Weekendtur for to, del 1

Det var stille og nesten folketomt i restauranten, som ventelig på denne tiden av året. Kun et pensjonistpar og en gruppe forretningsmenn med krøllete jakker etter en lang møtedag var å se foruten oss. Den verste turistsesongen var forlengst overstått, og høsten hadde nådd sitt høydepunkt.
Restauranten hadde den dempede, litt høytidelige stemningen som man gjeme finner i bedre franske hoteller, satt av interiøret og forsterket av klassisk musikk i et behagelig Adagio-tempo. Måltidet var som balsam for norske ganer, som var mer vant med grovbrød og kjøttkaker. En perfekt avslutning på en innholdsrik dag, mettet med inntrykk fra utallige severdigheter. Vi begynte begge å kjenne at luksusweekenden for to, vekk fra jobb, barn og husarbeid, var vel verdt pengene.
Vi sa ikke stort til hverandre, det vi hadde på hjertet var lett å formidle med varme blikk og smil. Du var vakker i din nye franske drakt, nystripede hår og selvsikre, forsiktige makeup. Etter en aperitiff og et par glass vin hadde du fått en ekstra glød i kinnene, og uvant som du var med denslags luksuriøse drikkevaner, et lett sløret, skøyeraktig glimt i øyet som antydet at dagen ennå hadde flere opplevelser å by på. Jeg håpet at blikket jeg sendte deg fortalte hvor høyt jeg elsket deg.
På veien opp til rommet foreslo jeg en rask tur i badstuen, mest for å erte deg litt og spenne forventningene litt mer. Du dro litt på det, men som vanlig lot du deg overtale av mitt bedende blikk og smil som du visste var reservert for deg. Dessuten visste også du at forventningene er halve gleden.På rommet skiftet vi raskt til hotellets badekåper og tok med oss et par håndklær og en flaske champagne beleilig bestilt tidligere på dagen. Jeg begynte å glede meg til å la varmen myke opp de støle musklene etter en lang dags vandring, og tenkte at litt gjensidig massasje med intime hint kanskje e måtte til for å ikke miste alle kroppens spenninger.
1 heisen på vei ned til hotellets underetasje fikk du mine forhåpninger til å blusse opp, da du med et sensuelt smil dro opp badekåpen bak og i speilet lot meg se den deilige, nakne, runde baken din. Du vrikket utfordrende på deg i takt til musikken, og jeg kjente pulsen øke og rødmen stige i kinnene. Jeg var ikke akkurat var kledd for å skjule kroppsdeler som brått truet med å bli mer fremtredende. Et ertelystent blikk fra deg fortalte meg at hensikten var oppnådd, og jeg kjente den gode følelsen som bare du kunne frembringe bre seg i kroppen min.Et pling fra heisen brøt stemningen, og vi gikk ut, du med badekåpen på plass og jeg rett bak med håndkleet strategisk plassert over armen foran meg. I korridoren kunne vi gjennom et panoramavindu se den blikkstille overflaten på svømmebassenget. Bare den allestedsnærværende bakgrunnsmusikken brøt stillheten, og med utsikten til en uforstyrret stund for oss selv gikk vi til våre respektive garderober på hver sin side av den felles badstuen.
Din lille forestilling i heisen hadde ledet tankene mine ut på en opphissende vandring gjennom minner fravårt brede spekter av ekteskapelige gleder. Fra å elske tett omslynget i nesten urørlig nytelse av den andres nærvær, via lekne påfunn i uvanlige omgivelser kunne vi eksplodere i tosomme orgier der vulgære oppvisninger, utsagn og fantasier var en viktig ingrediens, med gjensidig respekt for den andres romslige grenser. Slik kan bare to som kjenner hverandre ut og inn ha det, tenkte jeg, og lurte på hvordan kveldens antydede eventyr ville utvikle seg. Jeg trakk pusten dypt og kjente at en iskald dusj var på sin plass.
