Rimelige sex leketøy…

Vi skal være de første til å innrømme at det fort koster noen kroner om man skal ta en tur ut og se etter noen nye leketøy for å sette litt ekstra fart i sexlivet hjemme. Men det kan gjøres rimelig, dere kan jo fks. Ta en kikk rundt i deres eget hus for å se om det kanskje kan være enkelte ting som kan brukes…

 

Å gå gjennom huset sammen, lete gjennom skuffer & skap for å finne noe dere sammen kan tenke dere å leke med er en løsning. Om dere begge bruker fantasien kan det også tenkes at dere finner riktig mange, nye spennende ting.
Men hvorfor ikke gjøre litt ekstra ut av det?

Hvorfor ikke gjøre det til en lek? Bytt på å finne noe i huset som dere kan benytte for å berike sexlivet med. Til å begynne med vil det nok virke ganske enkelt, en sleiv eller en steikespade kan fks. Egne seg glimrende for den som liker ett ekstra klaps på stumpen.
De gamle slipsene som henger i skapet og som ikke er vist frem offentlig på ett år eller to egner seg overraskende godt til å binde noen i sengen med.
Vinterens skjerf kan så absolutt brukes som «blindfold» og skinnhansker kan sette en helt ny dimensjon på leken.

Man trenger heller ikke stoppe ved de små tingene, har dere fks. Sjekket om stuebordet/ kjøkkenbordet /oppvaskbenken tåler at dere har heftig sex på den?
Om dere ikke har det, så kan det kanskje være på tide?
Enkelte stoler egner seg bedre enn andre til å ha sex i enn andre. Noen stoler er utformet slik at man med enkle håndgrep kan plassere en kvinne ( eller mann), gjerne bundet, i en svært utfordrende positur. Kombinert med andre ting som finnes i huset kan det hele utvikle seg til en seanse dere sent vil glemme.

En hyggelig bi effekt av denne lille leken er at dere begge vil se på huset med helt nye øyne. Alltid på utkikk etter noe som kan brukes i leken, samtidig som de forskjellige tingene i huset vil minne dere om de gode sex opplevelsene dere har delt.

Helt til slutt vil vi bare minne om å vaske utstyret dere bruker godt, både før og etter bruk… på den måten unngår man ubehagelige episoder.