Bilferie

Vi var på bilferie, hele familien på fire, pluss katten vår. Den lå i hattehylla bak og sa aldri noe, unntatt hvis Edgar bremset eller svingte for brått.
De to guttungene våre på seks og ni år, satt og halvsov i baksetet. Vi hadde stått opp tidlig og kjørt fra Trondheim for å kjøre hele veien i ett strekk. Foreldrene mine bor i Kristiansand, og vi tok den ‘vestre’ ruta for å få mest mulig utbytte av bilturen også.
Det var mest å se på denne ruta. Utenom da vi kom ned i den lange Sørfjorden, en arm av Hardangerfjorden. Den var lang og monoton, det samme å se om og om igjen. Frukttrær og fjord. Ikke rart at ungene endelig sovnet, de hadde holdt det gående helt siden vi så soloppgangen på Dovre. Jeg snudde meg og så på dem der de lå. En med bilputa under hodet, inntil ruta bak. Den andre med hodet lent bakover på ryggstøtten og vidåpen, snorkende munn.
Edgar så på meg og smilte.
«Beundrer du familien vår?»
«Jeg tenkte mer på å få tiden til å gå mens vi kjører gjennom Sørfjorden,» sa jeg og kjente et lite sting i magen.
«Ta deg en dupp, da vel,» sa Edgar uten å slippe veien med synet. «Jeg kjører godt uten andrepilot.»
«Det var ikke akkurat det jeg hadde lyst til.»
«Og hva har du lyst til?»
«Å suge deg.»
Det kjentes på bilen at Edgar ble litt sjokkert. Jeg hadde aldri foreslått noe slikt før, men det var sant. Jeg hadde virkelig lyst til å legge meg med ansiktet i fanget hans, åpne gylfen, lirke fram pikken og suge mens han vokste i munnen min. Hvis jeg rakk å få den fram før den var blitt stiv, da. Det var tvilsomt.
«Mens ungene sover i baksetet?» Edgar så på meg med et glimt av kåthet i øynene. Vi hadde vært gift i ti år, jeg kjente ham så godt.
«De sover jo,» smilte jeg til ham. «Har du lyst?»
«Klart jeg har, det vet du.» Han gløttet i innerspeilet, men ungene lå helt i ro. De var hinsides, trøtte av å stå opp så ukristelig tidlig bare fordi vi ville spare penger på å sløyfe overnatting. Han snudde seg fort mot meg og smilte. «Kom igjen.»
Jeg løsnet bilbeltet, strakte hendene ut etter ham. Åpnet gylfen uten særlig problemer men som jeg trodde, var det vanskelig å få lirket ham ut. Han var allerede så stiv at jeg måtte ha hjelp av ham, for jeg tok ikke sjansen på å røske i og få skylda for at det gjorde vondt. Edgar tok tak rundt pikkroten, løftet litt på rumpa og smatt den fram. Forhuden hadde allerede glidd litt tilbake og avdekket halvt et mørkerødt hode med et lite, fuktig øye på tuppen. Jeg trakk forhuden helt tilbake, under ‘hakene’ på hodet og stakk tunga borti. Edgar trakk pusten dypt og rettet ryggen. Jeg gløttet baki til ungene, men de sov hjertelig, så jeg fortsatte.
Jeg gapte, sank ned over den velkjente kuken til mannen min og lukket leppene rundt nesten nede ved kjønnshårene. Så sugde jeg mens jeg løftet hodet og tok med forhuden opp over hodet, før jeg gapte over og gjentok behandlingen. Gang på gang. Sørfjorden var ikke kjedelig lenger, og Edgar pustet tungt. Han holdt bare en hånd på rattet nå, kjælte med håret og nakken min med den andre, strøk meg over ryggen. Jeg merket at han måtte beherske seg for ikke å stønne. Blikket hans virket nok ekstra stivt for møtende bilister, men de kunne jo ikke ane at han satt og kjørte med pikken i sin kones varme, myke, sugende munn. Jeg kjente at mitt eget kjønn var svulmende av kåthet, og helt sikkert søkkvått nå, av blankt sekret. Jeg gledet meg brått til vi kom fram, for da skulle vi slå oss løs i den store dobbeltsenga vi alltid fikk låne når vi kom på besøk. Da skulle Edgar få boltre seg med fingre og tunge mellom bena mine, akkurat slik som fingrene hans gjorde nå. Han hadde dratt skjørtet mitt opp og smygd fingrene innunder strikken i skrittet på trusa. Der hadde han funnet ei plaskvåt mus som han nå satt og masserte med en finger mens jeg sugde ham og Sørfjorden for forbi mens vi kjørte. Jeg måtte selv beherske meg for ikke å stønne da behandlingen hans fikk kjønnet til å sitre av lyst.
«Hva er det, mamma?»
Jeg skvatt og trakk pikken hans ut av munnen min med et svupp, midt i et sug som jeg var. Edgar dro fingrene fort til seg og brettet ned skjørtet.
«Mamma har bare mistet noe,» sa han og stemmen var sprukken. han kremtet og jeg satte meg opp, rød i kinnene.
«Fant du det?» Den lyse barnestemmen med det uskyldige spørsmålet ga meg trang til å le. Ikke av sønnen vår, men av oss selv, for jeg var heldigvis i stand til å se det komiske i situasjonen. Og selv om Edgar var rød i toppen, han også, så smilte han med blikket på veien.
«Ja, jeg fant det,» svarte jeg, snudde meg og smilte. «Har du våknet, du da?»
«Jaaaa,» svarte seksåringen. «Kjedelig å sove, så.»
Verken han eller den eldste hadde merket noenting av vår lille utskeielse. Hvordan Edgar fikk pikken sin på plass uten at ungene merket det, får bli en annen historie.