Womanizer PRO

Jeg hadde hørt mye om womanizer, men fikk ikke råd til å kjøpe den, før neste generasjon allerede var på trappene.
For la oss slå det fast med en gang, womanizer er ikke billig!
Er den verdt det? Uten å spolere resten av testen kan jeg si at det er den så absolutt!
Jeg har testet endel sexleketøy opp igjennom tidene og kan med hånden på hjertet si at dette er heftigere enn alt annet jeg har prøvd.
I hvert fall av det som vibrerer.

Skjønt, den vibrerer egentlig ikke, det er heller ingen penetrerer.
Fungerer den da?
Nok en gang: Så absolutt!
Det er ikke vanskeligere å forklare, enn at den nesten suger, uten at den suger, dirrer, uten å dirre…. Ja, altså jeg har litt problemer med å forklare hva som skjer, annet enn orgasmene kommer som perler på en snor.

Det er forøvrig ingen lette eller svake orgasmer, de er hinsides kraftige og lange.
Jeg har lest et par anmeldelser som sier stimuleringen er ganske svak, det er jeg veldig uenig i, jeg bruker (brukte!) ofte en palm power vibrator, men jeg opplever denne som mer intens… på en god måte.

Når jeg pakket den opp, den kommer forresten i en ganske lekker innpakning (dersom du liker litt glorete ting), ble jeg litt usikker.

Den så ikke akkurat ut som en orgasmemaskin.
Men «alle» andre skryter jo av den, så jeg plugget den i laderen (Jeg elsker oppladbare sexleketøy, batterier er liksom så 1990)
Litt senere på kvelden var det på tide å teste ut vidunderet.

Jeg testet de forskjellige funksjonene på en finger, uten å bli spesielt imponert, litt glidemiddel og så la jeg den på plass der den er ment å ligg, i ca 3 sekunder var jeg usikker på om jeg gjorde det riktig, så ble jeg sikker.

Helt sikker faktisk.

Jeg har sett andre anmeldere si de bruker fra 30 til 90 sekunder på å komme, jeg bruker gjerne litt mer, men det er snakk om få minutter, før jeg kommer for første gang.

Etter det må jeg skru ned vibrasjonene litt, så kan jeg velge å komme igjen.

Jeg bruker lenger tid på å greie å reise meg opp etterpå, for bena blir liksom litt… tja… gele, enn jeg gjør på å faktisk få orgasme med denne!
Har ikke forsøkt den stående og det tør jeg heller ikke gjøre, jeg tror rett og slett jeg vil ramle.

womanizeren plasseres på klitoris, enten med eller uten glid, denne er blitt grundig testet for å si det slik og jeg har prøvd begge deler.

Intensiteten kan styres enkelt med en + og – knapp. Selve tuppen lyser rødt, slik at du skal kunne se den og plassere den riktig. Det er mange nivåer å velge mellom, så jeg tror alle bør kunne finne sin favoritt, ganske så raskt.

Womanizer er ikke helt lydløs når du tar den ut av esken og tester den, men etter å ha plassert womanizeren på klitoris, merker du raskt at den blir mer stillegående.
Det er jo alltid en fordel.

Vask av womanizeren er enkel, den største utfordringen er som nevnt å komme deg på bena når du er ferdig.

Du fjerner enkelt hetten som har vært i kontakt med klitoris og vasker denne. Det finnes også ekstra hetter å få kjøpt, det følger med en som er litt større, vissnok fordi enkelte har sagt de ønsket en større enn den som fulgte med den første utgaven.

Min konklusjon er veldig enkel: Denne er så mye bedre enn alt annet av vibratorer at den er verdt den høye prisen.

Og med det har jeg nevnt det eneste negative jeg klarer å finne med denne: Prisen.

Utover det, må den nødvendigvis få full score på absolutt alle områder.

Link til produktet hos erotikknett: Womanizer PRO