Bente

Etter en tur på modellfly banen tok vi en tur innom Jens igjen før jeg syklet hjem. Jens var en eldre kamerat av meg som akkurat hadde passert 33 år og var han som hadde lært meg å kjøre modellfly. Kona til Jens, Bente var tre år yngre enn han men hun var den peneste trettiåringen jeg viste om. Hu var ca. 170 høy med mørkt hår og en snerten liten rompe. De hadde to barn og levde i grunn lykkelig. Når vi kom hjem til Jens lå Bente toppløs på verandaen å solte seg, uten å bry seg noe særlig om meg, da hun var vant til at jeg var i nærheten. ”Halla kjekken” sa hun da jeg gikk opp på verandaen, og vi begynte å prate om alt og ingenting. Dette var siste gang jeg var hos Jens og Bente, siden jeg måtte selge modellflyet på grunn av dårlig råd hadde jeg ikke noe der nede å gjøre, men jeg fikk høre at de skilte seg og Jens tok huset mens Bente hadde flyttet til en liten leilighet ikke så langt fra meg.

Det var lørdag og jeg gjorde meg klar for 18 års festen min, jeg hadde bedt en god del folk komme for å grille og feste, siden det var midt på sommeren var det ikke noe i veien for litt grilling. Ettersom klokken passerte middnatt bestilte vi taxi og reiste til det lokale utestedet, og som vanlig var det stappfullt av folk, men dette var første gang jeg kunne være der inne lovlig så nå måtte jeg bare inn. Etter å ha kommet meg inn og funnet ”gjengen” så oppdaget jeg plutselig Bente på dansegulvet. Der sto hun i et kort miniskjørt og en kort liten topp som fikk frem den flate fine magen hennes. Jeg gikk rett bort til henne å ba om en dans, noe hun takket ja til og som viste jeg å bli begynnelsen på en fantastisk kveld. Etter flere danser og flere drinker ble vi enige om å ta turen hjem til henne for å dele en flaske vin og se på tv, selv om jeg hadde lyst til å gjøre noe helt annet.

Vi var begge småfulle og i taxien på vei hjem begynte vi å kline, jeg tok hånden på innsiden av miniskjørtet hennes og kjente at hun ikke hatt noe truse på seg, men hun var vått, jeg strøk hånden forsiktig over musa hennes og hun hikstet til. Hun begynte å kneppe opp buksen min men da sa sjåføren stopp. ”Jeg har akkurat vaska bilen, ikke gris til nå, vi er fremme om 2 minutter”. ”Kanskje dette ikke er så lurt siden Jens var en kamerat og jeg ikke ville ha noe bråk, kanskje jeg skulle ta taxien videre hjem” prøvde jeg å si, men jeg ombestemte meg fort da hu vrengte av toppen og blottet to store velformede bryster foran meg. Jeg tok et i munnen og begynte å suge så jeg kjente de ble stive. Men da var vi selvsagt fremme og jeg begynte å rote i lomma etter en hundrelapp. ”Dere får denne gratis siden dere ga meg en fint lite show”. Bente hadde alt gått inn og jeg småløp etter,

Når jeg kom inn hadde hun tatt på seg en skjorte var på vei inn i stuen med en flaske rødvin og to glass, jeg hadde aldri likt rødvin, men i dag likte jeg det. Hun satt det ned på et bord som var 30 cm over gulvet og vi satt oss på gulvet. Som den gentleman jeg var helte jeg oppi et glass til Bente og så et til meg selv. Vi begynte å snakke om alt fra mat til elg jakt da hun plutselig sa: ”Skal jeg strippe for deg?”. Før jeg fikk frem et ja tok hun meg i hånden og ledet meg inn på soverommet hennes. Midt på gulvet foran en stor dobbelseng sto det en stang, hun la meg ned på sengen og hev av seg skoene og slo på passende musikk, før hun begynte å danse med stangen. Etter et forrykende show med stangen hadde hun fremdeles alle plagene på og begynte å danse uten den. Hun begynte å kneppe opp skjorten mens hun beveget hoftene og gikk opp og ned. Når hun fikk av seg skjorten begynte hun å beføle seg selv og begynte å leke med kanten på miniskjørtet. Før hun kom dansende mot meg og spente den ene hoften til med glidelåsen til miniskjørte og ba meg ta den ned. Og i en rask bevegelse forsvant skjørtet ned og hun sto naken foran meg. ”Jeg er kåt, jeg vil suge deg”, at hun var kåt var det ikke noe tvil om, fittesaften glinset i lyset fra taket. Hun satt seg på kne foran senga og kneppet opp buksen min samtidig som hun fingret seg selv. Pikken min sto stiv som en stokk og ventet på å bli sugd, hun begynte å ronke meg mens hun slikket stammen, gud for en herlig følelse det var, men jeg følte det ble feil. Jeg beordret henne opp på sengekanten og satt meg med hode mellom benene hennes og begynte å sleike, herregud så mye deilig fittesaft det var her, hun bablet noe om at hun ikke hatt fått seg kuk på over 1 år og at hun måtte kjenne meg inn i henne. Hun stilte seg med banken til og bøyde seg ned så jeg fikk fritt innsyn til fitta, jeg tredde kølla mi inn i henne og begynte å råpule hu. Hun holdt seg fast i sengekanten med den ene hånden og pirret klitorisen med den andre hånden. Jeg kjente jeg nådde henne til bunn hver gang jeg støtet og tilslutt kjente jeg alle musklene i hele kroppen hennes strammet seg og så kom det er høyt skrik, hun hadde tydelig fått en orgasme hun sent ville glemme, men jeg hadde ikke fått tømt meg så jeg ba henne suge meg tom og det gjorde hun, hun sugde meg og jeg sprutet henne i ansiktet og ble helt øm i knærne.

Når jeg var klar til kamp igjen gjorde vi det i dusjen og så morgenen etterpå til frokost. Dette var det beste bursdagen jeg noensinne hadde hatt og antakeligvis noensinne ville få. Jeg var på besøk hos Bente hver gang Jens passet barna og vi hadde et variert sexliv.

Negative/positive tilbakemeldinger ønskes.