Biltur med forviklinger

Det er tidlig på dagen det er langfredag, jeg er alene på hybelen min og jeg nyter det

i fulle drag. Sitter i sofakroken og leser en kjærlighetsroman, en av disse tradisjonelle som ender opp med at de elsker hverandre og havner i sengen i hverandres armer.

Jeg merker kåtheten i underlivet, og tenker jeg har lyst, veldig lyst til å kose

med meg selv. Jeg tenker med lengsel på dildoen min som ligger oppe i

kommodeskuffen på soverommet, litt unnagjemt, men absolutt ikke glemt.

Tankene flagrer bakover i tid, og stopper ved en av de gode opplevelsene.

Jo det var slik det begynte……

Jeg var ute på tur i Telemark og kom ned gjennom Skiens området. I det jeg trodde jeg stadig nærmet meg bredere veier – ble de faktisk bare smalere. Jeg visste aldeles ikke hvor jeg befant meg og fortvilelsen var stor. Jeg kikket først på det grusomme regnværet som slo mot bilen og deretter på bensinmåleren som var langt inne på det røde feltet. Jeg så knapt veien foran meg, mørket og regnet gjorde det aldeles umulig å finne ut hvor jeg skulle ta veien.

Hva gjør en så, jo jeg svingte resolutt inn til siden og stoppet bilen. Jeg fikk bite i det sure eplet og gå til nærmeste hus og be om hjelp.

Jeg dro frakken over hodet og steg ut av bilen. Jeg trykket ned låseknappen og løftet på håndtaket før jeg slo døren igjen..

Å neeeii, nøkkelen står jo i bilen……..

Jeg hadde altså falt for den gamle uvanen å låse døren på den dumme måten. Dette føyde seg jo bare pent inn i rekken av dumme ting som var blitt meg til del denne dagen…

Kliss våt til skinnet nådde jeg det første huset jeg fikk øye på. Jeg ringte med dirrende fingre på og langt om lenge ble døren åpnet. En mannsperson kikket forsiktig ut og lurte på hva det gjaldt så sent på kvelden. Jeg hadde ikke tenkt på hva klokken var blitt og hadde mest lyst til å løpe da jeg oppdaget at han stod der i pyjamas.

”Jeg har hatt et uhell med bilen” fikk jeg stotret fram..

Han kikket forbi meg og skjønte at jeg var alene, før ansiktet hans sprakk i et smil og han ba meg komme på innsiden.

Mannen som presenterte seg som Morten var en hyggelig og pen mann på rundt 30. Han tok den dyvåte frakken min og geleidet meg inn på kjøkkenet. Han var så omtenksom og snill. Han ba meg sette meg ned og sørget i rekordfart for at jeg hadde varm drikke foran meg.

”Nåååå” sa han rolig.. ”Fortell nå hva som har hendt”

Med en klump i halsen fortalte jeg om den fatale hjemturen, som nok burde ha vært utsatt til i morgen.

”Slapp helt av og drikk den varme teen din” sa han beroligende

Jeg slappet virkelig av og syntes at livet igjen var begynt på de gode versene.

Han tok et par telefoner før han kunne fortelle at hans kamerat på den lokale bensinstasjonen allere var på vei for å åpne bilen min.

”Hanne – var det ikke det du het”

spurte han mellom to slurker av teen.

”Jeg venter min kone hjem om et par timer. Hun har kveldsvakt på lokale sykehuset.”

Etter en kort kunstpause fortsatte han..

”Jeg snakket med henne også og hun syntes det var flott at du hadde komme til oss, hun ville gjerne at du skulle overnatte slik at du kunne fortsette i morgen , da er sikkert tåken lettet og vi kan vi se deg veien ned mot E18.

”Jeg vil helst ikke være til mer bry”

sa jeg lavt mens jeg tenkte inni meg at det hørtes fornuftig ut. Om hun var som ham, kunne de jo bli et hyggelig bekjentskap – på denne dumme kvelden da alt gikk galt….

”Tusen takk – jeg vil faktisk gjerne det, men du må love meg at din kone virkelig mente det du sier”….

Han smilte og sa at det skulle jeg ikke være redd for, ”jeg har en nydelig kone og du vil helt sikkert like henne”

Han fant frem et par store bade håndklær og la dem foran meg på bordet.

