Barbereren

Alene hjemme. Som så mange andre ganger, og slik mange andre leserbrev på disse sidene begynner. Ikkeno’ gæern’t i å være alene hjemme mens kæillen er ute og jobber og tjener penger slik at jeg kan kjøpe masse sexy undertøy slik at han tenner enda mer enn han pleier – og tro meg; tenne, det gjør han. Vi har det jævlig bra sexuelt, og på andre fronter. Men av og til er han på kveldsskift og det betyr at jeg sitter alene hjemme, hvis jeg ikke er hos noen da. I kveld er jeg ikke hos noen. Jeg er med andre ord alene hjemme.
Kjeder meg. Vil finne på no’ artig. Kanskje noe i erotisk retning? En overraskelse til Asbjørn når han kommer hjem? Jess. Reiser meg fra tv-stolen, gidder ikke se på fjernsyn når jeg heller kan bli kåt. Vimser litt rundt i stua, ser meg rundt. Hva skal jeg gjøre? Rive i stykker en t-skjorte og sy hull for brystvortene, slik at de stikker kåte ut og titter på Asbjørn når han kommer hjem fra jobb? Nææææh. Smøre kroppen inn i velduftende kremer som smaker godt, og la ham slikke meg fra topp til tå, absolutt hele kroppen når han kommer hjem… Jeg rynker brynene ved tanken. Fy, det var stygt tenkt, egentlig. Godt ment, men jævla egoistisk med tanke på at han har vært på jobb og kan være sliten når han kommer hjem. Skulle heller vært omvendt. Jeg skulle stått med oljeflaska skuddklar og smørt ham inn før jeg slikket ham over alt. Men jeg er liksom ikke i slikkehumør i kveld…
Jeg vimser ut på kjøkkenet. Skal jeg sitte startklar med en grønn, saftig agurk i høna, kanskje? Jeg åpner kjøleskapet og finner bare tomater og pålegg, sammen med melka og det finner jeg ikke særlig hissende. Ikke restene fra middagen i går, heller. Fisk. Kan ikke stappe fisk i høna og forvente at Asbjørn skal bli kåt. Så snur jeg meg mot badet, hvor tannbørster, deodoranter, hårskumflasker og barberskum står.
Bingo! Blir kåt bare ved tanken. Det har jeg aldri gjort før! Har sett det på bilder, og så det fullt beskrevet i et pornoblad en gang. Ei jente med barberskummet mellom bena og høvelen bak øret som ringte til to gutter og sa hun hadde en ide… Naken var’a også. Nå er det jeg som har ideen.
Jeg småtripper bort til badet og griper sprayflasken med barberskummet. Åpner skapdøra, leter med blikket, finner høvelen hans og griper den før jeg går ut av badet og bort til barskapet. Ideen må feires med et glass vin. Et stort et.
Jeg smiler til den røde, fyldige væsken i det elegante glasset. Snart skal musa mi være like elegant, tenker jeg og tar en god slurk. Det kiler i kroppen ved tanken på hva jeg skal gjøre. Jeg tar av meg buksa og trusa, lar behå og genser være på. Så går jeg inn på badet, som altså ikke har varmekabler, altså, men som jeg kunne godt tenkt meg å hatt i slike situasjoner, for det føles litt teit ut å sitte i bar underkropp og påkledt overkropp. Men noen tenner på det og jeg, jeg er tent allerede. Jeg tar med meg barberskummet, høvelen og vinglasset inn på badet, setter meg godt til rette på en plastskammel og sprer bena. Sprer dem godt. Tar en slurk vin igjen der jeg sitter og skrever.
Kjønnsleppene skiller seg og de store, røde, fyldige skamleppene mine titter ut. Åh, kjøttfulle folder som innrammer en liten, blank knute full av nerver og nytelse. Jeg griper barberskummet, sprøyter ut en skikkelig klatt i håndflaten og begynner ivrig å fordele barberskummet rundt musa. Ikke alt håret, lar en liten, søt dusk være igjen like over spalten. Stilig! Skulle egentlig ha gjort den hjerteformet, men dette er første gang og en kan ikke forvente alt. Når jeg får mer øvelse, kan jeg kanskje skrive «Elsk meg sakte» i hårene over musa, men det tar nok tid å komme så langt. Og slike ambisjoner har jeg egentlig ikke. Jeg vil bare bli kåt, jeg. Og gjøre Asbjørn kåt.
Jeg kikker ned. Klitten titter ivrig ut og lurer på hva som foregår. Jeg får lyst til å krøke meg sammen og slikke meg selv, stilne den ulmende flammen som har begynt å brenne der nede mens jeg kjenner en virvlende, våt tunge rundt knuten. Men dette har hittil bare skjedd i drømmene mine om natta, så jeg fortsetter med å smøre barberskum rundt høna og passer nøye på å dekke kjønnsleppene og rumpehullet godt med det hvite skummet. Pluss et lite stykke rundt. Her skal det være hårløst, for faen.
