3 er deilig iblant

Hmmmm, jeg malte nesten som en katt der jeg strakk meg etter nok en time med herlig sex sammen med deg. Du lå på siden og smilte til meg. ”Er damen snart fornøyd, du sliter meg helt ut, det skulle liksom vært motsatt, alderen tatt i betraktning i hvert fall”. ”Blir aldri mett av deg og det vet du så inndelig godt”! Det glimtet til i øynene mine, du forstod signalet, spratt opp fra sengen og sa at ”nei, nå får vi komme oss ut i solen, før vi ender under dyna igjen, kjenner det blikket der”……jeg kastet puten etter deg, men var enig. Solen strålte, solstolene begynte å fylle seg opp og vi pakket litt i en bag og gikk ut.

Det var deilig å bare ligge slik å døse, la solen varme kroppen, drikke kaldt øl, småerte hverandre, stryke litt på naken hud, kjenne spenningen når blikket ditt stryker over den brune huden min. ”Du er deilig” hvisker du når du bøyer deg over meg og lar munnen din så vidt berøre min. Du stuper elegant uti bassenget og jeg er ikke sen om å følge etter. Dukker opp bak deg, slår hendene om magen din og liksom helt tilfeldig stryker jeg over bulen i badebuksen din. Du snur deg, lener ryggen mot bassengkanten og drar meg inntil deg. Kysset ditt er opphissende og vått og deilig. Jeg slår bena rundt kroppen din og presset meg mot deg, kjenner du er stiv og stor.

Plutselig får jeg en følelse av at noen ser på oss. Jeg ser rundt meg og blikket faller hun vi ble kjent med for et par dager siden og hvis venn vi hadde hatt trekant med. Jeg rødmet ved tanken, men vinket til henne som svar på hennes hilsen. Var egentlig spent på om hun visste og hva hun syns om det. Så vidt vi hadde forstått var de ikke kjærester, bare venner på tur. Hun kom bort til oss når vi steg opp fra bassenget og beklaget at hun hadde blitt syk sist, men at hun forstod at vennen hennes hadde kost seg. Hun smilte frekt når hun sa det og jeg møtte blikket hennes. Det fortalte med all tydelighet hva denne kvinnen ønsket. Hun ville ha oss, hun sa med hele blikket sitt at hun var kåt. Vi spurte hvor vennen hennes var men nå var det hans tur til å ha blitt syk. Vi syns vel egentlig litt synd på henne så vi inviterte henne over til vår leilighet på litt kveldsmat og vin.

Etter en lang dag i solen var det deilig med en dusj før middagen og mens vi gjorde oss i stand spurte du om hva jeg syns om Ida som jenta het. Jeg svarte som ærlig at jeg visste ikke helt, hun var liksom ikke helt min type, men hun hadde en flott kropp og faste, flotte bryster.
Jeg smurte meg inn med velduftende bodylotion og du hjalp til med å smøre ryggen min, og dine myke hender masserte kremen deilig inn. Når du lot hendene dine gli nedover korsryggen min og over rumpa mi, kjente jeg den deilige sitringen i kroppen min. Jeg ble kåt! Jeg lukket øynene og stilte meg med bena godt fra hverandre med rumpa mot deg. Elsket å stå slik når jeg visste du lot blikket gli sakte over meg. Jeg visste du så mot min våte grotte når jeg bøyde meg frem, tok fingrene mine og åpnet meg sakte for deg. Du stønnet svakt når du så at jeg allerede var våt. Du lot fingrene dine gli sakte over sprekken min, fra klitoris og opp til rumpa mi, tilbake igjen, denne gangen ble fingrene dine våte og glinsende av saftene mine. ”gud så sexy du er når du står sånn” du satt deg ned på huk og blikket ditt brant mot fitta mi. ”Slikk meg, la meg kjenne den myke tungen din mot fitta mi” jeg stønnet ordene frem og følelsen som spredte seg i kroppen min når den myke tungen din og leppene dine traff åpningen min var ubeskrivelig. Klitorisen min knoppet seg og tungespissen din lekte forsiktig rundt den. Gled sakte frem og tilbake over leppene mine, jeg åpnet meg for å hjelpe deg og når du stakk tungen din inn i meg, var jeg nær ved å komme.

Plutselig hørtes et stønn ved døren, du skvatt til og vi snudde oss mot lyden. Der stod Ida med lukkede øyne og fingrene dypt begravd ned i trusen sin. Hun hadde dratt skjørtet opp over hoftene og stod bare i en tunn, hvit blondetruse, som avslørte mer enn den skjulte.

Hun stoppet og smilte forsiktig ”beklager, men dere hørte ikke jeg banket på og når jeg hørte lyden av dere kunne jeg ikke la vær å se på dere, herregud så deilig det ser ut”. Vi gikk ut i stuen alle tre. Jeg ba Ida legge seg på sofaen. Hun drog av seg klærne og la seg ned på ryggen. Jeg la meg over henne og vi kysset hverandre, først forsiktig så ble vi dristigere og tungene våre lekte sin egen deilige lek med hverandre. Jeg slikket halsen hennes og nedover mot brystene hennes. Vortene knoppet seg store, rød og fristende og jeg slikket og sugde dem forsiktig.

