Blink-dama!

Det er vel bare å innrømme det med en gang. I lang tid hadde jeg sittet foran datamaskinen min, og flørtet med alle jentene på Blink. Og det er vel heller ikke løgn å si at jeg hadde i den siste perioden hoppet til køys med flere av jentene som villig ville treffe meg in real life.

Men det var liksom ikke helt godt nok, og selv om alle jentene var både pene og snille var det likevel noe som manglet.

Nå sto jeg på et gatehjørne, og ventet på at avtalen min skulle dukke opp. Vel, om hun dukket opp alene eller med ei venninne for å være helt korrekt. I den siste tiden hadde jeg pratet mye med en bestemt dame på Blink, og hun hadde pirret min nysgjerrighet nok til at jeg var desperat for å treffe henne.

I lang tid hadde det meste på Blink vært løst pjatt med en haug av luremuser, men nå kunne det se ut som at jeg hadde truffet en skikkelig frekk en, og jeg gledet meg som et lite forventningsfull unge.

Vi hadde først pratet seriøst om alt mellom himmel og jord, og jenten hadde en fin humor. En slik jente som ikke tar seg selv så altfor høytidelig, og en som savnet en mann med stor M. Hun var lei alle disse «guttungene», og søkte etter en mann som kunne ta henne med storm, og med litt makt for å ymte frampå hvordan hun var i erotikkens verden. Hun kalte seg selv for en liten slave-jente, og var villig med på å prøve ut nye ting.

Jeg snudde meg, og så to jenter komme imot meg. Der var hun jo! Ganske så høy, rundt 170 ville jeg ha tippet, og med verdens største og skjønneste smil da hun så at jeg hadde sett dem. Venninnen hennes smilte litt sjenert mot meg da de kom bort til meg, og jeg hilse høflig på begge to, og ga dem begge en god klem. Jeg foreslo vi skulle ta oss en kopp kaffe eller noe på en cafe like ved, slik at vi kunne prate litt før det eventuelt skulle skje noe mer.

Jeg spurte hun jeg hadde pratet med om hun hadde fortalt venninnen sin om hva jeg drømte om, og hun bare smilte til meg og sa stille ja….

Vi fant et lite bord innerst i hjørnet, og da vi hadde fått servert en kopp kaffe tente jeg det lille telyset som var plassert midt på det lille runde bordet. Det tok ikke lang tid før vi tre hadde funnet tonen, og vi satt blant annet å så på alle jentene og guttene som gikk forbi, og alle kommenterte hva de likte og ikke likte. Nei hva sier dere? – sa jeg frekt til dem. Skal vi stikke opp på hotellrommet så kan vi fortsette å prate der?

Det kan vi vel sa de to jentene i munnen på hverandre, og jeg begynte å le. Vi tok på oss jakkene våre, betalte for oss og gikk på utsiden. Vi sto i heisen på vei opp på rommet da hun jeg hadde snakket med på Blink stilte seg rett ved siden av meg og…..

Del 2.
la den ene hånden sin over den voksende bulen i buksen min. Hun begynte å gni og stryke meg, og bulen min bare vokste og vokste. «Pling» sa det, og vi var kommet fram til rett etasje hvor rommet jeg hadde bestilt befant seg. Venninnen til Blinkdama var en liten, snerten snelle. Langt brunt krøllet hår bølget seg nedover ryggen hennes der hun gikk foran meg.
I sin Levis bukse svanset hun foran meg med sin lille stramme rumpe, og jeg kunne nesten ikke vente til vi kom fram til rommet. Jeg gikk bak henne, og klapset henne på rumpen. Hun snudde seg og lo mot meg, mens hun sa: «Klarer du ikke å vente eller?».

Jeg skjøv de to jentene inn foran meg, og lukket døren etter meg. Etter å ha låst døren, og sjekket to ganger at den var låst gikk jeg bort til sengen hvor de to jentene hadde satt seg.

«Ok» sa jeg. «Her er gjeldende regler». «Dere får ikke si et eneste ord før jeg spesifikt sier ifra at det er tillatt, jeg krever total stillhet». «Ned på kne foran meg forresten». De to jentene ga meg et lite smil, men gled ned fra sengen, og plasserte seg på sine knær rett foran meg.

