Weekendtur

Vi reiste på en langweekend til Provence på ettersommeren sist høst. Siri og jeg har vært gift i 15 år, har 3 barn og lever et vanlig liv. Hvert år prøver vi å få en tur for oss selv for å dyrke samholdet og fylle på med nye opplevelser. Vi kom ned torsdag på dagen, leide en bil og kjørte langs kysten. Det var godt og varmt, solen skinte og vi stoppet i en landsby hvor vi leide oss et rom og spiste en god middag.

Siri er fremdeles ganske nett og har små bryst med store vorter som synes godt gjennom tynt stoff når hun som på denne turen går uten bh og med lette bluser. Når vi var ute å spiste fikk hun lange blikk fra noen franskmenn på nabobordet, noe både Siri og jeg la merke til. Du er sexy og har tydelig draget ennå sa jeg til Siri. Hun lo lett og jeg la merke til at hun rettet seg opp og fikk en lett blussing i kinnene. Da vi gikk langs stranden på vei hjem sa Siri at hun var kåt, hun ble tent av at hun ble sett på og følte seg attraktiv. Jeg kysset henne og snek en finger opp under skjørtet hennes og bak stringtrusen. Hun var glatt og veldig våt i fitta.

Siri stønnet når jeg lot fingeren gli inn i henne og sa at hun ville ha meg der på stranden. Vi fant en strandstol i vannkanten, Siri la seg ned med skjørtet dradd opp over midjen og jeg tok raskt av henne trusen. Der lå hun i halvmørket, med bena spredd mens jeg bøyde meg ned og begynte å suge henne samtidig som jeg stakk tunga mi så langt opp i henne som jeg fikk til.
Oppe på veien langs stranden gikk det folk, men i mørket kunne de bare se at vi var der ikke hva vi gjorde. Siri vred seg og var veldig kåt, det var jeg også. Det pirret meg at jeg lå og slikket kona, mens det gikk folk bare 20-30 meter unna oss.

Jeg vil ha deg inne i meg sa Sir. Jeg dro ned buksa, pikken min sto allerede stiv rett ut i luften. Siri akte seg ut på kanten av strandstolen og jeg stilte meg på knærne mellom bena hennes. Jeg gled rett inn i henne og begynte å bevege meg rytmisk ut og inn. Nå kunne ikke folk oppe på veien unngå å se hva vi holdt på med, og noen gjorde følget sitt oppmerksom på vår aktivitet i tussmørket. Jeg ble veldig tent av hele settingen og etter kort tid kjente jeg at hvis dette forsatte ville jeg ikke kunne holde meg særlig lengre.
Siri merket hva som var i ferd med å skje og ba meg la det stå til, så fikk vi gå til hotellet å forsette. Jeg blir kåt , men også flau over å ha tilskuere sa hun. Jeg kom like etter og trakk meg ut. Siri reiste seg opp, så opp mot veien og trakk skjørtet ned. Deretter neide hun pent til noen menn som stod å så på som for å takke for oppmerksomheten. De lo og vinket til henne.

Jeg trakk opp buksa mi og Siri tok trusa i handa før vi gikk opp til veien for å gå hjem. Der sto franskmennene fra restauranten vår og lo mens de sa noe. Siri som snakker ganske godt fransk svarte dem og de ble stående å prate frem og tilbake i noen minutter før de gikk inn mot landsbyen igjen. Selv skjønner jeg ingenting av dette språket og lurte på hva de hadde snakket om.

Siri sa at de synes jeg var heldig som hadde en både sexy og villig dame. De lurte på om hun ville ha mer pikk og at de i så tilfelle mer en gjerne ville stille opp. Hun hadde svart at vi var gift og bare var på en weekendtur for å piffe opp samlivet, men takket for oppmerksomheten som hun satte pris på.

Da vi kom til hotellet rev Siri av seg klærne så fort vi var på rommet. Hun gikk inn og tok en rask dusj, sa at det fikk jeg også gjøre og da jeg kom ut lå hun på senga med taklyset på og onanerte. Hun ville at jeg skulle stå og se på, eventuelt runke meg selv. Hun lot to fingre gli ut og inn av fitta si som var helt glattbarbert for turen, mens den andre handa dro i brystvortene som sto rett ut som små minipikker. Jeg fikk raskt en stiv pikk som jeg sakte dro frem og tilbake. Siri spente seg opp i bue og sa at det var like før hun kom, hun ville ha pikken min inne i munnen sin når hun kom.

Jeg var ganske overasket, det var flere år siden Siri hadde villet suge meg, nå gapte hun over pikken min og lot tunga rulle rundt hodet. Det var deilig. Jeg kjente at jeg nærmet meg bristepunktet og sa at nå måtte hun slutte, ellers ville jeg komme i munnen hennes.
Siri bare fortsatte og suge med enda større iver og jeg klarte ikke lengre å holde tilbake. I det jeg kom spente Siri seg opp i bue, og spasmene rullet gjennom henne. Hun ynket seg, men svelget unna all sæden min fremdeles med den nå halvslappe pikken i munnen.

Da vi lå på senga etterpå lurte jeg på om vi ikke skulle elske med tilskuere hver kveld, Siri var jo kjempetent og jeg nøt det når hun var så kåt. Siri sa at hun hadde blitt mer kåt med tanke på at franskmennene hadde tilbudt henne mer pikk og at hun hadde fantasert om at de hadde tatt henne etter tur.
Jeg har ofte fantasert om at vi er flere om å ta oss av kona mi og var frempå at hvis vi traff dem igjen i morgen kunne hun få bestemme, her kjente vi ingen og jeg var tent på tanken og trodde ikke jeg ville bli sjalu.
De er på diskoteket ned i gata sa Siri. De sa vi skulle spørre etter Jean og Pierre hvis vi kom utpå kvelden. Jeg så på Siri med et smil før jeg bemerket at hun hadde planlagt godt for å få lov til å få fremmed pikk.

