Vikaren, del 3

Det føles som om tiden står stille der jeg ligger med en vakker jente på hver min side. Hvor lenge vi har ligget der aner jeg ikke, men brått forstyrres idyllen av ei gammeldags telefonringelyd. Beate spretter ut av senga og løper ned trappa til telefonen sin. Jeg snur meg rundt og ser på Lise og møtes kun av et vennlig syn. Jeg er sliten etter alt som har skjedd på dagen og forstår på henne hun også er det.

Jeg lener meg over og planter et ømt kyss på pannen hennes før jeg legger meg til rette igjen og hun legger seg på siden mot meg. Jeg kjenner puppa hennes mot siden min – deilig følelse. Jeg har ikke rukket tenke ferdig før Linda kommer inn igjen.

”Jeg glemte det helt, men jeg har lovet å dra ut med jentene i kveld..Vi skal bare på den lokale puben og jeg har egentlig mest lyst til å bli her..”

Jeg ser på Lise og spør henne om hun syntes slaven vår skal dra eller bli. Lise ser på venninna si og jeg ser hun får et lurt smil om munnen når hun kort svarer at da blir det mer pikk på henne.

Linda ser oppriktig lei seg ut og blikket hennes går fra venninna ned mot den slappe kuken min og opp mot meg.

”Slikk pikken og ballene mine før du går” sier jeg og legger hodet ned igjen. Jeg hører lyder nærme seg og senga rører litt på seg før en varm følelse farer gjennom meg og jeg kjenner ei tunge fare opp og ned kuken min før hun leder pikken min inn i munnen sin med henda sine.

”Oooi” sier jeg brått og hever overkroppen min
Linda har frosset og ser på meg, med den slappe pikken i munnen sin.

”Denne gangen vil jeg du skal legge deg i 69 så jeg får se den deilige fitta di mens du slikker”

Linda kryper forsiktig opp i senga før hun legger seg til. Hele underlivet hennes er glinsende og et fantastisk syn.
Hun har ikke slikka meg lenge før jeg løfter meg opp og prøvende lar tunga gli gjennom sprekken hennes. Jeg kjenner en smakseksplosjon av surt og søtt. Lukta er sterk, men sensuell. Jeg lener meg tilbake og nyter utsikten før jeg brått og bestemt kjører 2 fingre raskt inn i fitta hennes. Jeg hører et lav innestengt stønning fra Linda med den fortsatt slappe pikken min i munnen sin.

”Flink jente” sier jeg og trekker ut fingra mine.
Jeg slikker ren en finger selv og fører pekefingeren bort til Lise som slikker ren den siste fingeren. Linda setter seg opp i senga ved siden av oss.

”Dra hjem og skift til festen du skal på”, fortsetter jeg. Aller helst ville jeg ha fortsatt med begge jentene, men jeg forstår også hun gjerne vil feste med venna sine.
”Forlater du festen med meg om jeg henter deg?”
”Ja, Mester”
”Legg igjen en lapp med nummeret ditt på i stua i tilfelle jeg skal ha tak i deg, før du går.”

Linda smiler lurt til meg og jeg ser en ny glød i øya hennes. Jeg gir henne et lett spank på rumpa og sier jeg håper hun får det koselig.

Linda forlater rommet og etter noe tid hører jeg det gå i ytterdøra.

Jeg titter på vekkeklokka som står oppå nattbordet. Klokka viser halv 10.

”Masser meg” sier jeg ut og snur meg rundt på magen.
”Med eller uten olje, Mester” kommer det raskt og jeg ser Lise støtter opp hodet med hånda.
”Med”. Jeg snur hodet rett ned og lukker øya.

Etter ha blitt massert en stund fulge en deilig dusj sammen med Lise, før vi gikk for å ta oss noe å drikke. Jeg kom ned først og fant en lapp fra venninna.
’Nummeret mitt er xx xx xx xx, Mester. Håper vi snart treffes igjen <3’

Jeg går for å finne isbiter før jeg taster inn en melding på telefonen til Linda og spør hva hun har på seg. ’Vanlige klær, Mester’ tikker det kort tid etterpå inn på telefonen min. Jeg legger telefonen på stuebordet og henter 2 glass cola med isbiter. Lise står i stua når jeg kommer tilbake. Hun står usminket med vått hår og et pent blått undertøyssett med blonder.