Stillheten til tross, surret jeg for sikkerhets skyld håndkleet rundt livet før jeg gikk inn i badstuen. Du var allerede på plass, med håndkleet som en romersk minitoga såvidt skjulende alle dine feminine attributter. Som jeg selv var du litt i drøyeste laget, men det hindret ikke at jeg elsket synet av den frodige, gavmilde kroppen din i det lett forføreriske antrekket. Da jeg satte meg ved siden av deg, la du med et varmt smil hånden på låret mitt og lot meg forstå at du også lot helheten overskygge over de mindre betydningsfulle detaljene.Jeg skjenket i glassene våre og vi skålte for oss selv og kjente velværet bre seg i kroppen av den behagelige varmen og champagnen. Du lukket øynene, og jeg kunne høre av ditt avslappede sukk at du var glad du lot deg overtale. Jeg bøyde meg frem for å kysse de deilige leppene dine, hvor allerede ørsmå svetteperler piplet frem, friske som morgendugg. Samtidig stakk jeg hånden inn under håndkleet ditt for å kose med de passe store, runde brystene dine. Du protesterte ikke, men lente deg bakover med et fornøyd uttrykk og nøt oppmerksomheten.På oppfordring fra meg la du deg ned på magen for å la meg massere skuldrene og ryggen din. Håndkleet plasserte du dydig over stussen. Jeg begynte å kna de lett ømme nakkemusklene dine mens du veiledet meg med varierte, behagelige koselyder. Etterhvert lot jeg hendene arbeide seg systematisk nedover skuldrene og ryggtavlen din, og kunne snart gradvis begynne å skyve håndkleet lenger ned over stumpen din. Da toppen av den fristende rumpesprekken din kom ril syne, bøyde jeg meg ned og ga den et kyss. Et fornøyd grynt fortalte meg at jeg var på rett vei.
Med ett ble vi forstyrret av stemmer fra herregarderoben, og du satte deg fort opp og fikk håndkleet tilbake på plass. Jeg måtte smile litt av blygselen din, men var ergerlig over avbrytelsen. Vel, vi fikk heller fortsette oppvarmingen senere på vårt eget rom.
Kort etter gikk døren opp, og inn kom et par gutter i slutten av tyveårene, skravlende muntert på fransk. De var begge mørke, med fortsatt sommerbrune, veltrente kropper. Nakne og flotte som greske atleter hilste de «Bon soir» før de satte seg ned tvers ovenfor oss og fortsatte sin private konversasjon. Du så litt brydd ut, men de manglet tydeligvis vår nordiske sjenanse ovenfor det annet kjønn. lhvertfall la de seg godt tilbake med maskulin selvsikkerhet og lot seg ikke affisere av ditt lett påkledde nærvær.
Jeg skottet bort på deg, og skjønte fort at du til tross for blygselen til å begynne med etterhvert satte pris på det utilslørte synet foran deg. Jeg ble lettere sjalu, men også litt lysere til sinns da jeg tenkte at dette kanskje bare ville gi deg bedre apetitt på kveldens finale, og unte deg derfor allikevel denne lille gleden av hele mitt hjerte.Selv om temperaturen ikke var plagsomt høy gikk jeg ut for å ta meg en ny dusj, slik at jeg hadde en unnskyldning til å legge igjen håndkleet som jeg nå fant det litt pinlig å skjule seg bak. Da jeg kom inn igjen, var du allerede kommet i snakk med franskmennene. Du noterte deg med et skjelmsk smil at også min stolthet nå var å skue, før du igjen konsentrerte deg om samtalen. Jeg skjønte ikke stort, for i motsetning til din skolefransk hadde jeg bare snappet opp et par ord og vendinger fra en lommeparlør. De hadde visst imidlertid ikke noen problemer med å forstå deg, for de smilte og nikket og var tydeligvis strålende fornøyde over i en badstu å møte en frodig norsk jente som behersket kjærlighetens språk. Kanskje smilte de også fordi du i din iver ikke merket at håndkleet hadde åpnet seg litt foran slik at toppen av den mørke hårdusken var synlig mellom de herlige, fyldige lårene dine.
Jeg kjente hjertet banke raskere igjen, og for å tenke på noe annet grep jeg champagneflasken og bød frem som mitt bidrag til samtalen. Guttene takket hjertelig, og den mest belevne av dem strakk seg over gulvet for med franske manérer å skjenke glasset ditt fullt igjen. Da du tok glasset ditt tilbake, ble du litt distrahert av den dinglende manndommen mellom hans lett skrevende ben, slik at du sølte ut noen dråper som rant over den blottede magen din og ned i skrittet. Med en liten latter tittet du ned og gned de sprudlende dråpene utover. uten å finne det nødvendig å dra håndkleet på plass igjen.
Da stemningen begynte å bli munter var det din tur til å gå i dusjen, til tross for at heller ikke du lot til å være plaget av varmen. Du forsterket mine bange anelser da du i det du gikk ut av døren lot håndkleet gli ned slik at vi fikk et kort glimt av din vakre, store kropp og den nydelige stussen som gynget i takt med skrittene dine. Døren gled igjen, og jeg la litt usikker bena i kors og merket meg at guttene kikket fort på hverandre og smilte. Jeg tenkte at vi kanskje burde komme oss tilbake til det mer private hotellrommet. Ingen sa noe mens vi ventet på deg, og stemningen ble litt spent.