Jeg fant frem en kort skjørt med splitt i siden og en transparent bluse til Siri. Da får du gå i dette, truse og bh får ligge igjen på rommet sa jeg. Siri sminket seg og tok på noen høyhelte sko og klærne jeg hadde lagt frem. Da vi kom ned i resepsjonen så vakten med sultne øyne på Siri som nøt å bli sett på. Jeg er allerede plaskvåt i fitta sa Siri og smøg seg inntil meg.

Da vi kom til diskoteket var det allerede lang kø der, Siri gikk frem til vaktene og spurte etter Jean. Den ene vakten så opp og ned på Siri, før han smilte og slapp oss inn. Jeg føler meg naken sa Siri, vakten vurderte hele kroppen min, men jeg blir kåt av den oppmerksomheten jeg får. Da vi kom inn så vi at Jean og Pierre satt ved et bord inne i lokalet, de så oss og smilte opp før de vinket oss over til dem. Piere snakket godt engelsk og lurte på hva vi ville ha å drikke så gikk han for å bestille drinker til oss, og Jean spurte meg om det var greit at han og Siri tok en dans imens. Jeg nikket til svar og de forsvant ut på dansegulvet.

Jeg så de danset tett og at Jean holdt den ene handa på baken til Siri. Pierre kom med noen drinker og da jeg så ned på dansegulvet igjen kunne jeg ikke se Jean og Siri. Jeg ble ganske urolig, men Pierre sa at de sikkert bare så seg litt rundt. Vi satt der og småpratet mens vi så ut i lokalet, og jeg hele tiden speidet etter Siri. Etter ca 10 minutter kom Jean og satt seg og skålte med oss. Siri kommer så snart hun er klar på toalettet sa han. Like etter kom Siri med et usikkert smil på munnen og satt seg inntil meg. Hun lo mot Jean og skålte med oss før hun satt seg inntil meg og sa inn i øret mitt at Jean hadde pult henne i bakgården. Kjenn hvor våt jeg er sa hun og tok handa mi opp i skrittet sitt som var helt klissete.

Jean og Pierre satt og diskuterte litt før Jean så hvor jeg hadde handa mi. Merci sa han og smilte til oss begge. Jeg var både sjokkert og kåt på en gang. Hva i all verden hadde Siri begitt seg inn på?
Nå reiste Pierre seg og spurte meg om han også kunne få en dans med den kåte kona mi. Han lovte å ta seg godt av henne. Jeg svarte at Siri var god til å danse og at det burde han oppleve. Jean og jeg kunne ta en drink i mens før vi kanskje skulle gå videre til et annet sted.

Siri smilte til meg og gikk sammen med Pierre. Hun hadde nå de øverste knappene i blusen åpne slik at brystene synes godt fra siden og ikke bare gjennom det transparente stoffet. De danset tett og Pierre stilte seg bak Siri. Hun trykte seg inn til ham og han la den ene handa inn på det venstre brystet hennes mens den andre fant veien opp under skjørtet hennes. Jean og jeg satt begge to å så på mens vi nippet til drinken vår. Du er heldig som har en så deilig kone sa Jean og hun er heldig som får utfolde seg litt. Nå så vi at Pierre beveget handa si rytmisk innunder skjørtet til Siri. Hun stivnet litt til og snudde seg mot Pierre og sa noe. Han nikket, så vinket hun til oss før de gikk ut mot bakgården.

Nå skal Pierre også få kjenne den trange fitta hennes rundt kukken sa Jean, vil dere være med hjem til meg etterpå? Jeg har leilighet like borte i vegen her. Jeg var nå kjempekåt med tanke på at Siri sto å knulla ute i bakgården med en mann ingen av oss hadde sett før i dag. Merkelig nok var jeg ikke sjalu, men bare tent ved tanken. Vi får se sa jeg til Jean. Hvis Siri vil kan hun bli med, hun får bestemme om jeg skal med også eller om jeg skal gå på hotellet og runke for meg selv.

Etter en stund kom Pierre og Siri tilbake. Takk for dansen og opplevelsen sa Pierre. Siri satt inntil meg, la handa si i skrittet mitt og kjente ståpikken min. Du er like gæren som meg sa hun, her blir jeg pult av andre mens du sitter å blir kåt ved tanken.
Jean lurte på om vi skulle gå hjem til ham og sa til Siri at jeg hadde sagt at det fikk hun avgjøre. Også om hun ville ha meg med.

Siri sa at hun gjerne ble med og at jeg skulle være med. Han kan se og lære sa hun, resten av året er jeg hans, men i kveld er jeg deres. Hun så på meg og lurte på om det var OK. Tanken på dette tente meg og jeg bekreftet til henne at for meg var det Ok. Jean sa han hadde et video kamera slik at jeg kunne filme aktivitetene deres og at vi kunne ta med filmen som et minne.

Siri var nå så kåt at hun aksepterte dette, hun som aldri ville at jeg skulle ta nakenbilder av henne en gang. Vi gikk alle fire til leiligheten til Jean og det ble en begivenhetsrik natt som jeg kan fortelle om senere.