Utpressing, del 2

På mandag gikk jeg som vanlig på jobben på kontoret mitt. Jeg er avdelingssjef, og har eget kontor. Som jeg pleide, startet jeg dagen med å lese emailen min. Til min overraskelse, var det en email fra Ida der. Jeg åpnet den, og trodde hjertet mitt hadde stoppet. Det var ikke tekst som hadde sjokkert meg, det var bildene hun hadde lagt ved. Det første viste meg med bakenden stikkende i været og hodet under senga. Rumpa mi var bar og full av røde merker etter Idas slag. Man kunne også se ballene mine som hang ned, store, røde og hårete. Heldigvis kunne man ikke se hodet mitt. Ida sto ved siden av meg, med beltet i hånda.

Det neste viste meg sittende i senga. Også på dette var hodet mitt skjult, for det var da jeg febrilsk hadde slikket henne. På dette bildet var pikken min klart synlig, der den pekte rett oppover, med belte-løkka godt festet om roten. Idas lår var synlige, men badekåpa skjulte resten fra baksida.

Det tredje bildet var det mest komprommiterende, for på det var ansiktet mitt godt synlig, og jeg var lett identifiserbar. Det var tydelig tatt etter at hun hadde kommandert meg til å fjerne trusa fra ansiktet. Ida så faktisk inn i kamera, og det virket som hun til og med smilte. Hun hadde ballene mine i høyre hånd, pikken i venstre. Jeg var i det hele tatt så eksponert som det er mulig å være.

Dette bildet måtte ALDRI komme ut, ellers kunne jeg ikke se noen i øynene mer!

Hun måtte ha tatt ut det digitale kameraet sitt på samme tid som hun fant den brukte trusa, satt det til å ta bilder med jevne mellomrom, og plassert det i bokhylla på andre sida av rommet. At hun kunne være så utspekulert!

Først nå leste jeg teksten:

”Kjære Tom,

Ikke bli sint på meg, du skjønner vel at jeg måtte ta mine forholdsregler etter hva som skjedde på lørdag? Jeg kan ikke risikere at du finner på å hevne deg på noen måte.
Jeg ønsker ikke penger, eller noe slikt, jeg er ikke sånn.
Jeg vil bare sikre meg din fulle diskresjon og samarbeid, for å si det sånn.
Jeg er sikker på at du forstår hva som ville skje hvis jeg mailer disse bildene rundt til dine kolleger og venner. For ikke å snakke om hvordan de ville sjokkere Kari.
Ta det med ro. Dersom du bare fortsetter å imøtekomme mine relativt små krav, kommer ingenting av dette til å hende.

Her er mitt første krav:
For å vise meg at du føyer deg, vil jeg at du skal barbere stellet ditt i dag. I morgen skal jeg komme innom kontoret ditt og sjekke at du har etterkommet mitt krav. Jeg vil ikke se et eneste hår rundt kukken din.

Du lurer sikkert på hvordan du kan vite at mine krav ikke vil bli mer og mer bisarre. Svaret er at det har du kun mitt ord på. Jeg får et kick av å ha kontroll over deg, ikke av å ødelegge deg.

Ida”

Jeg var målløs.
I praksis hadde hun fremdeles ballene mine i en skrustikke, bare nå fra avstand.
Jeg KUNNE ikke la de bildene slippe ut. Mitt eneste håp var å overtale Ida til å ta til fornuften. Jeg måtte for all del ikke få henne imot meg. Jeg bestemte meg for at jeg ikke hadde noe annet valg enn å etterkomme kravet.

Da jeg kom hjem, gikk jeg på badet og fjernet – så godt jeg kunne – alle hår i skrittet. Det er utrolig hvor overgrodd det kan bli der nede når det har fått vokse uhindret i 15 år – det var så lenge det var siden sist jeg hadde barbert meg der. Ballene mine var fremdeles utrolig ømme etter helgas strabaser, men jeg fikk da gjort det. Jeg håpet at det ville være nok til å tilfredsstille Ida. Følelsen av glattbarbert pikk og baller var så uvanlig at jeg litt motvillig måtte innrømme at jeg var ganske kåt.

På tirsdag gikk jeg til kontoret med bange anelser. Når ville hun komme, og hvordan hadde hun tenkt å ”sjekke” at jeg hadde adlydt? Vel, i lunsjpausen fikk jeg svaret på det. Jeg fikk beskjed fra resepsjonen at det var en ung dame som ba om å få se meg. Jeg sa at det var min niese, og ba dem slippe henne inn.

Jeg fattet bare ikke at denne 18 årige jenta kunne ha så lite sjenanse. Hun kom inn akkurat som om det dreide seg om en hvilken som helst forretnings-diskusjon.
”Vel, du vet jo hvorfor jeg har kommet”, sa hun rolig. ”Dette skal gå kjapt og greit. Jeg vil at du trekker ned bukse og underbukse, og viser meg stellet ditt”. Det var overhodet ingenting i stemmen hennes som røpet at det var en noe uvanlig forespørsel. Jeg løsnet beltet og lot buksa falle til anklene. Så, noe motvillig, trakk jeg ned underbuksene også. Jeg hadde passet på å ta en av de nye idag, ettersom jeg hadde en anelse om hva som ville komme. Jeg var irritert på meg selv fordi uten at jeg ville det, var pikken min i ferd med å reise seg. Det var selvfølgelig ingen måte jeg kunne skjule det på for Ida, som nå gransket utstyret mitt nøye. Hun følte rundt ballene mine for å sjekke om jeg hadde vært nøye. Det virket som hun var fornøyd.
Det ble mer og mer tydelig at jeg var i ferd med å få en ereksjon. Ida så ikke ut til å la seg merke ved det. Hun rotet i håndveska si, og kom opp med et kondom. ”Du er kåt”, bemerket hun tørt. ”Sett på kondomet og få det unnagjort”.
”Få hva unnagjort?” sa jeg, enda jeg utmerket visste hva hun mente.
”Runk den bort mens jeg ser på”, svarte hun bare. Det var noe sånt jeg hadde fryktet. Men dette var jo egentlig lite i forhold til hva hun hadde fått meg til å gjøre på lørdag, så jeg rullet ut kondomet over pikken min, som nå hadde blitt ganske stiv. Den så større enn normalt ut nå når håret var borte. Rytmisk begynte jeg å dra frem og tilbake over skaftet inntil pikken var helt stiv. Ida hadde satt seg i en kontorstol og så interessert på, mens jeg øket tempoet. Det å ha en tilskuer var så sjokkerende for meg, at en stund begynte jeg å tvile på at jeg ville komme. Det tok lenger enn vanlig. Men til slutt var orgasmen der som en voldsom befrielse.

Nå overrasket Ida meg igjen. Nesten ømt tok hun kondomet av pikken min og tørket den ren ved hjelp av noe papir hun hadde funnet i veska si. Kondomet pakket hun inn i mer papir og kastet i søppelbøtta. Så sa bare gikk hun. I døra snudde hun seg og sa: ”Jeg forventer at du holder pikken din glattbarbert fra nå av. Jeg kommer til å sjekke ved jevne mellomrom.” Tilbake sto jeg, forvirret og ikke så lite rødmende.