Vilt, vakkert og rått

Meldingen kom inn over radioen og jeg kunne ikke tro det var sant. 4 unge menn, drita fulle tauet inn for bråk på restaurant og nå satt alle i fyllearresten på kammeret og bare ventet på å ”tørke opp”. Hadde hørt navnet på den ene og det var mer enn nok for meg. Jeg heiv meg i bilen og satte kursen mot arresten. På veien ringte jeg Nina og ba henne møte meg. Dette måtte jeg ha hjelp til og det at hun hadde et veldig godt øye til den ene av festdeltakerne, gjorde at hun raskt sa ja. Nina er bifil og har mer enn en gang vært med på å gjøre sexlivet mitt en tanke rikere.

Jeg ventet på henne på utsiden og vi gikk sammen inn. Jeg viste legitimasjon og ba om å få slippe inn på celle 4. Jeg visste du hadde vært ute å feiret 30 års dagen din, men at det skulle ende på denne måten var vel ikke helt i tankene dine tror jeg.
Heldigvis var du og Stian plassert på samme celle og det var ikke noe vakkert syn som møtte oss jentene når vi slapp inn til dere. Skjortene hang i filler rundt kroppene deres, dere var møkkete og trengte sårt til en dusj. Du gliste når du fikk se meg, ”neimen politidamen min kommer å redder oss, hei Stian se å våkne vi skal hjem, tror jeg da…..?” du så spørrende på meg. Jeg spurte vakthavende om det var greit at vi tok ansvaret for dere, han var bare glad til for å slippe virket det som. 5 minutter etter satt vi i bilen min hjem til deg. Vi fikk kledd av dere, vasket dere og ½ time etterpå sov dere som to små barn.

Jeg ble vekket av et vått kyss på kinnet, nykokt kaffe og et smilende fjes. ”Jøss, våken alt? Hvordan er hodet ditt” jeg så spørrende på deg, imponert over at du var såpass i form. ”Takk for hjelpen i natt, faen det ble jo helt vilt, tok helt av på puben, sorry det var ikke meningen å lage problemer for deg”. Jeg beroliget deg med at alt var helt greit og at jeg bare var glad jeg kunne hjelpe til. Det ringte på døren og utenfor stod Nina, morgenfrisk og vakker som alltid. Hun kysset deg lett på munnen, smilte og spurte hvor Stian var. Du pekte mot soverommet og hun forsvant raskt.
Jeg ba om å få lov å låne badet ditt, følte at jeg måtte få meg en rask dusj for å våkne skikkelig. Det varme vannet løsnet opp stivheten i kroppen min og jeg kjente jeg slappet mer og mer av. Når jeg hadde tørket meg og gikk ut i stuen, var det stille, men fra soverommet kom det lyder det ikke var til å ta feil av.

Jeg kikket inn og gispet av synet som møtte meg. Du satt lent mot veggen med lukkende øyne, Nina hadde kuken din langt ned i halsen og bak henne stod Stian med en herlig ståpikk klar til å kjøre til bunns i henne. Jeg var totalt uforberedt, det hadde aldri skjedd at du og Nina hadde elsket sammen uten av jeg var med, det gjorde vondt i brystet og hjertet hamret og slo og jeg fikk nesten ikke puste. Det at en annen kvinne gav deg slik nytelse uten av jeg var med ble helt feil for meg. Det knøt seg i brystet og jeg stønnet ”nei” når du tok hodet til Nina og holdt det fast, munnknullet henne og stønnet at hun sugde deg så deilig. Alle tre snudde seg mot meg samtidig når dere hørte meg. Blikket ditt låste seg til mitt, jeg forsøkte å ta meg sammen, men du kjente meg så godt, du forstod at dette hadde blitt feil for meg og raskt hoppet du ut av sengen og holdt rundt meg. Jeg hadde kun handkle rundt meg og raskt dro du det av meg. La armene rundt meg og hvisket deilige ord i øret mitt. Hendene dine strøk meg mykt over kroppen min, la seg rundt livet mitt, tungen din slikket halsen min og når munnen din møtte min kjente jeg at jeg begynte å slappe av. Tungen din ertet og pirret meg, kysset ditt ble mer og mer krevende og jeg lot meg forføre av deg. Jeg blir vanvittig kåt av å bli kysset av deg. Du vet hva du skal gjøre, munnen din er varm og krevende og jeg kjenner på hele kroppen din av du vil ha meg. Pikken din presset mot magen min og når du tok hendene dine og la rundt rumpa mi og presset meg inntil deg var jeg solgt.

