6 Gode steder for en kjapp en

Dette er ganske enkelt en liste med fem ting man bør se etter hos en potensiell partner.

Veldig ofte, etter at man har slitt i forholdet noen år, vil man se at flere av disse tegnene viste seg allerede tidlig i forholdet.
Man valgte å se bort i fra det og regnet med at ting kom til å endre seg av seg selv.
Vel, slik er det ikke alltid.
Dersom din partner visere flere av disse tegnene, er det på sin plass å vurdere om du ikke skal komme deg videre i livet og se etter en partner som passer deg bedre.

Hun/han er ustabil, hun klarer ikke å holde på en jobb over lengre tid, hun skifter hårfrisyre ofte og trenger endringer i livet hele tiden.
Hun/han har gjerne en rekke kortvarige forhold bak seg og vennekretsen består hovedsakelig av mennesker hun har blitt kjent med i løpet av de siste årene.
Innlysende når du ser det sort på hvitt, men det forhindrer ikke at mange menn går i fella.
Tegn på at vedkommende ikke klarer å slå seg til ro, henger som oftest sammen med personligheten og på tross av hva enkelte mener, er ikke det noe som endrer seg så snart man treffer ”den rette” ganske enkelt fordi den rette er noe nytt… og etter en liten stund er ikke det nye nytt lenger.

Sjalusi er en av de tingene som gjennom tidene har ødelagt flest forhold, både menn og kvinner kan lide av sykelig sjalusi.
Alle mennesker opplever sjalusi fra tid til annen, å aldri oppleve det er et tegn på at det er noe alvorlig galt.
Men det er en grense for hva som er sunt.
Et forhold er ikke og skal ikke, være et fengsel.
Man er nødt til å kunne stole på partneren, i hvert fall dersom man ønsker et langvarig forhold.
Man er nødt til å gi partneren frihet til å gjøre ting på egenhånd, dersom du opplever at din partner hele tiden må vite hvor du er, hva du gjør osv, så er det et varsel om at noe er galt.
En ring på fingeren vil ikke endre det.

Hun/Han har et helt annet behov for sex enn det du har.
Noen mennesker, både menn og kvinner har behov for sex oftere enn andre.
Den første tiden i et nytt forhold er det helt normalt å ha sex ofte, men etter en stund synker veldig ofte frekvensen.
Dersom begge partene syntes det er greit, så er det jo ikke noe problem, men dersom den ene parten har BEHOV for mer sex, så er det trøbbel i sikte.
Det går en stund, men dersom lysten blir for stor og muligheten byr seg, så er dette en oppskrift for utroskap og det ender ofte i brudd.
Man KAN selvsagt ha et åpent forhold, men det er en helt annen diskusjon…

Hun/han liker ikke vennene dine.
Dersom din nye partner missliker vennene dine, og ønsker at du skal ha minimalt med kontakt med de, så kan det sikkert skyldes mange ting, men veldig ofte er det et tegn på at hun/han har stor eiertrang og vil trekke deg ut av det miljøet du føler deg trygg i.
Resultatet vil at du etter en stund vil oppdage at dine venner egentlig ikke er DINE venner, men partnerens venner.
Det vil gjøre det langt vanskeligere for deg å bryte ut av forholdet dersom du misstrives, siden du i liten grad vil ha venner å hente støtte fra.

Partneren ønsker å endre deg.
Vi endrer oss hele livet, det er en naturlig del av livet, men dersom din partner allerede tidlig gir utrykk for ting han/hun mener du bør endre, så er det et dårlig tegn.
Hun/han mener du velger feil karriere, du har feil venner, du bør endre klesstil, du bør endre væremåte ovenfor andre mennesker.
Noen endringer kan være bra, både for deg og din partner, men dersom hun/han ønsker å endre hele deg og den du er, så er du kanskje ikke den rette?