3 stillinger han liker

Tre unike sexstillinger mannen din har sykt lyst til å prøve

Enkelte kvinner tror at en mann vil nyte enhver stilling så lenge sex er i bildet. Selve fornøyelsen ved sex er ikke et diskusjonstema i seg selv, men enkelte stillinger er mer appelerende for han enn andre. Disse stillingene er blant favorittene hos menn, men kan også gi kvinnen mye nytelse, noen kvinner er nølende til å prøve dem ut; ikke vær det! Du vil oppdage at når han har det godt vil han også gjøre sitt ytterste for at du skal ha en like god opplevelse. Det skader ikke å prøve noe nytt.

Ri jente, ri!

Denne stillingen gir kvinnen full kontroll og fakta er: menn har ingen innvendinger på det. Du kan manøvrere kroppen din til å gi deg selv komplett nytelse mens han får et pause fra hardt arbeid. Stillingen gir også et annerledes trykk på penis som han vil nyte og siden du har kontrollen kan du styre bevegelsene for å treffe akkurat de rette områdene. Det er en vinn-vinn situasjon for begge. Du vil også gi han en fantastisk utsikt over kroppen din og for han er det alltid et stort pluss. Dersom du elsker at han tar på deg kan du gi han fri tilgang til å utforske kroppen din. Nok en vinn-vinn!

Lat elskov

Å ligge i skje er den stillingen som er best når begge trenger å roe ned, uten å avslutte den lidenskaplige elskoven. Du elsker å ligge i skje, han elsker å ligge i skje, og denne stillingen gir intimitet og gir han full tilgang til kroppen din. På grunn av bevegelsene og berøringene er posisjonen en av favorittene blant menn som vil prøve mer enn bare misjonæren. Dine egne hender vil være ledige til å gi deg selv ultimat nytelse. Å ligge i skje er herlig stilling for intimitet, til og med å falle i søvn i.

Klassikeren: Bakfra

Mulig det er en klisje, men det er en grunn til at alle kjenner til doggie style; det er fordi stillingen føles god for de involverte. Han kontrollerer rytme og fart, som lar han nyte det maksimalt. Du vil kjenne hvert støt nå dypere inn i deg for hver gang og for mange er dette toppen av lykke. Stillingen har, for mange kvinner, rykte på seg for å være uskikkelig. Det er perfekt for lekende klask på skinka eller hardere ris om ønskelig. Doggie style er en favoritt blant begge kjønn og burde inkluderes i repertoaret deres.