Vikaren, del 1

Det var første dag på videregående og jeg var – som alle andre – spent på hva de nye omgivelsene ville medføre. Flere av mine tidligere klassekamerater hadde begynt på andre skoler, men jeg kjente flere av de som nå satt i skolens aula for presentasjon fra skolens rektor.

Navnet hans fikk ingen med seg, kun at han var en eldre kar. Flere tjasa litt der vi satt og hørte på mens han snakka om noe mindre interessent. Når det kom til presentasjon av lærerne så vi disse var godt voksne – noen jenter i begynnelsen av 20 åra sto dog sammen med lærerne uten å bli presentert. Det var tydelig flere av guttene i klassen var nysgjerrig på disse jentene, men det ble kun med det.

Den første tiden på skolen gikk som vanlig – uten store kromspring.
Det tok ikke lang tid før vi skulle ha prosjektarbeid i naturfag. Oppgaven var lett og jeg brukte mest tid på å finpusse resultatet.

En dag fikk vi tilbud av læreren om å bli igjen på skolen for å ha tilgang på ressurser for å komme i land med prosjektene våre. Vi var mange som frivillig ble igjen, men de fleste dro raskt hjem.
Halv 5 var vi kun 3 elever igjen. Døra gikk opp og inn kom en av de søte unge jentene vi hadde sett første skoledag. Læreren vår presenterte henne som lærerstudent og vikar – Lise på 20 år. Hun var normalt slank, passe høy, hadde blondt hår til skuldrene, sommerbrun hud og diskret sminke. Hun hadde lang kjole med halvlange ermer med blomstermotiv. Hun rødmet lett, smilte og sa hei til oss.

De andre var kun interessert i å ferdigstille prosjektene sine og komme seg hjem. Jeg fikk imidlertid store problemer fokusere på arbeidet mitt og startet fantasere om hvordan hun så ut under den lange kjolen hun hadde på. Tiden gikk og etter hvert trengte jeg noe fra fysikkrommet. Jeg spurte om hjelp til å komme inn på fysikkrommet og etter et langt blikk på meg sa hun jeg kunne låne nøkkelen hennes og hente hva jeg trengte – mot at jeg låste igjen døra der etter meg. Det gikk litt tid finne hva jeg trengte i skapet da fysikklæreren tydeligvis hadde rydda i skapene siden sist jeg hadde time der. Når jeg kom tilbake til klasserommet hvor jeg hadde sittet hele ettermiddagen hadde de andre elevene gått hjem, og kun Lise satt der. Hun satt med ryggen mot døra og masserte skulderen med høyrearmen. Hun hadde nok ikke hørt jeg kom inn så jeg lukket døra rolig og nærmet meg henne.

”Stiv i nakken”, spurte jeg
Hun fjernet hånda og så skremt på meg. ”Ja…” svarte hun omsider, og jeg så mitt snitt til å kanskje kunne kjenne huden hennes i henda mine og spurte om hun ville jeg skulle massere henne litt. Hun betraktet meg med spørrende øyne før hun sa ja og satt seg til rette i stolen. Jeg hadde ikke massert lenge før hun la armene bak stolryggen der hun satt. Stoffet i kjolen hennes presset hardt mot puppene hennes og jeg så godt fasongen på puppene hennes – verken små eller store.
”Det er ikke lett massere deg når du har armene slik” sa jeg, og kjente samtidig at jeg hadde holdt opp massere mens jeg tittet på puppene hennes. Hun snudde ansiktet og jeg hun må ha sett jeg stirret på puppene hennes. Kjolen var lite utringet men fra den vinkelen klarte jeg akkurat se antydning av kløfta hennes ovenfra.
”Legg deg på magen på kateteret” svarte jeg freidig og tenkte hun sikkert ville le det bort, men raskt gikk hun frem og la seg slik jeg tenkte på. Skjørtet hennes gled opp når hun klatret opp og jeg så hun hadde svarte strømper under kjolen. Jeg fortsatte å massere og merket godt hun nøt behandlingen.

Tankene mine surret i hodet om det var strømper eller strømpebukse hun hadde på, og synet av en spretten rumpe under tynt kjolestoff bidro også godt til fantasiene mine som 16 år gammel gutt. Jeg fantaserte om å kna rumpeballene hennes men turte ikke massere riktig så langt ned. Hvor lenge jeg hadde holdt på vet jeg ikke, men brått la hun hodet på skakke og spurte om jeg trengte massasje selv og.

Hun var flink til å massere både skuldre og rygg. Når hun hadde jobbet seg ned til korsryggen min savnet jeg å kjenne kroppen hennes og foreslo å fortsette på henne igjen. Hun frøs og sa det ikke var nødvendig, men stemmen hennes var tydelig annerledes nå enn tidligere på kvelden og hun var blitt rød i kinnene sine. Jeg sto på mitt og satt meg oppreist på kateteret og prøvde meg med at deg ville være enklere massere henne om hun tok av kjolen. Hun så nervøst rundt seg og jeg svarte avslappet at vi var alene på skolen. Hun fikk et sjenert ungjente ansikt og lot kjolen gli av seg. Jeg forventet at hun hadde klær under, men hun sto der kun i sexy svart undertøyssett med blonder og hofteholder som holdt på plass strømpene. Jeg gikk bak henne og nøt det herlige synet fra flere kanter. Hun var noe lavere enn meg og utrolig sexy.

”Hvor vil du jeg skal massere deg” spurte jeg og hun svarte kun at deg kunne jeg bestemme. Hun la seg igjen til på magen og jeg gikk rett på rumpa hennes, så videre til låra. Hun spredte beina lett når jeg kom til låra hennes så jeg kom til. Jeg satt meg på kateteret og dyttet beina hennes lengre fra hverandre. Hun så igjen usikkert på meg og spurte hva jeg drev på med. ”Du sa jeg skulle bestemme” svarte jeg som om jeg var erfaren med jenter – selv om jeg aldri hadde hatt sex før. Jeg ble overasket over hvor lett hun godtok svaret og sprede beina breit. Jeg så raskt at det glinset i trusestoffet hennes og lot hånda dekke underlivet hennes og masserte lett. Trusa var virkelig våt og hun reiste brått overkroppen og spurte nervøst ”hva om noen kommer?”.
”Ingen kommer på denne tiden” svarte jeg, selv om jeg egentlig var litt bekymret for det selv også. ”Hva gjør du?” spurte hun etter å ha betraktet meg litt. Jeg kjente pikken pulsere mot den stramme olabuksa jeg hadde på meg, før jeg spurte hvor mye jeg fikk bestemme.
”Alt” svarte hun og la seg ned igjen med armene på ryggen. Da forstod jeg hun kanskje var en slik jente som jeg hadde lest om som tente på at gutten bestemte.
”Sug meg” kastet jeg ut og ble med ett bekymret for å ha gått over streken og at dette skulle bli rapportert til foreldrene mine. Uten å svare gikk hun på kne på gulvet og startet åpne buksa mi. Hun smilte forsiktig da hun så boxeren sto som et telt og at pikken presset strikken ut fra magen min. Lise tok et forsiktig men fast tak i pikken min før hun varsomt tok av boxeren med den andre hånda og lot den falle i gulvet.

