Veninnens bryllup

Vi var i bryllup til en venninne av kona. Som vanlig måtte festen stoppes i det den nådde sitt høydepunkt. Derfor inviterte vi dem som ville hjem til oss siden vi bodde nærmest festlokalet og hadde rikelig plass.

Festen begynte å dabbe av i firetiden om morgenen. De som satt igjen nå var ganske bedugget og satt helst og pratet. Bortsett fra min kone som danset med ”gamle” onkel Hans. Litt før fem kom det en taxi som tok med seg de fleste. Bare to stykker igjen. Den ene var en onkel Hans,

onkel av bruden, som satt i ivrig samtale med min kone. Den andre var en ungdom som satt i en stol og sov. Egentlig var det ingen av oss som kjente til han.

Rolig begynte jeg å rydde. Masse glasser som skulle i oppvaskmaskinen, tomme flasker og annet tomgods som måtte bæres bort. Når jeg gikk der og ryddet kikket jeg boret på Jorunn og

”onkel Hans”, en kraftig sjøulk med masse tatoveringer. Han fikk henne til å le hjertelig flere ganger. Andre ganger var det en latter som fortalte meg at hun hadde hørt en grovis eller ett eller annet i den duren. Ikke vanskelig å høre at hun hadde drukket sin del. Så en gang jeg kom inn i stuen så jeg at de ga hverandre en klem. Jeg smilte litt for meg selv, hun er i godlage nå tenkte jeg. Hun var nydelig der hun satt i sin nye kjole. Rikelig utringet både fremme og bak. Jeg nøt synet av den nakne slanke ryggen der hennes lyse lange hår bølget nedover skuldrene. Hans lekte med håret hennes.

Ikke mange som fikk lov til det Kanskje fordi det var veldig nært nakkegropen. Nakkegropen

og korsryggen var to av hennes mest erogene soner utenom bryster og underliv. Jeg skjenket i tre konjakkglass og gikk bort til dem. Hun hvilte hodet mot skulderen hans, smilte litt forlegent til meg men tok imot glasset. Han takket, så på meg med et litt granskende blikk.

Smilet mitt og det at jeg skålte med dem beroliget han. Jorunn satt med ryggen halvt mot meg og måtte snu på hodet for å se meg. Det var rart å se min kone sitte sånn med en fremmed mann. Ikke nok med det men han måtte være betydelig eldre enn henne. Vi pratet litt om bryllupet og felles kjente gjester. Vi snakket litt om hvem han kunne være han som lå i andre stuen og sov i en stol.

Plutselig fikk jeg den ville ideen at jeg så Hans rett inn i øynene og førte hånden min demonstrativt opp til nakken min samtidig som jeg skjelte bort på Jorunn. Så reiste jeg meg for å hente noe peanøtter på kjøkkenet.

Hans hadde tatt hintet. Når jeg kom inn igjen satt han å masserte nakkegropen hennes.

Å det var godt, sa hun, jeg er så stiv i nakken.

Det var første gangen jeg hørte det men kommenterte det ikke. Litt senere strøk jeg henne over ryggen. Ingen reaksjon. Forsiktig trakk jeg glidelåsen i kjolen litt ned. Nå vred hun litt på hodet og kikket forundret på meg. Det lille øyeblikket var nok til at jeg så glansen og spenningen i øynene hennes, for ikke å snakke om den lille røde fargen i kinnene hennes.

Den hadde ikke vært der tidligere i kveld og jeg hadde en misstanke om hvorfor den var der.

Hånden min kom raskt og bestemt ned til korsryggen. Massasjen virket godt. Ikke lenge etter lå hun med hodet mot brystet til Hans. Jeg gjorde ikke noe for å skjulehånden min som strøk over hoften hennes. Hans så på meg da hånden hans la seg diskret på brystet hennes.

Hånden hans beveget seg nesten umerkelig. Nå følte jeg meg ganske sikker på at dette hadde ikke Jorunn noe imot, da hadde hun stoppet det for lenge siden. Tanken gjorde meg kåt og dristigere. Glidelåsen i kjolen ble trukket så langt ned som jeg fikk den. Hennes reaksjon minnet mest om et grynt. Så løsnet jeg stroppene på skuldrene som holdt kjolen oppe.

Du! Kutt ut da! Hun hørtes ganske irritert ut men med en myk undertone i stemmen

Jeg kjente henne bedre enn som så. Hun måtte jo vise at det tross alt var litt moral i henne.

Bare slapp av! Det er sikkert best for nakken din.

Hun bare gryntet.

