Bedre kunne det ikke bli

Etter en fantastisk dag på ski var vi nå hjemme igjen. Svette etter en hel dag på ski med knall og fall var det tid for å friske seg opp igjen. Etter et langt bad tørket vi oss og tuslet rundt i huset. Vi var helt alene. Dette var timet og tilrettelagt etter beste Egon stil. Nå skulle store ord gjennomføres. Jeg hadde lovet en romantisk «candlelight dinner». Etter beste evne kokkelerte jeg og serverte en blodrød biff med masse tilbehør. Peisen brant og ga en lun varme. Rødvin ble fortært og ga en indre varme og total avslappelse. Her satt jeg, med min forbudte flamme, en kvinne i klassen som var forlovet på sin side. Jeg hadde akkurat avsluttet mitt forhold. Vi trivdes i selskap med hverandre. Vi hadde hatt sex sammen før også. Tryggheten på at dette var ei jeg ville dele meg selv med ble sterkere og sterkere hvert minutt vi hadde sammen. Jeg var helt borte i jenta.
Vi ble sittende og holde rundt hverandre og se inn i flammene som fortærte hver eneste vedkubbe. Litt kyssing og holding av hender ble helt naturlig. Foran peisen lå skinnfellen som husvertene hadde kjøpt for mange år siden. Hva som hadde foregått der visste jeg ikke, men hva som ville foregå der var vel greit at de ikk evisste heller. Sammen satte vi oss ned på den med glassene. Vi viklet oss inn i hverandre som foldede hender. Kjærtegn fulgte.. Jeg snudde henne mot meg og begynte å kle av henne på overkroppen. Jeg visste hva jeg skulle få se. En veltrent idrettsoverkropp med yndige bryster som struttet mot meg. Jeg kysset henne på halsen, rundt øret, samtidig som hendene strøk lett over ryggen hennes. Muskuløs med ikke overdrevent som kunne på noen til å bli skremt over sin egen kropp. Leppene beveget seg nedover og omsluttet en allerede stiv brystvorte. Men den kunne tydeligvis bli hardere. Jeg rullet tunga rundt, småbet og sugde forsiktig på den. Byttet beite til den andre for ikke å glemme noe. Flyttet så fokus opp til hals og ansikt igjen. Varmen fra peisen gjorde oss så varme at ingen plagg egentlig var nødvendige. Så dro hun av meg t-skjorten. Det var min tur nå. Jeg la meg på rygg og hun fikk fritt spillerom. Etter at min overkropp var nøye behandlet, kneppet hun opp buksa mi og dro den av. Det som hadde skjedd hadde ikke gått helt upåaktet hen, for når hun dro av buksa, som omslynget en bokserløs underkropp, vippet en så langt i fra slapp pikk opp. Litt blank på tuppen var den også. Nybarberte baller lyste opp et veltrimmet kjønn. Hum smilte til meg der jeg lå, naken i varmen. Sakte jobbet hun seg nøye nedover kroppen min. Munn, armer og et langt deilig hår strøk over kroppen min. Hun kysset hver brystvorte samtidig som hendene strøk over to særs følsomme baller. Jeg ble ikke noe mindre stiv av det. Munnen nærmet seg pikken min. Varmt la hun leppene over hodet på den. Varmen ble enda mer intens. Hun hadde masser av fuktighet i munnen, en munn som sakte gled nedover skaftet mitt. Det lange håret hennes l
mens hun slikket og sugde meg. Jeg kunne ikke se hva hun gjorde men klagte ikke. Det var ikke noen grunn til det. Tungen rullet rundt ballene mine, oppover skaftet. Da hun streifet strengen under hodet ble det nesten uutholdelig. Opp og ned strøk tungen. Hendene var nå med og forsiktig runket meg sammen med munnen. Herregud for en følelse. For et syn. Jeg kunne kommet tusen ganger i munnen hennes men erfaringsmessig visste jeg at da var jeg solgt for en stund. Det ville jeg ikke. Tankene jobbet febrilsk med andre ting for å holde satsen tilbake. Nei…nå måtte det stoppe.. Jeg tok tak rundt hodet hennes og førte henne opp til mitt ansikt. Kysset henne, smakte på meg selv. Vi byttet. Jeg la henne på rygg og kneppet opp buksa. Deilig undertøy kunne hun, tenkte jeg med ett jeg så hva som skjulte seg under. Men det fikk så være for nakenhet var det jeg ønsket av henne nå. Jeg dro en minimal truse ned, så kjønnet og forstod hvorfor hun var så lenge i dusjen.. Kun en liten stripe hår var igjen like over starten på kjønnet hennes. Jeg var klar for å starte