”Drikk opp teen din og ta av deg de våte klærne, dusjen er rett nede i gangen. Så skal jeg helle opp et glass vin for å varme deg på innsiden når du kommer ut av dusjen”

Jeg smilte og takket ham igjen for hans vennlighet, deretter dro jeg på badet deres. Nydelige fliser med varme i gulvet var det som møtte meg og det var en deilig stor dusj

med en masse innretninger og dyser. Jeg kledde raskt av meg og steg inn i dusjen. Det var bare det at jeg fikk ikke til å få ut noe vann. Jeg gav etter en stund opp og følte meg ganske dum der jeg hang ut av døren og ropte på Morten for at han skulle komme å skru på dusjen for meg.

Han smilte bare og sa at jeg ikke var den først som stusset over denne innretningen. Han forklarte at det var en massasjedusj og at alle dysene kunne nå meg over hele kroppen.

Jeg stod der ganske tafatt og hørte på mens jeg dekket kroppen min med det ene store håndkledet. Snart fosset vannet fra dusjen og han strakk seg tilbake.

”Du må bare si ifra om du ønsker at jeg skal skrubbe deg på ryggen”

sa han før han satt foten i døren.

Jeg smilte og tenkte å ta tyren ved hornene og ba ham komme igjen om fire minutter så skulle jeg være klar. Han stoppet opp i døren og kikket på meg før han smilende lukket den og forsvant. Jeg tok en rask kattevask før jeg nærmest bare ventet på at han skulle komme igjen.

Jeg rakk ikke å vente lenge før han stakk hodet inn av døren og sa:

”Ville du virkelig at jeg skulle skrubbe deg”

”Ja, jeg er ikke redd for det, jeg har blitt skrubbet før”

Svarte jeg lattermildt..

Han fant fram en stor hamp vott og smurte den med deilige kremsåpe.. Jeg åpent dusjen med ryggen mot ham og gledet meg faktisk. Han lot hånden med votten sakte gli opp og ned over ryggen min. Det gjorde godt og det sendte ilinger av varme gjennom hele kroppen min. Etter at ryggen var såpet godt inn, bøyde han seg fram og tok løs hånd dusjen før han spylte såpen av ryggen min.

Jeg var i den syvende himmel.. Etterpå viste han meg hvordan jeg skulle stille dusj – innretningen for å få massasje strålene til å virke.

Jeg forstod at han studert kroppen min samtidig, og jeg trivdes med det. Han var en flott mann og veldig hyggelig, samtidig som at jeg hadde fått mer en bare varme i kroppen. Jeg var rett og slett begynt å bli kåt. Denne massasjedusjen hvis stråler traff meg over alt, gjorde det ikke bedre . Den gjorde regelrette underverker der mellom lårene mine.

Før han forlot meg, fortalte han at hans kone Veronica likte spesielt godt denne innretningen. Han smilte og fortalte at det pleide å gjøre henne svært lystig.

Jeg stod igjen alene med en aldeles delig stråle rettet mot den nybarberte fitta mi. Jeg kunne bare gi Morten rett. Strålene hadde en deilig effekt på kroppen min – ja jeg ble enda kåtere. Men hva med kona, det stakk i samvittigheten min. Hun skulle jo komme hjem straks. Hvordan kunne han da tillate seg å være så hyggelig mot meg.

Kona…. tenkte jeg. Selv hadde jeg gjort det slutt med min guttevenn for kort tid siden. Jeg var rett og slett begynt å interessere meg mer for kvinner og deres kropper, enn jeg gjorde for menn. Ikke at jeg ikke syntes menn var ok. Men de hadde liksom ikke tid til den kosen jeg ønsket. Mulig var de for unge også.. Kanskje konen var en flott kvinne og var interessert i å bli bedre kjent med meg hun også. Jeg mente SÅNN kjent…

Ordene hans fra gangen da jeg drakk teen min på kjøkkenet gav plutselig mer mening.

Han hadde nevnt noe om at hun var flott, og kanskje ville med på det vi har snakket om.

Han hadde sagt tusen takk og at han elsket henne. Det var vel ikke en helt normal samtale med en kone som straks kommer fra jobb. Jeg slo tanken fra meg igjen og gikk ut fra at det var min stadig kåte fantasi som spilte meg et puss.

Morten hadde lagt en stor frotté badekåpe frem til meg og med bare den rundt meg steg jeg inn i stuen der han hadde lagt på peisen for min skyld.