Hans hadde selvfølgelig sett meg løse kjolestroppene og lot seg ikke be to ganger. Hånden hans kom innenfor det tynne kjolestoffet og fant et fast bryst, sikkert med en struttende brystvorte. Jeg fant veien opp under kjolen

Ikke! Kutt ut!

Jeg ignorerte hennes protest og fik hånden inn mellom lårene hennes. Ikke en lyd til protest.

Tvert i mot så følte jeg at hun ga meg plass. Om hun ikke gjorde det straks så varte det i alle fall ikke lenge. Det var ikke tvil om hennes tilstand. Lenge lekte hånden min mot hennes myke kjønn. Hun lot som hun ikke merket det.

Jeg trakk i kjolen hennes for å få henne til å lette på seg så vi fikk den av.

Hva er det du skal?

Vennen du trenger ikke gjøre deg kostbar. Du vet hva vi skal og du vil det like mye som oss.

Hun lettet på seg, dro glidelåsen ned den siste biten så kjolen gled av henne.

Nå er jeg nesten naken og dere er fortsatt helt påkledd.

Hans suget på brystet hennes. Hånden var på vei ned over magen.

Jorunn satte seg til rett igjen, kun iført sin lille stringtruse

Ja, og nå skal du bli helt naken.

Raskt trakk jeg i båndene som holdt trusen oppe og den gled nedover. Hun buktet seg litt så trusen gled lettere av. Jeg trakk meg lit vekk så jeg kunne se bedre. Hun lettet på hoftene for å gi plass til hånden som kom. Hun lå på skrå med hodet godt på siden av Hans. Jeg bøyet meg ned mot hodet hennes og kysset og småbet i nakkegropen samtidig som en hånd masserte korsryggen hennes.

Jeg hørte et langtrukket kkkkkkkkkk, som en svak hveselyd.

Fikk du fingen, hvisket jeg i øret hennes?

Hun nikket ivrig.

Men du vil ha mer?

Hun nikket. Kort etter løftet hun hodet og så på meg med bedende øyne. Kan vi?

Jeg smilte til henne og nikket før jeg ga henne et heftig kyss.

Raskt fjernet jeg klærne mine. Jorunn begynte å kneppe opp skjorten til Hans.

Jeg trakk henne litt vekk så han fikk fjernet klærne selv. Hun sto på kne mellom beina hans.

Han hadde fritt utsyn til en naken kvinne, til to faste, struttende bryster, – til en nesten helbarbert fitte på en ung frue. Ingen kunne være i tvil om at denne jenten var kåt. Hun trakk raskt to fingrer over fitten i det han trakk trusen av seg. Hun snudde seg mot meg og tok pikken min i munnen. Hans var ikke sen om å dukke ned til hennes svulmende blomst.

Hun kikket opp på meg og himlet med øynene for å fortelle at hun hadde det skjønt.

I grunnen hadde jeg det ikke så verst selv heller. Med en hånd på hodet hennes roet jeg henne litt så hun ikke fikk det for tidlig. Jeg ville vente, ville være kåt når hun gjorde det med Hans.

Med to fingrer under haken løftet jeg hodet hennes, så henne rett inn i øynene og sa: Pul han!

Det lød perverst. Kåtheten min hadde fjernet den siste rest av bluferdighet og moral.

Hun smilte mot meg og ga meg et varmt kyss.

Tenk jeg hadde bedt min egen kone pule en fremmed mann. Enda verre var det at jeg ville det. Ønsket om å se min kone med en fremmed kuk i seg overskygget alt.

Hun skubbet lett til hans som straks flyttet seg. Hun la seg ned med vidt sprikende ben og strakte seg etter han, trakk han ned over seg. Hodet mitt lå på sofaputen. Jorunn trakk opp knærne. Var det for at jeg skulle se bedre, eller var det for å lette adkomsten for Hans?

Pikken hans gled opp og ned noen ganger mellom hennes våt, glatte kjønslepper. Hun var åpen og klar. Han plasserte pikken mot åpningen og lot den gli inn. Jorunn kom med lite grynt. Så var hele pikken inne. Den kom ut igjen, glinsende våt og gled inn igjen. Jorunn la leggene sine over skinkene hans. Enda et par ganger så jeg kuken gli inn og ut.

Jeg krøp ned på gulvet og opp mot Jorunns hode. Et bryst lå fritt og jeg kysset og suget på det.

Hånden hennes strøk meg mildt over håret. Jeg kravlet videre opp til ansiktet hennes. Nå var hun skikkelig rød i kinnene. Noe som lignet et smil gikk over ansiktet hennes før hun åpnet munnen og strakte tungen mot meg. Vi kysset begjærlig. Han så på oss, bare få centimeter fra.