Jeg trakk pusten fort da døren gikk opp igjen og åpenbarte et praktfullt skue. Naken som Eva og med et smil som Mona Lisa, stod du et kort øyeblikk i døråpningen i en positur som Venus fra Milo før du skred ut på gulvet. Din duvende gange ga badstuovnen konkurranse i å få luften til å vibrere, og fortalte tydelig at blygselen lå igjen sammen med håndkleet. Vannet dryppet lett fra de nydelige brystene dine, og blikket mitt gled impulsivt nedover, tiltrukket av den forlokkende, krøllete dotten din. Jeg flyttet nervøst på meg for å gi deg plass, og så spørrende på deg. Det rampete blikket du returnerte tente en kriblende spenning i meg, og jeg ante at hva som enn måtte komme til å hende videre var utenfor min kontroll.
Din velkoreograferte entré hadde fått frem et fornøyd ansiktsutrykk hos din belevne venn, som nå la seg bedagelig sidelengs støttet på albuen og hevet et kne som for å sette fokus på sine edlere deler. Du var heller ikke direkte besk eden der du rakrygget lente deg lett bakover på armene i en elegant presentasjon av dine runde former. Du skjøv brystene freidig fremover, og de harde knoppene som struttet ut i rommet levnet ingen tvil om din lett opphissede tilstand. Jeg kjente hvordan du fikk kriblingen i meg til å blusse opp, og ønsket inderlig at jeg på et eller annet vis kunne forevige den betagende profilen din. For et inspirerende motiv dette kunne ha vært for en av romantikkens kunstnere!
Stemningen hadde fått et umiskjennelig erotisk preg da praten tok seg rolig og lavmælt opp igjen. Du hadde hele tiden et underfundig smil om munnen mens din liggende venn lot øynene gli over den sensuelt poserende kroppen din, åpenbart beundrende de svakt hengende brystene dine og dusken som igjen stakk opp mellom dine samlede ben. Du stirret like åpenlyst tilbake på den velformede kroppen som så han så tydelig velvillig viste frem til deg. Øynene dine søkte stadig oftere mot den fyldige hårpryden mellom bena hans, der en lett rynket manndom tittet frem over en fyldig pung. Under ditt forskende blikk svulmet det litt etter litt opp, slik at det glattet seg ut og glansen kom tilsyne under den lett tilbaketrukkede forhuden. Du pustet raskere da han ufrivillig strammet rumpemusklene idet lemmet med små, rykkvise bevegelser krøp oppover !året hans. Den begynnende kåtheten hans ble bare understreket av den eggende tonen i spørsmålet han nå tydeligvis stillte deg.Jeg snudde meg mot deg da du svarte ham i samme tonefall mens du akte deg frem på benken slik at du kunne lene deg tilbake mot veggen, samtidig som lårene dine liksom tilfeldig gled fra hverandre. Med et lite stikk av sjalusi forsto jeg at du svært så bevisst hadde gitt fullt innsyn til dine egne fristelser, med et ansiktsuttrykk som en skolejente som hadde stor glede av å være uskikkelig. Jeg svelget tungt da samtalepartneren din stirret en kort stund med åpen munn før han smilte bredt. Du gjengjeldte smilet da du så at din åpenbaring ble belønnet med en pikk som trosset tyngdekraften da den hoppet fra låret og opp på den flate magen hans.
Forundret lente jeg meg frem for å se nærmere på hvorfor denne tross alt beskjedne manøver hadde gitt så raske resultater, og kvapp til: du var jo sprengkåt der du satt! Jeg mistet pusten da jeg istedenfor å skimte sprekken din gjennom krusete hår ble blendet av de åpne, lyserøde leppene dine, allerede glinsende av de seige dråpene som piplet frem som kvae om våren. Jeg kjente en svak eim av opphisset kvinnekjønn, og hadde ikke lenger vanskeligheter med å forstå den kraftige ståpikken på den andre siden av rommet. Jeg kjente selv lystene stige og en varm følelse spre seg i kroppen idet min egen pikk strakk seg ut i sin fulle lengde.