Du snudde meg rundt slik at jeg kunne se Nina og Stian. Nina lå nå på ryggen med sprikende ben, musa hennes var våt og det glinset av henne. Stian lå mellom bena hennes og tungen hans slikket henne mykt og deilig. Hun lå og strøk seg selv over brystene og gned seg mot ansiktet til Stian. Han nøt henne i fulle drag og jeg kjente jeg ble kåt av å se på dem. Jeg la meg ned ved siden av Nina og begynte å kysse magen hennes, lot tungen gli oppover mot brystene og sugde vortene hennes forsiktig i munnen min. Hun smilte mot meg og mumlet ”unnskyld”, jeg svarte ikke bare fortsatte å leke med kroppen hennes. Du lå bak meg og fingrene dine gled sakte over musa mi. Gud så våt du gjorde meg.
Klitorisen min struttet og fingrene dine var våte og myke, de gjorde ting med meg jeg ikke visste var mulig, hver celle i kroppen min tente og jeg la meg ned på ryggen og ba dem om å komme med tungen din.

Du presset bena mine til siden, jeg elsket å se på deg når du åpner meg slik. Øynene dine sluker meg, jeg vet du nyter å se musa mi åpner seg og viser deg hvor våt den er. Du skjøv bena mine bakover slik at jeg blottla hele fitta mi og rumpa mi og da tungen din begynte sin deilige vandring fra rumpehullet mitt og hele veien opp til klitoris og tilbake igjen, og igjen og igjen var jeg fra meg av kåthet.
Leppene mine hovnet opp, jeg var så kåt at saftene rant ut av meg og nedover rumpesprekken min. Du smurte hullet mitt meg fingeren din og lot den gli på innsiden. Jeg strammet rumpa rundt fingeren, elsket å kjenne den der det var som trangest.
Jeg kikket over mot Nina og forstod at hun nærmet seg fort, hun spente kroppen sin, holdt Stians hode hardt og skrek hun kom. Stian slikket alt han maktet og fingerpulte henne så det surklet i musa hennes. Hun holdt hånden min og skrek når hun kom. Saftene hennes rant og det ble for mye for meg. Jeg kom voldsomt, du hadde merket det og hadde lagt munnen din inntil hullet mitt. Gud som jeg kom, jeg kjente det bygget seg opp langt inni meg, og spruten fra meg traff munnen din, Stian gjorde store øyne når han så hva som skjedde og runket pikken sin hardt og deilig foran øynene våre.

Du slikket meg helt til kroppen min falt sammen og pusten ble normal igjen, da la du deg tett inntil meg og bare strøk over min varme kropp, hvisket at jeg var deilig og at du ville ha mer av meg.

Vi jentene ba dere legge dere med bena mot hverandre. Vi tok tak i hver vår pikk og sugde dere stive igjen. Du har en deilig kuk og jeg elsker smaken av deg. Det å ha deg langt ned i halsen gjør meg sinnsykt kåt og når jeg kan kjenne du spruter er det lykke for meg. Vi trædde oss ned på hver på deilig pikk, med ansiktene mot hverandre og begynte å ri dere. Samtidig strøk vi hverandre over brystene, og bøyde oss frem og kysset hverandre. Tungene våre lekte deilig med hverandre og jeg kjente jeg ble steinkåt igjen. Jeg gled deilig opp og ned på deg og det var herlig å se Stians pikk ut og inn av Ninas klissvåte mus. Hun satt med lukkede øyne og bare nøt pikken hans langt inni seg. Hendene dine strøk meg over ryggen og nedover rumpesprekken min, jeg bøyde meg litt frem slik at du kunne se kuken din ut og inn av meg, du stønnet og hvisket jeg var så trang og deilig.

