And the story continues

Det er fredagsettermiddag, vi har lenge snakket sammen på nettet og i dag skal vi endelig møtes. Det er en litt spesiell ettermiddag, for i kveld har du bestemt deg for å gjøre noe du aldri tidligere har gjort før. Når du sitter i bilen innover mot Oslo klarer du ikke la være å tenke på hva som skal skje i kveld, du tenker på det både med glede og med litt angst, og du tenker for deg selv «Tør jeg virkelig dette??»

Når du nærmere deg byen har det begynt å skymre, mørket kommer sigende innover byen, og med mørket så kommer også følelsene, nervøsiteten øker etter hvert som du nærmer deg. Flere ganger vurderer du å ta opp telefonen og si fra at du ikke kommer allikevel. Men nysgjerrigheten, lysten til å finne ut driver deg videre, du finner motet og sier til deg selv at «Jeg skal jaggu gjennomføre dette»

Etter en stund har du kommet frem, du parkerer bilen, tar en siste titt i speilet, før du trekker pusten dypt, og går ut av bilen

Du ringer på dørklokken, alt er som det skal være så langt, du åpner inngangsdøren til en fin bygård på Frogner, igjen føler du behovet for å trekke pusten dypt, og du kjenner at tvilen raser i deg, nå kanskje sterkere enn noen gang før.

Men mer på faen, enn som et resultat av fri vilje, så går du opp trappene, på venstre side er inngangsdøren, alt er som han har beskrevet i mailen.

Så nå står du der, utenfor en ukjent dør, du vet at på innsiden så venter det en mann, en mann du ikke før har møtt, en mann som du liker veldig godt, men du er veldig usikker allikevel.

Det at han er per definisjon fremmend er ikke det som plager deg, men vi har gjort en avtale, en avtale som handler om kontroll, og det å våge å gi slipp på den, ikke bare litt, eller tilsynelatende, men du vet at hvis du gjennomfører dette så har du gitt opp all kontroll

Avtalen var enkel, ikke noe komplisert over den, du skulle komme til Oslo, du skulle finne en adresse, du skulle ringe på døren, du skulle opp i 4. etasje, og alt det er jo såre enkelt.

Det du nå står og tviler på er om du vil følge resten av instruksjonene. Så langt har du fulgt alle, men nå står du der foran det siste hinderet, på dørtrykkerten henger det et sort silkeskjerf, avtalen var at du skal binde dette for øynene før du banker på.

Skjerfet skal du ha på helt til du får beskjed om å ta det av, alt som skjer fra du binder det foran øynene og banker på er fullstendig avhengig av den mannen som venter på innsiden.

Du står utenfor døren, gulvet er mørkt rødt, lyet i taket flimrer litt, du holder skjerfet i hånden nå, kjenner silken gli mellom fingrene dine. Der og da så tar du beslutningen, jeg har kommet så langt så skal jeg fanden ikke løpe herfra med halen mellom beina, det får bære eller briste.

Med en besluttsom mine bretter du skjerfet til, binder det forsiktig for øynene, lener deg fremover litt, kjenner at der er døren, og så banker du på.

Nå er det ingen vei tilbake, du retter deg opp, venter på at døren skal åpnes.

Hele situasjonen er litt uvirkelig, du står utenfor døren til en fremmend mann, du er blindet, du kan ikke vite helt hva som skjuler seg på andre siden av døren. Men du står der, kjenner kulden og mykheten i silken mot huden, kroppen sitrer av nervøsitet og tenning. Aldri før har du bydd deg frem til noen på denne måten, uten å si noe så sier du, her er jeg, jeg gir meg fullstendig hen til deg, ta i mot meg og bruk meg som du har lyst, jeg har nå ingen kontroll.

Når du har banket på står du bare helt stille og lytter, og du kan høre skritt innenfor døren. Du hører at føttene stopper opp rett innenfor døren, så etter noe som virker som en uendelig lang stund så går døren opp.

En vennlig, men dog litt bestemt stemme sier «Velkommen» og du kan kjenne at bare forventingene til hva som må komme gjør at det føles som at alt håret i nakken bare reiser seg.

Du kjenner at en hånd tar et forsiktig tak i overarmen din og fører deg inn i leiligheten. Døren smekkes igjen bak deg, du kjenner at egentlig så har du litt lyst å bare løpe av gårde, men du lar allikevel deg bli geleidet videre innover.