Som om vi andre ikke var tilstede snakket du fortsatt smilende til din beundrer, mens hånden din gled over magen din ned mot den svulmende sprekken mellom bena dine. Oppmuntret av ståpikken som ubeskjedent ble budt deg fra motsatt benk kjærtegnet du brystene dine med den andre hånden idet du skjøv rompa utfor kanten på benken og spredte bena godt ut. Med fingrende lekende i den lette, viltre hårveksten kikket du deg stolt rundt mens du med en forhåpningsfull mine viste frem verdens deiligste, nydeligste, kåteste fitte. Du fniste fornøyd da du oppdaget at du for første gang i ditt liv kunne telle tre sprengkåte ståpikker som alle var tilegnet deg. Du var så rennende våt som jeg aldri hadde sett deg før, og jeg ble kåtere og kåtere og trakk pusten i skjelvende dragDin franske beundrer reiste seg opp med et begeistret ansiktsutrykk og skjøv hoftene frem slik at pikken hans et øyeblikk pekte vippende mot den våte fristelsen et par meter unna, før han grep rundt staken sin og runket nølende. Jeg grep uten å tenke meg om godt tak i min egen bankende pikk og avdekket det glinsende hodet i et langsomt drag. Oppildnet av synet slikket du deg begjærlig rundt munnen og lot langfingeren din finne veien helt ned i den glatte sprekken. Hurtig gled den opp og ned, lekte av og til roterende rundt din svulmende kjærlighetsknapp, mens du skjøv frem et bryst med hånden, sprikte med bena og nøt å vise deg frem.Jeg trodde nesten ikke mine egne øyne. Var dette min kone, som bød seg frem til fremmede menn som en billig hore? Som ville dele den villige kroppen sin med andre enn meg? Jeg var kåt, sjalu og samtidig litt stolt over at min deilige, lubne, kåte kvinne kunne tenne et slikt begjær hos andre. Jeg visste ikke hvilken følelse jeg skulle følge, da jeg fanget blikket til den runkende franskmannen. Spørrende og bedende så han på meg med kåte øyne som strålte av lyst til å knulle kona mi.
Jeg skulle til å riste på hodet, bare se men ikke røre, da et stønn fra deg fikk øynene våre tilbake til det overdådige syn du var der du lå med sprikende ben, halvt lukkede øyne og slikket deg rundt munnen. Fascinert så vi at to fingre hadde funnet veien langt opp i den plaskvåte fitta di og gled langsomt ut og inn. Jeg kjente begjæret overta for fornuften da du trakk fingrende ut og stakk dem dryppende inn i munnen med et langtrukkent mmmmm», mens bena dine strakte seg i været og åpnet seg på vid gap. Jeg ble så kåt at jeg trodde pikken skulle sprekke da den mot alle fysikkens lover vokste enda et hakk. Da du så med begge hender dro fitteleppene til side og smilende spurte om det ikke var noen andre som ville smake, var saken avgjort. Din ivrigste venn formelig hoppet over gulvet med sprettende pikk, kastet seg inn mellom bena dine og begravde ansiktet i ditt dunstende kjønn mens du med et tilfreds «jaaaaaa» krummet benene rundt halsen hans og hold ham godt fast.Selv om jeg i deilige drømmer hadde sett dette for meg mange ganger, hadde jeg trodd at jeg skulle blitt fly forbannet hvis jeg noengang virkelig skulle oppleve det. Men synet av en fremmed manns tunge borre seg inn i fittehullet ditt, grådig stikkende i seg dine velsmakende safter, gjorde tvertimot at min siste rest av motstand forsvant som dugg for solen. Urinnstinkter boblet frem og sa meg at dette hunndyret var til for å nytes. Jeg tok hånden din og la den rundt pikken min, og så at du skvatt da du kjente hvor hard den var. I min tilstand var ditt ivrige grep for mye for meg, og da du dro den til deg svinnet det for meg da jeg umiddelbart kjente en voldsom orgasme riste meg fra sans og samling. Gjennom en vidunderlig tåke så jeg hvordan du runket meg mens jeg sprutet utover brystene dine der du halvt lå ved siden av meg. Du stønnet av vellyst da du gned deg godt inn med saftene mine, og sendte meg et takknemlig blikk da du forsto at jeg også hadde gitt meg helt over i kåtskapens vold.