Nå var det han som tok tak i haken hennes og snudde hodet litt mer mort seg og kysset henne.

Pusten deres gikk heftig. Hans sluttet å kysse henne, han vendte ansiktet hennes mot meg.

Jorunn trakk meg til seg og kysset meg. Hun hadde nettopp kysset en annen mann og nå meg.

Tungene våre lekte heftig. Hans kom nærmere. Ville han overta igjen. Jorunn holdt meg fast.

Hun kysset to menn samtidig. Det kunne selvfølgelig ikke skje uten at også vi kom i kontakt med hverandre. Overrasket trakk jeg meg litt unna men Jorunn holdt meg. Hun ville ha oss begge to der. Ikke lenge etter rullet hans av. Hadde han, – var han ferdig? Jorunn trakk i meg. Kom elskede, kom opp på meg.

Jeg lot meg ikke be to ganger. Raskt fant jeg hennes åpne, varme fitte. Jeg gled inn som ingen ting. Hun brukte musklene sine og melket meg. Hans fortsatte å kysse henne og hun dro meg med.

Hun løftet den ene foten mer. Ble liggende litt mer på siden Hun så rett på Hans med store øyner. Hun klynket og murret som en malende katt. Aldri før hadde jeg opplevd Jorunn slik.

Ohhfff! Ja, gjør det, – forsiktig! Det kom stille og hun nikket når hun sa det.

Mitt spørrende blikk ble ikke besvart før en stund senere. Hun trakk hodet mitt mot seg og løftet munnen mot øret mitt.

Han kiler meg, – der bak. Jeg vil dere skal komme i meg.

Ja.

Kan Hans først?

Hmm.

Flytt deg da! Vil du?

Hmm! Ja, ok.

Hun vendte seg mot Hans og trakk han mot seg. Han var ikke sen å komme seg på plass.

Jorunn løftet beina, sprikte og lot han komme helt inn.

Kom da! Bare kom!

Er du sikret?

Ja. Bare kjør på, hardt!

Jeg hadde trukket meg tilbake til min posisjon på gulvet og så rett opp mellom hennes sprikende lår. Jeg så pikken som gikk inn og ut av hennes våte fitte, så hvordan hun arbeidet med bekkenmusklene. Hans kom med hånden sin inn under dem og fant frem til hennes glinsende brune muskel. Heftig gned han fingertuppene mot dem. Jorunn peste men gjorde ikke mine til protest. Da en fing gled innenfor hennes muskel bare freste hun litt og stønnet.

Jeg måtte se ansiktet hennes. Hun var rød, andpusten og halspulsåren viste tydelig. Hun holdt rundt Hans og jukket mot hans ivrige støt. Utrolig, jeg ble så kåt at jeg holdt på å komme bare av synet. Jeg ga henne et lett kyss. Hun freste og peste og stønnet og ristet på hodet.

Jeg fant det best å trekke meg tilbake igjen. Hun klynket høyt og snart så jeg hvorfor. Han hadde to fingre inne i den lille muskelen. Klynkene hennes var en mellom ting mellom klagende klynk og vellyststøning. Igjen måtte jeg se opp på ansiktet hennes. Ingen tvil hun var med, hun var kåt til tusen. Blikket mitt oppserverte at Hans dekket munnen hennes med sin. Så kom det et dempet klagende hyl. De to fingrene gled langt opp i hennes trange kanal.

Et kraftigere stønn drønnet gjennom stuen, jeg så Hans spenne alle muskler.

Vent litt! Litt til, mer! Ha – ardt! Ja, åhh gu jaa! Få – å – å – de æææærrrrr.

Lille, spinkle Jorunn gikk nesten i bro med den svære mannen opp på seg. De klamret seg til hverandre. Han presset seg inn i henne flere ganger. Han tømte seg, – tømte seg i min Jorunn.

Min elskede fikk ladningen til en annen mann. Hun likte det, hun kom, hun melket han.

Jeg var så kåt at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre. I alle fall så skubbet jeg Hans bort så snart de løsnet litt på grepet. Fikk et lite blikk av den åpne sausete fitten og la meg over henne, pikken gled lett inn.

Jeg kjente fitten var full av sed og fittesafter. Måtte bare komme.

Fy fanden du er våt, nypult, du skal få mer, jeg skal ta deg. Du kom, du!

Ja elskede, måtte bare, kom i meg. Bare kom med det! Jorunn elsker å få det i seg Tøm deg i meg! Ja! Åh det var så deilig! Pul meg! Kom med det!

Jeg klarte ikke å vente et sekund lengre jeg bare lot det stå til og sendte satsen i henne.