Etter noen få skritt, sier stemmen at da er vi inne, du er helt uten romfølelse, og vet ikke helt hvor du er eller hva som er rundt deg. Stemmen sier at du kan stå der, du vet ikke helt hvor du skal gjøre av armene, så du bare legger hendene på ryggen, og prøver ved hjelp av alle andre sanser og få en følelse med det rommet du befinner deg i.

Du hører at det kommer musikk fra et sted rett bak deg, leiligheten føles varm, du kan kjenne en duft av lavendel, sikkert fra et duftlys. Så hører du at mannen som har stått ved siden av deg beveger seg, du snur på hodet, liksom for å følge etter, men stemmen sier at du skal bare stå helt rolig.

Stemmen sier «Jeg vil bare se litt på deg» «Sjekke at du har på deg det vi ble enige om»

Du har ikke noe valg, du må bare stå der, helt rolig, aldri før har du følt at du er mer på utstilling enn akkurat nå.

Stemmen sier «Her, la meg hjelpe deg av med ytterjakken»

Jakken går av, du står der på gulvet hos en fremmend mann, med bind for øynene, du har på deg høye sko, et kort skjørt og en hvit bluse men knapper foran.

Når du står der, så hører du bevegelser foran deg, du hører lyden av at mannen med stemmen setter seg ned i en stol, en stol som ikke kan være mer enn halvannen meter foran deg.

Stemmen sier «Knepp opp blusen din»
«Å herregud» – tankene bare raser gjennom hodet ditt, hva skal jeg nå gjøre, skal jeg virkelig gjøre dette, tør jeg dette, vil jeg dette, det var jo dette jeg kom for, men, men, men

Men nok en gang kommer motet ditt til unnsetning, sakte begynner du å kneppe opp blusen, knapp for knapp, helt til den er åpen hele veien.

Stemmen sier «Ta den helt av»

Du bare vrir litt på skuldrene, og så bare glir den av deg og faller ned på gulvet. Så kan jeg endelig få et virkelig godt blikk på kroppen din, jeg sitter der foran deg og ser på deg, tar bare inntrykket innover meg. Du er så utrolig vakker der du står, en liten bruntone i huden, den hvite bh’n som på en måte skinner mot den litt mørkere huden. Jeg ser på deg og smiler.

Stemmen sier «Ta av skjørtet»

Nå er det litt enklere, du har liksom hoppet i det, du har begynt å nyte situasjonen, du vet at jeg sitter og ser på deg, og utfra de få lydene som jeg har kommet med så vet du at jeg liker det jeg ser.

Det som før var nervøsitet har nå forandret karakter, så når skjørtet glir ned langs beina dine, og du sparker det elegant til side, så føler du bare lyst. En lyst som starter i hodet, som går nedover ryggen og du kan kjenne at du er varm i hele magen. Nå begynner du å bli utålmodig, du verker etter berøring, huden din formelig sitrer og brenner om hverandre.

Så kan du høre at jeg reiser meg, du hører skrittene mine, du skjønner at jeg går rundt deg, du skjønner at jeg ser på deg og at jeg nyter å se den utrolig deilige kroppen din.

Skrittene stanser opp, nå står jeg rett bak deg, kroppen din lever nesten sitt eget liv, små skjelvinger kommer og går. Så kan du kjenne en hånd på skulderen din, hånden er varm, den er myk, og den føles bare vanvittig godt mot huden, endelig en berøring.

Hånden trekker deg litt bakover, du hører pusten min like ved øret ditt og du lener deg bakover, ryggen din møter brystkassen min, og et lite sukk slipper ut mellom leppene dine.

Hendene mine vandrer nå over kroppen din, den føles nesten som at huden slår små gnister overalt hvor de komme til. Jeg hører at pusten din har forandret ørlite karakter, den er litt tyngre, litt mer stakkato. Du vrir hodet til siden, leppene dine skilles litt og du verker etter å bli kysset.

Så jeg bøyer meg litt frem, akkurat nok til at jeg forsiktig berører leppene dine med mine, samtidig former hendene mine seg rundt puppene dine, knar de varsomt samtidig som at tungen min lekende lett berører overleppen din.

Når vi står der, kyssende, myke tunge dype kyss, det føles nesten som at de forplanter seg helt inn i ryggmargen på deg. Hendene mine føles varme, de er hele tiden i bevegelse, det kjennes nesten ut som at jeg har tusen armer. Uten at du har merket det, eller tenkt over det har jeg tatt av deg BH’n og du innser at nå står du lent inn til en fullt påkledd mann, det eneste du har på et høye sko og truser, og det føles godt.