på nytt med min behandling. La meg forsiktig over henne og startet ved øret. Tungen spilte inne i det og så rundt. Hals og bryster var neste punkt. Knoppene hennes var på bristepunktet. Jeg samlet alt jeg kunne av fukt i munnen da tungenlagde en sti nedover magen hennes. Rundt navlen og ned mot den lille stripen. Kysset berget, innsiden av lårene, begge sider. Det var ikke kulde som gjorde brystene hennes faste og knoppene så store. Jeg skilte bena hennes og så at min dråpe ikke kunne stille opp mot dette. Det glinset i kåthet fra kjønnet hennes. Dette skulle jeg få smake på. Det var sikkert mange som var misunnelige på meg men dette var mitt, bare mitt. Tungen beveget seg nærmere og nærmere en en glinsende spalte. Man kunne kalt det fitte men dette var for vakkert til å bruke et slik ord. Målrettet slikket jeg en og en leppe. Smaken var litt syrlig og fantastisk god. Det skulle mye til om jeg ville vært et annet sted nå. To små, rosa lepper kom til syne fra det indre
blunket ildrødt til meg. Jeg kysset den. Samtidig rykket det gjennom kroppen under meg. Et treff! Tungen jobbet seg opp og ned. Jeg skulle ha all saft før jeg ga meg, men da var det bare å stå på for produksjonen var ikke satt på vent. Jeg la tommelen min på det lille hudstykket mellom hullene. Det var glatt av saft som hadde funnet veien videre. Ved hjelp av denne skjøv jeg tommelen litt inn mot bakveggen og masserte dette området, samtidig som tunga gjorde sitt rundt et åpen rosa kjønn. Bare tull at vi gutter ikke kan gjøre to ting samtidig, tenkte jeg. En varm kropp begynte å bevege seg under meg når jeg vred tommelen mot framveggen. Tydligvis treff igjen. Jeg hadde funnet punktet, masserte det lett samtidig som leppene omsluttet en stor knopp like over. Den var stor og varm. Tunga jobbet rundt, ikke rett på. Jeg byttet ut tommelen med de neste to fingrene. Samtidig som jeg slikket og sugde på klitten, fingerpulte jeg henne sakte med fingrene. Passet på ikke å glemme min andre hit. Bena hennes gikk urytmisk opp, ned og til sidene. Stønn og urytmisk pust kunne tyde på at vi nærmet oss noe veldig godt. Jeg økte tempoet med fingrene mine. Bena hennes klemte hardt rundt hånda mi samtidig som hun presset hodet mitt hardere ned mot kjønnet sitt. Det kom rykninger og jeg kjente en fantastisk varme bre seg over fingrene mine. Kraften hennes avtok og hun la seg slapt bakover. Pusten roet seg gradvis. Jeg trakk fingrene mine ut. De var kliss våte. Måtte bare smake på de. Deilig.. Jeg la meg forsiktig ved siden av henne men hun dyttet meg over på rygg med et bestemt trykk. Nok en gang omsluttet leppene hennes pikken min. Hvis det var for å få den stiv var det helt unødvendig. Noen sekunder nytelse var det selvfølgelig likevel. Så reiste hun seg opp, sto over meg, kikket på meg. Vi trengte ingen ord. Langsomt sank hun nedover, tok tak i pikken min og ledet den inn i fristelse. Jeg fryktet ikke noen tørr opplevelse men jeg fryktet en altfor tidlig utløsning. Varmen bredde seg rundt pikken min der jeg så centimeter for cent
at pikken min presset mot framveggen. Opp og ned, sakte sakte. Pikken min var glinsende av saftene hennes. Jeg nøt det. Hun nøt det. Sterk var hun for hun trakk meg nesten helt ut hver eneste gang hun var oppe. Pikkhodet mitt var hyperfølsomt og jeg merket det ekstra godt hver gang jeg var nesten ute av kjønnet hennes. Men det måtte ta på for lårene hennes. Så satte hun seg på kne. Hun rullet seg rundt oppå meg. Det surklet og rant. Jeg ga totalt blaffen i skinnfell eller ei. Jeg var dypt dypt inni henne da hun begynte å bevege seg fram og tilbake. Pikken min var slukt av henne. Ikke en centimeter var synlig. Likevel kunne hun bevege seg godt frem og tilbake med meg godt på plass. Presset rundt pikken min varierte fra front til bakvegg. Jeg kom til å komme, kjente jeg, så jeg løftet henne av meg. Kunne kanskje skimte et snev av skuffelse, men jeg hadde lovet meg selv å ha henne lenge. Tror ikke hun kom til å huske dette som en skuffelse til slutt likevel. Nå var det min