Hun slikket skaftet på pikken min og lot pungen min hvile i den ene hånda hennes når hodet forsvant inn i munnen hennes. Følelsen var utrolig og jeg så nærmest stjerner og nøt hvert øyeblikk – det tente meg veldig å se hele manndommen min forsvinne inn i munnen hennes. Hun klemte helt perfekt med leppene mot roten av pikken min og akkurat når jeg tenkte jeg burde ha gjort annet med henne før jeg kom kjente jeg en uvant nytelse og det kom for meg. Hun hadde tydeligvis gjort det før for hun svelget alt. Hun trakk seg vekk og så opp på meg og spurte ”Hva nå?”.
”Slikk ren pikken min” svarte jeg og hun tok god tid på å slikke pikk fra alle slags kanter. Jeg tenkte dette var like sexy og erotisk som på pornofilmer jeg hadde sett på dataen hjemme på gutterommet, og kjente meg utrolig heldig som hadde mistet dyden.

”Hva liker du og hva er grensene dine?” spurte jeg når hun hadde slikket mer enn nødvendig på pikken min. Det kriblet i pikken og jeg forstod den var på vei til å bli hard igjen når jeg spurte henne.
”At gutten bestemmer” svarte hun og så ned i gulvet.
”Se på meg når vi prater” sa jeg morskere enn jeg i utgangspunktet hadde tenkt. Hun så opp og sa raskt ”unnskyld” før hun stotret frem ”jeg liker kallenavn”.
”Hvordan da?” spurte jeg raskt og hun så på meg med røde kinn
”Mester, Herre, tøs, hore og slikt..”.
”Du var flink til å suge meg, tøs” svarer jeg etter ha tenkt et lite sekund.
”Takk, Mester” svarer hun og ser sjernert i gulvet igjen.

Situasjonen var som klipt ut av en av de mange erotiske historiene jeg tidligere hadde lest på nettet, mens tankene raser rundt i hodet mitt hva jeg skal gjøre videre.
”Hva er grensene dine?”
”Det er ingen som vet dette om meg” svarte hun og så ned igjen.
”Da må vi la det forbli slik, sexy”
Hun ble med ett mer rød i kinna sine.
”Har tøsa flere slike antrekk?” fortsatte jeg.
”Litt forskjellig”.
”Hva liker du, Mester?” følger raskt
”Da må jeg nok se hva du har”
”Nå?” svarer hun og får brått usikkerheten over seg igjen.
”Du bor vel i nærheten?” svarte jeg rolig, selv om jeg var svett i henda og skalv innvendig.
Hun fortalte hvor hun bodde og det viste seg hun var innflytter ikke langt unna meg.

Vi var raske med å pakke sammen og det tok ikke mange minutter før hun låste oss inn hos seg. Jeg satte fra meg hva jeg hadde i gangen hos henne og så straks et par høyhelte svarte støvletter hun hadde stående.

”Ta av deg kjolen og ta på deg disse” sa jeg og holdt frem støvlettene. Denne gangen gikk kjolen av noe raskere enn i klasserommet og før hun satt seg på en liten skammel la jeg merke til at stringen hennes var tatt på over hofteholderen. Hun var rask med å få av seg ballerinaskoene og jeg så svakt gjennom strømpene at neglene hennes var røde, før hun fikk på seg støvlettene.

Jeg nøt synet av den sommerbrune kroppen hennes og bulen i boksa mi var om enda synligere enn tidligere på dagen. Hælene var ikke blant de høyeste jeg hadde sett, men var spisse og rundt 7 cm.
”Reis deg opp og ta av deg stringen” sa jeg. Hun reiste seg og snudde rumpa mot meg mens hun på erotisk vis dro stringen ned på låra før den datt ned på gulvet. Når hun snudde seg mot meg så jeg venusberget hennes var glattbarbert og glinset. Med støvlene på var hun så vidt lavere enn meg.

”Nå vil jeg du skal vise meg rundt i huset og føre meg til hvor du har antrekk og leker” fortsatte jeg mens jeg forsøkte holde maska. Jeg kjente jeg var varm og var antakeligvis rød i ansiktet av det herlige vesenet som sto en snau meter foran meg.

Huset hennes var lite og hun hadde en minimalistisk og hvit gjennomgående innredning. Det var få bilder hos henne, og de hun hadde viste henne med en jentegjeng forskjellige steder i Norge og i utlandet.

Senga hennes var stor på alle måter og hadde metallgrind i begge kortendene. Hun lener seg frem mot nattbordet uten å bøye beina. Bakfra ser jeg fint fitteleppene hennes glinse i klem mellom 2 faste rumpeballer. Hun romsterer litt før hun finner en nøkkel. På andre siden av rommet står hvite klesskap. Hun går bort til skapet med lås på og åpner dørene. Hun har spotligts i taket så jeg ser lett innholdet i skapet hennes. Det er ikke mye der, men noen korsetter henger på den ene siden mens dildoer, håndjern, mansjetter, taustumper, og noe annet ligger på en hylle. Har du ikke mer spør jeg og prøver være ironisk før hun svarer at hun også har undertøysskuffen sin. Hun åpner sideskapet og viser en overfylt hylle med undertøy i mange farger.

Det føles som jeg er i en drøm og går bort til lekeskapet hennes. Jeg finner en stor metallring med skinn på innsiden, plukker den opp og ser på henne.
”Vil du jeg skal ha på collar, Mester” spør hun med en nyvunnet entusiasme i stemmen.
”Ja” svarer jeg kort og går bort til henne. Det festes raskt med hasper i nakken hennes og sitter stramt om nakken hennes. Det er ei øyekrok foran.

”Kle av meg” sier jeg og hun drar tskjorta mi over hodet mitt.
Jeg presser henne litt på skuldrene og hun setter seg prøvende ned på huk og åpner beltet mitt før hun på ny tar av meg bukse og boxer. Når jeg er naken er blikket hennes konsentrert på pikken min men rører den ikke.

”Reis deg opp” sier jeg og fører henne foran meg mot veggen. Bena hennes er så vidt fra hverandre og jeg hekter av bh’n hennes før henda mine glir over puppene bakfra som på en eventyrsferd. Deretter glir henda mine ned på den faste rumpa hennes før jeg snur henne rundt. Puppene hennes var gode B-cup og jeg legger henda over dem og veier dem lett.

Brått henter jeg mansjettene i skapet hennes og setter dem på henne. Jeg fester dem ikke sammen, selv om en stor karabinkrok henger fra den ene. Deretter fører jeg henne bort til senga og får henne til å sette seg på senga før jeg dytter overkroppen hennes ned i senga. Den perfekte frisyren hun hadde tidligere på dagen er en saga blott og håret ligger til alle kanter. Hun smiler og bruker ei hånd til å fjerne noe hår som ligger over høyre siden av ansiktet hennes.

Jeg sprer beina hennes og setter meg på huk foran. Jeg fører ansiktet mitt mot fitta hennes. Såpass har jeg forstått av porno at hun har stramme lepper. Det lukter våt mus og jeg slikker lett over leppene hennes. Hun smaker salt og søtt samtidig – en ubestemmelig smak som frister å smake mer av. Hun stønner lett og jeg fører forsiktig en finger inn i henne. Stønnene øker i intensitet og jeg bytter til 2 fingre og presser dem raskt inn i henne. Hun gisper i velbehag og klemmer godt rundt fingrene mine. Jeg kjenner fingrene blir klissete.

Jeg trekker ut fingrene og bøyer meg over henne og ber henne om å slikke av fingrene mine. Hun slikker først prøvende på tuppen før hun suger på fingrene og avslutter med å slikke fra forskjellige sider.

