Bakom buskene

Naboene skjønte nok ikke hvorfor vi plantet bærbuskene våre så tette. Vi røsket nemlig alle de gamle, halvdøde buskene opp, og anskaffet nye, fine busker. Men vi brydde oss ikke om hva naboene tenkte, for vi hadde en plan.

Vi digger å elske ute. Er nok nabolagets ukronede naturistkonger, for ingen av naboene vet at vi er naturister. Vi drar ofte på hytta og går nakne i usjenerte omgivelser. Kan elske på plena og verandaen og over alt på tomta vår, for vi har ingen andre hytter på flere kilometers omkrets rundt oss. Drømmen til kona var dog å kunne være like usjenerte hjemme i vår egen hage. Derfor gledet vi oss til sommeren og til at buskene skulle bli grønne og frodige. Slik vi hadde plantet dem, hadde vi en liten firkant som vi kunne gjøre hva vi ville på midt i ripshagen! Rammet inn av en firkantet hekk, og dette vistes ikke på utsiden av hekken. Der så det bare ut som litt for tett planta busker. Naboene ristet på hodet, og vi gledet oss med glimt i blikket og murring i kroppen.

Vi ble ikke skuffet. Første sommerdag tok vi med oss teppet og piknik-kurven, gjemte oss i vår egen lille naturisthage og spredte ut teppet.
– Endelig nakne i egen hage, strålte kona og begynte å ta av seg toppen. Jeg stanset henne.
– La meg få lov, smilte jeg og omfavnet henne for å løsne hekta på ryggen. De modne brystene lyste hvite mot meg, slik resten av kroppen hennes gjorde. Tidlig på sommeren, vi var bleke begge to, akkurat slik det skulle være. Sola varmet på en naken rygg og det krøllet seg i lysken da jeg så at brystvortene hennes allerede hadde stivnet. Hun var nydelig, min frodige sexgudinne!

Hun smatt fingrene under strikken på shortsen. Barfot var vi allerede, der vi sto på elsketeppet vårt som skulle innvies i dag. Jeg gryntet fornøyd da hånden strøk over en harding som banket ivrig etter å bli befølt. Selv strøk jeg håndflatene forsiktig over konas pupper, slik at brystvortene kilte meg midt i håndflatene så det pirret langt nede i magen. Kona gryntet, hun også, mens hun smilte fornøyd og strakte seg for å kysse meg. En hånd gled fra puppen og ned til bikinibuksa hennes, til baken, til en frodig skinke som neven lukket seg rundt. De fyldige leppene presset seg mot mine mens en hånd fant min ene skinke også, under buksa, og hele tiden dro hun skinn nedi buksa så svake stjerner blinket i sjela.

Nei, dette gikk ikke. Å stå slik og bli kåtere og kåtere. Jeg sank ned så kona mistet taket med pikken, mens jeg tok med meg bikinibuksa hennes på vei ned. Der kom venusbusken fram, samt den velkjente duften av henne. Jeg bare elsker den duften! Muselukt fra et flott kvinnfolk! Ikke lenge etter lå hun på rygg på teppet vårt med ansiktet mitt mellom lårene, som ikke var så tett sammen som da hun sto. Hun kunne nok ikke få dem lengre fra hverandre, og jeg dukket lykkelig inn i busken hennes mens hun selv videt ut med fingrene så tunga mi skulle komme bedre til. Barbering? Jeg har forbudt det! Jeg elsker henne slik hun er, tenner mest på den naturlige fitta hennes. Kjenne kjønnshårene kile mine glatte kinn mens jeg dynker tunga i saftene hennes og erter klitten med tungespissen.

Vi hørte ungene til naboen på den andre siden av gjerdet leke høylydt på verandaen. Velkjente lyder som hisset opp, fordi det bidro til å understreke hvor godt gjemt vi var for naboene. Livet gikk sin vante gang og vi lå her og hadde oralsex! Kona ble oppglødd av lydene, tydeligvis, særlig da noen skrudde på en radio i hagen til naboen på den andre siden. Hun svingte seg rundt, dyttet i meg og skrevde over så vi lå i 69. Hun sugde seg ivrig fast, og jeg snodde armene rundt hoftene for å nå fram til leppene fra baksiden og vide ut. Hun var visst ekstra oppglødd i dag, for hun boret ansiktet inn i pungen min mens hun holdt rundt pikken med en hånd og holdt pusten. Jeg merket på de svake rykningene i kroppen hennes at det gikk for henne. Jeg smilte lykkelig mens jeg fortsatte å slikke, kjente saftene tyte ut og plutselig ble det bare for hissende, dette.

Nyhetene lød fra radioen til naboen og jeg rullet kona over på rygg. Dro shortsen av meg med utålmodige bevegelser. Presset pikken inn i henne og gled lett til bunns, hvor jeg ble værende et lite øyeblikk for å roe ned kroppen. Så begynte jeg å jukke. Kona holdt støtvis pusten for ikke å skrike til naboene, det kokte stadig sterkere i lysken inntil hele kroppen kokte over og jeg sprutet ettertrykkelig i min deilige kone.

Joda. Naboene kan riste på hodet og si hva de vil. Men ripsbuskene våre står helt perfekt, de!