Du bare lener deg enda tyngre bakover, hendene dine tar tak i hoftene mine, trekker meg enda mer inntil deg, du drar i skjorten min, vil ha den av meg, vil kjenne naken hud mot din. Mens jeg vrenger av meg skjorten, så skyter jeg hoftene enda litt mer mot deg, du kan kjenne meg mot rumpa di, du smiler tilfreds, du kjenner at jeg er hard og du vet at nå kan det ikke være lenge igjen før.

Du smyger hånden din inn mellom oss, med håndflaten bakover, tar tak i meg og gnis hånden din mot meg, masserer meg gjennom buksestoffet, så kjenner du brystkassen min mot ryggen din igjen, du snur deg mot meg for å bli kysset, mens du nesten hikster «Ta meg, vær så snill»

Jeg frigjør meg brått fra kyssene og omfavnelsen, du står der nesten naken, vakker, og fortsatt med bind for øynene, hendene dine søker liksom litt ut i luften, som at du prøver å få tak i meg igjen.

Stemmen sier «Ta av deg trusen»

Nesten med glede reagerer du, tar raskt tak i linningen og trekker den ned før du sparker den litt til side. Du står der rett foran meg, helt naken, sexy som bare du kan være.

Du nesten forventer at nå skal det skje, i stedet hører du skritt rundt deg, skjønner at nå er jeg bak deg igjen, mens øynene mine glir over kroppen din. Du kjenner at du aldri før har vært så tent, du vil så gjerne.

Så kommer det en berøring, mot overarmen din, noe som er kaldt, litt metallisk og du skvetter litt til. En hånd tar armen din, først den ene og så den andre og fører de bak på ryggen din. Så før du egentlig har helst skjønt hva som skjer så har håndjernene gått i lås rundt håndleddene dine.

Jeg beveger meg rundt deg, står foran deg, helt inntil deg, du kan kjenne varmen fra meg, du registrerer at det ikke lenger finnes noen klesplagg mellom oss. Aller sterkest merker du meg mot hoften din, du skal til å ta rundt den, men hendene dine er fast på ryggen.

Jeg trekker hodet ditt mot meg, den ene hånden min leker med håret ditt, kiler og risper deg forsiktig i nakken. Den andre vandrer over kroppen din, først er den konsentrert rundt puppene dine. Håndflate og fingrene leker med puppene dine, varierer mellom de to, vortene reiser seg, harde som små jordbær stritter de ut i luften, lengtende etter berøring. Deretter beveger den seg nedover, sakte, sakte, hånden glir mykt over huden, den nederste delen av magen, ned og risper forsiktig på innsiden av lårene, men uten helt å berøre der det trengs som aller verst.

Så tar en arm tak i overarmen din, stemmen sier «Kom» og du blir ført et par meter til siden, stemmen sier «Len deg fremover» og du gjør som du får beskjed om. Nå står du med beina på gulvet, litt fra hverandre og overkroppen din hviler på noe som åpenbart må være et spisebord.

Du hører meg bak deg, du venter, pusten din har for lengst blitt anstrengt, men nå holder du pusten mens du venter på hva som kommer

Så når du kjenner to hender som legger seg på rumpeballene dine så klarer du ikke å holde inne et stønn. Først så ligger hendene rolige, så begynner de å bevege seg, masserende på rumpa, på baksiden og innsiden av lårene, oppover ryggen. Så blir du trukket litt bakover, og det du lengter etter skjer, du kjenner en lekende tunge mot leppene dine. Munnen er ivrig, tungen er ivrig, lekende forsøker den å komme til over alt. Opphisselsen din bare øker, nå beveger du hoftene bakover, vil ha mer.