Vi smiler til hverandre før vi setter oss i sofaen med hvert vårt iskalde glass. Hun kryper godt inn i armkroken min når vi slår på tv. Det er ingenting spennende på noen kanaler og jeg slår av tv’n istedenfor.

”Likte du besøk av venninna di?”
”Ja. Hun var flink til å slikke”
”Umettelig seksuell appetitt på deg?” parrerer jeg raskt med
”Er dette noe uvanlig?” spør hun og lar hånda gli ned over boxeren min. Pikken er fortsatt slapp og lager kun en moderat bule i boxeren jeg har på.
”slutt gnukk på pikken min og sug meg” svarer jeg raskt. Hun har snudd ansiktet mot meg og smiler lurt.

Jeg har knapt snakket ferdig før hun har fast grep om boxeren min og vipper pikken ut. Jeg løfter meg lett opp der jeg sitter i sofaen og lar henne føre boxeren ned til knæra mine før den faller til gulvet. Lise setter seg på kne foran meg og løfter den slappe pikken min opp og slikker pungen møysommelig før hun tar hele pikken i munnen og skaper vakuum. Det er en vanvittig følelsen å kjenne tunga hennes som vibrerer.

Til tross for å befinne meg i en drømmesituasjon kjenner jeg at jeg er sliten og trenger søvn. Dilemmaet surrer rundt i hodet mitt om jeg skal bli eller dra hjem – jeg er tross alt hjemme alene denne helga.

Lise har fortsatt manndommen min i munnen, men jeg beslutter å reise.

”Jeg drar hjem” sier jeg brått.
Vakuumet rundt pikken blir brått borte og hun åpner munnen og ser trist på meg.
”..Vi trenger begge søvn, så jeg drar hjem for å sove. Men jeg forutsetter vi fortsetter i morgen”.
Lise får raskt et smil i ansiktet, selv om jeg forstår hun er trist.
”Jeg trenger nøkkel til huset ditt for enklere tilgang” fortsetter jeg. ”Hent en reservenøkkel til meg”.

Lise ser avventende på meg, men reiser seg og tripper raskt ut i gangen. Hvor hun hentet nøkkelen fra vet jeg ikke, men sekunder etterpå kommer hun tilbake med en nøkkel. Hun setter seg ned på kne foran meg med nøkkelen i hånda.

”Bli sittende” sier jeg mens jeg reiser meg.
Jeg finner klæra mine og kler på meg. Jeg henter også de fjernstyrte eggene og legger i lomma før jeg finner en dildo i skapet hennes og går ned. Jeg har dildoen i baklomma når jeg kommer tilbake i stua. Lise sitter mot sofaen, men snur ansiktet mot meg når jeg kommer inn.

”Sett deg opp og len overkroppen over sofaen” sier jeg kort.
Lise adlyder raskt. Jeg skjønner hun har nøkkelen i høyre hånda for denne hånda er lukket, mens venstre hånda ligger flat mot skinnet i sofaen. Hun har ansiktet vendt ned og jeg setter meg på huk bak henne. Kjønnet hennes glinser. Jeg legger hånda over rumpa hennes og hun skvetter litt til, men holder seg i ro.

Jeg beveger hånda mi ned sprekken og lar fingrene så vidt berøre skamleppene hennes på vei ned låra hennes. Det blir en svak stripe med våt fittesaft ned låra hennes etter fingrene mine. Med den andre hånda fisker jeg frem dildoen fra baklomma mens jeg starter snakke
”Er du kåt igjen, tøs?”
”Jeg er alltid kåt for deg, Mester”
”Jeg er glad du stiller kroppen din til min råderett” svarer jeg så bestemt jeg klarer
”Heretter skal du ikke leke med kroppen din alene uten å spørre meg om lov. Forstår du dette, tøs?”
”Ja, Mester”

Jeg har et godt tak i dildoen hennes og fører den mot fitta hennes. Jeg fører den opp og ned langs huden hennes før jeg i en brå og bestemt bevegelse fører den inn i henne. Hvor langt inn er jeg ikke sikker på, men sikkert 10-15cm. Hodet hennes løfter seg sammen med overkroppen, mens armene fortsatt ligger stødige. Hun stønner høyt og jeg drar dildoen like raskt ut igjen som den gikk inn. Jeg lar hodet på dildoen dvele inne i henne og snur hodet litt rundt før jeg tar noen raske tak inn og ut av henne. Etter noen taktfaste drag trekker jeg den ut, bøyer meg ned og kysser henne på fitta.