”Kan du fortsette, Mester” spør hun meg. Hun er rød i ansiktet og ser spørrende på meg. I nattborskuffen hennes hadde jeg tidligere sett en pakke kondomer – men har aldri kjøpt eller prøvd – så jeg plukker opp pakka og gir til henne.
”Ta på meg en” sier jeg og hun åpner raskt en pakke. Hun trer kondomet varsomt over pikken min og jeg løfter henne til midten av senga. Pikken min glir raskt inn i henne og vi stønner nær samstemt. Hun har en pen veltrent kropp, men ingen distinkte muskler – akkurat slik jeg alltid har sett for meg ei drømmejente.
Brått klorer hun meg på rumpa mens jeg i god takt trekker meg ut og inn. Jeg tar bestemt henda hennes og fører dem over hodet hennes, mens jeg bestemt sier nei.
Jeg fester mansjettene raskt sammen med karabinkroken hun ser brått usikker ut og blikket hennes ligner på øya til familiehunden hjemme når vi skjenner på den når den har gjort noe dumt. Med mansjettene festet sammen holder jeg lett armene hennes over hodet hennes fast med en hånd, mens den jeg lar den andre hånda klemmer på puppene hennes og klyper henne i den ene brystvorta. Brått smiler hun mykt til meg igjen.

Den samme følelsen jeg hadde tidligere på kroppen kommer og jeg eksploderer i kondomet samtidig som kroppen hennes brått spenner seg. Jeg tar noen støt til og kjenner hun blir løs og slapp i kroppen. «Takk, Mester» Sier hun og ser på meg med så søte øyne en vanligvis kun finner hos de søteste jentene.

Jeg trekker meg ut og setter meg på sengekanten.

«Få av meg sølet» sier jeg da jeg ikke riktig vet hvor jeg skal gjøre av det brukte kondomet. Hun setter seg på kne foran meg og trekker av meg kondomet og legger på sengekanten mens hun på nytt slikker meg ren. Jeg føler meg som en unge på en sjokoladefabrikk, med ei sprek jente på kne mellom beina for andre gang samme dagen.


 

Jeg våknet med en uvant følelse og kjente at nå er jeg en Mann. Jeg tenkte tilbake til dagen som hadde gått hvor jeg hadde kost med ei herlig jente – som også var noe eldre enn meg.
Hele morgenen grublet jeg på om dette var en engangshendelse eller noe vi kunne gjentatt. Jeg håpet på sistnevnte men hadde ikke spurt Lise om nummeret hennes og håpet det snart kom en anledning til hvor slikt kunne passe seg.

Morgentimene gikk som vanlig med våre vanlige lærere. Ingen sa noe og alle oppførte seg normalt og jeg beroliget megselv med at Lise ikke hadde fortalt andre om hva som hadde skjedd kvelden i forkant.

Midt på dagen hadde vi selvstudium i timene rundt lunch og jeg satt meg i leksehjelp-rommet. Jeg hadde alltid vært skoleflink og hadde alt konkludert at hva vi foreløpig hadde lært på skolen ikke var komplisert – men jeg har alltid lest meg opp på pensum før timene slik at jeg er forberedt for å få det fulle ut av timene.
Når jeg kom inn på leksehjelp-rommet så jeg med glede at det var Lise som gikk rundt og hjalp de som spurte om hjelp. Alle satt spredt rundt i hele rommet og i motsetning til foran i klasserommet hvor jeg pleide sette meg satte jeg meg i hjørnet bakerst i rommet. Lise smilte til meg når jeg kom inn, men sa ingenting. Jeg satte meg til bakerst i rommet og tok opp mattebøkene mine. Regnestykkene var ikke kompliserte, men jeg rakk raskt opp hånda for hjelp. Det tok ikke lang tid før Lise kom bort og satt seg på huk ved siden av. Hun hadde på stramme mørkeblå jeans, joggesko med rosa såle og en stram svart langermet overdel som lå pent mot kroppen hennes.

”Hva kan jeg hjelpe deg med” spurte hun i vanlig stemme når hun kom bort, så etterfulgt av et lavere ”takk for i går”.
Jeg tok et raskt overblikk over rommet og så alle andre var vendt fremover og var opptatte med bøkene sine. Døra var lukket, så jeg dristet meg til å legge hånda på ryggen hennes der hun satt. Hun smilte mot meg når jeg berørte henne og jeg lot hånda gli ned på rumpa hennes mens jeg forklarte hva jeg lurte på. Hun forklarte alt og la hånda si på låret mitt når hun reiste seg før hun gikk frem og satt seg fremst i rommet. Jeg tente umiddelbart på berøringen hennes og hadde lyst på henne. Jeg fortsatte på leksene mine men fokuset mitt var et helt annet sted. Det var kanskje innbilning men jeg syntes Lise så ekstra mye på meg sammenlignet med de andre.

Jeg åpnet en ny side i kladdeboka mi og skrev:
Takk for i går.
Håper du kan møtes snart.
Send meg en spennende mld på mob: xxxx
Jeg rev av lappen til passende størrelse og la den midt på siden i læreboka mi. Jeg rakk opp hånda for hjelp igjen og Lise var raskt på vei ned til meg. Jeg pekte på lappen når hun kom bort og spurte om hun kunne hjelpe meg. Hun smilte til meg og tok lappen i hånda si før hun svarte ”Sånn gjør vi det” og gikk til plassen sin igjen.

Det gikk ikke lang tid før det vibrerte i lomma mi og jeg fikk sms fra et ukjent nummer ’Takk for i går Mester. Hilsen vikartøsa lise’. Svaret kom automatisk opp på skjermen min nesten som i en transe. Det var først når jeg hadde sendt jeg innså hva jeg hadde sendt: ’Vis meg noe tøs’.

Jeg så opp og så Lise så ned istedenfor å ha øynene rettet mot klasserommet. Hun satt nok med telefonen under pulten sin. Kort tid etterpå fikk jeg en mms med bilde av henne i speilet kun iført svart hofteholder, strømper og støvlettene fra dagen i forkant. Under hadde hun skrevet ’Bildet tatt i går etter du dro. Når vil du fortsette, Mester?’ Ved nærmere ettersyn så jeg hun hadde collar i halsen og mansjett på den ledige hånda. Jeg så ikke hele ansiktet hennes på bildet og la telefonen tilbake i lomma for å tenke.

Minuttene gikk og elever gikk og kom fra rommet. Storefri nærmet seg og jeg så hvor frustrert Lise tittet mot meg i stjålne blikk. Ofte holdt hun blikket mot meg lengre enn hun strengt tatt burde mot noen.
Fysikklæreren min var syk så jeg hadde selvstudium resten av dagen. Jeg tenkte tilbake til hva vi hadde gjort i klasserommet dagen i forkant, men å fortsette med Lise på skolen midt på dagen turte jeg ikke. Jeg tok opp mobilen og sendte sms til Lise med beskjed om at hun skulle sykemelde seg i storefri og treffe meg hos henne. Jeg reiste meg og forlot rommet. Lise kastet et trist blikk mot meg når jeg forlot rommet, men sa ingenting. Hun bodde kun 5 minutters tur fra skolen så jeg gikk til henne. På vei ut dørene på skolen fikk jeg svar fra henne ’Du bestemmer, Mester. Reiser om 15 min’.

