Alene hjemme

Det var en sein sommer kveld,stillheten hadde senket seg ute,hørte bare en bil som passerte i ny og ne..

Det var vel på tide og ta kvelden tenkte jeg,så jeg gikk opp i 2.etg og in på soverommet,gardinene blåste i den svale vinden..jeg satte meg på sengekanten kledde av meg til jeg var helt naken,jeg kjenner jeg er kåt,og siden jeg var alene hjemme så måtte jeg jo ordne meg på best mulig måte selv..så jeg tar frem en liten og en stor vibrator..legger meg ned og stryker den ene hånden over kroppen min,over brystvortene som begynner og bli rimelig stive nå..mmmm..fører hånden videre ned mot fitta mi,fører en finger forsiktig over leppene,deilig tenker jeg..sprer de og kjenner jeg er våt,lar fingrene gli med deilige bevegelser over klitten..åååå gud hvor kåt jeg er..fingrene glir ned og inni meg..jeg gir fra meg et lite stønn i det jeg fingrer meg sjøl..fingrer litt fortere og fortere,saftene blir presset ut når jeg fører fingrene inn i den trange fitta mi..åååå…

 

Jeg stryker hånden over kroppen min,brystene er rå stive nå,jeg klyper og drar litt i de..mmmm..fører fingren til munnen min og smaker på mine egne safter,deilig!!

Tar frem vibratoren nå og stryker den over brystene,deilig og kjenne den vibrerer over mine stive vorter…fitta er klar for den nå..jeg sprer beina og gnir den godt mot den våte fitta..mmmm..jeg vrir meg av nytelse,og fører den forsiktig i meg med deilige små raske bevegelser..inn og ut..inn og ut..aaaahhhh..nyter det hele fult ut..massere klitten med den andre hånden mens vibratoren gjør sin jobb i meg..hører det skvalper av fitta,våt som et uvar..mmmm..vil ikke komme enda,vil nyte det hele litt lenger..jeg tar ut vibratoren fører dem opp til munnen og sleiker på den..mmmm..deilig..

Setter meg opp på kne og trer meg nedpå den andre dildon og rir den samtidig som jeg masserer klitten ååååå er så kåt!!

Og plutselig når jeg ligger der og nyter meg sjøl og med fantasiene i full sving,så ringer mobilen,det var min venninne,ja ja tenkte jeg,må jo svare..Hallo sier jeg med med en tydelig opphisset stemme:)..»det er bare meg »,hei snuppa sier jeg tilbake,hun beklaget bare for at hun ikke kunne komme til meg den kvelden..-det går greit sier jeg,sjølom jeg kunne tenkt meg og ha deg her nå,»hva driver du med,spør hun»,-koser med meg sjøl svarer jeg..Vil du hjelpe meg spør jeg,»ja svarer hun»..hun skulle gjerne ønske hun var hos meg nå,»ligger du godt snuppa»spør hun,-ja svarer jeg..jeg tar frem dildoen igjen og bruker den godt på fitta nå,mens jeg har henne på høytaleren på mobilen..hun sier hva hun ville ha gjort med meg hvis hun hadde hvert der,og det gjør meg sprø..jeg stønner og nyter det hun sier til meg..dildoen går fortere og fortere,mens jeg hører hun sier at hun slikker min våte glatte fitte og små biter og suger hardt på klitten min,åååå så deilig,jeg kommer snart nå snuppa,sier jeg,»Jeg elsker fitta de vennen,sier hun,la meg få kjenne du komme i min munn,tunga mi leker godt med klitten din nå,fører et par fingre godt inn i deg,kom da vennen sier hun,fingrer deg fortere og fortere,stimulerer g-punktet ditt,vil go fitta mi sprute for meg i dag..ååååå herregud tenker jeg,hvor go du er..åååå jeg kommer nå snuppa..kjenner det rykker til i hele kroppen i det jeg kommer..aaaahhhhh…ååååjaaaa..så deilig..mmmm….ligger stille et lite øyeblikk,føre jeg sier,takk for hjelpen snuppa,neste gang får du komme hit og gjøre det på ordentlig..»ja sier hun,lover deg,-mmmm deilig sier jeg,det ser jeg frem til og jeg skal love deg at du skal få det like godt som jeg har hatt det nå..vi avslutter samtalen..

 

Jeg ligger bare og nyter det hele en stund og lar tankene og fantasien gå sin gang..og det gjør meg kåt igjen..brystvortene er stive enda og kroppen er full av gåsehud..mmmm..drømmer meg bort igjen og gir meg selv en deilig orgasme til,med hjelp av fingrene godt plantet på klitten og fantasien..mmmm..