”Du får ikke lov til å leke før vi treffes i morgen.” Jeg presser dildoen inn i henne igjen. Sakte denne gangen. Jeg presser så forsiktig jeg klarer inn, helt til jeg møter motstand. Da slipper jeg dildoen og ser den bevege seg sakte ut igjen.
”Du får lov til å ha dildoen der så lenge du klarer holde den der. Når den detter ut skal du vaske den og legge den på plass igjen. Du skal ikke tilfredsstille degselv før vi treffes igjen”
”Ja” klynker hun til svar. Det er ganske tydelig hun ikke er fornøyd med situasjonen.

Jeg reiser meg opp og bøyer meg over henne før jeg tar nøkkelen ut av hånda hennes. Hun har snudd ansiktet mot meg og ser på meg med triste øyne. Hun har røde kinn og jeg ser hun har det godt samtidig som hun er flau. Jeg lirker den frie hånda mi under overkroppen hennes og tar et fast tak i den venstre puppen hennes. Brystvorta hennes er hard mot hånda mi og hun gir ut et lite stønn.

Jeg smiler og trekker bort hånda mi. Deretter setter jeg meg på siden av henne og kysser henne ømt på panna. Hodet hennes søker opp mot meg og jeg gir henne et ømt kyss på munnen. Hun snur seg mot meg for å gjengjelde kysset. Jeg trekker meg bort og sier så strengt jeg klarer ”Husk at du kun får lov ha dildoen inne så lenge du selv klarer holde den inne ved å klemme på den”

Hun legger seg raskt ned igjen. Dildoen er kun halvveis inne i henne nå. Jeg lener meg mot henne igjen for å kysse henne på munnen. Hodet hennes er flatt mot sofaen. Med den ledige hånda bruker jeg 2 fingre og fører dildoen sakte inn og ut. Hun stønner selv om jeg kysser henne. Stønnene får meg til å ta noen raske tak med hånda.

”Har du forstått instruksene dine, tøs?” Jeg puler henne fortsatt med dildoen.
”Ja, Mester”.

Jeg gir henne et bestemt spank på rumpa før jeg reiser meg. Kroppen hennes spenner seg og dildoen glir så vidt litt ut. Den er fortsatt langt inne.

Jeg lar hånda gli sakte opp mot nakken hennes før jeg lar den gli ned mot rumpa hennes. Hun har en deilig og slank kropp. Jeg kjenner jeg angrer meg litt, men bestemmer meg for å dra.
I gangen tar jeg på meg skoa mine før jeg går ut døra.

Jeg kontrollerer at jeg har nøkkelen hennes trygt i lomma mi før jeg lukker døra bak meg. Jeg låser den ikke, og drar heller opp mobilen og sender en rask melding til Lise: ’Husk å lås døra’

Jeg har bare kommet ned til innkjørselen når jeg kjenner jeg er hard igjen. Jeg vurderer dra tilbake til Lise, men har samtidig lyst la henne pines litt. Da vil hun sikkert ha desto mer lyst på meg i morgen, tenker jeg. Samtidig håper jeg å få noe dagen derpå.
Brått tenker jeg på venninna hennes, Linda, som er ute.

Jeg plukker frem mobilen igjen og sender en melding til Linda: ’Bra med liv?’
Klokka er 11.15 og jeg vet hun er på den lokale puben.

Jeg har ikke fått svar, men bestemmer meg for å prøve ut noe så jeg går rett mot den lokale bensinstasjonen. Jeg finner en rød rose og ei pakke tyggis. Han som jobber der er mest opptatt av å trykke på mobilen sin, men han legger den kort fra seg for å trykke på kasseapparatet når jeg legger fra meg på disken. Handelen har gått raskt og kort tid etter har jeg betalt og er på vei mot puben. Jeg sjekker mobilen igjen – ingen nye meldinger. Mobilen legges tilbake i lomma.