Jeg sto nå rett foran dem, og kneppet opp buksen min. Jeg dro ut lemmet mitt som nå sto stolt til værs med alle sine 21 cm. «Her ser dere hva dere har i vente» sa jeg, og dro forhuden bak kukhodet slik at jentene kunne se dråpene som piplet ut og rant nedover den store kuken min.

Jeg stappet pikken min ned i trusen igjen, men tok av meg buksene mine. Jeg ba dem om å reise seg opp igjen, og ba dem om å stille seg opp på alle fire i sengen, ved siden av hverandre. Jeg fant fram digitalkameraet mitt fra ytterjakken min, og stilte meg bak dem.

Avtalen vi blant annet hadde gjort var at jeg skulle ta bilder av dem. Jentene skulle senere bruke dem på sine egne nettsider, og hadde vært på utkikk etter en som de kunne stole på, og en som kunne ta bildene for dem. Jentene stilte seg ved siden av hverandre, og etter at jeg hadde bedt dem om å sprike med beina og legge hodene sine ned begynte jeg å knipse bilder av rumpene deres.

Blinkdama hadde på seg et kort skjørt, så jeg gikk bort til jentene og trakk skjørtet hennes opp slik at den hvite string trusen hennes kom til syne. Trusen forsvant inn i mellom to stramme rumpeballer, og jeg kunne tydelig se sprekken hennes mellom lårene hennes. «Sprik mer» hvisket jeg hest til Blinkdama, og hun gjorde som hun fikk beskjed om.

Jeg snudde meg til venninnen hennes som sto kåt ved siden av. Jeg stilte meg rett bak henne, og kneppet opp knappene i hennes Levis bukse mens jeg presset den harde pikken min mot baken hennes. Jeg dro buksene hennes ned på lårene hennes, og lot den være der. Jeg stilte meg nok en gang bak jentene og tok et par bilder av de deilige rumpene hennes mens jeg kjente at det banket og pulserte i trusene mine.

«Kyss hverandre» befalte jeg. Jentene vendte seg mot hverandre, og jeg fikk tatt et par meget fine bilder av to jenter med rumpene sine rett til værs mens de kysset hverandre. Venninnen til Blinkdamen het Mona, og hun stønnet stille da jeg lot den ene langfingeren min gli sakte opp og ned i sprekken hennes, utenpå trusen hennes. «Ikke et ord» sa jeg, og klapset henne hardt på baken. Et rødt område spredde seg på hennes ene rumpeballe, men hun tidde klokelig stille og tok i mot kjeften hun fikk.

Jeg la bort kameraet mitt. «Dere er noen billige, men deilige horer» sa jeg, da jeg grep fatt i trusene deres, der hvor trusene forsvant ned i mellom lårene deres. Jeg trakk trusene ut og mot meg slik at de glattbarberte kjønnene deres åpenbarte seg for meg. «Nå ser jeg hvor deilig fittene deres er, jeg gleder meg til å pule dere».

Vi gikk over til at jentene kunne få svare enten ja eller nei om jeg spurte dem om noe. «Har du lyst på kuk» spurte jeg Mona. «Ja» svarte hun, og bøyde seg enda mer forover. Jeg så kjønnet hennes dele seg i to, og det glinset vått imot meg. Jeg ba henne om å stå bom stille, og strøk så vidt bort i fitten hennes med en finger. Fingeren gled inn i mellom kjønnsleppene hennes, og ble smurt inn med saftene hennes mens fingeren saakte gled opp og ned i sprekken hennes. Jeg presset fingertuppen mot åpningen hennes, og stakk den en cm inn. Jeg kjente hvordan musklene i underlivet hennes prøvde å presse seg rundt fingeren min, som presset på hullet hennes.

«Du skal bare se på» sa jeg og snudde meg mot Blinkdama som sto der med rumpen i været. Det var ikke vanskelig å forstå at hun også ville bli tatt på. «Du skal bare stå der og se på, så er jeg sikker på at du er både kåt og våt nok når jeg presser meg inn i deg, ok»? «JA» kom det fra Blinkdamen som stønnet svaret oppgitt ut i rommet.

