6 myter om kvinnen

Noen myter og sannheter om kvinner, skrevet med ett vist glimt i øyet…

Myte 1: Kvinner blir aldri fornøyd.
Sannheten er at kvinner alltid mener at en ting kan gjøres bedre, så dersom hun kommer med ett forslag eller ett ønske, kritiserer hun ikke mannen. Hun simpelthen viser at hun er engasjert og ønsker at utførelsen skal være så god som overhodet mulig.

Myte 2: Kvinner stiller store krav:
Sannheten er at ett forhold stiller store krav. Kvinner er lidenskapelig engasjert i forhold og kjærlighet og ønsker at det skal fungere. Så når mannen ikke er sitt ansvar bevist, tar hun kontroll og viser hva som må til for at forholdet skal fungere… for begge.

Myte 3: Kvinnen ønsker å kontrollere mannen.
Sannheten er at kvinner ønsker å bidra og siden mange kvinner mangler de tekniske kunnskapene som skal til for å løse en oppgave består hennes del av å planlegge og å fortelle mannen hvordan det skal gjøres.
Dersom en mann aviser hennes forslag tar hun det som ett tegn på at hennes bidrag ikke er ønsket og dette oppfattes ofte som at han ikke lenger er glad i henne.

Myte 4: Kvinner er sjalu
Sannheten er at kvinner beskytter sitt forhold, også mot påvirkning utenfra.
Menn som klager over at kjæresten er sjalu har som oftest noe å skjule.

Myte 5: Kvinner er styrt av følelser.
Sannheten er at kvinner er i kontakt med sine følelser.

Myte 6: Kvinner ønsker å ta fra mannen hans frihet.
Sannheten er at kvinnen ønsker å skape ett forpliktende, intimt parforhold.
Noen ganger kan dette innebære at han må ta seg fri fra andre mindre aktiviteter for å ha tid til ting som gavner forholdet samt mengder av informasjon som dere SAMMEN kan dra nytte av.