Vendepunktet, del 2

Da jeg kom tilbake til bordet hadde mor gått, hun skulle visst i noen ærender før butikkene stengte. Far og Ole satt og snakket entusiastisk om jobben.
Hun skulle hente bilen og møter oss her om ca 30 min, sa far.
Jeg så på klokken, kvart på seks. Det var ikke så lenge til jeg skulle ta bussen til Bente. Faen, tenkte jeg.
Etter en noe utsatt bestilling hadde Ole endelig fått matservering. Far og Ole snakket om det økte inntjeningspotensial og alle mulighetene innenfor EDB. Jeg klarte omsider å blande meg inn i samtalen, eller snarere avbryte samtalen. Jeg fortalte far at jeg ikke skulle bli med hjem, siden jeg hadde avtale med Bente om å komme hjem til henne ut på ettermiddagen, jeg fortalte at jeg skulle ta 1830 bussen. Jeg lurte samtidig på om jeg kunne være litt lengre ute i kveld. Far imøtekom dette og tilbydde seg å komme og hente meg hos Bente før han la seg.

Mens vi satt der begynte Ole å henvende seg til meg, jeg ble litt overrasket, men fortalte når han spurte om både gymnaset, håndballen og beste venninnen min Bente. Ole lyttet med innlevelse og virket nærmest interessert i det jeg hadde å si. Han lo og kommenterte det jeg fortalte, han glemte nesten å spise. Vi ble etter hvert avbrutt av mor som kom tilbake til oss, klokken var ikke blitt seks en gang. Mor hadde lyst å dra med det samme. Siden det var så kort tid til jeg skulle ta bussen til Bente tilbydde jeg meg å holde Ole med selskap mens han spiste. Far og mor var ivrige etter å komme seg hjem, jeg sendte med dem skolesekken og svømmetøyet, og etter en klem var de begge borte. Der satt uskyldige meg igjen med denne ”fremmede” mannen.

Jeg la merke til at etter mor og far forlot, ble Ole litt annerledes, blikket og tonen var liksom skjerpet. Samtidig var det tydelig at han var skuffet over at daten hans ikke hadde gått som forventet. Han unnskyldte seg med at han egentlig ikke hadde tid til noe fast forhold for tiden.
Dette beste hadde egentlig vært og bare hatt en elskerinne, sa Ole med et smil.
Det gikk en varm strøm gjennom meg, jeg kjente ilinger i hele kroppen. Jeg ble litt overrasket over det Ole nettopp hadde sagt og jeg visste ikke helt hva jeg skulle svare. Samtidig var det kanskje dette jeg hadde håpet på. Jeg ble taus.
Skremte jeg deg, spurte Ole.
Eh.. nei..eh. det er bare det at jeg ikke er helt i form… Hva er det jeg sier, herregud Linn!!
Nei.. jeg gikk kanskje litt langt… beklager… det var ikke meningen å framstå som en slesk gammel gris… stammet Ole litt flaut fram.
Nei det er du ikke, svarte jeg kjapt.
Hva mente du med det du sa? Fulgte jeg opp.
Ole ble taus en lang stund. Han ville liksom ikke svare meg.
Det er noe ved deg…
Du er så levende… så vakker, sa Ole.
Jeg stivnet til, var det mulig at lille meg kunne interessere denne mannen? Tankene sprang gjennom hodet mitt, jeg kjente at jeg ble rød i kinnene. Jeg ble stum og visste ikke helt hva jeg skulle si.
Jeg har lyst til å bli bedre kjent med deg Linn, sa han.
Spenningen steg ytterligere i meg. På dette tidspunkt husker jeg at jeg var helt satt ut.
Eh.. hva tenker du på? Stammet jeg frem. Herregud for en amatør jeg er!
Jeg sitter og tenker på om du virkelig må dra til Bente i kveld, svarte Ole?
Jeg tenkte kanskje vi kunne finne på noe, dersom du har lyst altså? Ole så smilene og samtidig spørrende på meg.
Jeg kan jo bli litt forsinket… Det var alt jeg klarte å si. Jeg kjente hjertet dunke kraftig brystet.
Ole lyste til og blikket ble igjen intenst.
Har du lyst å bli med en tur hjem til meg, Jeg bor ikke så langt unna? Ole gjorde en høflig gest som tegn på at vi skulle reise oss. Han la penger igjen for maten, tipset rikelig mens han fortsatte; Jeg deler leilighet med en bekjent som er i New-York på forretningsreise, han kommer ikke hjem før mandag. Ole smilte lurt, glimtet i øyet var tilbake. Vi fikk på oss jakkene og forlot restauranten.