Lise bodde i et rolig nabolag med store hekker mellom de enkelte husene. Huset hennes hadde garasje under huset og en liten terrasse i andre etasje. Jeg følte ikke for å vente på henne utenfor og kjente på døra til huset – den var selvfølgelig låst. Jeg gikk rundt huset og så vinduet til kjelleren på baksiden sto på gløtt. Jeg løftet det ut, men barnesikringen holdt igjen. Jeg prøvde åpne men fikk ikke opp vinduet. Jeg ergret meg litt og lurte på hva jeg skulle gjøre.
Ved hekken fant jeg en tørr kvist og klarte lirke opp vinduet. Jeg gikk opp på rommet til Lise og låste opp skapet hennes. Jeg fant frem det svarte korsettet og fant et par svarte strømper. Deretter gikk jeg ut på badet hennes og lette frem en rød leppestift fra medisinskapet over vasken.
Jeg la alt på skammelen hennes i gangen og satte støvlettene ved siden av. Etterpå sendte jeg henne sms med instruks: ’Still klar i stua i svart korsett, strømper, støvletter og røde lepper’. Svaret kom raskt ’låser meg inn i bilen nå’.

Jeg smilte og lurte på hva hun tenkte. Kort tid etterpå hørte jeg en bil utenfor. Raske skritt opp grus gangen til døra hennes før nøkkelen i låsa ble vridd om. Det var kun en vegg mellom stua og gangen og jeg syntes jeg hørte et gisp, men det var kanskje innbilning. Jeg hørte plagg falle på gulvet og diverse andre lyder. Etter noe som føltes som en evighet gikk døra forsiktig opp og Lise smilte til meg på en litt utrygg måte.

”Hei” sier jeg
”Hei, Mester”
Jeg reiser meg og kysser henne lett på munnen. Leppene ser fortsatt perfekte ut før jeg med høyrehånda presser skulderen hennes ned. Det er som hun leser tankene mine for hun setter seg på huk og tar av meg buksa. Hun ser opp på meg med spørrende øyne når hun har tatt av meg boxeren og jeg nikker til henne. Hun svelger hele pikken min og leker med tunga på undersiden.
”Se på meg mens du suger, hore” sier jeg og hun fortsetter mens hun har blikket opp. Hun har pene øyne med diskret sminke. Hun har pene blå øyne som ser på meg med et varmt blikk.

Jeg har gått med hard pikk i nær en time og det tar ikke lang tid før jeg kommer. Hun holder leppene rundt rota hele tiden men trekker seg brått ut og hoster litt før jeg er ferdig med å sprute. Noe treffer henne i ansiktet mens resten treffer huden hennes over korsettet. Etter få host ser hun opp på meg med triste øyne
”Unnskyld, Mester”

Jeg bøyer meg ned og tungekysser henne. Hun smaker salt og surt, men jeg bryr meg ikke. Jeg tørker av sæden fra kinnet og brystet hennes med henda og hun søker seg frem til henda mine og slikker av.

Jeg reiser meg og finner frem Samsungen min før jeg sier. ”Jeg vil ha et minne om deg.”
Hun ser spørrende på meg og jeg fortsetter.
”Reis deg opp”.
Straks hun har reist seg opp tar jeg bilde av henne. Hun har ikke truse og jeg ser det glinser i kjønnsleppene hennes. Etterpå får jeg henne til å sette seg i sofaen og jeg brer beina hennes og får henne til å legge armene over ryggen på hver side. Jeg foreviger minnet med et nytt bilde.

”Jeg håper du vil leke masse nå” sier jeg til henne
”Gjerne det” svarer hun og smiler sjenert mens hun rødmer lett.

«Men vi må ta en prat angående vinduer du ikke lukker» svarer jeg lurt til henne

Korsettet hennes har snøring bak og hemper foran. Jeg har plassert henne skrevs over meg og har startet med å løsne hempene og stadig mer av brystet hennes kommer til syne. Etter siste hempe faller korsettet ned bak henne og ned på gulvet. Hun ser på meg med nysgjerrige og sultne øyne. Ingen av oss har sagt noe på en stund. Jeg bøyer meg frem og drar glidelåsen på støvlettene ned og retter meg i ryggen.
”Kle av meg”

Hun er rask med å dra den tskjorta mi over hodet mitt og smiler lekent til meg når jeg atter ser ansiktet hennes.
”Sokkene mine også” sier jeg
Hun setter seg på huk ved siden av meg og tar av meg de svarte sokkene mine. Jeg har en klassisk klesstil og bruker alltid svarte sokker. Lise legger sokkene varsomt oppå tskjorta mi som ligger i sofaen. De andre klæra mine ligger i en haug ved døra.

”Kle av deg og bli med i dusjen” fortsetter jeg med et smil.
Hun setter seg ved siden av meg og er rask med å få av støvlettene, selv om jeg ser de fortsatt sitter godt. Etterpå ruller hun av strømpene og legger dem over støvlettene. Hun retter seg i ryggen og ser brått ut som en sjenert skolejente igjen.
Jeg tar henne i hånda, reiser meg og starter mot dusjen. Hun har stort dusjkabinett med glassvegger som kan foldes både ut og inn. Jeg åpner dørene og går inn før jeg ber henne om å finne håndkle til meg og hente komdom.

Hun forsvinner raskt ut fra rommet mens jeg skrur på vannet. Det tar kun noen sekunder før vannet er behagelig varmt. Jeg har akkurat festet dusjhodet til holderen igjen før jeg hører henne utenfor. Hun åpner forsiktig døra og går bort til meg. Jeg snur meg og ser sminken hennes starter renne. Jeg tørker bort sminken fra under øynene hennes og sier ”Du er vakker”.
Hun ser ikke bort denne gangen men smiler og svarer ”Takk, Mester”.

Jeg ser hun står med ei kondompakke i hånda. Jeg tar det fra henne og åpner kondomet. Jeg trer det på meg og presser henne mot veggen. Hun dytter rumpa ut mot meg og står med lett svai i ryggen. Jeg leder pikken inn i henne og nyter hvordan musklene hennes klemmer om pikken min.
”Ikke klem så hardt om du vil dette skal vare” stønner jeg til henne og kjenner straks at hun slapper av litt i underlivet. Det var godt og varmt med vannet som strømmet fra dusjen.

Men ingenting som er godt kan vare for evig

Jeg trekker meg ut og ber henne om å vaske meg.
Hun smiler konstant mens hun vasker meg med en sånn rosa dusk som henger i dusjen. Hun heller masse såpe på den og det er deilig bli vasket, selv om jeg aldri kan huske ha blitt vasket siden jeg var lite barn.
Hun sparer pikken min til slutt og heller såpe i henda sine før hun såper inn underlivet mitt godt og tar noen runketak i pikken min. Jeg fjerner bestemt henda hennes og hun ser trist på meg.

Jeg heller såpe på dusken og såper henne inn. Fra ryggen tar jeg noen harde drag over rumpa hennes før jeg såper inn puppene, magen og underlivet hennes. Synet av den hvite såpen som renner av den brune kroppen hennes er vakkert. Hun ser noe brydd ut over bli vasket av en yngre gutt, selv om hun også gir uttrykk for å nyte det.
Jeg griper dusjhodet og spyler av såpen. Det er kaldt der hvor det varme vannet ikke lengre treffer huden min og en liten skjelving går gjennom meg. Hun rykker til litt når jeg ikke lengre har vann over henne, men spyler av såpen fra kroppen min. Hun sier ingenting.

Når jeg har skrudd av vannet finner hun håndkle til meg og vi tørker oss selv. Hun fester håndkleet sitt rundt seg så jeg ikke lengre ser puppene hennes. Det lilla frote håndkleet sitter stramt over puppene hennes. Jeg løsner håndkleet hennes og lar begge håndkleene falle til gulvet før jeg leder henne til soverommet hennes. Hun smiler brydd når hun ser dørene til klesskapene står på vidt gap, men forholder seg fortsatt taus. Jeg fører henne til senga og vi legger oss under dyna hennes.

