nå ble hun tydeligvis sint igjen, for slagene begynte igjen, med fornyet styrke.

”OK, OK, jeg ber om tilgivelse!” nærmest skrek jeg. Smerten og ydmykelsen hadde nå nådd slike høyder at jeg var i ferd med å begynne å gråte.

”Bønnfall” kom det strengt fra Ida. Hun hadde sluttet å slå igjen.

”Kjære snille Ida, jeg er så lei meg for at jeg kløp deg i baken. Det var et overtramp, det skulle ikke skjedd. Vær så snill å tilgi meg….”

Dette så ut til å hjelpe. Idas stemme var nå nesten forsonende:

”Lover du å være snill gutt fra nå av?”

– ”Ja”.

”Vil du gjøre som jeg sier?”
– ”Ja” (Dette mente jeg vel ikke helt, men jeg var nå villig til å si hva som helst).

Jeg hørte at hun fant fram et eller annet fra bagen hun hadde like ved senga.
Hva ville hun finne på nå?
Jeg kjenta hånda hennes igjen komme og ta kontroll med ballene mine. Hun tok virkelig ingen sjanser.

”OK, du kan rygge ut nå”, sa hun.

Jeg rygget ut mens hun kontrollerte meg bakfra. Det skulle vise seg at hun ikke var ferdig med meg ennå. Da jeg igjen kunne løfte hodet, dinglet det en truse foran ansiktet mitt.

”Trekk den over hodet!”, kom det kontant.
Hun må ha sett uttrykket av vantro i ansiktet mitt, for ordren kom etterfulgt av et trykk mot de hovne steinene mine som var nok til å overbevise meg at hun mente alvor. Hun ville ha meg til å trekke den brukte trusa si over ansiktet mitt! Jeg skjønte det betydde at hun ville jeg skulle dekke til øynene. Igjen måtte jeg motvillig gjøre som hun sa. Jeg trakk trusa over med den vide delen foran, slik at jeg ikke kunne se.

Jeg følte at hun var i ferd med å gjøre noe nede i skrittet mitt, men visste ikke hva. Plutselig gikk det opp for meg: den forbaskede jentungen hadde lagd en løkke av beltet mitt og strammet den nå rundt pikken og ballene mine. Alt hun hadde å gjøre var å rykke i beltet, og ballene mine ville bli most!

”Nå skal du gjøre nøyaktig som jeg sier, ellers vet du hva som skjer”, kom det truende fra Ida. ”Sett deg opp i senga med ryggen mot veggen!”

Jeg var så skamfull at jeg kunne dø! Nå hadde hun full utsikt til mine edlere deler, og pikken min sto som en stolpe rett i været.

”Jeg må si at jeg hadde ventet meg mer fra en voksen mann”, hørte jeg henne si med ikke så lite ironi i stemmen. ”Jeg har sett guttunger med større utstyr. Men det får vel holde.” Som alle menn, hadde jeg målt pikken min. Jeg hadde funnet at den hverken var spesielt stor eller spesielt liten. Temmelig normal. Noe i stemmen hennes fortalte meg at hun sa dette bare for å gjøre ydmykelsen større.

Nå holdt hun et fast tak i beltet mens hun sto i senga og kom helt bort til meg. Jeg luktet fitta hennes før jeg kjente den. Hun hadde løsnet badekåpa og rett og slett skjøv fitta si opp mot ansiktet mitt.
”Slikk meg!”

Vel, jeg hadde ikke noe valg. Men jeg skal innrømme en ting: på dette tidspunkt virket det som om min ”avstraffelse” var i ferd med å ta mer form av en belønning. OK, en innrømmelse til: livet som alenefar er ikke akkurat glamorøst, og jeg er ikke den typen som liker å ha one-night-stands. Det var rett og slett lenge siden jeg hadde hatt fitte. Veldig lenge. Så lenge at jeg for en stund glemte at jeg hadde blitt ydmyket på det groveste og slikket henne som jeg aldri hadde slikket før. Måten hun hadde behandlet meg på må ha gjort henne også kåt, for hun var søkkvåt før jeg hadde begynt. Etter en stunds intens slikking begynte hun å gi respons med underlivet. Hun nærmest gned klitten sin mot tunga og nesen min. Jeg skjønte at hun nærmet seg en orgasme, og håpet inderlig at hun ville klare å kontrollere hånda som holdt i beltet. Hvis ikke lå jeg temmelig tynt an!

Hun svaiet ryggen og klemte brystene sine mot veggen. I den stillingen ble hun stiv, og jeg skjønte at nå kom hun. Hun prøvde fremdeles å være tøff og i kontroll, men klarte ikke å la være å ynke seg. Hele den smidige kroppen hennes ristet i nærmere ett minutt før det gradvis ga seg.