Du stilte deg ved hodet til Ida og runket den store deilige pikken din over ansiktet hennes. Hun slikket pungen din og lot tungen sin gli helt opp mot tuppen av pikken din. Forsiktig lot du deg selv gli inn i munnen hennes og hun runket og sugde deg mykt og forsiktig.
Tungen min vandret nedover magen hennes og mot hennes våte grotte. Det duftet deilig av kåt kvinne. Jeg tok bena hennes og presset dem godt fra hverandre. Fingrene mine åpnet henne og tungen min streifet så vidt klitorisen hennes. Hun stønnet og vred seg og ba meg om å bruke hele bredden på tungen min. Jeg la munnen min mot åpningen hennes og dro tungen sakte oppover. Dro med meg den deilige smaken av henne, hun var drivende våt og det rant noen dråper av saftene hennes ned mot rumpehullet. Jeg lot pekefingeren gni det våte rundt rumpehullet hennes og hun stønnet at jeg måtte la fingeren gli på innsiden. Jeg presset fingeren forsiktig innover rumpa hennes, hun stønnet mot pikken din og runket deg fortere og hardere.

Gud hun smakte himmelsk. Jeg gned ansiktet mitt mot fitta hennes, drakk begjærlig av henne og brukte fingrene på henne både i fitta og i rumpa hennes. Hun ble villere og villere, vred på seg og stønnet høyt. Jeg kjente hun nærmet seg så jeg stoppet. Hun protesterte høyt og forsøkte å presse hodet mitt ned mellom sine ben igjen. Jeg ba deg komme å hjelpe meg. Pikken din nikket stolt og deilig mot magen din og du var sprengferdig av kåtskap. Det lyste av øynene dine og jeg forstod at dette likte du. Jeg spente på meg en strap-on og førte dildoen mot fitteåpningen hennes. Du la deg over henne i 69 og lot pikken din igjen gli inn i munnen hennes. Hun var så våt at dildoen gled langt inn i henne uten problemer og du lot tungen din slikke henne. Det var deilig å se dere ligge slik. Hun med din pikk i munnen og du med munnen mot hennes våte fitte mens jeg knullet henne. Du brettet fitta hennes ut og jeg økte takten. Du slikket hardere og hun skrek at hun ville komme. Du førte en finger inn i rumpa hennes og sammen brakte vi henne til orgasmens absolutte høyder. Jeg knullet henne som besatt og fittesaftene rant ut av henne og ned mot rumpa hennes. Dildoen glinset av kåte safter og det surkler hver gang jeg drog den inn og ut av henne.

Jeg stoppet ikke før hun ba meg om det og hun ble liggende ganske utmattet i sengen.
Nå var jeg så kåt at jeg måtte ha pikk. Jeg stilte meg på alle fire foran deg, Bøyde rumpa mi frem og brettet meg ut. ”Gud kom å knull fitta mi, jeg er så kåt og må ha deg. Knull meg hardt og deilig”. Du lot deg ikke be to ganger. Jeg elsker følelsen når du glir sakte inn i meg. Du fyller hele fitta mi, pikken din glir mot punktene inni meg, tenner meg og det kjennes ut som om jeg har orgasme hele tiden.
Du holdt meg hardt om hoftene og elsket med meg med lange deilige støt. Ida reiste seg fra sofaen og la seg under meg. En leken tunge sirklet rundt i fitta mi og leppene mine fylte seg med blod og ble store og hovne. En stor deilig pikk i fitta og en deilige munn og tunge som slikket og småbet i klitorisen min og i leppene mine, deiligere går det ikke an å ha det.

Du stønnet deilige og hvisket frekke ord i øret mitt og jeg merket at du likte at hun slikket meg og deg samtidig. Tungen hennes lekte med pungen din og fitta mi og alt var himmelsk.
Vi fant rytmen sammen du og jeg og du knullet meg hardere og hardere. Jeg visste jeg nærmet meg, og du kjente at det strammet seg i kroppen min. Orgasmen tok meg og rev meg med seg. Sendte meg rett til himmels og tilbake igjen. Fitta mi strammet seg over pikken din og saftene rant av meg, jeg melket deg og orgasmen ville ingen ende ta. Du knullet meg hardt og deilig til jeg roet meg. Da ba du meg legge meg ved siden av Ida og du sto over oss og runket den deilige pikken din.

Den første spruten ville jeg ha i munnen og jeg rakk nesten ikke å smake på deg før du sendte satsen med deilig sæd langt ned i halsen min, den andre spruten gikk over ansiktet på både meg og Ida og resten sprutet du utover brystene og magene våre. Ida og jeg kysset hverandre vilt, det smakte sæd og fitte men det var bare deilig. Vi gned kroppene mot hverandre som var blitt glatte av sæden din.

Du la deg ned bak ryggen min, kysset nakken min og hvisket ”takk”. Jeg smilte for meg selv, dette var da like godt for meg, tenke jeg. Jeg krøp deilig inntil deg og husket ikke mer før jeg våknet flere timer etterpå, fortsatt på gulvet, men du hadde tørket av meg sæden og lagt dyna over meg. Jeg lå på armen din og kikket meg rundt. Vi var alene og jeg snudde meg rundt, la armen rundt deg og presset meg inntil deg, ville bare kjenne varmen din. Du smilte uten å åpne øynene. ”Du er så deilig og jeg er så glad du fins” hvisket jeg, du svarte bare med å dra meg enda tettere inntil deg, kysset pannen min og slik sovnet vi, tett omslynget på gulvet, mette og tilfredse…….enn så lenge i hvertfall………