”Hva er fantasiene dine” spør jeg etter en tid. Jeg ligger på rygg med henne ved siden av meg, i armkroken min.
”Jeg liker at gutten bestemmer…At du straff
er meg om jeg er ulydig”
”Med pisken?” spør jeg og tenker på ridepisken jeg så i skapet tidligere.
”Ingen har bestemt særlig over meg før… Pisken er fra når jeg drev med hester, og ingen har spanket meg før.. men jeg er nysgjerrig” svarer hun.
Hun ser ikke på meg og jeg føler meg på ustø grunn.   

”Har du hatt sex med mange før?” spør jeg plutselig og tenker samtidig som jeg har sagt det at jeg egentlig ikke vil vite svaret.
”2…” svarer hun raskt. Etterfulgt av ”men de var ikke så store som deg”.
Jeg føler meg brått som stor Mann.


Jeg reiser meg og går bort til lekeskapet hennes og spør hvorfor hun har hva hun har.
”Jeg har bare kjøpt hva jeg syntes har sett spennende ut i butikken… Men har lyst prøve masse med deg, om du vil fortsette treffe meg”
Jeg smiler fra øre til øre, men står med ryggen mot henne.

”Noe mangler..” sier jeg brått, og snur meg mot henne. Lise ser bekymret på meg og ser litt usikkert på meg og svarer ”Jeg er student og har ikke så mye penger, men om det ikke er så dyrt kan jeg kjøpe hva du savner”.
Jeg ser for meg spennende lek og går sakte men selvsikkert bort til senga. Jeg river dyna brått av henne og ser hun har en finger i segselv. Jeg ser morskt på henne og spør hva hun gjør.
Hun svarer ikke og blir stuprød i ansiktet og vrir hodet vekk fra meg.

Jeg drar henne mot sengekanten, og merker at hun hjelper til med å flytte seg. Jeg setter meg på sengekanten og drar henne over fanget mitt, mens hun delvis hjelper til med å krabbe for å legge seg til rette. Ingen av oss har sagt noe og nå ligger hun med rumpa i været. Jeg slår henne 5 ganger på rumpa med flat hånd. Det svir lett i hånda og hun klynker for hvert slag. Det blir et svakt mønster av hånda mi på rumpa hennes.

”Fra nå av skal du spørre om lov først og ikke ta på deg uten lov” sier jeg strengt til henne. Lise smiler til meg med en tåre i øyekroken.
”Ja, Mester”.

Jeg løfter henne av og tørker tårene med fingrene når hun sitter ved siden av meg.
”Ta på deg litt diskret sminke. Macara eller hvaenn du bruker og sett opp håret. Kom tilbake når du er ferdig.”
Hun ser spørrende på meg men tripper lett mot badet i raske skritt.

Jeg går bort til klesskapet hennes og ser raskt gjennom hyllene og kleshengerene hennes. Jeg plukker frem et løst skjørt og en armeløs topp med høy hals. Begge i svart. Jeg legger det på senga akkurat når hun kommer inn.
”Ta på deg undertøy og dette” sier jeg og går til stua for å kle på meg. Hun kommer ned like etter jeg har fått på meg buksa og ser skjønn ut.
”Finn veska di og bli med i bilen” sier jeg kort og hun ser nervøst på meg.
”Hva om noen ser oss sammen?”.
Jeg tenker på risikoen, men feier den bort som fraværende og svarer ikke.

I gangen gir jeg henne et par svarte ballerinasko og kort etter sitter vi begge i bilen hennes.
”Hvor skal vi?” spør hun når jeg tar på meg beltet.
”Kondomeriet” svarer jeg kort. Hun ser nervøst på meg og rygger bilen sakte ut på veien mens jeg skrur på radioen.

Turen gikk overraskende raskt og vi prater lett om løst og fast, men også om forskjellige drømmer. Kjøpesenteret ligger et stykke fra skolen og det er lav risiko for å treffe på kjente, men jeg går ut av bilen ved inngangen til parkeringshuset og gir henne beskjed om å parkere på taket og møte meg på kondomeriet.


Jeg går med raske skritt til kondomeriet og kjøper et enkelt blindfold og en gag. Den søte brunetta i kassa er rundt 18 og det er noe kjent ved henne – som jeg ikke riktig klarer plassere. Hun hjelper meg ta av emballasjen så jeg får lagt hva jeg kjøpte i lommene mine. Hun smiler frekt til meg, men sier ingenting. Hun forstår sikkert at jeg ikke vil gå rundt med kondomeriet pose på kjøpesenteret. Jeg fortsetter med å titte på varer når jeg hører en kjent stemme si ”Hei Linda”.

Jeg snur meg brått og ser Lise hilse på ekspeditrisen. De kjenner tilsynelatende hverandre og jeg ser Lise kaster noen forsiktige blikk på meg mens jentene prater sammen.
”Hvorfor er ikke du på skolen nå” spør Lise brått.
”Det var en vakt åpen og jeg hadde kun få timer i dag, så jeg skulket” Jeg ser Linda ser litt usikkert på Lise.
”Det er opp til deg – jeg er ikke læreren din” svarer Lise i en lettere irettesettende tone.
”Skal du ha noe i dag, eller var du kun innom for å hilse på?” spør Linda og ser lekent på venninna.
”Jeg vet ikke riktig hva jeg skal ha…” svarer Lise brydd og holder blikket på Linda.

Jeg står ved hyllene med fjernstyrte egg og henvender meg til ekspeditrisen ”Fungerer disse godt?”
Linda svarer på profesjonelt vis at de vibrerer godt og har god rekkevidde, med flere intensiteter.
Jeg smiler og takker for hjelpen og Lise bryter brått inn og henvender seg til Linda ”Jeg skal ha en slik”
Venninna ser fortsatt på meg og smiler til Linda ”Masse gøy en kan ha med slike. Vil du ha med batterier?”

Jeg forsvinner ut døra og går mot toalettene. Jeg sender en sms til Lise og ber henne komme til toalettene når hun er ferdig handle. Det tar litt tid før hun svarer ’straks’ og jeg trekker meg nærmere toalettene og bort fra alle som går forbi. Det er fortsatt tidlig på dagen og ikke mange som har kommet fra skole/jobb enda og til kjøpesenteret.
Det er godt vær ute, så de fleste har nok dratt på stranda eller slikker sol andre steder.


Tankene mine avbrytes av Lise som kommer med kondomeriet pose i hånda. Det er ingen andre ved toalettene og jeg vinker henne bort til meg og åpner døra til handicaptoalettet. Hun blir med inn og jeg låser døra bak henne. Hun ser usikkert på meg og jeg instruerer henne til å gi meg posen og sette seg på doen. Hun adlyder raskt mens jeg går i gang med å fjerne emballasjen og sette i batterier i den nye leken. Lise har også kjøpt diverse rensevesker og et utvalg kondomer. Jeg skrubber egget raskt med rensevesken Lise hadde i posen, før jeg holder det under varmt vann i vasken. Jeg ser på Lise og ber henne om å ta av seg trusa.

Hun ser usikkert på meg men løfter opp skjørtet og trekker av seg trusa. Jeg røsker trusa ut av henda hennes og setter meg på huk foran henne, før jeg trekker beina hennes fra hverandre. Det er mørkt under skjørtet hennes og jeg stikker hodet mitt prøvende inn og kysser henne lett på skamleppene. Jeg hører et inneklemt gisp, men hun sitter rolig. Det lukter en blanding av såpe og kjønn. Jeg stikker en finger i henne og kjenner hun er våt. Det blir kun noen tak med fingrene før jeg trekker meg ut og ser på henne. Hun har blitt rød i ansiktet og jeg presser egget inn i henne mens jeg ser på henne. Hun gisper høyere når egget glir i henne, men sier ingenting. Jeg stikker trusa hennes i lomma mi og legger alt hun kjøpte i posen.

