Bli hos meg

”Bli hos meg” stod det på utsiden av brevet han fant i postkassen. Han åpnet seg en flaske øl og satt seg i sofaen, åpnet konvolutten og begynte å lese på brevet hun hadde sendt.

”Bli hos meg………hvorfor? Hva var jeg før du kom inn i mitt liv? Hvor mye har ikke du lært meg om meg selv om menn og om følelser. Ingen har fått meg så kåt som deg, ingen har fått meg til å føle meg så levende som deg, ingen har fått meg til å føle meg så kvinne som deg, ingen har fått meg til å føle meg så sexy som deg, men ingen har heller ikke fått meg så sint som deg, eller fått meg til å føle meg så ensom som deg, eller fått meg til å føle meg så brukt som deg.

Når jeg legger meg om kvelden og fantasiene mine begynner kjenner jeg lukten av deg, smaken av deg, jeg hører stemmen din og jeg kjenner munnen din mot min. Jeg blir kåt med en gang. Jeg blir kåt bare jeg tenker på deg eller sier navnet ditt. Du er rundt meg, inni meg, jeg ser blikket ditt, det herlige kåte blikket ditt. Jeg ser øynene dine utvider seg fordi du liker det du ser. Du nyter å se på kroppen min, du elsker at jeg kler meg sexy, du elsker at jeg er frekk med deg, sier ting slik jeg vil, trygler og ber om å få kjenne pikken din, trygler deg om å slikke min våte grotte. Du er dyrisk, maskulin, guttunge, sexy, deilig og vakker. Jeg kunne sett på deg i timevis, jeg kunne sett deg sove igjennom hele natten fordi du er så utrolig vakker.

Hendene mine vandrer over min egen kropp, men det er dine hender jeg kjenner. Du klyper meg forsiktig i brystvortene, suger dem mykt og forsiktig så litt hardere til du kjenner de knopper seg i munnen din, harde og deilige. Du småbiter i dem, erter meg. Munnen din vandrer nedover magen min, selv om du ikke er hos meg, er det som om jeg kjenner deg. Når mine fingrer åpner meg selv, er det dine fingrer jeg kjenner, fingertuppene mine stryker over våte hudfolder, men det er tungen din jeg kjenner. Jeg lar fingrene gli sakte over min blottede klitoris, men det er tungen din jeg kjenner.
En finger glir inn i mitt våte indre, det surkler av mine kåte safter, men det er din finger jeg kjenner.
Jeg lar dildoen gli sakte inn og ut av munnen min, men det er pikken din jeg kjenner, jeg suger deg langt ned i halsen min, kjenner blodet ditt dunke i årene dine, kjenner varmen fra deg og lukten fra deg.
Jeg hører du stønner at jeg suger deg så deilig, jeg hører du stønner at du vil sprute i munnen min, jeg kjenner du knuller munnen min med pikken din og jeg lengter etter å kjenne deg inni meg.

Når den store dildoen glir sakte innover i min glatte og våte mus er det kuken din jeg kjenner. Du knuller meg sakte og deilig, hardt og vilt, roer deg ned, ligger helt stille slik at jeg kan kjenne du fyller opp hele musa mi. Så beveger du deg igjen, himmelsk deilig sakte ut og inn, blikket ditt holder mitt, du elsker å se at jeg blir så kåt på deg. Når orgasmen tar fatt i kroppen min og rister og skaker den, er jeg verdens lykkeligste. Jeg holder deg hardt fast, vil ikke slippe taket i deg, presser deg langt inni meg, men til slutt glir du ut, myk, våt og herlig. Da er det jeg vil slikke deg ren for våre safter, smake blandingen av oss to, du liker det, gjør du ikke?

Mer enn en gang har du sendt meg til himmels eller himmelen har blitt tatt ned til meg. Du elsker med meg som om hver gang skulle være den siste og hvem vet, kanskje den er det så hvorfor ikke? Kanskje flere burde gjort det? Elsket som om hver gang var den siste.

Du vet alltid hva du skal si, hvilket blikk du skal sende meg, eller hvor du skal kysse meg for at jeg skal tenne mest mulig. Du vet hvilke strenger du skal spille på og hvordan du skal spille. Og jeg elsker det.
Jeg elsker hvert minutt jeg har av oppmerksomheten din, jeg elsker hver tanke du sender og hvert blikk du gir meg. Jeg elsker å se på kroppen din. Du er vakker om jeg kan si det. Du er mann med stor M. I mine øyne kunne ingen vært mer perfekt enn deg.
Stemmen din kan tenne meg bare ved å fortelle meg hva du syns om meg. Det skal ikke mange ordene til før du har meg der du vil. Noen ganger kunne du snakket i timevis om hva som helst, bare jeg kunne sitte å lytte til deg.

Det jeg liker best er å vise meg frem for deg. De gangen du har tid og lyst da. Jeg elsker å vise meg frem for deg. Du har alltid sagt jeg er flott og at du elsker min våte mus. Den kan du bare sitte å se på eller smake på og du blir like kåt hver gang. Når jeg kan kle meg sexy og vise meg frem for deg er alt helmaks. Da lever jeg og jeg føler meg så kvinne, jeg føler meg deilig, jeg føler meg attraktiv og jeg føler meg sexy. Da kan jeg bli med på nær sagt hva som helst. Jeg blir så kåt og jeg blir så tent og våt at du kan be meg om hva du vil å jeg gjør det. Da glemmer jeg tid og sted og bare nyter å lever.

Så som du forstår min kjære så ønsker jeg du skal bli hos meg………..”

Han la brevet fra seg, lukket øynene å så henne foran seg, naken, lekende kåt og våt. Han kjente den kåte lukten fra henne, hånden hans vippet frem pikken og han begynte å runke seg selv, sakte, tommelen gle over pikkhodet, han var våt og han smurte dråpen utover slik at det ble glatt. Gud så kåt han var, han skulle ønske hun var her nå, sittende dryppende våt over ansiktet sitt, han skulle strukket ut tungen og slikket i seg saftene fra henne, boret tungen så langt inni henne som han kom, drikke av henne, knulle henne til himmels og tilbake igjen, før han sendte hele satsen sin langt ned i halsen hennes. Han kjente han nærmet seg, runket seg selv fortere og hardere og stønnet høyt når han sendte sæden sin utover sin egen mage……….hun hadde klart det hun ville, fått ham kåt slik som så mange ganger før.