Ferdig med skummet, fram med høvelen. Jeg skrur på vannet og lar det renne mens jeg forsiktig fører høvelen fra den lille, søte dusken som egentlig skulle vært hjerteformet, og utover lysken, gang på gang og litt oppover for hver gang. Lenger ned, fra lysken og ut mot innsiden av lårene, fra lysken og innover mot kjønnet. Det dampende, våte kjønnet… Jeg krøker meg sammen, glaner,… Jepp. Jeg er våt. Åpningen er blank av såvidt uttrengte safter og jeg trekker pusten dypt. Føles litt opphissende å sitte slik med overkroppen tildekket og underkroppen bar. Med skrevende ben og musa i det fri, omkranset av hvitt skum som snart skal forsvinne og ta med seg alle hårene…
Jeg tar en slurk vin igjen, ignorerer ropet fra musa om å få utløsning og fortsetter på den andre siden, sabla forsiktig. Blir kåt av å barbere meg selv, kjæle med kjønnet. Sist jeg barberte leggene, skar jeg meg og jeg vil liksom ikke at det samme skal skje i høna, ikke sant? Ferdig med leppene, så reiser jeg meg litt opp, setter meg bedre til og skyver underlivet fram for å komme bedre til i rumpa… Faen, jeg er kåt nå. Får lyst til å gni alt barberskummet inn i høna, som glidemiddel og bare massere hardt og brutalt for å stilne brannen. Men det er ikke lov. Jeg skal vente.
Sånn, tenker jeg og smiler spent mens jeg skyller høvelen for siste gang. Jeg reiser meg, jumper inn i dusjkabinettet og tar en kjapp en – dusj, altså, før jeg småløper inn på soverommet og skrur på full belysning. Taklys, lampetter, spotlight… Her skal intet skjules, jeg vil se!
Jeg setter meg i den deilige, store dobbeltsenga hvor Asbjørn og jeg har nytt hverandre så mange ganger, finner speilet i kommodeskuffen – det med forstørret speil på baksiden – og skrever godt. Stirrer. Fukter leppene. Det ligner liksom ikke musa mi, den ser… fremmed ut. Og fin. Vakker. Jeg oppdager med ett hva jeg har gått glipp av. Musa mi er mye, mye finere uten hår. Ingen tvil. Jeg ser tydelig åssen kjønnsleppene strekker seg, rammer inn musa, ser skamleppene tydeligere og klitten, den stakkars klitten som som oftest blir bortgjemt i kjønnslepper fulle av hår… Jeg skal aldri gjøre det mot deg mer, klitten min. Rumpehullet er mørkebrunt og hårløst, slett ikke verst, men det er musa mi som fortryller meg. Så fin. Så… ren!
Jeg får lyst til å onanere mens jeg stirrer på musa mi i speilet. Den ser så fristende ut. Får lyst til å legge tunga mot det punktet midt mellom rumpa og hullet… Eller kanskje kunne jeg presset tunga mot rumperosen først, før jeg gled langsomt oppover, forbi det våte hullet som nå er blankt av fittesaft og klemt sammen av skamlepper slik at det ikke synes men jeg vet at det er der fordi pikken til Asbjørn har trengt inn der utallige ganger, føre tunga litt lenger opp og kjenne tungespissen mot den deilige klitten som nå ligger gjemt bak de røde foldene…
Jeg fukter en finger, støtter speilet mot den sammenkrøllede dyna og legger fingrene mot den dusken som ble igjen. Drar oppover, blotter klitten min. Ut i det fri, titt tei… Den fuktige fingertuppen glir forsiktig over klitten, det brenner, bobler i underlivet som kokende vann. Så fin den er, fitta mi. Og for første gang føler jeg at det ligger noe pent i ordet. Fitte. Fitta mi. Så fin og ren og… fristende.
Jeg klarer ikke mer. Vil legge meg på ryggen, bore fingrene dypt inn i den varme grotten og fylle fingrene med spytt for å massere klitten og foldene rundt, for muskelen strekker seg fra klitten og et ganske godt stykke opp. Jeg er på nippet til å gjøre det, rekker å strekke meg ut for å fjerne speilet da jeg rykker til.
Soveromsdøra knirker. Asbjørn. Han stirrer. Lurer på hva jeg gjør. Har aldri sett meg slik før. Sittende i senga med et blikk tungt av begjær der jeg ser på ham, med overkroppen dekket av klær og underkroppen blottende naken… Han kommer inn med blikket rettet mot dåsa mi og mens han går rundt senga, heves øyenbrynene til de ligger så høyt at hele panna er rynkete. Jøss, mumler han. Hva har du gjort, nå da? Så legger han seg på knær, kommer nærmere, ser. Virkelig ser. Smiler svakt, fukter leppene mens han strekker ut en hånd og stryker de barberte hudområdene. Blir ivrigere. Jeg stønner lavt, legger meg tilbake. Vet han er kåt, har sett det i øynene hans.
Mens jeg hører lyden av klærne hans der de faller ned på soveromsgulvet, vet jeg at dette absolutt ikke blir siste gang jeg barberer musa. Lar det heller bli en vane.
En kåt vane.