Hun tar imot posen der hun sitter mens jeg går frem og tilbake mellom vasken og henne. Det eneste som ligger igjen på vasken er fjernkontrollen.

Jeg plukker opp kontrollen og snur meg mot Lise og smiler. Kontrollen har 10 nivåer og jeg ser på henne mens jeg skrur på nivå 1. Hun gisper lett samtidig som et lite stønn kommer ut.
”Reis deg opp” sier jeg.
Samtidig som hun reiser seg vrir jeg brått kontrollen på maks og ser hun må støtte seg til håndtaket ved siden av toalettet. Jeg skrur av kontrollen og går raskt bort til henne og legger en arm rundt ryggen hennes. Hun smiler til meg og jeg kysser henne lett på munnen.

”Jeg må ikke ha på denne ute?” spør hun nervøst
”Jo” svarer jeg og ser henne i øya. Hun står kun få cm fra meg.
”Likte du det?” følger jeg opp med
”Ja..”
Jeg fører fingeren opp under nese og hun stikker ut tunga. Jeg lar henne kun få et kort slikk før jeg tørker av hånda på papir og fører henne til døra. Jeg setter kontrollen på laveste nivå og låser opp døra og fører henne ut.

Jeg fører henne ut døra og med ei hånd på livet hennes. Vi er halvveis gjennom døra når vi treffer på ekspeditrisen fra butikken som er på vei til mot en personaldør. Hun smiler til oss og blunker til Lise mens hun kort sier ”dette skal jeg høre mer om senere”. Lise blir så rød at hun kunne sunket gjennom gulvet og fryser til der hun står. Vi står slik et øyeblikk mens døra smeller igjen bak Linda. Vi står med ett alene utenfor toalettet. Jeg føler meg tatt på senga og vet ikke hva jeg skal gjøre.

Jeg summer meg raskt sammen og fører Lise ut mot korridoren mellom alle butikkene. Hun stritter litt imot og spør nervøst hvor vi skal. Hun er annerledes i stemmen enn hun tidligere har vært.
”Du skal kjøpe drikke, kylling og brød på butikken” svarer jeg kort. Etterfulgt av ”Vi later som vi ikke kjenner hverandre på vei dit” og går forbi henne ut mot gangen. Jeg ser ned på kontrollen og ser den fortsatt står på laveste nivå. Jeg titter meg over skuldrene og ser Lise følger etter mot butikken på behørlig avstand.

Jeg stopper kort ved et kless stativ og registrerer hun passerer meg. Jeg følger etter på avstand, og ser hun har perfekt silhuett. Kroppsfasongen hennes er som på jentene i manneblader som jeg har kastet stjålne blikk på i butikkhyller tidligere.
På rullebåndet mot butikken er det ingen andre i nærheten og jeg øker noen nivåer når hun går på. Hun snur seg brått og smiler samtidig som hun tar tak i håndtaket. Jeg holder meg et stykke bak og skrur kontrollen på maks. Beina hennes svikter noe, men kun så lite at en må fokusere for å se det. Jeg holder kontrollen der en tid før jeg skrur ned på lavt nivå igjen.

Jeg følger etter i butikken og tar med meg krem på boks, flytende dessertsjokolade og litt is. Når jeg kommer til kassene ser jeg hun skal betale i kassa ved siden av meg. Hun enser meg ikke og står der med røde kinn. Jeg skrur av kontrollen når jeg betaler og ser hun bruker lang tid på å legge varene i posen sin mens hun følger med på meg i sideblikket. Jeg starter gå mot parkeringshuset og hun følger etter bak. Jeg setter kontrollen på laveste nivå.

Jeg stopper rett innenfor parkeringshuset og snur meg brått mot Lise. Hun rødmer fortsatt og jeg spør om hun trives. Hun ser ned i asfalten og jeg følger opp med at hun skal gå til bilen. Jeg følger etter og øker intensiteten ett hakk for hver etasje vi kommet opp i parkeringshuset. Hun går ustøtt de siste trappene før hun nærmer deg de siste trinnene til nivå 7. Jeg går raskt frem og sier ”stopp” samtidig som jeg fører hånda inn under skjørtet hennes. Det er vått ned langs låret, men egget er fortsatt i henne.
”Har du klart å holde det i på egen hånd?”
Lise nikker bekreftende og jeg svarer kort ”Flink jente”. Deretter gir jeg henne et lite dytt for å komme opp de siste trappetrinnene mot døra til nivå 7.

Bilen hennes står helt i hjørnet av parkeringsplassen og hun tar stadig kortere skritt jo nærmere bilen vi kommer. Hun leter frem nøkkelen men mister den på bakken. Hun setter seg på huk og hulker lett når hun reiser seg. Jeg går raskt frem og tar nøkkelen og posene fra henne. Jeg setter alt i bilen og er raskt tilbake til Lise. Jeg hjelper henne opp og skrur av egget, før jeg leder henne til baksetet. Vi er fortsatt alene på parkeringsplassen når hun ser opp på meg med tårer i øya.

”Jeg kommer snart” hulker hun.
Jeg tar frem et kondom fra baklomma som jeg tok fra posen hennes tidligere. Jeg lar buksa falle til knæra før jeg snur henne rundt på alle 4 i setet. Jeg bøyer meg ned og tar ut egget før jeg legger det på gulvmatta hennes og kjører pikken i henne i et eneste raskt støt. Jeg kjenner mot låra hun er våt og hun spenner seg sammen etter få støt og roper lavt ut ”Jeg kommer”. Jeg fortsetter med jevne tak mens hun går gjennom orgasmen sin før hun roer seg i kroppen og kommer tilbake i taktfast rytme. Plutselig utbryter hun igjen ”Jeg kommer” og jeg tømmer meg i henne.

Jeg står litt slik og lar inntrykkene renne inn over meg. Lise rører seg ikke og jeg kjenner pikken begynner bli slapp. Jeg tar tak i kondomet og trekker meg ut. Kondomet faller livløst på buksa mi og jeg kaster det på bakken. Lise snur seg og pikken min henger nærme ansiktet hennes.
”Vil du jeg skal slikke deg ren, Mester” spør hun meg med sultne øyne rettet mot meg.
Jeg svarer med å føre ansiktet hennes mot pikken hennes og lar henne slikke.

Hun er rask med å slikke den slappe pikken min og når hun er ferdig berømmer jeg henne for å ha vært en flink tøs. Jeg bøyer meg ned og kysser henne ømt på munnen. Hun er svett i ansiktet og har fått pulefrisyre. Jeg ser kjelent på henne og tenker raskt på hvor heldig jeg er som har møtt henne, mens jeg starter å kle på meg.
”Du ser sexy ut sier jeg mens jeg trekker på meg boxeren.”
”Vil du jeg skal hjelpe deg med håret eller vil du gjøre det selv?”

Hun starter rette på håret mens jeg trekker opp buksa. Når jeg lukker beltet gir jeg henne beskjed om at vi skal hjem til henne.

Brått hører jeg ”søppel skal kastes” med en uvanlig morsk stemme. Blikket hennes veksler mellom meg og kondomet, før hun bøyer seg ned og plukker opp det brukte kondomet. Hun går bort til en søppelbøtte på parkeringsplassen og når hun kommer tilbake har hun en skjennende finger oppe mens hun sier ”Det er stygt å forsøple. Hva om en unge hadde sett den?”