 

”Sjekk her a gutta – går ikke han i første klasse?”
Jeg nærmer meg puben. Noen av de ”kule gutta” står utenfor og røyker. Jeg later som jeg ikke enser dem, og fortsetter mot inngangsdøra. Jeg kjenner blikkene dems mot meg før jeg brått merker at de har stelt seg opp i en liten ring rundt meg.

”Hva gjør du her, små’n?”

Jeg prøver gå mot døra, men de står tett og slipper meg ikke ut av sirkelen.

”Hva gjør du her, drittunge?” spør han store igjen.
Engstelsen brer seg om i meg og jeg merker at jeg for første gang iløpet av dagen er skikkelig bekymret. Redd faktisk.

”Hva gjør du med blomsten, og hva gjør du her?”
Spørsmålet kommer raskt og jeg ser opp på han som står rett foran meg. Det er Knut – jeg vet hvem han er fra skolen. Mange i klassen min er redde han. Ryktet sier at han og kompisene hans har vært i slosskamp med flere i lokalmiljøet. Fra skolen har jeg forstått gjengen er humørsyke og ypper til slossing med alle og enhver – derfor har jeg alltid holdt meg på behørig avstand. En av de få gangene jeg ikke var langt unna han på skolen var når han forsøkte seg på Linda, kun for å bli avvist.

Jeg kjenner et hardt dytt i ryggen og delvis faller inn i armene til Knut.
”Dere så alle hvordan han prøvde gå løs på meg” sier Knut brått. ”Vil du sloss, små’n?
”Er du homo som kommer med blomst?”
Alle guttene ler og jeg kjenner jeg krymper inni meg.

Knut løfter opp hånda mi som jeg holder blomsten i. ”Om blomsten er til oss skal du faen meg få bank”
Jeg kjenner motet vokser i meg og svarer med spak stemme: ”Den er til ei jente”

”Det er ingen drittunger her inne” svarer Knut mens han ler.
”Det er 18-års grense her og du går i første klasse. Jeg tror vi må lære deg disiplin”

Gutta rundt meg ler en litt brutal latter, men jeg prøver å ikke la meg berøre.

”100 spenn på at jeg klarer få med meg ei jente” sier jeg så kjepphøy som jeg klarer.
Gutta rundt knekker i latter og jeg ser de på sidene av meg bøyer seg ned mens de ler. Høyt. Knut har sluppet hånda mi og svarer kun kort ”om du får med deg ei jente skal vi la deg gå – ellers vanker det en gammeldags runde med juling!”.

”Hva for ei jente skal du liksom prøve deg på?” Spørsmålet kommer fra en bak meg. Hvem som spør forstår jeg ikke, men svarer med så normal stemme jeg klarer: ”Linda”

Latteren når nye høyder og Knut er den første til å snakke.

”Hold han her, gutta, så henter jeg Linda. 100 spenn på at hun avviser han”
Gutta ler og nærmer seg meg. De står tett rundt meg når jeg ser Knut forsvinne inn på utestedet.

Etter hva som føles som en evighet kommer Knut tilbake. Bak han følger en liten flokk med både jenter og gutter. Jeg ser heldigvis at Linda er en av dem.

Linda har på seg en hvit bluse med stor utringning. Den ene skulderen hennes er bar. Hun har trange, svarte jeans og svarte ballerinasko. Hun forsøker å se uanfektet når hun ser meg, men jeg ser heldigvis et lite smil i øya hennes. Tror jeg.

”Sjekk drittungen som tror han klarer be ut ei jente fra klassen vår” roper Knut ut. Enkelte jenter ler. Det gjør alle gutta også.

Jeg går med bestemte skritt bort til Linda og rekker frem rosen til henne.
”En rose til den vakre jenta” sier jeg med så normal stemme jeg klarer. Jeg rekker blomsten mot henne.
”Så koselig med rose” sier hun med samme stemmeleie som jeg har hatt.
Linda tar imot rosen og jeg fortsetter: ”Har du lyst gå en tur?”
”Gjerne det” svarer hun. Vi ser fortsatt på hverandre.