Jeg fikk jentene til å reise seg opp og kle seg helt nakne før de nok en gang stilte seg på alle fire igjen. «Sprik med fittene deres slik at jeg får se hvor våte dere er» befalte jeg mens jeg stilte meg bak Mona. Jeg hadde tatt av meg mine egne truser, og sto rett bak Mona med verdens hardeste kuk. Jeg grep rundt pikken min og presset det store kukhodet mitt mot åpningen til Mona. «Stå helt stille, ikke en eneste bevegelse nå, hører du?» sa jeg til Mona.

Deretter la jeg min venstre hånd mellom lårene til Blinkdamen som sto til venstre for meg. Jeg grep fast rundt fitten hennes, og holdt henne fast mens jeg presset meg så vidt inn i Mona sitt hull. Jeg stoppet da kukhodet mitt var så vidt inni henne, og sto bom stille.

Jeg strammet til med kuken min, og kjente at kukhodet mitt ekspanderte inni Mona. Fittemusklene til Mona strammet deilig rundt kukhodet mitt, mens jeg hørte Monas tunge pust. Jeg slapp taket på Blinkdamen, og plasserte hendene mine rundt hoftene til Mona.

Jeg ba henne om å stå helt stille, og ikke jukke imot da jeg saaaaakte presset den store kuken min inn i grotten til Mona. Hun var trang og deilig, og jeg lot pikken min gli helt i bunn og sto inni henne mens jeg kjente fitten hennes lukke seg rundt kuken min. Jeg tok et enda bedre og fastere grep rundt hoftene hennes, og holdt henne fast mens jeg dro meg ut igjen like sakte som når jeg presset meg inn i henne. Jeg tok pikken helt ut, og så når den våte åpningen hennes lukket seg igjen etter at kuken min hadde vært der.

Jeg reiste meg fra sengen, gikk rundt dem og stilte meg opp rett foran Blinkdamen. «Nå skal du få vite hvordan fitte smaker, gap opp» sa jeg og la kuken min på leppene til Blinkdamen. Blinkdamen åpnet opp munnen sin, og jeg så at hun hadde en piercing i den rosa tungen sin.

Del 3.
Jeg grep tak i hodet hennes, og kuken min glidde sakte inn i den varme munnen hennes. Leppene hennes lukket seg rundt den blodsprengte store kuken min, og hun tok den helt ned i halsen. Jeg trakk meg ut av munnen, og lot henne bruke tungen og leppene sine til å slikke ballene mine. Jeg presset kuken min inn i munnen hennes igjen, og knullet henne hardt i munnen mens jeg holdt hodet hennes fast med begge hendene mine. Jeg trakk meg ut av hennes spyttfulle våte munn, og reiste meg fra sengen.

Jeg ba Blinkdamen legge seg oppå venninnen sin i en 69. Jeg ville se dem slikke hverandres fitter. Blinkdamen la seg over venninnen, og presset tungen sin inn i venninnens sprekk. Hun var glattbarbert nedentil, og jeg den rosa tungen til Blinkdamen gli opp og ned i den våte og glinsende fittesprekken hennes. Venninnen fikk summet seg, og bøyde hodet sitt oppover for å få fatt i fitten til Blinkdamen. Blinkdamen la seg litt lengre ned slik at venninnen kunne finne åpningen hennes. Venninnen strakk ut tungen sin, og presset den inn i Blinkdamen.

Jeg gikk opp i sengen, og stilte meg opp bak Blinkdamen. Hennes lille faste rumpe struttet mot meg. Jeg så rett på kjønnet hennes, og det rant safter nedover lårene hennes i tynne striper. Jeg stilte meg rett bak, fuktet den ene fingeren min og presset mot rumpehullet hennes.

Jeg så musklene jobbe rundt fingeren, men slapp den inn under et dypt grynt fra Blinkdamen. Det var varm og tett luft inne på hotellrommet, så jentene glinset av svette der de lå og gned seg mot hverandre. Jeg presset fingeren enda lengre inn, mens jeg med venstre hånd dro hennes venstre rumpeballe til side. Fingeren gled helt inn i henne, og jeg dro den sakte helt ut igjen. Jeg spyttet på rumpehullet hennes, og presset forsiktig inn fingeren igjen.