tur til bestemt å presse henne ned på rygg. Jeg trengte vel heller ikke å tilføre noe fuktighet til kjønnet hennes heller, men for min egen skyld la jeg meg mellom bena hennes og slikket i meg saftene våre. Jeg bøyde bena hennes bakover slik at jeg hadde tilgang til det bakerste hullet også. Jeg visste ikke hvordan hun ville reagere på dette men forsøkte likevel. La derfor min varme tunge over et rosa rumpehull. Slikket rundt det samtidig som hendene var plassert på hver sin rumpeball. Forsiktig presset jeg de fra hverandre slik at hullet åpnet seg mer og mer. Hadde hun ikke syntes noe om det kunne hun jo bare knipe. Jeg ville forstått det. Tunga sirkulerte rundt hullet, tydeligvis et følsomt sted det og, ut fra lydene som kom. Det var nå såpass åpent at jeg kunne stikke tunga litt inn. Herregud, jeg knullet rumpa hennes med tunga mi, og hun likte det. Det betød i hvert fall trygghet på hverandre. Jeg fikk en følelse av trygghet i hvert fall. Etter dette slapp jeg bena hennes delvis ned. Hadde lyst på mer av henne så jeg la pikken min mellom leppe
på dette viset, fordelte all nyprodusert fuktighet over kjønnene våre igjen. Vi hadde ikke sagt et ord til hverandre på en halv time. Det trengtes ikke. Jeg la pikken min mellom de deilige indre leppene og gled inn. Hun sukket. Sakte trengte jeg inn igjen. Forsøkte å forandre vinkel med jevne mellomrom. Tempoet økte og jeg for til bunns i blant. Traff tydeligvis et punkt til som ga noe ekstra. Hun slo bena rundt ryggen min og la til ekstra kraft på den måten. Helt til bunns gang på gang. Det surklet hver eneste gang jeg for inn. Så klemte hun meg hardt inn og holdt meg der. Jeg var så nære men hun var der allerede. Det finnes ingen bedre følelse å se og kjenne ei kvinne komme rundt pikken din. Varmen hennes som bredte seg rundt pikken min var nesten nok til at jeg fyrte alt inn i henne. Nok en liten periode med avslapning før hun sa aktens første ord. «Kom i meg, jeg vil ha deg hardt bakfra!» Hva skulle man si? Jeg visste med meg selv at min orgasme kom til å bli den kraftigste i mitt minne. Hun stilte seg som en hund foran meg. Pikken min var allerede på bristepunktet da den entret en nå så velkjent hule. Etter behandlingen av rumpa jeg ga henne følte jeg meg mye tryggere på det området. Glidemiddel var det nok av så jeg fuktet pekefingeren min med saftene hennes, stoppet bevegelsen av pikken min, og presset forsiktig fingeren inn i runpa hennes. Hun tok imot. Det er noe i det at rumpa sluker og ikke trenger ting fra seg for med ett fingeren var innenfor forste veggen trakk hun den inn av seg selv. Herregud, jeg kunne kjenne meg selv gjennom en tynn tynn vegg. Nå måtte jeg bare. Jeg økte tempoet på pikken min. Helt til bunns og ut igjen. Fingeren min presset mot oversiden av pikken min hver gang den var på vei inn. Snart, kjente jeg. Lydene våre var ikke til å ta feil av. Godt vi var alene. Syv-åtte støt i voldsomt jag var nok. Jeg trakk ut fingeren og tok tak i henne, presset henne mot meg. Som en kanon kom jeg hardt og langt langt inni henne. Enten kom hun nok en gang ellrs var det bare nytelsen av min lyd. Je
om det, hadde nok med meg selv der jeg sank over ryggen hennes. Jeg ble svimmel av varmen, utløsningen eller mest trolig kombinasjonen av begge. Jeg ble liggende inni henne der vi sank over på siden begge to. Kysset henne i nakken, holdt rundt henne. Utrolig!! Jeg trakk meg ut og la meg på rygg, lukket øynene og svevde ut og vekk fra denne klode. Så kjente jeg varmen bre seg over pikken min. Den var fortsatt stiv. Hun var i ferd med å slikke meg ren. Hver gang hun traff hodet, rykket jeg til. Men hun bare fortsatte. Så kom hun opp til ansiktet mitt, med blanke lepper av mine safter kysset hun meg. Ikke bare forsiktig men med tunga godt rundt min. Der ble vi liggende i nesten en time. Jeg hadde ikke bare smakt hennes safter men også mine egne. De var heller ikke å forakte. Ville jeg få sjangsen til dette med henne igjen. Håpet og troen var der men virkeligheten ville det annerledes……desverre.