Alene på byen

Sitter på barkrakken med en halvliter foran meg. Ser på henne. Følger alle bevegelsene hennes når hun griper halvliterglassene, fyller dem med vante bevegelser, setter dem fra seg på bardisken og tar imot betalingen, av og til med et smil.
Hun har smilt til meg. Kanskje fordi hun anser meg som en avslappelse og ikke som en flørtende trussel? Jeg er glad for at hun er interessert i å prate med meg innimellom. Det gir meg en lovlig sjanse til å få se på henne.
Har vært her mange ganger alene. Ofte i helgene når mannen min jobber kveldsskift. Har sagt til ham at jeg gjør det og har fått hans totale velsignelse. Så her sitter jeg altså, og ser på barjenta og fantaserer om henne.
Det er tomt, i tankene mine. Lokalet, altså. Selv om det etter nok halvlitere kan bli rimelig tomt i hodet mitt også, men jeg har ikke drukket så mye i kveld at tankene svømmer. Tankene mine, de er i en tom bar og hun er alene bak disken. Skal stenge for kvelden. Har latt meg sitte og holde henne med selskap. Jeg spør henne om hun ikke blir lei av alle mannfolkene som forsøker å legge an på henne. Joda, sier hun. Det tar på humøret mange ganger, men hun blir aldri sint, det er en del av jobben. Jeg drister meg til å spørre om hun aldri blir sjekket opp av damer, og da løfter hun blikket fra kassa hun teller pengene i, og ser på meg. Forbauset. Rister på hodet og smiler bredt. Spør om det er noen spesiell grunn til at jeg spør.
Jeg ser ned i glasset, kjenner kinnene blir røde og ser i øyekroken at hun kommer rundt bardisken. Mot meg. Jeg svelger. Når hun står like ved siden av meg, spør hun igjen. Jeg løfter blikket, ser på henne. Sier at jeg bare lurte. Lurte på om hun hadde mistet humøret hvis jeg hadde lagt an på henne.
Hun bøyer seg langsomt mot meg med adskilte lepper, møter mine forsiktig i et lett kyss. Små, nette hender begynner å kneppe opp blusen min. Barkrakken er akkurat så høy at ansiktet hennes er i min ansiktshøyde når hun står. Jeg har ikke behå på meg, og når blusen er åpen bretter hun den til side og ser på brystene mine mens de knopper seg ivrige. Når hun bøyer seg og lukker leppene rundt en knopp, kjenner jeg hendene hennes på bena mine, de har funnet skjørtekanten og stryker oppover mine nakne legger, oppover til lårene, stryker opp lårene og tar med seg skjørtet mens tunga hennes stryker lekent over brystvorten min. Jeg skjelver under de ørlette kjærtegnene hennes, gisper lavt da fingrene hennes stryker helt opp til lysken – og finner et nakent kjønn.
Jeg orker ikke sitte på barkrakken og bare få, jeg vil gi henne også. Blir med henne bort til den lune, koselige kroken. Setter oss i den myke sofaen. Jeg hjelper henne å kneppe opp mens hun smyger skjørtet av. Hun har hofteholdere og strømper på seg – og stiller truseløs på jobb. Til slutt har jeg tatt av henne blusen, og min egen, og skjørtet mitt er også borte. Jeg er helt naken og hun har bare strømpene på, og hofteholderne. Det er pent. Hun er pen, vakker. Da hånden hennes igjen stryker lett over de hovne kjønnsleppene mine, legger jeg en hånd på en håndfull bryst og stryker et strømpekledt lår oppover til jeg finner tett, krusete kjønnshår. Hun har mer hår enn meg, men er like dryppende våt. Fingeren hennes har funnet åpningen, har hentet safter som hun nå gnir over og rundt klitoris. Jeg følger hennes eksempel, lar bare fingeren gli dypt inn i henne først og nyter det lille, nytelsesfulle klynket hennes da jeg bunner, før jeg drar den ut og lar den lille, harde knoppen blant de myke foldene hennes få nærkontakt med fingertuppen min. Lett, ørlett. Jeg vil kysse den, skyver henne bakover og legger den ene foten hennes på ryggstøtten, den andre foten på bordet. Ser på henne der hun ligger med det lange håret flommende nedover kanten på sofaen, med hendene hvilende over brystene og et forventningsfullt, kåt blikk på meg. Mellom fingrene hennes dukker brystvortene opp, hun gnir dem mellom, masserer. Jeg bøyer meg, legger en hånd på hver side av det fristende kjønnet, lar pekefingrene skyve leppene til side så jeg bedre kommer til med tunga. Snuser inn lukten hennes, stikker tunga ut, berører klitten såvidt med tungespissen og hører det lille klynket hennes igjen. Jeg legger leppene rundt, kiler lekende lett med tungespissen over knoppen mens jeg suger lett, kysser den. Roterer forsiktig med tunga rundt klitten, lar den undersøke hver en folde i kjønnet hennes, smaker på nektaren i blomsten, kysser knoppen igjen, og igjen og igjen mens hun stadig klynker høyere. Til slutt fører jeg en finger inn i henne, trykker litt opp og hører på ropet hennes at jeg har funnet g-punktet. Klitten får en grundig, men forsiktig omgang med tunga mi mens jeg masserer henne innvendig med fingeren. Og når hun kommer, kjenner jeg noe vått og varmt renne nedover fingeren min. Jeg smaker på det, kjenner ingen avsmak og når hun reiser seg opp, kysser vi hverandre varmt og inderlig med våte, myke tunger. Også mens hun skyver meg tilbake, kysser vi hverandre. Og hun stryker leppene nedover halsen min, fra det ene brystet til det andre, videre ned, forbi navlen og gjennom skogen min, helt ned til klitten, hvor hun begynner en himmelsk behandling med tunge og fingre. Hun har en finger på hver side av knoppen min, presser litt ned, litt inn og får den til å stikke lenger ut. Så kysser hun med sugende munn, lett og fort og gang på gang. Det sitrer og kiler i kjønnet mitt, jeg kjenner at det blir varmt rundt åpningen, en varme som strømmer dirrende utover i bena, stråler av nytelse flommer ut fra klitoris og sprer seg, og da jeg kommer, skyter jeg ryggen i en bue mens jeg skriker i nytelse. Kroppen stivner, rister innvendig og hun gir seg ikke, fører et par fingre inn uten å avbryte behandlingen med munnen, pumper meg enda lenger opp, jeg kommer igjen og krøker fingrene rundt det myke sofastoffet…
Glasset mitt forsvinner brått fra bardisken og jeg skvetter ut av de hete, deilige fantasiene mine. Hun står foran meg og smiler. Jeg ser forvirret på henne, vet at hun kan se på meg at jeg er kåt nå. Blank i øynene, blussende kinn, hurtig pust og et bankende hjerte. Hun spør om jeg vil ha påfyll. On the house. Klart, smiler jeg glad tilbake og takker pent. Jøss.
Kanskje jeg skal bli igjen til etter stengetid i kveld?

Legg igjen en kommentar