Utpressing, del 3

Jeg hadde ventet og fryktet at Ida skulle utnytte taket hun nå hadde på meg til det ytterste. Men det gikk flere uker til jeg hørte fra henne neste gang. Jeg hadde tryglet henne om å ikke sende meg eksplisitte e-mailer, for jeg stolte ikke på at System Administratoren i firmaet vårt ikke snoket i emailene våre noen ganger. Jeg hadde også bønnfalt henne om å ikke komme direkte til kontoret mitt, ettersom niese-unnskyldningen min ikke ville holde lenge. Denne gangen var meldingen fra henne:

”Kjære Tom,

Kunne vi møtes ved fontenen i parken i morgen klokka 14?
Jeg har noen saker jeg gjerne vil vise deg.
Jeg tror du vil finne mitt forslag interessant.

Ida.”

Hva ville hun finne på denne gang?
Hvorfor ville hun møtes i parken? Det var flere parker i byen vår, men bare en av dem, den største, gikk under navnet ”parken”.

Neste dag møtte jeg opp ved fontenen klokka to på ettermiddagen. Det var ikke så langt å gå fra kontoret mitt. Det var ingen Ida der. Etter ca. 5 minutter ser jeg at hun kommer mot meg. Det var nå slutten av April, og været var begynt å bli varmere. Hun hadde på seg et svart lærskjørt som gikk nesten ned til knærne. På føttene hadde hun svarte skinnstøvler som gikk ganske langt opp på leggen. Imellom støvlene og skjørtet var det bar hud. Man kunne akkurat skimte begynnelsen av de velformede lårene hennes. På overkroppen hadde hun en lys jakke med åpen glidelås fremme. Under hadde hun en svart t-skjorte.

Hun gjorde tegn til at hun ville vi skulle sette oss på en benk i nærheten.
Hun åpnet samtalen, ettersom jeg ikke kunne finne på noe intelligent å si akkurat da.
”Kari forteller meg at du aldri har hatt noen kjæreste etter at…..etter at du ble skilt. Er det sant?”
”Ja, vel, det har vært noen interessanne, men det har liksom aldri blitt noe”.
”Så det blir ikke mye fitte på deg, da?”
Hun gikk ikke akkurat rundt grøten, den jenta.
”Eh, nei, man kan vel si det sånn….”, måtte jeg innrømme.
”Så på en måte gjør jeg deg en tjeneste, gjør jeg ikke?”
”Det er sant nok at jeg syns du er sexy, det skulle bare mangle. Men jeg skulle gjerne sett at det skjedde under andre omstendigheter, og at du var….vel….eldre, om du forstår. Jeg er 38 og du er 18…..”
”Snart 19”, avbrøt hun.
”Hør her, de fleste menn i din situasjon ville faktisk vært henrykt over bli tilbudt sex fra en sexy ung dame. Selv om det skjer kun på mine premisser”, la hun til med et smil. Jeg ble svar skyldig.
”Kom, så går vi bortover her”, sa hun. Hun var i ferd med å gå over i det sjefete hjørnet igjen. Jeg fulgte lydig etter. Hva mente hun med å bli tilbudt sex? Hadde hun tenkt å la meg slippe til i det aller helligste denne gangen? Jeg må innrømme at tanken gjorde meg kåt. Det begynte å røre seg i underlivet mens vi gikk bortover parken. Hun foran, jeg diltende etter. Øynene mine var limt til den veldreide baken hennes som vrikket under skjørtet. Det slo meg at hun visste det, og overdrev hoftebevegelsene mens hun gikk. Jammen visste hun å utnytte sine fordeler!

Hun gikk foran meg inn i et ganske tett kratt. Da vi vel var kommet inn, ute av syne fra de relativt få som var i parken på dette tidspunkt, sier hun:
”Knel her.”
”Jeg vil få jord på knærne mine.” sa jeg.
”Ok, trekk ned buksa først da”.
Jeg trakk buksa ned til anklene, og knelte ned foran henne.
Hun hadde trukket skjørtet opp littegrann. Det var tydelig hva hun ville. Hun ville jeg skulle slikke henne. Hun løftet skjørtet over hodet mitt og kom helt inntil meg. Jeg oppdaget at hun ikke hadde noen truse på. Jeg løftet hendene mine innenfor skjørtet hennes og tok et godt tak rundt de faste rumpeballene hennes. Så begynte jeg å slikke henne så godt jeg kunne. Nede i skrittet mitt var kuken nå i ferd med å nå maksimum størrelse. Jeg følte at hun begynte å gi respons. Åh, så godt safta hennes smakte! Lårene hennes begynte å skjelve svakt. Hun nærmet seg. Hun begynte å stønne svakt, så høyere. Jeg begynte å bli redd for at folk skulle høre oss. Men naturen tok overhånd igjen, og driftene overvant frykten. Hun kom med ynking og stønning om hverandre. Heldigvis tror jeg ingen var i nærheten av oss.

Ida løftet skjørtet sitt opp og lot meg komme ut igjen. Hun satte seg mot en trestamme og pustet tungt. Jeg sto fremdeles på knærne, buksa rundt anklene mine, med en steinhard pikk bulende mot underbuksa mi. Ida kunne se hvordan det sto til med meg.
Hun kom og satte seg bak meg, tok tak i underbuksa mi, og dro den rett ned. Så skjøt hånda hennes inn mellom låra mine bakfra, og tok et godt tak om pikken min.
”Du er den beste slikkeren jeg har hatt. Som belønning, skal jeg hjelpe deg med den der. La oss dra underbuksa di helt ned, så vi kan få spredt beina dine litt mer.”
Jeg sto opp på huk, så underbuksa mi kunne bli dradd helt ned til anklene. Samtidig dro Ida meg bakover, så jeg falt med ryggen mot brystet hennes. Hodet mitt lå mellom de to yppige puppene hennes. Hun dro forhuden min tilbake, og begynte å runke meg med lange tak. Jeg klarte ikke stå imot, denne jenta var bare for god, og visste hva hun gjorde. Det eneste jeg kunne si var ”Ikke på klærne mine, please….” Jeg siktet selvfølgelig til spruten som jeg visste ville komme snart, og jeg hadde ikke noe klesbytte på kontoret.
”Fortell når du kommer, så skal jeg styre den utenfor”, sa hun.
På samme vis som hun hadde gjort den første gangen, førte hun meg nå fra skanse til skanse med en eksperts selvsikkerhet. Til slutt måtte jeg grynte fram at jeg var i ferd med å komme. Hun vred meg litt til siden, slik at jeg nesten lå i stabilt sideleie. Samtidig vred hun pikken min litt nedover, slik at den nå pekte rett ut til siden. Sæden min sprutet nå på jorda til siden for meg.

Ida tørket av pikken min med papir, og hjalp meg på med buksene.
”Dette var da ikke så ille, var det vel?”
Jeg måtte innrømme at idag hadde vært mindre ydmykende enn de to første gangene.
Jeg følte faktisk at jeg hadde en viss verdighet, i motsetning til da.
Og innerst inne likte jeg sex med Ida…..
”Jeg kontakter deg igjen senere” sa hun da vi gikk hver vår vei.