Så stopper alt opp….tungen blir borte….du hører meg bevege meg….jeg kommer raskt tilbake, håndjernene blir løsnet på den ene hånden, du blir reist opp..håndjernet festes igjen…denne gangen med armene på forsiden av kroppen din….du begynner å ane en forandring….bare en liten følelse…noe er annerledes….så strammes det til rundt håndleddene dine og nok en gang ligger du å halvveis står ved spisebordet
To Hender glir over ryggen din…inn mellom beina dine….så skyves beina dine ut til siden…du kjenner at fingrene mine griper tak i leppene dine….trekker de ut…strekker de…du gisper litt til….så kjenner du at det festes klyper til leppene dine…vekten av de kjennes tunge…det gjør litt vondt og du prøver å stå helt stille…

Så skjer det ny bevegelse rundt deg….og du kjenner noe kaldt mot korsryggen….noe kaldt som glir nedover ryggen….over rumpa….inn mellom beina dine…du gisper når loddene beveger seg av berøringen…så blir berøringen avbrutt….du rekker å tenke hva nå…så kjenner du pisken treffe deg over rumpa…hardt…du skvetter til…nevene knytter seg…du biter tennene sammen…formelig krymper deg…men pisken kommer igjen….og igjen…og igjen…du vet ikke hvor lenge det pågår…men det som gjorde fryktelig vondt….føles ikke lenger så vondt….det føles mer som du er i en tåke…du registrere at det skjer….du kjenner smerten…men enda sterkere kjenner du varmen som kommer fra dypt inne i kroppen

Etter en stund….løsner jeg hendene dine…tar tak i håret ditt….trekker deg opp…slik at du står oppreist….du kjenner at beina dine skjelver…du har vanskelig for å gå….jeg sier vi skal gå en liten tur…snur deg rundt…tar godt tak i håret ditt og fører deg av gårde…du skjønner at vi går inn i et annet rom…..vi stopper opp….jeg sier sett deg…du leter bak deg med hendene…finner ingenting…så jeg hjelper deg ned…du kjenner at du siier på sengekanten…og rumpa di slår gnister når du får vekten din på den….

…så går jeg inntil deg….beveger hoftene mine fremover….slik at pikken min stanger mot munnen din mens jeg sier «Sug»

Du lar pikken min gli inn i munnen din…suger til det du kan….den ene hånden legger du rundt den og samtidig som du suger så bruker du hånden til å runke meg….den andre hånden lar du gli inn mellom beina mine og du bytter på å massere området rundt anus og testiklene….og du hører på lydene mine at du behersker teknikken

Etter en stund kjenner jeg at nå nærmer jeg meg…så jeg trekker meg unna…..jeg sier til deg at du skal legge deg på magen midt på sengen…..du gjør det….prøver å finne en god stilling….så kommer jeg opp i sengen til deg….og så fester jeg både hendene dine og føttene dine til sengestolpene…..så løfter jeg litt på deg….og dytter to puter under maven…underlivet ditt….

Hånden min glir inn mellom beina dine….og jeg sier «her var det vått»

Så hører du nattbordskuffen bli åpnet…du kjenner at det drypper noe kaldt på ryggen din….og så lar jeg hendene mine massere ryggen din…i lange….lange harde tak….spesielt rumpa di med alle merkene etter pisken får god behandling…hånden er stadig nede mellom beina dine…pirrer deg litt før den trekkes unna…

Så blir det bare stille….du hører beveglse…skjønner at jeg går ut av rommet….det blir stille….du hører TV’n bli slått på i det andre rommet….og du venter

Tiden går….tankene svirrer i hodet ditt…har han glemt meg…du vil rope…men du vet at han liker ikke roping…og du vet at straffen for å rope…den er ikke verdt det…

En stund senere så hører du meg komme tilbake…..to fingre glir rett opp i musa di helt uten forvarsel….fingrene beveger seg hurtig…..det tømmes litt olje over rumpa di….denne gnis inn mellom beina dine….så hører du at nattbordskuffen åpner seg….du hører noe som kun han være en vibrator bli startet…så kjenner du den…først rolig…så dypt inne i deg….der blir den holdt helt rolig….så kjenner du vekten av meg over deg….og så kjenner du at jeg presser meg inn i deg bakerst….og så begynner jeg å ta deg….stadig hardere….hardere….til du skriker ut i en voldsom orgasme

….du kaster etter pusten…men du får ikke hvile lenge…så blir vibratoren borte…den blir raskt erstattet av den stor dildo….den kjennes voldsom ut…når jeg presser den inn i deg….for så å ta deg med lange tak med kjempedildoen…..etter en stund så lar jeg den gli ut…..du kjenner hånden min mot musa….tre fingre glir inn….så fire….så den femte…..før jeg presser hele hånden inn i deg og fister deg helt til orgasmen river deg i stykker

Du ligger fortsatt fastspent i sengen når du hører meg reise meg opp, jeg går inn på badet og du kan høre at jeg tar meg en dusj. Etter en stund så kommer jeg inn igjen på soverommet, du hører at jeg kler på meg