Jeg rekker frem en hånd og hun tar den. Jeg snur meg for å gå, men guttene bak meg har dannet en massiv vegg bak meg. Ingen av dem sier noe.

”Unnskyld, men slipper vi forbi?” spør jeg med så mandig stemme jeg klarer.
Gutta ser usikre mot Knut. Blikket til Knut veksler målløst mellom meg og Linda.
”Hva skal du med drittungen?” spør han og ser på Linda.
”Han er mer mann enn alle dere til sammen som tørr komme hit alene, uten å måtte ha med seg alle kompisene sine overalt” svarer hun uanfektet og stirrer på Knut.
”Ta med deg smågutta inn og drikk dere drita, dere” fortsetter hun og beveger seg mot lakeiene hans. Linda klemmer seg mellom 2 gutter og halvveis drar meg etter seg.

Jeg hører lav mumling bak oss når vi forlater området rundt puben, men tenker ikke så mye over det.

Dette får jeg nok høre på skolen til mandag tenker jeg og kjenner jeg blir usikker hvordan jeg skal takle det.

Det føles som vi har gått i en evighet, og ingen av oss har sagt noe. Hånda hennes er myk mot min og vi fortsetter gå. Tankene mine avbrytes brått av tappelyder bak meg. Jeg frykter det værste og snur meg omtrent samtidig som Linda. Det er ei søt jente som småløper mot oss. Jeg kjenner ansiktet hennes fra skolen, men hun er vesentlig mer sminket nå. Hun har på høyhelte sandaler som bråker når de treffer asfalten.

Hun ser usikkert på oss når hun nærmer seg oss, men går raskt bort til Linda. Jentene står tett mot hverandre og jeg hører den nyankomne starter med litt brysk stemme ”Hva gjør du, Linda? Han er jo ikke moden engang. Bli! Nå er jo alle de kjekke gutta her”
”Jeg syntes denne er kjekkere” svarer Linda. Ingen av jentene ser på meg.
”Dessuten syntes jeg Knut og gjengen hans er noen umodne drittunger som bare skal skryte av hvem de har pult”.

Linda tar armkroken min og fortsetter å gå. Jeg snur ansiktet og ser venninna hennes står igjen og kun ser mot oss uten riktig å ha forstått hva som egentlig har skjedd.

Jeg er den første som bryter stillheten: ”Koselig du ville bli med meg”
”Jeg lovte deg jo det…” svarer hun med lav stemme.
Linda ser seg bekymret bakover og jeg gjør det samme. Venninna hennes har startet gå tilbake til puben og er på god avstand bak oss
”..Mester” fortsetter hun med enda lavere stemme. Akkurat høyt nok til at jeg hører henne, men lavt nok til at ingen andre hører det.

Vi går inn en sidevei og jeg snur meg mot henne og legger armene rundt henne og gir henne en god klem. Jeg kjenner armene hennes strammer rundt meg. Vi står urokkelig slik en stund før jeg kjenner det vibrerer i lomma mi. Linda skvetter og trekker seg litt fra meg. Jeg kysser henne forsiktig på munnen og hun gjengjelder kysset. Det blir et heftig tungekyss.

”Skal du jobbe i morgen?” spør jeg, etter at vi har kysset en stund.
”Ja” svarer hun. Linda ser trist ut.
”Når starter du?” fortsetter jeg
”Vi åpner 10, så jeg må være der halv for å åpne…”
”Det er da lenge til” svarer jeg etter litt og smiler lurt til henne.
Linda smiler tilbake.

”Fikk du melding fra Lise?” spør Linda brått.
”Usikker” svarer jeg og fisker frem mobilen.
’Den er ute nå. Slem straff, Mester’

Jeg viser meldingen til venninna uten å si noe.
”Hva har du gjort?” spør hun med et frekt smil rundt munnen.
”Jeg la henne over sofaen pula henne litt med dildo før jeg sa hun ikke fikk ta på den og måtte ha den der til den datt ut” svarer jeg kort.
Venninna dytter meg lett i brystkassa ”Det er slemt gjort”
Ansiktet hennes får det frekke uttrykket tilbake ”stilig gjort”.
Jeg trekker henne mot meg igjen og kysser henne.

