Avanserte sexleketøy: Møbler & Love swing

Når vi snakker om sexleketøy og møbler, tenker vi ikke på det du får kjøpt på IKEA. De fleste møblene som spiller en rolle i sexlek bør oppbevares på ett sted hvor barn ikke har tilgang….

Vårt favoritt møbel er den, for de fleste, velkjente love swingen. Det finnes ett utall varianter av dette produktet, de fleste billige ( og dårlige) kopier, selv om det har dukket opp ett godt alternativ i den som heter bungee swing.Dette leketøyet for voksne så dagens lys i 1996 og vant prisen ( I USA selvfølgelig) som årets beste nye sexleketøy. Det er enkelt å montere, det eneste kravet som stilles er ett sted hvor man kan skru inn en kraftig krok. Om man ikke har dragere i taket som egner seg, så er det også mulig å montere den i en dørkarm. Det er ett alternativ vi ikke har prøvet selv, så vi kan dessverre ikke gå god for at det er en god løsning.Husken byr på mye moro, man kan faktisk bruke den til å huske slik man gjorde når man var barn, stroppesystemet gjør at den er overvaskene behagelig å sitte i, dessuten innbyr den til å prøve ett utall nye stillinger. Akkurat det er nok det sterkeste argumentet for å gå til anskaffelse av dette leketøyet for voksne.
Man kan også kombinere husken med en viss grad av bondage, noen enkle mansjetter og den som sitter i husken må pent finne seg i det som skjer.
Dessuten, når husken er demontert er det kun en krok som røper hvor den blir brukt. En krok som egner seg ypperlig å henge en lampe i…..

Man kan også modifisere de møblene man allerede har i huset. En seng kan fks. bli mye mer egnet til bondage ved simpelthen å skru fast en krok eller fire, som man kan bruke til å feste rep i. Det er også overtrekkslaken med ringer i å få kjøpt, men vår erfaring er at disse gjerne koster mer enn de smaker. De rimeligste utgavene har også en lei tendens til å gå i stykke rom de blir utsatt for noen større belastninger.

Spesielt for de som har en viss hang til SM/dominans er det mye spennende å få kjøpt. Kors, bur, gapestokker og stoler er fullt mulig å få tak i. Det koster riktignok relativt store summer, men hva gjør man ikke om interessen er der og man har plassen? Man kan henvende seg til en sexshop som tilbyr slikt ( så vidt oss bekjent er det kun DUO shoppen som tilbyr slikt i Norge) eller man kan gå rett til ett snekker verksted. De fleste vil kanskje ikke henvende seg til sitt lokale verksted, men det er også mulig å sette inn en annonse i ett eller annet blad eller annonsere på Internett. Man kan også greie å lage det utroligste selv om man tar seg litt tid. Tegninger av gamle gapestokker osv er det fullt mulig å finne frem til på Internett, kopier, eller lag dine egne. Med litt tid, enkelt håndverktøy og litt fantasi så er det meste mulig. Det anbefales å begynne med noe enkelt, fks. ett viktoriansk kors.