Utvekslingsstudenten

Vi er et gift par, godt bosatt på et småbruk i nærheten av et større tettsted i Telemark. Vi har bodd sammen i nærmere 15 år og er og ser ut til å forbli barnløse. Min kone er 35 år, jeg passerte 40 for et par år siden.

Vi har de fem siste årene hatt utvekslingsstudenter boende hos oss i skoleåret. Disse har vært fra ulike land i Europa, og bestått både av gutter og jenter. Vi bestemte oss for at vi skulle ta imot en student også for det året som skulle komme, og denne gang gav vi uttrykk for at vi gjerne tok imot en mannlig student. Våre erfaringer var at noen av de mannlige studentene lettere kunne ta og hjelpe til litt med noe tyngre arbeid på gården, selvfølgelig mot godtgjørelse.

Vårt ønske ble innvilget og på høsten skulle vi ta imot vedkommende. Vi hadde på forhånd brevvekslet litt med årets student. Han var amerikaner, 18 år, fra en gård eller farm som han skrev, og det passet jo oss ypperlig.

Han skulle komme til Gardermoen flyplass og avtalen var at jeg skulle hente ham der. Vi hadde på forhånd avtalt at jeg skulle ha et lite skilt med navnet hans på, slik at det ikke skulle by på problemer med møting.

Stor var min overraskelse når en høyreist kraftig negergutt kom imot meg med et smil, tok meg i handa og presenterte seg som Joseph. Det var vår nye student. Jeg så for meg Irenes (min kone) reaksjon på at han var en kullsvart svær neger.

På kjøreturen hjemover som tok noen timer ble Joseph og jeg etter hvert godt kjent, og han viste seg å være en virkelig trivelig kar. Han hadde i flere år drevet med basketballspill i Amerika, noe som hans lengde på 1,97, passet godt med.
Hans andre interesse passet veldig bra med min hobby, nemlig svømming. Jeg har i flere år svømt 2 ganger pr. uke, en flott form for trim. Han hadde vært aktiv svømmer i noen år, men uten den helt store suksessen, så nå var det hobbysvømming. Vi avtalte raskt at han kunne jo slå lag med meg på mine svømmeturer, det ville være en fin måte å komme med i lokalmiljøet på.

Vel hjemme på gården, ble vi hilst hjertelig velkommen av Irene. Hun var nok en smule overrasket, men det så ikke ut som det var noen negativ overraskelse. De to kom raskt like godt overens som Joseph og jeg hadde gjort, og alt tegnet bra.

Han ble innlosjert på et stort gjesterom vi har med en egen liten sovealkove. Dette rommet lå i samme etasje som vi hadde vårt soverom, men noen rom lenger bort.

Denne kvelden hadde vi vår hyrdestund som vi ofte har. Litt ekstra spenning var tydeligvis i lufta for oss begge, det satte en ekstra spiss på seansen at det lå en kraftig neger noen rom lenger bort, og som trolig kunne høre oss, i alle fall dersom han beveget seg ut på badet.

Et par dager etter at Joseph var kommet ble han med meg i svømmehallen for første gang. Vi tok hver vår omkledningsbås, skiftet og dusjet hver for oss, før vi møttes i bassenget, for svømmingen. Begge var vi enige om at vi skulle ta en badstuerunde før vi rundet av. Om jeg var blitt overrasket når jeg fikk se han var helt sort, ble min overraskelse mye større nå i badstua når alle tekstiler var vekk. Jeg hadde før både lest og sett på bilder, at sorte mannfolk ofte var godt utrustet, men dette tok kaka. Vel var gutten høy og velproporsjonert men jeg ble flau der jeg satt. Fra naturens side er jeg normalt godt utrustet på alle måter og har vanligvis ingenting å skamme meg over, men i Joseph sitt selskap følte jeg meg som en skolegutt. Redskapen hans var i slapp tilstand drøyere i både lengde og tykkelse enn hva min er i sin hardeste og stiveste tilstand. Den hang som ei svart salamipølse nedover langs låret hans med et hode som var som ei diger plomme.
Muligens gjorde den svarte fargen det hele mer imponerende enn det var, men inntrykket var enormt.
Jeg tror nok han registrerte min stirring og interesse, men vi lot begge som ingenting.

Irene og jeg lå denne kvelden og småkoste med hverandre og småpratet før vi skulle sovne. Hun lurte på hvordan vi hadde hatt det i bassenget, og jeg fortalte villig vekk. Jeg nølte litt og var avventende til å fortelle om dusjen og badstuebesøket, i det jeg håpet hun skulle stille noen ledende spørsmål om vår nye venn. Jeg hadde registrert at hun flere ganger hadde kikket lenge på ham når han hadde gått rundt i bare shorts og joggesko. Riktig gjettet av meg lurte hun på om ryktet om sorte menn var slik som hun hadde hørt. Jeg spurte så hva hun hadde hørt av rykte, og hun spurte rett ut om hvordan han hadde vært utstyrt nedentil. Samtidig var det helt klart at nå hun veldig klar for kveldens sengeaktiviteter. Jeg fortalte at han var svær, veldig svær. Når jeg fortalte om hans slappe i forhold til min i stiv tilstand, tror jeg hun var klar for alt. Hun fortalte at hun hadde sett ham flere ganger i sykkelshorts, og hun hadde ikke kunnet unnlate å se at utstyret hans hadde dimensjoner ut over det hun var vant med. Hun la til at det syntes som om Joseph gjorde det han kunne for at hun skulle kikke også. Hun hadde ved flere anledninger registrert at han hadde gått til dusjen bare iført et håndkle rundt livet, et håndkle som heller ikke skjulte mer enn det fremhevet.
Fantasiene til oss begge var satt i gang for fullt. Jeg spurte henne om hun var fristet til å prøve en slik svart negergutt og svaret kom kjapt, det kom til å bli en trekant av dette ved en passende anledning hvis jeg godtok det.