Jeg lar den ledige hånda gli ned ryggen hennes og klemmer lett på rumpa hennes.

”Ikke her” svarer hun raskt og trekker seg litt fra meg. Linda ser bekymret rundt seg.
”Det er ikke opp til deg” svarer jeg og trekker henne mot meg igjen. ”Men jeg vil ikke gjøre noe du ikke vil” Jeg kjenner at hun slapper av mens hun lener seg mot meg.
”Fint” svarer hun med kosen stemme. Vi står litt slik før jeg spør om vi ikke skal gå videre.

”Foreldra mine er utenlands” sier hun når vi har gått litt.
”Hjem til deg eller meg?”
”Hvor bor du da?” svarer jeg
Hun bor et lite stykke unna meg. Ikke langt, men 5-10 minutter å gå.

Jeg tenker meg om et lite øyeblikk. Jeg kjenner jeg er hard igjen.
”Til meg” svarer jeg og tar føringen hvor vi skal gå. Vi er kun få minutter unna meg.

Hun holder armkroken min hardt der vi går langs fortauet. Jeg kjenner en svak lukt av vin fra henne. Ingen sterk lukt, men noe.

Bak busstoppet vi nå kommer til er en haug med tette småtrær. Det går en sti gjennom træra og jeg fører henne opp stien. Det er en avstikker i forhold til veien hjem til meg, men jeg har fått en frekk liten plan. Linda stopper brått når jeg skal ha henne med meg inn bak tett vegetasjon.
”Hva skal vi?”
”Det er en overraskelse. Dessuten trodde jeg du likte overraskelser?”

Det er for mørkt til å se hverandre, men jeg ser et svakt skinn i øya hennes når hun blunker fra gatelysene ikke langt unna oss. Ellers er det vanskelig å se hverandre.
”OK” svarer hun forsiktig og blir med meg.
”Len deg mot bjørka” sier jeg når vi kommer til et stort tre. Det er tett med kvister rundt oss og vi skimter så vidt fortauet kun få meter fra hvor vi står. Jeg kjenner at hun trer ut av armkroken min og forsvinner.

Jeg føler meg frem og kjenner kroppen hennes rett foran meg. Jeg lar henda gli på hver side av henne opp mot puppene hennes og klemmer lett på dem.
”Men..” starter hun å si
”SSSh” svarer jeg kort.
”Vi skal ikke gjøre noe her, som andre kan se, kjære” fortsetter jeg med lav stemme. Jeg fjerner henda mine og holder rundt henne istedenfor og klemmer meg mot henne bakfra. Jeg kjenner hun skyter rumpa si mot meg og hører et svakt ”jasså?”
Hun må ha kjent pikken min.

Jeg står fortsatt tett mot henne og lar henda gli ned foran henne til buksa. Jeg fomler litt men klarer å åpne buksa hennes. Jeg kjenner kroppen hennes spenner seg litt og forsøker berolige henne med at ingen skal ferske oss. Hun slapper mer av og jeg trekker buksa og undertøyet hennes ned til knæra hennes. Deretter finner jeg frem eggene fra lomma og fører dem forsiktig mot underlivet hennes.

Med lav stemme starter jeg: ”Du virket så nysgjerrig på eggene, så jeg syntes du skal prøve dem litt”
”Du bestemmer, Mester” kommer det raskt med lav og usikker stemme. Hun er våt. Utrolig våt.

Jeg lener meg mot øret hennes og hvisker så lavt jeg klarer: ”Er du kåt, tøs”
”Jeg ble det når jeg så deg” Hun svarer med utrolig lav stemme og det er så vidt jeg hører henne.

Jeg går rundt på siden av henne og setter meg på huk.
Med prøvende hånd fører jeg kulene mot fitta hennes. Jeg kjenner hun spriker lett med beina – så mye det lar seg gjøre med buksene rundt beina. Kulene glir lett inn i henne og jeg føler ned beina hennes med henda til jeg kjenner buksa hennes. Jeg starter å dra den opp og fortsetter til buksa er halvveis oppe på låret hennes.