Vi skålte i varm rødvin og etter et par glass var stemningen mellom oss svært så god. Han gav uttrykk for at jeg hadde fin kropp og var et nydelig syn der i dusjen. Vi smilte og lo til han med et ble litt mer alvorlig.

”Du skjønner” begynte han rolig

”Veronica og jeg har i en tid hatt lyst til å utvide den erotiske delen av vårt samliv med en person ekstra. Veronica har gitt uttrykk for at hun godt kunne tenke seg en kvinne ekstra i vår seng. Jeg vil ikke prøve å skjule at det var det jeg snakket med henne på om på telefonen. Så jeg har ikke lagt an på deg for å gjøre noe bak hennes rygg”

”Håper jeg ikke sjokkerer deg”

fortsatte han:

”Om du synes dette høres helt sprøtt ut så stopper vi bare her, og vi har stor forståelse for det”

”Jeeg jeeg, begynte jeg forsiktig ”Jeg må vel kanskje også være litt ærlig da. Jeg må innrømme at jeg ble ganske fort kåt på deg og dersom din kone er et like hyggelig vesen som deg så er svaret… JA”

Morten slapp pusten ut og smilte, ordene var sagt og de ble godt mottatt. Han reiste seg fra stolen, kom bort og ga meg en klem. Han innrømmet at det var en sjanse å ta, men at han ikke kunne ha tilgitt seg selv om han ikke hadde prøvd…

Jeg hold rundt hodet hans og trakk munnen hans mot min for å bekrefte den beslutning jeg hadde tatt. Ganske raskt fant tungen hans veien inn i munnen min og det ble en heftig omfavnelse der i lenestolen.

Vi drakk begge ut vinen og han ville vise meg soverommet. Veronica kommer snart så vi får sette på litt ekstra varme der inne.

”Jeg kan love deg at hun vil like deg” smilte han vel inne på et stort deilig soverom med en stor dobbeltseng og en liten stolgruppe foran en rad med skaper. Grønne planter i kroken og dempet belysning. Alt stemte liksom for en hyggelig aften. Han dro av sengteppet og spredte dynene. Jeg stod bak ham og kunne ikke dy meg da han bøyde seg fremover. Jeg dro opp pyjamasjakken av buksen hans og dro deretter buksene hans sakte nedover lårene.

Jeg ble fremdels stående bak ham da han trødde ut av buksen på gulvet. Han hadde en fast deilig mannsrumpe. Jeg la kinnet mitt mot den myke pyjamasryggen og førte deretter begge hendene rundt ham i søken etter lemmet hans. Det fant jeg i full giv akt og jeg kjente også rykningen i kroppen hans ettersom jeg førte fingre opp og ned langs skaftet hans.

Jeg mente jeg hørte det gå i en dør men siden Morten ikke reagerte på lyden fant jeg ingen grunn til noe annet. Hans dro pyjamasjakken over hodet og han var nå helt naken. En fast og flott mannskropp som bare ståle av varme. Han tok et skritt fra meg og sa at jeg også fikk ta av meg badekåpen så han kunne få seg meg helt naken.

Jeg lot kåpen gli sakte ned i fra skuldrene og falle til gulvet med et mykt plump. Han stod bare å betraktet meg, før han igjen tok sine hender rundt meg. Han vred på kroppen min

og gikk på kne foran meg. Han løftet hendene sine mot brystene mine og satt tungen mot skrittet mitt.

”Hvor flott du er med kjønnet barbert slik” smilte han opp mot meg..

Han ført meg de par skrittene bakover og lot meg falle ned på sengen. Han satte seg på siden av meg og vred igjen litt på kroppen min før han tok kjønnet mitt under ny behandling…

Jeg løftet hodet for å se på ham og skjønte med et hvorfor kroppen min var blitt vridd litt hit og dit. Døren til soverommet stod litt på gløtt og jeg kunne svakt se en skikkelse i sprekken. Veronica var altså kommet hjem og Morten hadde tydeligvis valgt å vise henne kroppen min på denne måten.

Det gjorde meg vanvittig kåt å vite at hans kone stod der i dørsprekken og betraktet oss og våre bevegelser. Jeg ante at hun nærmest var naken og at hennes hender var ivrig opptatt med å gni brystene sine. Jeg gledet meg til hennes ankomst og registrerte også at hans behandling av kjønnet var jeg på vei til å føre meg mot store høyder.

