Menn og dildoer

Det er ett trist faktum at mange menn fortsatt ser dildoen som en konkurrent og ikke en venn. Det burde de så absolutt ikke gjøre, for en dildo kan gi enhver mann ett sårt etterlengtet pusterom, eller nye muligheter for de som er i besittelse av en viss porsjon fantasi.

Årsakene til at menn frykter dildoen kan være mange, men det er noen som er litt mer nærliggende enn andre.
Mange dildoer kommer fks. i en størrelse som de færreste menn kan hamle opp med.
Man kan le av det og syntes det er en dum grunn, men det er ett faktum at menn fra tidlig av er blitt fortalt hvor viktig det er å ha en pikk som er stor nok for å tilfredsstille kvinnen.
Når hun da kommer drassende med en sak som er både 5 og 10 cm lengre enn hans stolthet, så frykter han at han ikke lenger strekker til.
Dessuten er det en del macho menn som har det for seg at om han ikke kan tilfredsstille sin kvinne 100% så er han ikke en ekte mann. Resultatet av det er ofte at hans kvinne har ett eget sexliv han ikke kjenner til, hvor hun onanerer, fantaserer og også i noen tilfeller har en egen elsker.
Den tredje grunnen til at menn frykter dildoen er at de simpelthen er redd for å bli utkonkurrert.
En dildo blir aldri slapp, den kan holde på akkurat så lenge dens eier ønsker og er alltid klar.
Dessuten er den alltid ferdig på samme tidspunkt som henne.

Hvem har vel ikke hørt » hva skal du med en mann? du har jobb, bil og dildo»

Vel, for de som støtter seg til en av disse grunnen er det en god grunn.
For oss andre er det noe vi rister på hodet av.
Men for de kvinnene som er sammen med en mann som absolutt ikke kan tenke seg å bringe en dildo inn i forholdet, er det ramme alvor.
Kanskje skaffer de seg en han ikke vet om og skammer seg over å bruke den, på samme måte de skammet seg over å onanerer i sengen før de hadde sin seksuelle debut.
På sikt er det faktisk noe som kan ødelegge ett forhold og først da kan man snakke om at man faktisk tapte kampen for en dildo.
Det har skjedd før og det vil skje igjen.

Mange kvinner liker heller ikke dildoer, vanligvis av helt andre årsaker.
Men de som ønsker seg en bør ha muligheten til å skaffe seg en.
En dildo kan nemlig aldri bli en reel konkurrent.
En dildo er der utelukkende for å gi seksuell nytelse, den kan aldri gi den nærheten eller tryggheten en mann kan gi. En dildo kan ikke lage frokost, eller hviske små søte ord.
Men den kan være ett godt hjelpemiddel om han skulle komme litt for tidlig og hun trenger bare litt mer før også hun har oppnådd sin lenge etterlengtede orgasme.
Som forspill kan en liten vibrator være glimrende, ett flott supplement til tunge og fingre, dessuten er den unektelig ett flott hjelpemiddel når det kommer til de ensomme onani stunder…..
La kvinnene få lov å ha en dildo, eller en vibrator.
Vi gutta bør være glade for det, om vi er heldige kanskje vi får lov å bruke den på henne?
Kanskje vi får lov å se på?
En dildo er nemlig ingen konkurrent, den er en berikelse for deres felles sexliv om dere begge åpner øynene og ser på mulighetene som ligger rett foran dere….