”Det er kanskje best du kler på deg” sier jeg med lav stemme. Jeg sitter fortsatt på huk og ser fint lite annet enn et mørke. Synet mitt har delvis vent seg til mørket, men jeg ser skyggen hennes når hun lener seg litt ned og jeg hører lyden av klær mot naken hud. Glidelåslyd etterfulgt av en ubestemmelig lyd. ’Fint tenker jeg’ Hun er påkledd.

Jeg reiser meg samtidig som jeg finner den lille fjernkontrollen i lomma og skrur på laveste nivå. Jeg hører ingenting fra hvor jeg sitter annet enn ett lavt gisp.

Jeg lener meg mot henne og gir henne et kyss på kinnet før jeg prøvende fører munnen mot øret hennes. ”Den skal du ha i til vi kommer hjem til meg” hvisker jeg lavt. ”Jeg skal være forsiktig med deg”
Jeg får kun et lavt ”mmm” til svar.
”Dette er vår lille hemmelighet nå” fortsetter jeg å hviske til henne, før jeg finner armen hennes og med høyere, men fortsatt lav stemme spør om vi skal gå videre.

Linda tar hånda mi og vi går mot fortauet igjen.
”Madeleine” kan du forresten kalle meg, sier hun brått når vi kommer til fortauet.
Jeg snur meg undrende mot henne. ”Det er mellomnavnet mitt. Ikke så mange vet om det, men jeg foretrekker det navnet”.

”Fint det Madeleine-tøsa” hvisker jeg lavt i øret hennes.
Hun ler, men latteren avbrytes raskt av stemmer som nærmer seg.

Det tar tid før jeg klarer fokusere. Gående leende kommer hu som prøvde overtale Madeleine fra å bli med meg sammen med Knut. Knut er overstadig beruset og de støtter seg mot hverandre. Verken Madeleine eller jeg sier noe og står urørlige i fortauskanten.
Jeg stikker hånda ned i lomma og skrur av eggene.

Venninna hennes ser oss brått og går raskt bort til oss.
Knut som tydeligvis har holdt balansen ved hjelp av henne detter ned i grøfta. Han reiser seg ikke og lager kun noen rare lyder. Snydens tenker jeg, men sier ingenting.

Madeleine er den første som sier noe. Hun slipper hånda mi og går med bestemte skritt bort til venninna si.
”Jeg sa du ikke skulle gjøre noe med Knut. Han er en drittsekk og fyllesvin.”
Venninna hennes starter: ”Men han er jo kjekk..”
Et klapps bryter stillheten. Madeleine gir venninna si et klapp i ansiktet.
”Du vet han kun kommer til å skryte av å ha pult deg til mandag og aldri kommer til å snakke med deg igjen”. Madeleine har en sint stemme nå og venninna hennes starter hulke.    

”Ikke alle blir bedt ut av en søt gutt med rose” kommer det etter litt med lav stemme.
”Alle har behov og han var så på….”
”I marsj hjem med deg, alene, vesle kåtjente” irrettesetter Madeleine venninna med litt brysk stemme. ”Du får ikke lov bli med han”

Venninna snur seg rundt mot Knut som ligger i grøfta og ser lenge på han. Deretter snur hun seg mot LM igjen og gir henne en hard klem. ”Takk for at du passer på meg, Linda”. Hun hulker det siste frem før hun snur seg mot meg
”Ikke noe tull nå! Linda er ei søt og snill jente!”

Jeg rekker ikke svare før Linda trekker seg litt unna og gir venninna et smekk på rumpa. Lyden er høy der vi står alene i mørket, men høyt nok til at jeg hører det.
”Du har da ikke noe med hva vi skal, lille deg” sier Madeleine og halvveis dytter venninna av gårde. Venninna snur seg imidlertid rundt og går mot meg. Hun må ha tråkket feil for hun faller mot meg. Jeg er edru og klarer lett holde henne oppe slik hun faller.
”Takk” sier hun og jeg kjenner spritlukta dunster av henne
”Husk å behandle henne pent” fortsetter hun. Hun delvis snøvler ut det siste og gir meg en klem.