Leiligheten lå bare et par kvartaler fra restauranten, vi var framme på under et kvarter. Vi tok heisen opp i sjette etasje og Ole viste meg inn. Jeg hadde sommerfugler i magen.
Velkommen hjem til meg, Ole tok jakken min og hang den opp skapet i gangen, han viste meg inn i leiligheten.
Leiligheten husker jeg som svært tiltalende, Ole fortalte at det var Fredrik som eide leiligheten, de hadde bodd sammen der et par år og trivdes svært godt. Leiligheten var innredet som en skikkelig ungkarsrede. Minimalistisk stil, stål, glass og hvite flater, vinduer i det skrå taket, et stort stereoanlegg og mørke skinn møbler.
Bare finn deg til rette, jeg skal bare ta meg en dusj.
Jeg husker at jeg var rask med å spørre; Er det plass til to i dusjen din?
Ole smilte mot meg, blikket han sendte meg sa meg at han ikke hadde noe i mot det forslaget.
Jeg må bare låne telefonen din, jeg må ringe Bente og si at jeg blir litt forsinket.
Du finner den i gangen, jeg går bare inn på badet så lenge, sa Ole.
Ole sendte meg et sultent blikk før han lukket døren til badet.
Etter å ha gitt beskjed til en lite forståelsesfull Bente, gikk jeg inn på badet til Ole. Han stod i dusjen, jeg skvatt litt til, jeg kunne se den muskuløse ryggen hans. Litt solbrun på tross av høstens lave sol. Kanskje tok han solarium han også. Ole dreide kroppen sin mot meg, jeg så pikken hans gjennom dusjkabinettet. Jeg ble stående, nesten som om jeg var paralysert. For et vakkert syn, en voksen man med en halvstiv pikk. Jeg hadde aldri sett noe slikt, kun i blader selvfølgelig, men aldri på ordentlig. Dette var virkelig! Jeg kjente at jeg ble helt skjelven. Ole oppdaget meg og smilte mot meg mens han fortsatte å såpe seg inn. Jeg tror han så at jeg var i en annen verden, eller kanskje han registrerte at jeg ikke var helt bekvem med situasjonen. Jeg kjente at jeg var usikker på hvordan jeg skulle gå frem…
Kle av deg og kom hit, det er plass til deg òg, han lot hendene gli ned langs kroppen mens han smilte. Kom Linn, jeg har ventet på deg. Han smilte mot meg, jeg var i hans makt nå.
Jeg kledde av med uten å ta blikket bort fra Ole, jeg kunne se at han likte kroppen min. Pikken hans tok til å vokse da han så meg der naken og så uskyldig. Endelig. Endelig! Hjertet mitt dunket hardt i brystet mitt.
Du er så vakker Linn, kom og kjenn på det deilige vannet.
Jeg smilte mot han, mens jeg usikkert nærmet meg dusjen.
Jeg skal ikke presse deg til noe, jeg skal gjøre mitt beste for at du skal ha det godt.
Det gikk en liten stund. Jeg forstår at dette er uvant og vanskelig for deg, men i kveld bestemmer du hva som skal skje Linn. Det gikk en lettelse gjennom meg, han var så imøtekommende, så forståelsesfull. Og ikke minst han var svært sexy der han stod i den dampende dusjen. Jeg gikk inn til han og kjente det deilige varme vannet strømme mot huden min, jeg fikk endelig kjenne han mot meg. Jeg oppdaget at han var så hard og mandig. Han tok tak i meg, omfavnet meg, og jeg kjente pikken hans mot magen min. Vi stod sånn en stund, jeg vet ikke hvor lenge.
Linn? Ole presset meg litt fra seg, jeg så at Ole hadde et noe alvorlig uttrykk i ansiktet.
Det er en ting du må forstå Linn, vi kan aldri bli kjærester, vi kan heller ikke vise oss for mye sammen… På toppen av det hele tror jeg at jeg vil miste jobben min dersom faren din finner ut om oss. Ole var alvorlig i stemmen.
Det forstår jeg, sa jeg.
Det er fint, sa Ole.
Jeg følte at han var så åpen og ærlig mot meg, jeg følte jeg kunne stole så på han. jeg ønsket å være ærlig tilbake…
Du Ole…?, det er litt flaut for meg å si dette til deg, men jeg… … jeg har aldri vært med noen gutter før, og i alle fall ingen menn som deg.