Jeg lot som ingen ting, men kunne snart ane at døren var på vei opp og Veronica kom inn på soverommet. Hun var helt naken og hadde vått hår slik at hun måtte ha vært her en stund. Hun var en kjempeflott kvinne og nærmet seg sengen med sakte skritt og satte seg på sengekanten. Hun gned meg over pannen og kysset den mykt før hun sa hei. Jeg smilte og hun smilte og deretter tok jeg hånden bak nakken hennes og trakk hennes munn mot min. To myke tunger gled lett mot hverandre og ble etter hvert mer krevende i sin søken etter varme. Noen bedre presentasjon en dett kunne vi vel ikke få.

Vi måtte sette oss opp på sengen og en bli kjent prat måtte nødvendigvis komme.

Henvendt til Morten sa jeg

”Du har en vakker kone, pleier du å barbere kjønnet hennes”

Morten var tydeligvis litt sjokkert over spørsmålet, og da jeg kikket opp på Veronica smilte hun bare. Så jeg tok mot til meg og spurte om jeg kunne få lov å barbere den deilige musen hennes..

”så kan du sitte og se på og nyte det hele, Morten”

sa jeg til ham og følte at jeg var modigere en jeg vanligvis pleide å være..

Veronica stusset, og et lite øyeblikk trodde jeg hun ville protestere, men så smilte hun igjen og la seg bakover for på den måten å fortelle oss at hun var i våre hender.

Morten og jeg gikk ut i badeværelset for å hente barbersaker. Da vi hadde fått samlet alle tingene sammen gikk vi inn til henne og der lå hun på sengen uten tøy, men hun hadde trukket dynen over sine hofter for å dekke seg litt. Jeg gikk på siden av sengen og satte meg ned på kanten for å gi henne et kyss, som hun besvarer varmt.

Jeg fjernet dynen så hun lå helt naken på ryggen med samlede ben. Jeg reiste meg og ba henne om å sette sig på kanten av sengen. Jeg bøyde meg ned og tok tak i hennes ankler og løftet dem opp slik at kusen hennes lå åpen for oss

Et kort øyeblikk presset jeg knærne hennes mot brystet og betraktet skamleppene hennes der de folder seg ut som en blomst foran meg. Det fører også til at baken blir løftet så mye at jeg kan se hennes lille rosa hull der bak.

Når skummet er smurt godt inn ber jeg henne om å sette benene ned på gulvet, for derved bliver det lettere å fjerne hårene fra selv trekanten. Etter et par minutter har skummet gjort sin virkning og jeg begynner å skrape med høvelen.

“Du er deilig våt” sier jeg. da jeg oppdager at hennes safter er begynt å trenge frem.

”Jaaaaa” sier Veronica stille og ser mot sin mann som sitter ved min side og runker rolig en knallstiv pikk. Han har pustet tungt lenge.

”Veronica du er så deilig, og ditt kjønn blir så flott” stønner Morten fram. ”Jeg tror pikken min eksploderer snart kjære, jeg har aldrig kjent den så stiv”

Med rolige bevegelser kommer den glatte huden frem under skummet og til sist er hele skrittet hennes helt fritt for hår. Det er deilig å føre fingertuppene over det hårløse kjønnet.

Nå er begge kjønnsleppene vasket rene med en myk klut med lunket såpevann. Jeg legger jeg meg ned på kne og lar min tunge løpe over kjønnsleppene hennes. Jeg stanser ved knappen som er blitt hard og lar tungen sirkle litt rund og suger så hele knappen inn i munnen. Veronica flytter litt på kroppen da munnen min forlater kjønnet hennes, mest fordi det gjør godt, hun vil gjerne slikkes videre, men ikke ennå.

Veronica legger sig på kne og jeg reiser meg opp og stryker henne over baken. Jeg fører hånden oppover ryggen hennes og presser henne ned. Du skal ha brystet helt ned i madrassen lille venn. Veronica protesterer litt da hun vet at rumpehullet hennes da vil lyse mot oss. Opp med rumpa sier jeg og først da glir albuene ut til siden og brystene når sengen.