«Ja så deilig» skrek Blinkdamen plutselig. «Fingerpul meg i ræven» skrek hun, og støtet imot fingeren så den gled helt i bunn av henne. Jeg økte farten og knullet henne hardt i baken med fingeren min, mens hun hele tiden skrek til meg. Jeg dro den ut, og ba henne konsentrere seg om å slikke fitten til venninnen.

Jentene begynte atter en gang å slikke hverandre i skrittet, mens jeg sto bak Blinkdamen, og så på denne deilige lille rumpen hennes. Kuken min banket, og forhuden var trukket så langt tilbake som mulig. Det store rødfylte kukhodet mitt banket så det verket, og kuken min på 21 cm sto rett til værs.

Jeg plasserte meg igjen rett bak Blinkdamen. Jeg grep fatt i begge rumpeballene hennes, og dro dem til side. Jeg plasserte meg litt nærmere henne, og la kukhodet mitt mot fittehullet hennes. Den våte sprekken hennes glinset mot meg da jeg plasserte kukhodet mot åpningen hennes, og presset hodet halvveis inn. Så sto jeg der helt stille med verdens hardeste kuk, presset inn i hullet hennes. Jeg ba henne stå bom stille. Jeg spredde skinkene hennes helt til side, slik at jeg kunne se alt sammen.

Jeg presset kuken min som sto litt bøyd oppover litt lengre inn. Nå var hele hodet inni, mens resten var på utsiden. Jeg sto stille med kukhodet mitt inni henne mens jeg talte til ti. Så la jeg den store kroppen min over hennes lille bakende, presset henne ned mot venninnen hennes og lot den store harde kuken min gli sakte inn i henne. Helt inn. Helt i bånn mens jeg også da lå helt stille, og fylte fitten hennes opp med den stive pikken min. Jeg ba venninnen flytte seg, noe hun gjorde.

Jeg la meg enda mer over den lille Blinkdamen, og holdt hodet hennes fast som i en skrustikke med venstrehånden min. «Nå skal du faen med få kuk din jævla hore» sa jeg til henne mens jeg presset henne enda lengre ned i madrassen. Jeg holdt hennes høyre arm fast med min høyre hånd, og trakk kuken min sakte ut av fitten hennes. Hun var trang som faen, og kuken måtte presse seg inn igjen for andre gang.

Jeg kjørte den hardt og fort i bånn av henne, og hun stønnet høyt. «Liker du å bli knullet? Liker du å få kuk i deg din lille hore?" skrek jeg og satte opp tempoet. Kuken min gled fortere og fortere ut av den våte trange fitten. Jeg knullet henne hardt og nådeløst som en hore, og hun klarte ikke å si noe som helst. Hun ble brutalt knullet fort og hardt av en kuk som gikk som et stempel ut av fitten hennes.

Jeg slapp takket på henne, festet hendene rundt rumpeballene og presset kuken mot rumpehullet hennes. Jeg spyttet på åpningen, og presset forsiktig kuken opp i rumpen hennes. Jeg dro den ut og inn henne sakte et par ganger før jeg satte opp tempoet. Jeg presset henne ned i sengen, og begynte å knulle rumpen hennes med den harde kuken min.

Jeg kjente hvor trang hun var, og hvordan musklene hennes arbeidet rundt den harde staken min. Etter et par ekstra støt, ekstra harde, kom jeg som en foss. Jeg kjørte kuken i bunn av rumpen hennes, kjente hvordan det knøt seg i pungen før sæden begynte å pumpes ut av kuken min.

Jeg presset meg enda lengre inn i henne, og tømte all sæden min i henne i støtvise ladninger der jeg presset meg så langt inn i henne som mulig. Etter at jeg hadde sprutet siste ladning dro jeg meg forsiktig ut av rumpen hennes.
«Skulle ikke jeg få noe?» spurte venninnen som hadde sett på skuffet.

«Det får bli til neste gang vi skal treffes» svarte jeg. «For dere har vel lyst til å knulle mer eller?» spurte jeg. «Selvfølgelig» svarte de i kor. Og det gjorde vi også. Men det får bli en annen historie fra Julians sexliv, ikke sant?