Like pikksulten snudde du deg raskt mot den andre franskmannen, og strålte opp da du rett ved siden av deg så en ståpikk som uten å være overdimensjonert utvilsomt var den største i rommet. Du så utfordrende på ham da han skrevde knestående over deg og skjøv hoftene frem slik at du kunne beundre det kraftige lemmet på nært hold. Med et ivrig ansiktsuttrykk runket han noen langsomme tak foran ansiktet ditt mens pungen hans subbet mellom de glatte puppene dine. Du strakte ut tungen og smakte prøvende på dråpene som nå piplet ut av staken hans, før du tok et fast tak rundt livretten din og styrte den inn i din gapende, pikksultne munn.Å, for et syn! Jeg formelig kjente tunga di leke over pikkhodet mitt, samtidig som suget etter å smake fittesafta di fikk tennene til å løpe i vann. Jeg kunne bare beundre heldiggrisens bankende lem som knullet den grådige munnen din mens du med sprikende ben ble slikket til vanvidd. Stikk i strid med mine tidligere erfaringer kjente jeg at pikken min allerede var i ferd med å bli hard igjen, og jeg var like kåt. Jeg var sprekkeferdig av lykke over å være gift med dette sprengkåte ludderet, og gledet meg over din hemningsløse nytelse. henført lyttet jeg til de kåte, gode lydene som kom dypt nede fra strupen din, og så frem til det som måtte komme etter dette overdådige forspillet. Du virket nesten bevisstløs av kåthet, men jeg visste at dette ikke var nok, at du snart ville leve ut resten av fantasien vi hadde lekt med sammen.
Ganske riktig slapp du etter en stund taket i staken i munnen din og stirret eieren inn i øynene mens du sa med hes stemme at nå ville du ha den store pikken hans i den våte fitta di. Han så litt forvirret ut av det norske utbruddet ditt da du skjøv ham vekk, men meningen ble raskt klar da du snudde deg rundt på alle fire, og svai i ryggen vrikket på rompa mot ham som en tispe i løpetida. Din flotte lyserøde rose, lett omkranset av mørke krøllete hår, lyste innbydende mot oss i nydelig kontrast til den hvite, runde stumpen din, da du smøg en hånd ned i skrittet og åpnet den våte blomsten med to sprikende fingre.
Uten å nøle ble den steinharde, store pikken ført inn mellom de glinsende kronbladene, glidende ertende et par ganger opp og ned i den rundslikkede sprekken. Jeg nøt synet av det store, herlige pikkhodet hans som langsomt strakk ut det dryppende hullet ditt før det kraftige skaftet forsvant inn i grotten din da du vill av kåthet strakk deg bakover og tredde deg over ham. Endelig kunne du la den lengtende, brennende fitta di fylles opp av en hard, varm pikk! Snart ble du knullet rytmisk mens en velfylt pung dasket mot rumpeballene dine, og jeg ble nesten flau når jeg kjente hvor godt jeg likte synet av den faste rompa drive en fremmed stake ut og inn av min elskede kones gjestfrie fittehull.
Han som med stor nytelse hadde drukket nektaren din, ville nå gjeme få gjøre gjengjeld og gikk raskt ned på kne foran deg og kjørte resolutt staken inn i den gapende munnen din. Du tok pungen hans i hånden og med pekefingerneglen kilte ham nær rumpehullet slik du visste jeg ville elsket det. Det gikk en skjelving gjennom kroppen min da jeg så at din favorittfantasi var blitt til virkelighet, og jeg vaklet noen skritt bakover for å ta et overblikk da bena ga etter under meg. Synet av den runde, gode, dryppende kåte kona mi på alle fire med en pikk i hver ende gjorde meg så ubeskrivelig kåt at det etset seg inn i minnet mitt for alltid. Du sendte meg et lykkelig blikk på skrå over pikken som du sugde ut og inn av munnen din, mens den flotte rompa di disset og de deilige puppene slang i takt med at du ble knullet bakfra. Med øynene svarte jeg ja, ta imot med hele kroppen, la den glohete fitta di fylles helt opp av pikk, nyt smaken av en fremmed ståpikk i munnen din, for jeg elsker deg, du sprengkåte, knullende, pikksugende, deilige kona mi!
Mens jeg satt og runket og koste meg over synet av den vulgære, flotte menneskeskulpturen, begynte elskeren bak deg å øke tempoet. Han utstøtte stadig sterkere hese stønn mens han kjørte pikken raskere og raskere ut og inn av det gapende fittehullet. Da det gikk for ham sa ditt halvkvalte, henrykte hvin meg at du kjente de varme saftene hans strømme ut og fylle den kåte fitta di. Han kom i så krampaktige tak at han plutselig gled ut av deg, eg lot de siste melkehvite strålene renne utover ryggen din og ned i rompesprekken. Jeg runket raskere da jeg så hvordan det også rant ut av hullet som ikke hadde lukket seg helt etter det store besøket.