Nå er hun et delig syn for både meg og hennes mann… Jeg lar fingertuppen gli rundt på rumpa hennes og sakte blir ringene mindre og mindre. Før jeg tar fingertuppen fra kroppen hennes og lar Morten slikke den ivrig. For så å føre den sakte inn i henne. Kun noen få centimeter før jeg vender tilbake til barberjobben.

Jeg tar barberskum på rumpehullet og fordeler det med sirkel bevegelser, samt at stykket mellom musa og den stramme rosetten også skal barberes. Da barberingen er ferdig vasker jeg henne også bak med den fuktige kluten, og deretter blir kjønnet tørket omhyggelig.

Jeg bruker masse fuktighetskrem etter barberingen – lar hånden med krem gli frem og tilbake mellom venusberget og den nybarberte rumpen. Den gode kremer trekker raskt inn i huden og etterlater en aldeles nydelig myk og deilig glattbarbert mus.

Morten ved min side er fra seg av kåthet…. Han har aldrig sett sin deilige kone få slik en behandling på nært hold… Han stiller seg ved min side, med en stor ståpikk i hånden. En pikk som vibrerer av seg selv av kåthet..

”Please Hanne” stønner han..

” la meg få lov til å komme inn i henne, jeg eksploderer snart…

Jeg smiler til ham og griper om det mørkeblå hodet. Jeg runker ham et par ganger og deretter fører jeg hodet mot konens deilige grotte…Varmen fra henne var tydeligvis det hele som skulle til.. Pikken er ikke kommet langt inn før Morten hyler..

”Veronica, Hanne jeg kommer, jeg klarer ikke mer, jeg kommer”,,,

” jeg spruter på dere begge, herreguuudd ta i mot, jeeeg kooomeeer.”

Den første spruten fra den over ivrige pikken havner i hennes kjønn, men hans skjelving i hele kroppen får raskt pikken til å sprette ut.. Slik at spruten nå står over ansiktet mitt og rumpen til Veronica. Gang på gang rykker det i pikken hans og det virker som det ikke vil ta slutt. Til slutt må det avta og jeg tar den litt dalende pikken i munnen min og suger ut de siste dråpene av ham.

Hans ansikte peker mot taket og han puster som en hval. Før han faller ned på sengen ved siden av sin kone, fullstendig utkjørt og tom.. Jeg slikker den etter hvert myke pikken ren for safter og vasker deretter pikken og den deilige musen til Veronica ren med det varme såpevannet…

Veronica Kysser sin Morten og setter seg deretter opp mot speilet og betrakter sitt nybarbert kjønn nøye. Hun rister på hodet som om hun skulle fryse og må innrømme at dette gikk fort…

”Jeg må være gal som tillater en annen kvinne å komme opp i min seng uten å ha sett henne før i det hele tatt.”

sier Veronica mens hun smiler min vei..

Morten ler og sier:

”Ja men skjønne deg Veronica, dette er jo det du har drømt om i flere år”

Veronica bøyer hodet litt fram og smiler.

”Ja jo men,, ja det er sannheten, og da Morten ringte meg på jobben og fortalte det som hadde skjedd ble jeg tent til tusen”

Min teori om at han ringte henne og fortalte det hele samt ba om lov til å starte stemte altså… men det gjorde det ikke mindre morsomt for det.

”Men jeg ser også kåt” lo Veronica.. ”Jeg har lyst til å bli både pult og slikket på samme tid, kan dere to være så snill å hjelpe meg.”

Vi nikket om kapp Morten og meg. Problemet var bare at hans pikk lå som en slapp pølse langs med låret. Veronica og jeg så på hverandre, smilte og gikk så i gang med å gjenreise stoltheten hans. Vi lirket pikken fram fra dvalen og dro forhuden sakte tilbake. Deretter gikk vi løs på det skrukkete lille hodet fra hver vår side. Om det var berørelsen eller synet av to slikkende kvinner som gjorde utslaget skal være usagt. Uansett strømmet blodet raskt til den voksende pikken. De små skrukkene i pikkhodet forsvant da blodet fylte hodet og igjen var pikken stor, strunk og klar til dyst…

”Please kjære Hanne jeg er så kåt, kan jeg få lov å sette meg på pikken hans ??”

Jeg bare nikket smilende til svar og støttet henne der hun prøvde å kaste seg på pikken hans med sin egen fitte som fangstnett. Hun traff omsider og med ryggen mot ham startet hun et ritt, som ville vært en rytter forunt.