Så kommer jeg opp i sengen til deg, frigjør hendene og føttene dine, du har fortsatt bind for øynene. Jeg sier til deg at du skal gå i dusjen og vaske deg, og når du er ferdig, med å dusje, tørke deg og sminke deg så skal du gå inn igjen på soverommet, ta på bindet for øynene og sette deg på sengen til jeg kommer å henter deg

Du er akkurat kommet ut av dusjen når du hører at det ringer på døren min, du har ikke blitt fortalt at det kommer noen på besøk, du krymper deg litt, håper at det bare er noen som har gått feil.

Så litt senere hører du ytterdøren gå opp, du hører stemmer, min kjenner du igjen, men den andre….en kvinnestemme….den har du aldri hørt før

Du gjør deg raskt ferdig, finner frem silkeskjerfet og binder det for øynene, og setter deg på sengen å venter.

Etter en stund så går døren til soverommet opp, du hører at noen kommer mot deg, så sier jeg at du skal reise deg opp, når du står oppreist så tar jeg tak i armene dine, legger de på ryggen og fester de med håndjern. Så tar jeg et halsbånd med en snor festet til det og spenner det rundt halsen din. Deretter tar jeg tak i snoren, og i overamen din, mens jeg sier kom

Så fører jeg deg inn på stuen, og du vet at det sitter en kvinne der inne, når du kommer inn så kan du høre at det spraker i peisen, du kjenner parfymen til den ukjente damen

Så sier jeg til deg «Stå her»

Like etter sier jeg til henne «Liker du henne»

Du kan ikke se det, men hun smiler, slikker seg rundt munnen så sier hun «Kan jeg ta på henne» jeg svarer «Selvsagt»

Du hører at hun reiser seg, går en runde rundt deg, før hun stopper bak deg, legger hendene på skuldrene dine, lar de søke nedover, finner puppene dine, knar de forsiktig, før den ene hånden vandrer nedover magen din og inn mellom beina dine, forsiktig så gnir hun deg over musa.

En liten stund senere, så kan jeg høre at du pusten din begynner å forandre seg, så jeg sier stopp, jeg har blitt sulten så jeg sier at nå skal vi spise, jeg ber henne om å sette deg ned på stolen og du skjønner at du må spise med bind for øynene.

Hun setter seg ned rett ovenfor meg, du skjønner at du sitter mellom oss, jeg legger et stykke pizza på tallerken din og du begynner å spise. Litt etterpå så fører hhun hånden din frem til glasset foran deg, du løfter på det, smaker, kjenner at du har fått et glass nydelig rødvin.

Mens vi spiser så snakker jeg med henne, nesten som du ikke skulle være der, du prøver å følge med i samtalen, men du søler mye, og er litt flau for det, så når du prøver å finne igjen vinglasset ditt så kjenner du plutselig en hånd som legger seg på hvert av lårene dine

Vi fortsetter samtalen, mens vi begge beføler deg intenst på lårene, på innsiden, og hele veien opp til musa di

Så hører du at jeg sier til henne at hun skal kle av seg på overkroppen, så får du beskjed om å beføle henne. Du er litt nervøs men gjør som jeg gir beskjed om. De er ganske store, og brystvortene er harde og du kan høre at hun liker det.

Du klyper henne hardt i den ene brystvorten. Hun skriker til. Jeg reiser meg opp og drar deg etter håret. Du skjønner at du har gjort noe du ikke burde. Jeg ber deg legge deg over knærne mine. Og ber jeg henne straffe deg. Hun smeller til rumpeballene dine en rekke ganger. Så må du takke meg for straffen.

Så setter tar jeg tak i halsbåndet ditt, drar deg etter håret og stiller deg i en krok. Der må du sitte til vi er ferdige å spise. Jeg heller litt vin i en skål og hun serverer deg
.
Så kan du høre at hun stønner. Du hører meg be henne om suge pikken min. Du kjenner at du blir våt av tanken og du skulle ønske du kunne se henne.

Det er som om jeg kan lese dine tanker. Jeg ber henne gå bort å ta av deg bindet for øynene.

Så for første gang kan du se henne, du studerer henne når hun går bort fra deg, setter seg på kne foran stolen min og lar pikken min gli dypt inni munnen

"Du kommer her og slikker fitta hennes" Sier jeg med streng stemme.