Jeg gremmer meg og glemmer et øyeblikk hvem av oss som er den Dominante før hun raskt setter seg i bilen.
Jeg setter meg inn og gir henne en god klem. Jeg ser svetteperler i ansiktet hennes og hun er våt på ryggen.
”Glad i deg” sier jeg og hun trekker seg litt fra og ser meg i øynene mine. Vi ser hverandre i øynene før hun svarer ”Glad i deg og, Mester. Jeg er glad jeg traff deg”.

Akkurat når jeg skal feste beltet mitt hører jeg mobilen hennes dure. Hun plukker den opp og blir brått paralysert med øya festet på skjermen. Jeg plukker telefonen ut av henda hennes og ser en rekke meldinger fra Linda den siste tiden:
’Hvem var han?’
’Håper du blir fornøyd med egget.. hehe’
’Ulikt deg å ikke svare raskt, Lise… Leker dere? 😉 ’
’Dette forteller jeg jentegjengen om jeg ikke får være med på litt moro! ;)’
Hånda mi blir livløs og vi ser på hverandre. Lise ser både redd og entusiastisk ut, mens jeg er usikker på hva som nå har skjedd.

Turen hjem til Lise går som i en transe og ingen av oss har sagt et ord.

Brått forstår jeg hvem Linda er. Hun er blitt presentert som russepresident på skolen, og henger med de kule jentene. Hun er singel og jeg har tidligere slått henne vekk fra tankene mine med at hun er for fin for meg. Fra andre har jeg hørt at hun avviser selv fotballgutta og de andre kjekke tredje klassingene, og har derfor har fått kallenavnet ’Isdronningen’

Jeg er den første som snakker ”Hvor kjenner du Linda fra?”
Lise fokuserer på veien og det ser ut som om hun analyserer hva hun skal si før ordene endelig kommer ”Hun er ei god venninne… Sjenert, men jeg har alltid trodd hun er privat av seg”.
Lise sukker oppgitt og fortsetter ”Hun går på skolen hvor jeg jobber…”
”Hva skal vi svare henne nå da?”
Lise ser raskt på meg. Hun har et usikkert uttrykk i ansiktet, men et lekent smil om munnen
”Det må Mester bestemme”

Jeg føler meg som i himmelen og enser så vidt Pitbull over radioen ’Uno, Dos, Tres…’ før jeg spør hvem av oss som skal sende svar til Linda.
Lise svarer kort ”Svar du. Jeg kjører”

Jeg får telefonen og svarer kort ’kom i kveld’
Det går ikke lang tid før svaret kommer. ’Jeg har ikke sett han før! Hvordan var han?’
Meldingen formidles til Lise og hun gliser breit og ber meg skrive ’2 orgasmer i garasjen. Rister fortsatt og er svett!!…’
Svaret kommer raskt.’Hva skal jeg ha med og når skal jeg komme?’. Jeg legger fra meg telefonen og skrur opp lyden på radioen idet Pitbull starter spille ”All around the world”. Jeg fryder meg samtidig som jeg er nervøs.

Kort tid etter er vi hjemme hos Lise og vi ser på hverandre et øyeblikk etter hun har skrudd av motoren.
”Jeg får vel være med inn?” spør jeg og smiler
”Jeg regnet med og håpet det..” er svaret.

Når jeg lukker døra bak meg ser jeg på skjønnheten som tar av seg skoene og er på vei inn videre i huset.
”Hent egget i bilen” sier jeg kort.
Hun ser litt skremt ut og småløper ut etter egget. Hun kommer raskt inn igjen men sier ingenting.
Jeg går bort til henne og løfter toppen over hodet på hennes. Hun har på en sexy rød blonde bh som gir henne en herlig kløft. Jeg hadde tenkt å la henne være naken, men lar BH’n være på før jeg tar av henne skjørtet.

Hun smiler til meg og jeg fører henne inn mot kjøkkenet og plukker opp posene på veien.

Jeg plasserer henne ved kjøkkenbordet og finner frem maten før jeg raskt dekker på. Det tar litt tid finne frem i skapene og hun sitter pent på stolen selv om blikket hennes følger meg hele veien. Jeg passer på å vaske egget godt under rennende vann.
Når alt står på bordet setter jeg meg på gulvet ved siden av henne og løfter det ene benet hennes over hodet mitt. Leppene hennes glinser og jeg blåser luft på henne. Hun stønner svakt men sier ingenting. Jeg starter å slikke henne og veksler mellom å hjelpe til med en og 2 fingre. Hun stønner høyere. Lukten er strammere enn den tidligere har vært. Brått trekker jeg ut fingrene og dytter egget inn i henne. Jeg henter kontrollen fra buksa mi og skrur på 3 mens jeg smiler slemt til henne. Hun smiler tilbake og jeg ser øya er på vei til å rulle i hodet hennes.

”Du var flink jente i dag, og jeg vil berømme deg for at du var så flink”
”Takk Mester”

Jeg setter meg ved bordet og vi starter spise.

”Hva gjør vi med Linda?” spør jeg når vi er halvferdige i måltidet
Lise stopper brått å spise og det ser ut som hun mister appetitten.
”Hun kommer vel i kveld” svarer hun lavt
”Jeg vil ikke dele deg med noen” fortsetter hun og ser meg inn i øynene.
”Ikke jeg heller” svarer jeg raskt og beholder blikkontakt.
”… Men hun ville sladre til venninnene dine og vi vil jo ikke at andre skal høre om dette…”
Hun nikker som svar og jeg ser hun er lei seg.

”Kanskje jeg kan få henne til å slikke deg” sier jeg lekent til Lise og ansiktet hennes lyser opp og svarer ”det hadde vært moro å ha prøvd…”.
Jeg tørker meg på henda og henter mobilen hennes fra benken og går bort til Lise.
”Skriv hun kan komme etter jobb og at hun skal ta på seg noe pent. At hun selv kan velge hva hun skal ta med. Legg til blinkesmily”. Lise sender meldingen og jeg kan se hun er rød i ansiktet. Vibratoren er tydeligvis effektiv.

Vi rydder alt i maskinen og jeg får med Lise i dusjen. Jeg trekker egget ut av henne og lar det ligge på hylla i dusjen hvor det vibrerer og rister. Jeg bryr meg ikke.
Jeg holder Lise tett mot meg og vasker henne på ryggen mens hun støtter seg mot meg. Jeg føler meg lykkelig.

Etter dusjen fører jeg henne til soverommet og binder henda hennes gjennom sprinklene i senga. Deretter binder jeg beina hennes til hver sin side av senga så hun ligger sprikende i senga. Jeg foreviger det hele på et bilde før jeg setter på henne gag og blindfold. Nytt bilde.
Deretter legger jeg meg mellom bena hennes og starter slikke. Hun stønner taktfast og jeg starter slikker alfabetet mens jeg fingerpuler henne. Jeg har lest på et forum at jenter liker det. Stønnene blir høyere og jeg kjenner hun starter spenne seg. Jeg har kommet til M.

Lise har roet seg og startet slappe av i kroppen etter at jeg gikk over til å kysse henne på og rundt fitta og ikke bruke fingre. Deretter løsner jeg armene og beina hennes før jeg legger meg ved siden av henne. Hun krøller seg mot meg og ingen av oss snakker på en stund.

Vi skvetter samtidig ved at mobilen hennes ringer på kjøkkenet. Vi skynder oss ned og Lise setter på høytaleren når hun svarer. Det er Linda som sier hun kommer om en halvtime. Det blir stille i telefonen før Linda brått spør om hun skal ta med håndjern. Lise ser lekent på meg og jeg nikker til svar. Lise ler tilbake og svarer det er fint om hun tar med litt.
Jentene tar farvel og Lise legger på.