Hun hadde fronten mot meg og jeg knadde de flotte brystene hennes etter alle kunstens regler. Jeg kysset meg videre og slikket meg vei der pikken hans hamret gang på gang opp i musa hennes.

Denne aldeles deilige nybarberte musa… Jeg slikket pikken hver gang den var ute av fitta hennes. Før jeg viet hele min oppmerksomhet til klitorisen hennes som nå stod ut som en bitteliten pikk. Jeg slikket og suget den og merket at Veronica var på vei til de store høyder….

Hun skrek og hoftene roterte som en hjulvisp på hoftene hans…

”Jaa jaa, knull fitta mi vær så snill, ta meg hardt” ropte hun mot taket…

Da Morten så øket farten i støtene sine opp i henne – gikk det for henne…

Hun kaste seg fra side til side og frem og tilbake. Hun pustet og knurret dypt nede i brystet for hun stivnet fullstendig og gled ned av pikken og ned på gulvet… Her ble hun liggende og riste etterdønningene av seg før hun ble roligere og roligere.

Morten hadde fremdeles pikken i været og jeg var kåt som aldri før. Jeg kaset meg opp på sengen og tredde meg ned over den allerede godt innsmurte pikken hans. Veien var kort dit vi skulle. Vi klamret oss til hverandre og lot det stå til..

Jeg kom først med et vulkanutbrudd av en orgasme som jeg ikke har kjent maken til.

Jeg kastet meg frem og tilbake på pikken hans og skrek..

”Jaa Morten Jaa du er så deilig, ja jeg kommerr.. Ja sprut meg full, fyll meg opp er du snill”

Før jeg også kollapset og falt ned på gulvet siden av hans kone. Hun var så vidt begynt å komme til hektene og kysset kinnet mitt da jeg kom dalene.

Morten stod nå sprekkeferdig over oss og lurte på hvem av oss som skulle få pikken hans.

Han gikk ned i knestående og løftet låret mitt og Veronica sitt. Han klemte dem sammen og holdt dem godt sammen mens han satt den stive pikken sin mellom dem. Slik knullet han oss begge i et voldsomt tempo. Han så ut som en maratonløper i ansiktet, og hver gang han ”bunnet” oss – så vi det blodfylte pikkhodet hans som da stakk ut på vår side.

Begge kom vi med muntre tilrop der han kjempet seg mot orgasmen.

”Knull oss begge, ta oss hardt med superpikken din” sa Veronica til ham.. Jeg kunne ikke være dårligere:

”Jaaa knull de to damene dine, og sprut på oss”

Enden var tydeligvis nådd, fordi kroppen stanset med et opp og pikken var i bunnen – det vil si at hodet i sin helhet var på vår side av lårene. Vi var nok like forventningsfulle Veronica og meg selv. Vi stirret som forhekset på kukken som vi visste hvert øyeblikk ville eksplodere.

Den stakk langt ut på vår side av lårene og slik sprutet den ut sæd over to ventende kropper. Det var herlig å se pikken sprute slik gang på gang mens han stønnet og bar seg. Med sæd fra hofter til panner, satt latteren litt løst og vi kikket på hverandre.

Morten derimot hadde dratt til en annen verden og lå flat ut på gulvet ved våre ben.

Slik lå vi og lot roen senke seg over oss…og søvnen tok oss i flere timer før vi fikk kommet oss opp i senga.. og under dyna..

Det ble mer elskov og deilig frokost før jeg ble ledet ned på hovedveien mot Arendal neste dag. Da med avtale om å kjøre meg vill ved flere anledninger.

——–

Tilbake på sofaen i hybelen min gnir jeg nå fitta mi frenetisk med hånden. Orgasmen kommer i fullt monn og jeg klarer ikke å holde den tilbake. Kroppen spenner seg og den

kommer i en stor bølge som kommer over meg og den lar seg ikke stoppe. Pusten

kommer i små hikst og jeg føler at saftene kommer flommende samtidig med en så

intens og deilig følelse at verden stopper opp en liten stund, nok til at

kroppen får nyte denne vidunderlige følelsen helt ut før den legger seg til ro

mot det klamme lakenet på sengen. Opplevelsen lever ennå i kroppen, den skjelver

av opprømthet og den har problemer med å komme ned på jorda igjen.

Tar gjerne i mot kommentarer på [email protected]