Stian ville ha mer jentekos. Han ba oss legge oss i 69 stilling. Jeg ble liggende øverst med rumpa ut mot deg. Nina lå under meg og tok tak i rumpeballene mine :”Kom her med den deilige pikken din, knull henne, la henne få pikk som hun aldri har fått før, knull henne hardt og vilt og deilig. Du lot deg ikke be to ganger, førte kuken din mot hullet mitt og i ett hardt støt var du inni meg.

Stian satt seg mellom Ninas ben og jeg åpnet henne opp for ham. Det glinsende pikkhodet hans vippet fristende foran øynene mine og jeg måtte bare smake. Glemt var synet av deg og Nina tidligere, han stønnet høyt når jeg tok ham i munnen, lot kuken hans gli langt ned i halsen min, runket ham sakte og han var stor og stiv. Jeg slapp ham og styrte pikken hans mot åpningen til Nina. Han skrek høyt når han kjente hvor våt og varm hun var og lot kuken jage ut og inn av henne. Jeg slikket hennes klitoris samtidig og jeg kjente tungen og munnen hennes mot min egen mus.
Det var nesten ikke til å holde ut. Du lot fingrene dine leke med rumpehullet mitt, jeg kjente varm olje treffe meg og like etter gled fingrene dine lett ut og inn av meg. Det var som å bli sprengt. Jeg hadde pikk i musa, fingrer i rumpa, jeg ble slikket og jeg slikket venninnen min mens hun ble knullet.
Du tok et ekstra godt tak i hoftene mine og jeg visste du ville komme. Stian stønnet at han nærmet seg og det samme gjorde vi jentene. Jeg eksploderte over kuken din, sendte varm fittesaft over deg, Nina kom over pikken til Stian, han drog den ut og presset kuken sin inn i munnen min samtidig som han kom.
Han sendte mengder av sæd langt ned i halsen min, jeg hadde ikke sjangs til å slippe unna, han holdt hodet mitt fast og pumpet løs.
Jeg kjente du drog deg ut og sendte ladningen din mot musa mi og over ansiktet til Nina, mengder av sæd ble slynget ut og hun smurte meg inn med saftene dine.
Stian slapp meg endelig og jeg snudde meg fort rundt og fikk den siste ladningen din i ansiktet mitt. Nina bøyde seg over meg og kysset meg, slikket i seg sæden din og vi falt sammen i en svett og våt haug alle sammen.

Når vi kom til oss selv var det mørkt. Vi hadde visst sovnet slik vi lå, jeg gjorde meg fri og så etter deg, men du hadde vel lagt deg i stuen tenkte jeg. Jeg drog et handkle rundt meg gikk inn i dusjen. Det var da jeg fant deg, naken og sexy lot du vannet strømme over kroppen din. Jeg elsker å se på deg. Jeg blir kåt bare av synet av deg, du trenger ikke gjøre annet enn å være til for at jeg blir kåt. Jeg tenner på deg så fort jeg ser deg. Jeg smøg meg tett inntil ryggen din og du spurte om alt var greit. ”Ja” sa jeg. ”Det var vilt, vakkert og rått”. Du nikket og var enig. Kysset ditt gjorde som vanlig noe med kroppen min, men nå var vi sliten begge to så vi bare vasket hverandre og når vi kom inn på soverommet lå det en lapp til oss hvor det stod ”vi hørte hva dere sa, det VAR vilt, vakker og rått, men nå har vi reist hjem til Stian for å sove, vi snakkes, klem S og N.”