Den passende anledningen kom ikke så lenge etter. Joseph og jeg satt igjen i badstua og pratet om løst og fast, når han kommenterte at min kone var en spenstig og flott dame. Jeg måtte jo bare si meg enig for Irene hadde en fin figur og langt lyst hår. Jeg kunne ikke dy meg men måtte si at det trodde jeg at Irene også syntes om ham. Han lot som om han ble overrasket og jeg tenkte at nå var anledning her til å dra ham med inn i moroa. Vi var alene i badstua, så jeg sa at jeg hadde fortalt Irene litt om hvordan han var utstyrt og at hennes reaksjon hadde vært kraftig. Han lurte på det innebar og da sa jeg rett ut at både hun og jeg kunne synes det kunne vært spennende med en ekstra mann, og spesielt en svært velutstyrt sort mann.
Vi gjorde der og da en avtale om at når kvelden kom skulle vi som vanlig gå hver til vårt, men Joseph skulle være klar på sitt rom til å komme over ved signal, et kraftig host fra meg.

Senere på kvelden når Irene og jeg var i gang med vårt, og jeg var i gang med tunge – og fingerarbeid, fortalte jeg henne nok en gang om giganten vår gjest hadde, noe som etter hvert hadde fått henne enda våtere. Hun snudde seg, slik at hun lå med magen ned, og ba meg om å ta henne. Da var tidspunktet kommet og jeg kremtet slik at han måtte høre det. Jeg puslet litt til med Irene og sa at nå ville jeg straks trenge inn i henne og hun var svært klar. Det hun ikke viste var at Joseph stille og rolig hadde lusket seg inn på rommet, og nå satt på knærne ved siden av meg. Han hadde en gigantisk pikk som nå stod svakt oppover. Jeg var skremt over hvor lang og ikke minst tjukk den egentlig var, men nå var det for sent å trekke seg. Min holder god normal standard, men denne var sikkert 10 cm lenger og endatil langt tykkere og grovere. Jeg satte min redskap på plass i Irene og trykte meg litt inn, før jeg tok den ut igjen. Nei, nei, mer sa hun, tydelig opphisset. Skal bare skifte stilling, svarte jeg, mens Joseph overtok min plass rett bak henne. Han la det store pikkhodet sitt i sprekken hennes og gned det litt opp og ned, før han begynte å skyve det inn. Hennes reaksjon var til å føle og ta på når det svære pikkhodet hans begynte å trenge inn i henne. Hun skrek bare JA, og trykte seg bakover mot Joseph. Hun hadde skjønt hva som var i ferd med å skje, hun skulle få smake på denne gigantiske pikken. Han gled lenger og lenger inn i henne, og hun tok alt. Seansen var begynt. De elsket som om jeg ikke var tilstede. Det var helt tydelig at en stor og viril unggutt på 18 var det rette for Irene akkurat nå. Han tok henne hardt og bestemt, før hun ønsket å sitte oppå og ri ham. Det var tydelig at dette var en opplevelse for henne. Det er ikke så ofte det går flere ganger for Irene, men denne gang skjedde det. Hun nærmest tryglet om at han måtte la det gå dypt inne i henne og det var ikke vanskelig verken å høre eller se når han kom for første gang. Han sendt sprut på sprut dypt inn min egen kone, og etter hvert rant det mengder med grå-hvit negersæd ut av henne. Da han trakk redskapen sin ut etter dette rittet var hun, i likhet med meg, imponert over hva han hadde å by på, lang og grov som den hang og slang. Hun slikket og sugde på den som om hun ikke skulle ha gjort annet og det tok ikke lange tiden før hun hadde fått ham klar igjen.
Jeg så foran meg et slitsomt år for min kone. Så ble det også. Joseph flyttet inn til oss, vi skiftet ut vår gamle dobbeltseng med en av maxi-typen slik at vi alle tre kunne ligge fast der. Hele dette året, utenom når vi hadde andre gjester, lå Irene fast mellom Joseph og meg. Det var ikke den ting som ikke ble prøvd i løpet av dette året, og mang en gang var jeg sjalu og angret en smule på hele opplegget, for det var klart at Irene fortrakk Joseph sin pikk fremfor min. Men gleden hadde hun i nesten et helt år, og fremdeles, flere år etterpå, har vi kontakt med Joseph, og vi har møttes et par ganger. Han har vært en gang her oss, og vi har en gang vært over og besøkt han hjemme hos sin far. Om Joseph var en stor 18-åring, så var det ikke vanskelig å se hvem han hadde størrelsen sin fra. Far hans var klart høyere enn gutten, og jeg ble nesten redd for de tankene som raste oppe i hodet mitt, og kanskje også i Irene sitt.
Det eneste lyspunktet jeg kunne se i familiesammenheng var at Joseph hadde en søster på rundt samme alder, 18-19 år, en sort ung kvinne var ikke det jeg ville sagt nei takk til.
Vi var i Amerika i en måned, og opplevelsene var mange, både på den ene og andre måten.
Hva som skjedde på denne turen kan det hende det blir skrevet om ved en senere anledning, men avskjedspresangen til Irene fra Joseph sin far var en dildo som han beskrev som en tro kopi av sin egen, dette for at Irene ikke skulle få noen som helst anledning til å glemme ham inntil neste gang vi alle møttes. Dere kan tro at så heller ikke har blitt tilfelle, dildoen er sammen med meg i stadig bruk, og våre sorte opplevelser har fiffet opp vårt samliv enormt, i alle fall seksuelt.
Mer om oppholdet i Amerika ved neste anledning.