”Jeg får lov til å ha på klær?” spør hun meg
”Jeg skal finne noe til deg” svarer jeg og vi ser lekent på hverandre.

Lise ble sendt i dusjen og jeg starter å se gjennom klesskapet hennes. Jeg plukker frem det svarte skjørtet hun hadde på i butikken, hofteholder med svarte strømper fra første kvelden, det hvite korsettet og en pen topp til å ha på over. Jeg henter de svarte støvlettene og rydder vekk klær hvor jeg finner noe. Lise kommer fra dusjen når jeg setter fra meg støvlettene ved antrekket jeg har valgt til henne.
”Ta på deg sterk sminke og møt meg nede” svarer jeg og kysser henne lidenskapelig. Hun gjengjelder kysset og jeg har mest lyst løfte henne opp og pule henne der jeg står.
Det slår meg brått at det snart kommer besøk så jeg ber henne om å skynde seg og går til stua.

Jeg kler raskt på meg og Lise kommer ned når jeg har laget 2 krus kaffe. Lise kommer ned og setter på behagelig bakgrunnsmusikk før vi setter oss i sofaen med et krus kaffe hver og venter. Stemningen er lettere anspent, men vi holder begge maska forholdsvis godt.

Vi er halvveis nede i kruset når det ringer på døra. Lise åpner vinduet på gløtt og ser Linda utenfor
”Døra er åpen” svarer hun lekent.
Jeg hører en person kommer inn og at døra låses.
Linda kommer inn i stua med en liten bag hun setter fra seg i døråpningen. Hun har håret bundet i en stram liten knute, diskret sminke og knallrød leppestift. Hun har på seg svart skjørt med svarte strømper, høyhelte pumps og en hvit bluse.

Jeg har på forhånd satt frem en stol ovenfor hvor Lise og etter at alle har fått en klem setter hun seg ovenfor oss.
”Hva er ordningen deres?” åpner hun med og gliser breit mens hun veksler mellom å se på Lise og meg.
Vi blir begge tatt på senga og Lise overrasker meg ved å svare raskt at jeg er sjefen, før hun snur seg mot meg og smiler.
Linda ler en nervøs latter før hun smiler sjenert. Hun er blitt rød i ansiktet og henvender seg mot meg og spør om hun får leke med oss.

Kun dagen i forkant hadde jeg ikke drømt om å prate med Linda og nå trygler hun meg nærmest om å ta på henne. Jeg tenker så positivt det har utviklet seg for meg at jeg ble igjen på skolen dagen i forkant.

”Dette er frivillig for alle” startet jeg. ”Og det er viktig at ingen får høre om denne ordningen” fortsetter jeg og legger en hånd på låret til Lise. Lise smiler varmt til meg og jeg innbiller meg at hun vil si takk. Hun sier imidlertid ingenting og jeg snur meg mot Linda igjen.
”Jeg er med på det” svarer Linda entusiastisk, og følger opp med at ”får jeg kalle deg Mester?”
”Det finner vi ut etter hvert” svarer jeg og smiler til Lise. Lise ser fortsatt på meg med det samme ømme smilet som isted. Jeg lurer på om jeg har gått over streken.

Jeg snur meg mot Linda og lener meg tilbake i sofaen ”Du har vel ikke tenkt å sitte påkledd?”
Linda smiler djevelsk til meg reiser seg opp og drar ned glidelåsen på skjørtet sitt.
Hun har på seg svart hofteholder som holder strømpene på plass. Blusen henger ned så jeg ser ikke om hun har truse eller ikke.

Jeg snur meg til Lise og ber henne om å kneppe opp blusen til Linda. Lise spretter opp og Linda smiler lekent til venninna selv om jeg ser hun får et sjenert blikk i øya sine. Lise begynner øverst og jobber seg nedover. Lise står med ryggen mot meg så jeg ikke ser noe. Jeg tar en slurk kaffe og gir Linda beskjed om å ta av Lise toppen når blusen er tatt av. Linda ser på meg over skulderen til Lise og nikker samtidig som hun biter seg i underleppa.

Jeg kjenner jeg er hard og lurer på hvem jeg skal pule.
Tanken avbrytes av at toppen til Lise løftes. Jeg hører et lite gisp fra Linda. Jeg håper hun liker hva jeg har kledd opp Lise i.
Jentene snur seg mot meg og jeg ser Linda har på en hvitt undertøy med blonder.
”Ta av skjørtet til Lise og vis meg etterpå hva du har tatt med deg som underholdning” forteller jeg Linda.

Linda setter seg på huk og jeg hører et lite gisp når hun ser venninna er truseløs, men hun sier ingenting. Når skjørtet faller i gulvet reiser Linda seg og går etter bagen. Hun bøyer seg ned uten å bøye beina – samme som Lise kvelden i forkant. Jeg gliser av synet av rumpeballene hennes med en hvit string imellom. Linda kommer tilbake og legger opp et variert utvalg leker og reimer på bordet.

Jeg ser på Lise og spør hun hva hun tror.
”Du bestemmer” svarer hun med søt stemme.
Jeg kysser henne ømt på leppene før jeg snur meg mot Linda og drar henne ned i fanget mitt. Hun sitter vendt mot Lise og jeg fører ansiktet hennes mot mitt med en hånd og kysser henne lett på munnen. Hun gjengjelder kysset ved å prøve tungekysse meg. Jeg stopper brått og knipser av henne BH’n med den ledige hånda. Hun løfter armene for å dekke seg og jeg spør henne hva hun gjør.
”Unnskyld” svarer hun lavt og tar av seg BH’n.
Hun har noe større pupper enn Lise, men de henger litt mer – selv om hun er yngre. En C-cup anslår jeg mens jeg veier den ene puppen hennes i henda mine. Brystvortene hennes er stive.

”Ta av deg stringen” sier jeg og Linda ser sjenert ned i gulvet.
”Må jeg få Lise til å gjøre det for deg?” følger jeg opp med.
Linda klipser av noen av strømpeklipsene før hun reiser seg og klipser av på den andre siden. Så trekker hun prøvende trusa av seg før hun reiser seg opp foran oss.
Underlivet hennes er frisert og hun har en pen liten strekdusk over leppene sine.

Ta på deg mansjettene forteller jeg Linda mens jeg ber Lise om å åpne buksa mi. Linda ser misunnelig ut over oppgaven hun fikk men sier ingenting. Lise smiler til meg og vipper pikken min frem. Jeg fører hodet til Lise mot pikken min og hun starter suge meg. Mens hun har hodet ned mot sofaen vinker jeg Linda bort til meg. Hun steller seg rett foran og jeg drar en finger prøvende gjennom fitta hennes. Leppene hennes glinser og jeg trekker fingeren til meg for å lukte. Det er en søtere lukt enn Lise, men ellers likt. Jeg suger fingeren ren. Marginale forskjeller.

Jeg løfter opp Lise og snur Linda rundt. Mansjettene har en liten festeanordning på seg og jeg fester dem på ryggen hennes.
”Sprik” sier jeg og ser på Lise.
Lise sprer beina og ser usikkert på meg. Linda står fortsatt mellom oss og jeg snur Linda rundt før jeg presser henne ned på kne.
”Slikk Lise til du får annen beskjed” hvisker jeg i øret hennes mens Lise følger nysgjerrig med. Jeg tror ikke hun hørte meg. Linda bøyer seg frem uten å protestere og starter å slikke. Jeg tar et skritt tilbake og nyter synet.