Du stønnet utålmodig, og dyttet din andre venn bakover uten å ta pikken hans ut av munnen. Først da han lå trygt på ryggen reiste du deg opp, skrevde knelende over ham og styrte ham rutinert inn i den dryppende, varme fitta di. Jeg frydet meg over synet av den brede gode baken din som sank nedover ståpikken til jeg bare kunne se pungen hans mellom rompeballene dine. Ridende opp og ned på den knallharde staken snudde du deg bedende mot meg og gapte høyt med tunga lekende over underleppen. Jeg lot meg ikke be to ganger, men spratt opp og stilte meg oppreist foran deg, skrevende over ridedyret ditt. Endelig var det min tur til å by frem den sprengkåte pikken min for å la den lekne, dyktige tunga di smake på noe kjent. Jeg kommer aldri til å glemme den fantastiske fellesskapsfølelsen da du begjærlig sugde pikken min nesten til roten inn i den varme munnen din, tok tak i pungen min og kilte meg bak med neglen. Du tittet opp på meg med de kåte øynene dine, og jeg elsket deg, fordi du var min, for alt det gode du gjorde med meg, deilige, kåte kona mi!
Snart fortalte opphissede grynt under meg at ridedyret var klar til å komme, allerede sugd til randen av utløsning. Det gikk nesten for meg i munnen din da jeg så hvordan du gynget opp og ned på pikken hans mens han stønnet og skrek høylydt, og dine dempede koselyder røpet at du igjen kjente rykkvise ladninger av varm væske bli pumpet inn i grotten din.
Du reiste deg opp, og med hånden begravet i det klissvåte skrittet kysset du meg og sa med skjelvende kåt stemme at nå måtte du snart få komme, at jeg måtte slukke brannen i fitta di med en gang. Jeg smilte og gledet meg til ditt neste påfunn da du leide meg etter pikken til den andre benken. Der la du deg godt tilrette på ryggen med sprikende ben og bød meg den svulmende, åpne fitta di, rennende av flerartede safter, og tryglet meg om å knulle deg. Jeg krøp innover deg mens lukten av drivende kåt fitte rev i nesa, blandet med dufter som minnet om mine egne. Jeg bare måtte stikke tungen ned i det dampende hullet og skalv av nytelse mens jeg slikket i meg den deilige kåte blandingen. Du dro meg utålmodig til deg, og endelig kunne jeg la min stive, ømme, runkede, sugde, harde, kåte pikk synke inn i den deilige, plaskvåte, kåte, gloheite, vidåpne fitta di mens du låste bena rundt rompa mi. Jeg lå helt stille så du kunne knulle meg som bare du kan, og sitrende av kåt spenning kjente jeg hvordan du runket meg langsomt med de veltrente fittemusklene dine mens vi kysset hverandre dypt og inderlig, tungene vilt dansende rundt i den andres munn. Så vidunderlig deilig å kjenne den gode, varme kroppen din tett mot min mens vi sammen nærmet oss enden av universet, uten tanke på omverdenen!Kort etter hørte jeg dine velkjente «ja, ja, å ja» og jeg kjente hvordan det rykket til i hele kroppen din. Det var nok til at også jeg falt utfor kanten, og jeg tømte meg takknemlig ut i fitta di som rant over for tredje gang. Jeg skrek ut, og kjente fittemusklene dine gripe raskere og raskere, hardere og hardere rundt pikken min mens du stønnet i takt. Du jamret av fryd, samtidig som jeg knullet og kom og kom og knullet og kjente hvordan det rant forbi pikken min ut av fittehullet ditt. Med dine siste kramper melket du ståpikken min helt tom med den varme, slitne fitta di, mens det svartnet for meg i mitt livs største orgasme. Jeg falt sammen over deg og kjente hvordan du gradvis slappet av og stønnet rolig og lenge mens du i fulle drag nøt etterdønningene som rykket svakt i pikken min.

Da vi våknet, var vi alene i den forlengst kalde badstuen. Vi dusjet sammen mens vi vekslet varme blikk, og jeg vasket ømt av deg alle restene etter kveldens opplevelser. Vel tilbake på rommet sovnet du raskt utmattet og smilende på armen min. Jeg studerte betatt det avslappede ansiktet til min elskede kone mens jeg tenkte på våre planer for resten av helgen. Severdigheter fikk være severdigheter. Vi hadde mange nye sider av oss selv å utforske sammen…