Utrolig, men sant 2

Det er nesten så man ikke tror det, men det er faktisk sant…

I Uganda finner man menn med lengre peniser enn noe annet sted i verden. Der finnes det nemlig en stamme hvor alle menn fra de når puberteten bærer ett lodd festet til penis for at den skal strekke seg.
De øker vekten etter hvert som de vokser til og menn med peniser som er 35 cm lange er ikke uvanlig. Verdt å merke seg er at ettersom de blir lengre blir de også tynnere.
De med størst suksess er faktisk i stand til å slå knute på tissefanten sin.

Så sent som i 1940 er det kjent at det ble gitt ut minst en bok om medisin i USA som anbefalte å skjære vekk klitoris på kvinner som onanerte «for mye».
Kvinner i faresonen var primært sinnslidende eller kriminelle.
Boken ga detaljerte instruksjoner på hvordan man skulle gå frem.

I spesielle tilfeller har det skjedd at kvinner har fått orgasme av menskramper.

Undersøkelser viser at kvinner er mest tilbøyelige til å være utro når de har eggløsning.

Dr Ruth Westheimer dukket opp på tv i 1990 og ble fort kjent som hun som våget å snakke om det alle andre tiet om, nemlig sex.
Hun har ingen formell utdannelse som tilsier at hun er kvalifisert til å snakke oms ex, hun er verken sexolog eller lege i motsetning til hva mange syntes å tro. Hun er utdannet innen økonomi.

Har du noensinne lurt på hvorfor mannens penis er utstyrt med en markert kant rundt penishodet og ikke bare er en rett pinne?
Man tror at årsaken er at naturen har utstyrt mannen på denne måten for at han skal kunne fjerne eventuelle konkurrenters sæd under samleie.
Forsøk med peniskopier, kunstige vaginaer og væske har vist at «kraven» er i stand til å fjerne opptil 90% av sæd som befinner seg i vagina fra tidligere, i motsetning til en penis uten «krave» som kun fjerner 35%.

Det er vanskeligere å servere en overbevisende løgn til en du finner seksuelt tiltrekkende.
På den annen side er det vanskeligere å gjennomskue en løgn fra en person du finner seksuelt tiltrekkende også…
For øvrig er det i sengen det er størst sannsynlighet for at voksne, menn og kvinner, skal lyve for partneren sin.

I dag ser vi på Cupid som en uskyldig gutt med pil & bue.
Slik har det ikke alltid vært, for Grekerne var han en ung, naken mann som symboliserte pedofil kjærlighet mellom voksne menn og unge gutter.
Det var under Victoriatiden, den frem til da helt nakne gutten, fikk seg skjørt.

Kama sutra beskriver 10 typer kyss, 64 måter å kjærtegne hverandre på, 8 varianter av oralsex og 84 samleiestillinger.

I en undersøkelse foretatt av bladet Penthouse, kom det frem at flere kvinner enn menn klaget på mangel på sex i ett etablert forhold.

Den eldste fordømmelsen av onani skriver seg fra «de dødes bok» skrevet av Egypterne ca 2000 F.Kr.
Onani er for øvrig den seksuelle aktivitet som opp gjennom historien er blitt fordømt flest ganger.

I 1930 var det ett innendørs sykkelløp, kun for nakne kvinner i Paris.
Vinneren var den som først oppnådde orgasme på setet…

En kondom oppbevart i en lommebok har en holdbarhet på ca 1 måned. Etter det er den ikke lenger som ett sikkert prevensjonsmiddel å regne. Grunnen til den korte levetiden er at gummien brytes ned av kroppsvarmen.

I det gamle Rom var det 46 offisielle bordeller har man beregnet. På det meste sysselsatte disse bordellene 35.000 kvinner, nesten 10% av alle kvinner i byen.

Svette fra gladiatorene ble tappet på flasker og brukt som parfyme.
Gladiatorene var for øvrig ettertraktede elskere og det er funnet en rekke skildringer fra den tiden som forteller om kvinner av høy sosial status som oppsøkte de for sex.
Ett eksempel: Pompeii’s største gladiator, Cresces, omkom i ett vulkanutbrudd som ødela hele byen. I hans armer fant man en kvinne som utvilsomt tilhørte byens elite.

Menn når vanligvis sitt seksuelle høydepunkt i en alder av 17-18 år, men det er når de er mellom 20 og 30 de produserer mest sædceller.

Kvinner med høyere utdannelse er mer tilbøyelige til å sette pris på analsex, viser undersøkelser fra USA.