”Jeg skal gi deg en ting”, sa hun, ”du er god til å slikke.”
Jeg visste ikke hva jeg skulle si. Kanten på trusa hennes gikk omtrent over nesen min. Jeg hadde voldsom lyst til å gni den opp, så jeg kunne se fitta og puppene hennes, men turde ikke for ikke å gjøre henne sint igjen.

Jeg hørte at hun dro badekåpa om seg igjen, så sjansen var nå over uansett.

”Legg deg på ryggen med beina opp!” Snille Ida med fitta var nå borte igjen, erstattet av sjefete Ida. Det var fremdeles hun som kjørte showet. Jeg ble nå tvunget til å ligge i den mest ydmykende posisjon man kan tenke seg. Jeg lå på ryggen, trusa hennes fremdeles over hodet, med knærne mine trukket opp mot brystet og litt ut til siden. Ballene mine vendte nå opp, og pikken, fremdeles stiv som en stokk ettersom den ikke hadde hatt noen utløsning, pekte mot navlen min. Ida hadde orkesterplass til å studere og manipulere mine mest private deler.
Hun løsnet beltet og tok igjen kontroll med ballene mine med høyre hånda. Hun satt nå på min høyre side. Venstre hånda hennes kom nå rundt forsida av låret mitt og la seg fast rundt pikken. Med fast grep dro hun rett ned mot ballene, slik at siste rest av forhud ble trukket av og glansen kom til syne i all sin prakt. Så begynte hun å kjæle med undersida av skaftet og glansen (som nå vendte opp). Hvordan visste hun akkurat hva hun skulle gjøre, hun var jo enda bare en tenåring! Da jeg vokste opp, skulle jenter på hennes alder være uerfarne. Jeg håpet at min egen datter ikke var like seksuelt erfaren som dette, selv om jeg ikke hadde noen illusjoner om at hun var helt uskyldig.

”Du kan ta av deg trusa nå”, sa Ida, mens hun fortsatte å drive meg til vanvidd med å sirkle to fingre på undersida av glansen. Jeg tror for å være ærlig at jeg ville ha foretrukket å ha den på, så hun ikke ville se maktesløsheten i øynene mine. Men jeg gjorde som hun ba om. Hun hadde tross alt fremdeles høyrehånda godt fast i ballene mine, som nå kjentes som om de skulle eksplodere. Ikke bare av at de hadde blitt så grunding klemt, men på grunn av at jeg nå var sprengkåt, og lengtet desperat etter en utløsning. Jeg ville ha pikken inn i fitta hennes og råpule henne. Men så heldig var jeg ikke. Slik Ida holdt på, var det nå bare et spørsmål om tid før det ville sprute. Det var ingenting i verden jeg kunne gjøre med det.

”Ida, please, jeg kommer….”, sa jeg prøvende. Jeg håpet at hun ville la meg få slippe til. Hun ignorerte meg, og bare fortsatte å kjæle med pikken min. Hun gned nå de to fingrene langs kanten av forhuden.
Jeg klarte ikke å holde tilbake mer. Jeg kom mer voldsomt enn noen gang. Til min overraskelse gråt jeg. Var det på grunn av ydmykelsen, eller fordi det var så intenst, eller av frustrasjon? Jeg vet ikke, jeg vet bare at mens sæden sprutet oppover t-skjorta mi, og det føltes som om den ble drevet fram av trykkluft fra ballene, klarte jeg ikke la være å gråte. Ida hadde knepet til over sædlederen mellom ballene og pikken, slik at min orgasme varte ekstra lenge. Det var sikkert ikke mer enn et halvt minutt, men det føltes som fem.

Fullstendig utmattet ble jeg liggende på senga. Jeg hørte at Ida reiste seg opp og gikk bort til bokhylla på motsatt side av rommet. Så gikk hun ut. Hun snudde seg i døra og sa: ”T-skjorta di trenger visst en vask….”
Hun var endelig ferdig med meg. Jeg lå forvirret og tenkte hva jeg nå skulle gjøre. Hvordan kunne jeg noengang se Ida inn i øynene igjen etter dette? Jeg hadde motstridende tanker om å ta hevn, og samtidig hadde hun unektelig gitt meg velvære også. Både smerte og velvære. Ballene mine kom til å verke en uke etter dette. Sinne konkurrerte med en voldsom følelse av tilfredshet etter utløsningen. Jeg fikk ta konfrontasjonen med Ida senere. Jeg gikk på badet for å dusje og for å skylle så mye sæd som mulig av t-skjorta mi før jeg la den i vasketøy-kurva.

Dusjet og påkledd gikk jeg ned igjen. Jeg hadde ikke spesielt lyst, men tenkte at jeg måtte ha en alvorsprat med Ida. Til min lettelse slapp jeg det, hun hadde etterlatt en lapp hvor hun sa hun hadde dratt for å møte Kari på byen. Jeg så henne ikke mer den helga.