Hun holder armene hardt rundt meg og jeg kjenner vekta hennes mot meg. Hun har neppe mye støtte i beina. Jeg stryker armene lett opp og ned ryggen hennes og hvisker i øret hennes at hun fortjener bedre enn fyllefanten.
”Jeg skulle ønske flere gutter var som deg” svarer hun og gråter.

Jeg blir brått usikker og ser retning Madeleine. ”Kan vi virkelig la henne gå hjem alene?”
”Hu drikker hardt når hun drikker og hadde kanskje hatt godt av det..” kommer det bryskt fra Madeleine.
”Nei, vi må følge henne hjem” svarer jeg bestemt.

Venninna sier ingenting og ligger kun mot meg. Jeg kjenner armene hennes har like godt tak rundt meg.
”Kom nå så skal du hjem” sier jeg og vender meg mot øret hennes.
Jeg får noen ubestemmelige lyder som svar og ser Madeleine nærmer seg før hun legger en arm rundt kroppen til venninna.

”Finn deg din egen gutt” sier Madeleine med myk stemme og jeg kjenner hvordan venninna slipper taket i meg.

Venninna går mellom Madeleine og meg, med armen over skuldrene til Madeleine og den andre rundt meg. Vi holder henne oppe med armene bak henne. Jeg kjenner begge jentene begynner bli kalde. Ingen av jentene har jakke, og går med bare armer.

Venninna bor heldigvis ikke langt unna og vi får henne mot døra. Hu har egen inngangsdør i kjelleren der hun bor. Hun starter fomle i veska si etter nøkkel, men mister veska. Madeleine bøyer seg ned for å plukke den opp og jeg kjenner venninna lener seg mot meg. Hun legger hodet sitt i mot skulderen min. hun er vesentlig lavere enn meg og sier fortsatt ingenting.

Madeleine finner omsider en nøkkelknippe og får låst opp døra.
Jeg prøver å føre venninna hennes inn døra men hun ramler nesten overende, så jeg plukker henne opp istedenfor. Madeleine er tydeligvis kjent for hun slår på lyset så vi finner frem. Rommet er passe stort og det står en seng kun få meter fra døra. Jeg bærer den fulle venninna bort til senga og legger henne forsiktig ned. Madeleine fjerner raskt sandalene hennes og setter dem på gulvet ved siden av.
Den korte svarte kjolen hennes har glidd opp på låret hennes, men hun er tydeligvis for full til å gjøre noe. Venninna snøvler ut noe uforståelig og snur seg i senga. Hun trekker opp beina og rumpa hennes strammer mot kjolestoffet. Hun har en tiltrekkende kropp. Verken Madeleine eller jeg sier noe.

Vi står litt slik og ser på venninna hennes før jeg hvisker at vi bør dra. Madeleine nikker som svar og beveger seg mot døra.

Madeleine har gått til døra men jeg står fortsatt og ser på den sovende skjønnheten.
Godt hun ikke havnet med feil folk, tenker jeg og brer dyna over henne før jeg går mot døra.

Det er et lite vindu rett ved døra som jeg setter til luftestilling før jeg går ut. Madeleine slår av lyset og låser døra bak seg. Hun er i ferd med å legge nøkkelen i lomma si, men jeg tar den fra henne og sier med lav stemme: ”Den bør vel venninna di få beholde”

Jeg fører nøkkelen inn i vindussprekken med 2 fingre med en rask bevegelse og hører dem klirre mot vinduskarmen inne før de smeller i gulvet.

”Nå er det tid for oss to” sier jeg og går bort til Madeleine. Jeg legger armene rundt henne og kjenner hun presser seg mot meg.
”Takk for at du passet på Siri” svarer hun ømt.

Vi står litt slik før munnene våre søker sammen omtrent samtidig.
Jeg fører hånda ned i lomma og skrur på eggene igjen. Hvilket nivå er jeg usikker, men Madeleine trekker seg litt fra meg og ser på meg. I lyset fra vegglampa ser jeg hun ser mot meg. Håret hennes har ugjort seg litt og hun smiler til meg.
”Du altså”
”Jeg tror tøsa liker dette, jeg”
”Ja..” svarer hun lavt og vi starter å gå hjem til meg.