Slapp av Linn. Jeg har forstått det.
Ole så meg dypt inn i øynene. Jeg så opp mot han.
Jeg ønsker du skal lære meg det jeg trenger å vite om sex, sa jeg med en litt skjelvende stemme.
Det var litt av et ønske Linn. Det kan jeg ikke garantere for, men jeg kan love deg at jeg vil gjøre mitt beste. Jeg kan i alle fall hjelpe deg et stykke på vei.
En lettelse gikk gjennom meg, jeg slappet med ett av på en måte. Ole begynte å sjamponere håret mitt, han masserte hodebunnen min grundig. Dette var ubeskrivelig! Jeg var i himmelen! Ole var en mann som visste hva han gjorde. Følelsen som etter hvert bredte seg i meg er i ettertid vanskelig å sette ord på. Jeg var hengitt til denne mannen og hans gjerninger. Han masserte tinningene mine, ansiktet og haken, og i mens rant det deilige varme vannet over oss. Hans nærhet, varmen, vannet og massasjen tror jeg ga meg en liten orgasme mens jeg stod der. Et lite stønn forlot munnen min. Ole stoppet litt opp.
Var det deilig, spurte han.
Helt fantastisk, svarte jeg.
Etter en stund skrudde Ole av vannet, han rakte hånden ut av dusjkabinettet og tok tak i et stort håndkle som han dekket meg med. Jeg ble litt overrasket, jeg ble stående i dusjen mens han gikk bort til skapet for å hente et til seg òg.
Skal du ha et til håret også? Spurte han.
Jeg stod og så ut i luften.
Hæ..? Til håret? Ja selvfølgelig. Forfjamset fikk jeg et mindre håndkle som jeg snurret håret inn i. Jeg så på Ole mens han tørket seg, pikken vaiet fritt og var fortsatt halvstiv. Det var så fascinerende og se, han var så usjenert, så selvsikker. Samtidig var han så ydmyk og forsiktig, både i det han sa og i det han gjorde.
Jeg gikk ut av dusjen, mot han, jeg tok et forsiktig tak i den svulmende pikken hans den var varm. Jeg så han dypt inn i øynene. Jeg kjente en umiddelbar reaksjon fra Ole, pikken vokse på få sekunder, jeg dro forhuden tilbake slik at hodet ble blottet. Et lite stønn kom ut av munnen til hans.
Det er så deilig når du tar på meg Linn, hendene dine er så myke, jeg kunne se at Ole likte behandlingen jeg ga han.
Hvordan er det jeg skal gjøre dette hvis jeg vil at det skal være godt for deg? Spurte jeg med et uskyldig tone, mens jeg samtidig så spørrende opp på han.
Bare fortsett. Det er fantastisk!
Ole var anspent i kroppen, det liksom rykket i han. Ole ba meg ta det med ro, jeg klemte forsiktig rundt pikken hans. Jeg klemte rundt ballene, mens jeg hele tiden runket han lett. Jeg studerte og utforsket denne deilige saken. Jeg sto litt på siden av han, han hadde øynene igjen, jeg la merke til at han pustet tungt. Jeg spurte om han hadde vondt, men han svarte ikke. Plutselig rykket det igjen til i han.
Ja…! Ole stønnet og hele kroppen hans rykket til, sæden sprutet støtvis ut av pikken hans. Jeg holdt hendene fremfor og jeg kunne kjenne hvor kraftig strålene var. Jeg husker jeg ble svært overrasket og syntes dette var kjempe spennende og fascinerende, jeg hadde aldri trodd at jeg kunne få en mann til å komme på denne måten! Jeg var nærmest litt stolt der jeg stod. Det hele var egentlig litt surrealistisk. Der jeg stod tullet inn i håndklær på badet til en mann jeg bare hadde kjent et par timer.
Ole kom til seg selv. Han smilte mot meg.
Takk Linn, det var lenge siden. Han så på meg.
Nå er det vel din tur?
Jeg ble litt nervøs, Ole begynte å tørke meg, jeg husker den deilige berøringen som om det var i går. Jeg stod der helt naken foran han. Plutselig tok Ole tak i meg og løftet meg opp, han bar meg ut av badet og inn på soverommet. Der la han meg ned på sengen, før han sank ned mellom beina mine.
Han begynte med å berøre innsiden av lårene mine med tungen, vellysten bredte seg i meg. Han slikket meg ned til kneet før han snudde og fortsatte opp mot den svulmende jomfru fitten min. Ole gikk forbi de røde opphovne leppene mine uten å berøre dem, han fortsatte opp mot navlen. Jeg stønnet svakt når haken hans berørte klitorisen min. Ole stoppet opp og så på meg.