"Ja vel" sier du svakt og ser på henne. Hun er vakker. Hun setter seg til rette på gulvet, skiller beina sine. Tar fingeren ned og skiller skamleppene sine. Hun ser ikke på deg., du kryper på alle fire bort til henne så begynner du å slikke henne. Hun stønner. Hun tar tak i hodet ditt og dytter det ned hver gang du løfter litt på det .

Hele tiden har hun sugd meg. Du ser opp og ser at hun slikker og suger på den. Jeg ber deg om å slikke pungen min samtidig. Det er litt rart å sitte å slikke pikken min sammen med noen andre men det er utrolig deilig også.

Jeg ber henne stille seg på alle fire, med deg liggende under, så begynner jeg å knulle henne. Hun skriker av vellyst. Så ber jeg deg om å slikke henne. Du slikker og slikker og hun er i ferd med å komme han også . Du kjenner at du er sprengkåt selv og har lyst på pikk.

Jeg kommer, tar ut pikken og spruter sæden i ansiktet ditt. Det renner i strie strømmer nedover munnen din.

"Har det lille ludderet lyst på litt pikk i dag da " Sier jeg til deg med hånlig stemme.

"Ja" svarer du spakt

Jeg finner frem håndjernene, og sammen med henne fester jeg armene dine foran deg, hun binder skjerfet for øynene dine. Vi legger deg slik at du ligger, halvveis stå over spisebordet, beina din eer i gulvet, overkroppen hviler på bordet og hendene dine er strukket fremover og festet hardt.

Du ligger der med stumpen opp i været. Det første piskeslaget kommer uten at du aner det, du skvetter til. Pisken fortsetter å komme, om og om igjen, så stopper det opp. Du kjenner at en av oss beveger noe hardt rundt anus. Du kan ikke se det, men hun heller litt olje utover rumpa di, gnir den inn, spesielt mot det bakerste hullet ditt så uten forvarsel stikker hun plastikkpikken inn. Hun kjører den hardt inn og du skriker av smerte. Slik fortsetter hun en god stund før hun tar den ut.

Du hører at vi snakker sammen om å ta meg begge to . Hun tar på seg noe som du snart får kjenne, en strapdildo. Hun begynner å knulle deg i den våte fitta di. Det er like før du kommer .
"Kan jeg komme " Spør du meg forsiktig

"Nei" sier jeg og begynner å piske meg. Smerten fra piskeslagene får orgasmefølelsen til å døyve og du takker for hvert piskeslag du får.

Vi løsner deg, du tar av bindet for øynene, du ser at hun har tatt ut pikken . Hun har begynt å suge meg. Og like etterpå kommer jeg en gang til . Denne gangen i ansiktet hennes. Du får beskjed om å slikke det av.

Du kjenner at du er sår bak, du er irritert. Hun fikk alt denne gangen. Du kjenner sæden stivne, klistrer seg til kroppen din. Jeg ser at du ikke liker deg og ber deg gå i dusjen. Du blir glad for at jeg kjenner deg og kan lese deg.

Du reiser deg opp og jeg ber deg ta med den andre kvinnen inn i dusjen. Du viser henne vei. Det varme vannet er deilig mot kroppen din. Du ser på henne og flytter deg litt slik at hun skal få det varme vannet mer over seg. Hun smiler til deg , hun tar såpen og begynner å stryke den lett over skuldrene dine. Du kjenner at du er litt anspent, ikke fordi du er stiv og støl men av nervøsitet.

Men det føles deilig. Du snur deg mot henne og begynner å massere brystene hennes. Kysser henne, hun setter seg på huk og begynner å slikke deg forsiktig, tungen beveger seg fortere og fortere. Du begynner å stønne, synes det er kjempedeilig. Hun stikker inn en finger, en finger blir til to, som så blir til tre og med tungene hennes på klitten så kommer du.

Hun reiser seg opp og du går ned på kne og slikker henne. Hun er deilig nybarbert og smaker godt. Hun stønner høylytt og du stikker inn tre fingrer og knuller henne med de til hun kommer.

Dere kommer ut av badet og inn til meg . Dere har begge et merkelig smil om munnen.
Han ber henne kle på seg og dra . Hun gjør som jeg sier. Før hun drar kommer hun bort til deg og visker deg i øret "Takk for i dag, pikken til Mesteren din er deilig."

Han følger henne ut. Jeg hører han lukke døren.