Har du det deilig Linn? Spurte han meg.
Det er så deilig, svarte jeg.
Ole berørte kjønnsleppene mine med tungen, kroppen min skalv, det nærmest svartnet for meg. Jeg slapp ut et stønn, dette gjorde at Ole fortsatte behandlingen. Han skilte leppene mine med tungen, han fortsatte oppover, slikket klitoris lett. Jeg kunne kjenne at jeg var blitt svært våt, jeg kunne kjenne at saftene mine rant ut av meg. Ole slikket og vekslet på å slikke klitoris og leppene mine. Jeg kjente at jeg snart ville komme på nytt. Ole satte opp tempoet, tungen berørte klitoris mykt, men bestemt. Han fortsatte behandlingen, en deilig rytmisk berøring, samme punktet, samme måte, jeg kjente en kraftig orgasme bygge seg opp.
Ikke stopp… ikke stopp! Sånn ja, Ole, ja… Ja!! Det går for meg! Jeg klarte ikke å holde tilbake, orgasmen skyllet gjennom meg som en orkan, jeg kastet hodet frem og tilbake, mens jeg bet meg i leppene. Ole holdt meg hardt fast, han slikket febrilsk på klitorisen min, han var nesten litt hardhendt med meg. Jeg kunne ikke forstå hvordan det var mulig å oppleve denne nytelsen, så intens, så utrolig deilig. Orgasmen gjorde at jeg skrek høylytt. Jeg var ute av kontroll en stund. Ole holdt meg fast og fortsatte behandlingen, jeg kom på nytt, ikke så kraftig som forrige gang, men følelsen var sterkere enn jeg noen gang hadde hatt alene. Omsider avtok orgasmen, og jeg ble liggende på sengen utmattet med et smil om munnen. Jeg lå på sengen enn stund før jeg våknet ordentlig og kom til meg selv. Ole så opp på meg med et sløvt blikk. Jeg ser at du har lært deg å nyte, Linn. Jeg kan love deg mer nytelse før du slipper ut herfra. Han strøk meg lett nedover magen og unnlot å berøre den ømme klitorisen min.
Det har jeg ingen ting i mot. Svarte jeg.

Ole kom med et glass vann til meg. Han var fortsatt naken og pikken var halvstiv. Jeg syntes han var så sexy. Jeg så nærmere på pikken hans. Jeg var så tiltrukket av den. Uten helt å tenke meg om spurte jeg han;
Kan jeg få suge deg?
Ole nærmest skvatt til, men jeg så at han ikke hadde noe i mot dette forslaget. Jeg satte meg på sengekanten, Ole runket pikken sin lett, den tok til å vokse. Jeg ble fasinert over hvordan den fungerte og kunne endre størrelse så kjapt. Jeg berørte hodet forsiktig med hånden. Førte leppene mine mot den svulmende pikken, litt prøvende og usikkert. Det smakte litt salt. Jeg runket han lett, før han sakte gled inn i munnen min. Ole stønnet høyt i det pikken støtet mot halsen min, den kunne ikke komme lengre inn. Jeg holdte på å brekke meg, det gjorde vondt. Ole trakk seg umiddelbart ut. Unnskyld, gjorde det vondt? Det var ikke meningen, sa han.
Neida, det går bra, ehh… bare litt uvant for meg. Jeg forsøkte på nytt, strammet leppene rundt pikken, Ole begynte å jukke forsiktig mot munnet min.
Det er så deilig Linn, runk meg samtidig!
Jeg runket han varsomt, mens jeg sugde og slikket på pikkhodet. Ole stønnet. Han tok tak i hodet mitt og beveget det frem og tilbake på pikken hans. Jeg massert og klemte ballene hans lett. Det rykket i kroppen hans, han holdt meg bestemt i håret, Ole stønnet og plutselig trakk han pikken ut av munnen min og kom over brystene mine. Jeg husker jeg kjente den varme sæden renne nedover.
Ohh… det var så deilig Linn… det var ikke meningen å sprute på deg, synes du kanskje det var ekkelt?
Nei… jeg var bare ikke helt forberedt… men det går bra, jeg ble faktisk litt kåt av det.
Det tror jeg nok, sa Ole. Nå tror jeg vi tar en pause, blir du med i dusjen?
Ja, jeg tror jeg har noe å skylle av meg… Jeg smilte mot Ole, reiste meg og ble med han inn på badet…